Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Διενέργεια εξετάσεων χορήγησης Ειδικής Άδειας Οδήγησης Ταξί

Όπως έγινε γνωστό την 22 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών (Κορωνίου- Νέγρη, Π. Άρεως ).
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00 μ.μ. να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Τα ερωτηματολόγια τοπικών θεμάτων, και το ειδικό έντυπο-βιβλίο των άλλων θεμάτων οι ενδιαφερόμενοι τα προμηθεύονται από την υπηρεσία μας.
(Για πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24213-55501 έως 24213-55507).

Το Σύνταγμα κατοχυρώνει το υπάρχον κοινωνικο-οικονομικό σύστημα. - Η ανούσια αστική αντιπαράθεση περί αναθεώρησής του


Του Γ. Γ.

Ανούσιες λεκτικές κορώνες, φαινομενική προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη με αναφορές για μικροπολιτικά παιχνίδια σχετικά με τον τρόπο εκλογής του νέου "τελετάρχη" -του προέδρου της δημοκρατίας τους-, ήταν αυτά που χαρακτήρισαν την συζήτηση στην Ολομέλεια της βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Εξαίρεση αποτέλεσε η ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη ο οποίος μίλησε επί τους ουσίας θίγοντας θέματα για την "κορυφαία θεσμική διαδικασία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας", όπως χαρακτήρισε την αναθεώρηση του Συντάγματος ο Τσίπρας, τα οποία οι αστοί πολιτικοί τα αποφεύγουν όπως ο "διάολος το λιβάνι" που λέει και η λαϊκή ρήση.

Ανδρέας Συγγρός: Ενας «εθνικός τοκογλύφος» που συγκέντρωσε αμύθητα πλούτη και το αστικό κράτος τον τίμησε σαν «εθνικό ευεργέτη». Πέθανε σαν σήμερα το 1899.


«Δυστυχισμένοι Αρβανίτες της Αττικής, πού να ξέρετε πως τα έργα και οι δωρεές τουΣυγγρού, το πιο πολύ είναι ιδρώτας και αίμα δικό σας. Κακόμοιροι αγρότες που σας μαθαίνουν στα σχολεία ένα σωρό παραμύθια για τους "μεγάλους ευεργέτες του Εθνους", πού να ξέρετε πως οι Τοσίτσηδες, οι Ζαππαίοι, οι Μπενάκηδες, οι Αβέρωφ, οιΖωγράφηδες, οι Βαλλιάνοι, οι Μαρασλήδες και τράβα κορδέλα, ήταν σκληροί εκμεταλλευτές των αγροτών και εργατών της Αιγύπτου, Τουρκίας, Ρουμανίας, Ρωσίας...» 

Θ. Τσουκάτος: "Το 2000 οι χρηματοδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ από εταιρίες έφθασαν τα 16 δισ. δραχμές"


Δεν μας είπε ουσιαστικά κάτι καινούργιο στην δίωρη απολογία του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το δεξί χέρι του Σημίτη, ο "στρατηγός" Θόδωρος Τσουκάτος για τα όσα του καταλογίζονται για το ένα εκατομμύριο μάρκα που έλαβε από τη Siemens το 1999 με σκοπό, κατά την κατηγορία, να διατεθούν σε δωροδοκίες για τη σύμβαση «8002» με τον ΟΤΕ.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου