Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Στην έκθεση τουρισμού ΜΙΤΤ 2016 στη Μόσχα η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Με τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση τουρισμού ¨ΜΙΤΤ 2016¨, που πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα 23-26 Μαρτίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει την προσπάθεια προβολής και προώθησης των τουριστικών της προορισμών, μνημείων και σημείων ενδιαφέροντος, καθώς και των επιχειρήσεων της περιοχής, προβάλλοντας παράλληλα όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματος της. Η αιρετή Περιφέρεια διέθεσε πλούσιο έντυπο υλικό στους πραγματικά πολλούς ενδιαφερόμενους ρώσους πολίτες που επισκέφτηκαν το περίπτερο της με σκοπό να γνωρίσουν καλύτερα τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της Θεσσαλίας.

Ειδομένη: “Θα ανοίξει ο δρόμος μέσω Αλβανίας”, αναφέρει νέα περίεργη ανακοίνωση

Μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς για το 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΟΣ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ

ΤΑ ΥΠΕΡ

Αποκατάσταση βασικής οδικής αρτηρίας Σκοπέλου Ζητά ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ 1
Ερώτηση προς τους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος σχετικά με το ζήτημα της αποκατάστασης της βασικής οδικής αρτηρίας της Σκοπέλου, το οποίο εξακολουθεί να εκκρεμεί, παρά το γεγονός ότι σε ένα μήνα ξεκινά η τουριστική περίοδος και το νησί προσπαθεί ακόμη να κλείσει τις πληγές του από τις καταστροφές του Σεπτεμβρίου.
Η ερώτηση αναφέρει τα εξής: «Ανάστατοι οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς του νησιού της Σκοπέλου, καθότι βρισκόμαστε μόλις ένα μήνα πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου και η αποκατάσταση της βασικής οδικής αρτηρίας του επαρχιακού δικτύου του νησιού καθυστερεί, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα όλων.

Live Stream Aris - Olympiakos (Basket) Live Streaming Αρης - Ολυμπιακος

Το Νέο Ελληνικό Site Κοινωνικής Δικτύωσης ΗΡΘΕ. Ticer.Gr


Συνδεθείτε με τους κοντινούς σας ανθρώπους ή με άλλους χρήστες.Μοιραστείτε πράγματα μαζί τους, συνομιλήστε,ανεβάστε Φωτογραφίες,Βίντεο,Αρχεία.
Δημιουργήστε Εκδηλώσεις και Ομάδες.
Κάντε ένα Group Chat με όλους τους χρήστες ή Προσωπικό Chat με τους φίλους σας.

Κάντε εγγραφή τώρα Ticer.Gr

Όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες σε ένα Site.

Greece U21 vs Israel U21 Live Streaming

Panelefsiniakos - Apollon Smirnis Live Streaming

Προβλήματα σε χειρουργεία του Νοσοκομείου Βόλου

alt
Επίσχεση εργασίας ξεκίνησαν από σήμερα οι 35 από τους 45 ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου, στους οποίους οφείλονται τις επιπλέον εφημερίες για διάστημα 15 μηνών, με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στη στελέχωση των προγραμματισμένων χειρουργείων, που αναγκαστικά θα αναβληθούν. Οι οφειλές σε κάθε ειδικευόμενο ανέρχονται μεταξύ 2.000 και 4.000 € και όσοι κατάγονται εκτός Βόλου, αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα.
Τα παραπάνω επισήμαναν οι Νοσοκομειακοί και οι ειδικευόμενοι γιατροί, που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί συγκέντρωση στην είσοδο του «Αχιλλοπούλειου», ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων που ορίζει ο νόμος, για να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους.

Καρδιολογικό Ιατρείο Δημητρίου Α. Κρικίδη

Φωτογραφίες: ψαρεύουν στο λιμάνι

Φωτογραφίες: Πρόσφυγες ψαρεύουν στο λιμάνι του Πειραιά


Παρά το γεγονός ότι τα νερά θεωρούνται ακατάλληλα λόγω των λυμάτων των πλοίων

Σε ένα άτυπο hotspot έχει μετατραπεί πλέον το λιμάνι του Πειραιά καθώς πάνω από 5.300 μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν εγκλωβισμένοι εκεί, αδυνατώντας να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν σήμερα από τον Πειραιά, απεικονίζονται απεγνωσμένοι πρόσφυγες να ψαρεύουν στο λιμάνι, παρά το γεγονός ότι τα νερά θεωρούνται ακατάλληλα λόγω των λυμάτων των πλοίων, ενώ τα απόβλητα και τα σκουπίδια μπορούν να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους. 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΆΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΡΗΓΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ

Ενα νέο κατάστημα στην Σκόπελο


ΝΕΟ ψαράδικο από τον Γιάννη Σάββα απέναντι από το κέντρο υγείας εμείς ευχόμαστε καλές δουλειές στο νέο παιδί τον γιο του Γιάννη

ΕΚΤΚΑΤΟ: Φωτιά

σε ΕΚΤΚΑΤΟ: Φωτιά βιομηχανία χρωμάτων στον Ασπρόπυργο

Μπάχαλο: Εκαναν το Πολυτεχνείο hot spot. Εκεί που γίνονταν μαθήματα και έδιναν εξετάσε ...

 -

Επιδόματα αντί για συντάξεις σε αναπήρους

Επιδόματα αντί για συντάξεις σε αναπήρους


Ψίχουλα για όσους ασφαλισμένους δεν μπορούν να εργαστούν ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς

Μαχαίρι ακόμα και στις αναπηρικές συντάξεις βάζει το νέο Ασφαλιστικό.  Η μείωση σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», θα είναι της τάξης του 25%. Δηλαδή αν κάποιος ατυχής μείνει ανάπηρος ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς θα λάβει επίδομα αντί σύνταξης. Η μείωση θα γίνεται – όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο – με τους παρακάτω τρόπους: 

Φορολογία: Γιατί οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι κερδισμένοι

http://www.perivolos.gr

Κερδισμένοι των φορολογικών αλλαγών που σχεδιάζονται είναι εννέα στους δέκα ελεύθεροι επαγγελματίες. Αναφορικά με την πρόταση που κατέθεσε...http://www.perivolos.gr

Άρης - Ολυμπιακός Basket Aris -Olympiakos Live Streaming

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου