Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

ΤΟΥΡΚΙΑ! Ξαφνική επίθεση σε ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ! Ραγδαίες εξελίξεις πλέον!!!

tourkia-ellada

Η διεθνής κατάσταση στις ημέρες μας δείχνει ένα εξαιρετικά «ρευστό» σκηνικό: τα γεγονότα είναι δραματικά, με ρυθμούς ραγδαίους, ενώ επικρατεί μία γενικότερη αίσθηση αστάθειας…
Όλα γύρω μας, στην πολύπαθη περιοχή μας, αλλάζουν και ο ευρύτερος ελληνισμός (σε Ελλάδα, Κύπρο και αλλού) εξακολουθεί να συρρικνώνεται, δεχόμενος ανελέητη επίθεση από τα άδηλα κέντρα που διοικούν μυστικά τον πλανήτη! Οι ώρες και οι μέρες που έρχονται είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.
Tο επίκεντρο των φοβερών και τρομερών εξελίξεων στον ευρύτερο γεωγραφικό μας χώρο είναι η Τουρκία, σημειώνει για μια ακόμη φορά ο Ησαιας Κωνσταντινίδης.

Waterworld - Νέα ταινία!

Να ξαναγυριστεί η γνωστή ταινία Waterworld στους δήμους Περιστερίου και Ίλιον αποφασίσε η εταιρία παραγωγής για να αποδωθεί το σενάριο με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο αντώνης σαμαράς, που φέρει και την ευθύνη για την...

Πρωτογενές πλεόνασμα με αφαίμαξη του λαού

ΦΕΤΟΣ, ΘΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΑ 6 ΔΙΣ. ΤΑ «ΚΕΡΔΗ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ 
Για να φθάσει το ελληνικό Δημόσιο να εμφανίσει (σε εθνικολογιστική βάση) πρωτογενές πλεόνασμα 900 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο 2014 χρειάστηκαν νέες βαριές θυσίες του ελληνικού λαού είτε μέσω νέων φορολογικών βαρών είτε μέσω περικοπών σε κοινωνικές παροχές και μισθούς, όπως αποκαλύπτει η νέα τριμηνιαία στατιστική της ΕΛΣΤΑΤ.

Ετσι, μεταξύ του α' εξαμήνου 2014 και του α' εξαμήνου 2013, η δημοσιονομική επιβάρυνση της ελληνικής κοινωνίας τόσο από πλευράς εσόδων όσο και από πλευράς δαπανών ανήλθε...

Ενα παπόρι φόροι για τους πολίτες μιας «κανονικής» χώρας

Αποκαλυπτικά για την υπερφορολόγηση των Ελλήνων πολιτών τα χρόνια του Μνημονίου είναι τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) για τους φόρους στο εισόδημα και την περιουσία, που δείχνουν αύξηση 1 δισ. ευρώ μέσα σε ένα τρίμηνο. Αποκαλυπτικά για την υπερφορολόγηση των Ελλήνων πολιτών τα χρόνια του Μνημονίου είναι τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) για τους φόρους στο εισόδημα και την περιουσία, που δείχνουν αύξηση 1 δισ. ευρώ...

Στο νοσοκομείο ο Μίκης Θεοδωράκης

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ.


ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ,
ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ.

Στις 16 Ιουλίου συλλαμβάνομαι στο Μοναστηράκι μετά από καταδίωξη και ένοπλη συμπλοκή με τα σκυλιά του κράτους. Να επισημάνω ότι τυχαία απέφυγα τον θάνατο αφού ο αστυνομικός που με πυροβόλησε από πίσω και πλάγια είχε στόχο να με πλήξει στην πλάτη στο ύψος του θώρακα την στιγμή που πάλευα με άλλο αστυνομικό τον οποίο και πυροβόλησα στον μηρό. Η τυχαία παρεμβολή του δεξιού βραχίονα την ώρα της πάλης με τον αστυνομικό ενώπιων μου είχε ως αποτέλεσμα να διαπεράσει η σφαίρα και να σπάσει το οστό του δεξιού βραχιόνιου και να περάσει ξυστά από την πλάτη μου αντί να με πλήξει στον κορμό.

Β.Πούτιν: "Οι ΗΠΑ προσπαθούν να επιβάλλουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Οι ΗΠΑ προσπαθούν να επιβάλλουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν ενώπιον του Κλαμπ Βαλντάι και δεν παρέλειψε να αναφερεθεί στους πρόσφατους...
Διαβάστε περισσότερα

Ο απόλυτος ερωτισμός σε ασπρόμαυρο φόντο

 
«Yume» στα γιαπωνέζικα σημαίνει «όνειρα» και αυτός ο τίτλος δείχνει να ταιριάζει απόλυτα στο περιοδικό «Yume», μια «πλατφόρμα» τέχνης ουσιαστικά που δημιούργησαν δύο παιδιά από το μακρινό Geelong της Αυστραλίας. Το «Yume» προσφέρει τη δυνατότητα σε ανεξάρτητους καλλιτέχνες να εκφράζονται μέσω των δημιουργιών τους, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων φωτογραφήσεις, εικαστικές παρεμβάσεις, κείμενα, ποιήματα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις μοντέλων, μόδας κ.ά. Επιπλέον, το «Yume» μπορεί να το προμηθευτεί κανείς και διαδικτυακά πληρώνοντας ένα χαμηλό αντίτιμο για ετήσια συνδρομή.

Oι συνέπειες μιας αποτυχημένης καταστροφής με 10 φέρετρα σε διεθνή μετάδοση

 

Στη φωτό ρεπόρτερ του EXTRA 3 εγκαταλείπει το σταθμό πανικόβλητη μετά από ραντεβού με τον Φίλιππα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ανοίγει την Δευτέρα 27 Οκτώβρη ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σκοπέλου


Ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος και βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχετικά με την χορήγηση εφάπαξ επιδόματος στους ΕΜΘ εν αποστρατεία. Συγκεκριμένα, η βουλευτής, αναφέρειΣτις 4 Σεπτεμβρίου 2014 ψηφίστηκε τροπολογία η οποία αίρει την αδικία της μη χορήγησης εφάπαξ βοηθήματος σε όσους Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) αποστρατεύονται πριν τα 25 έτη πραγματικής υπηρεσίας. Ωστόσο το ΥΠΕΘΑ μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Αλληλοβοήθειας Στρατού (ΕΛΟΑΣ) είχε διαφορετική άποψη ενημερώνοντας τους ότι εφόσον δεν αναγράφεται στην τροπολογία η λέξη “αναδρομικότητα”, δεν δικαιούνται το εφάπαξ!
Έτσι παρατηρείται το εξής οξύμωρο: στρατιωτικοί του ίδιου θεσμού (ΕΜΘ) να έχουν πληρώσει όλοι τις ίδιες εισφορές στο ταμείο τους (ΕΛΟΑΣ), πλην όμως να χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

Απαγορευτικό του απόπλου από και προς το λιμάνι της Σκοπέλου

Απαγορευτικό του απόπλου από και προς το λιμάνι της Σκοπέλου , αφού τοπικά επικρατούν άνεμοι εντάσεως έως 9 μποφόρ.

Μπάσκετ, ΚΑΟΔ – ΠΑΟΚ Basket League

Μπάσκετ, Άρης - Απόλλων Πατρών Basket League

Κείμενο των Δ. Κουφοντίνα και Κ. Γουρνά

Όταν στο τέλος του καλοκαιριού το πολιτικό προσωπικό της συγκυβέρνησης, με τους γνωστούς παραληρηματικούς ακροδεξιούς, αποδοκίμαζε τη στάση της Αργεντινής στη διαμάχη της με βορειοαμερικάνικο fund, νομιμοποιούσε ουσιαστικά τη δυνατότητα αυτών των αρπακτικών κερδοσκοπικών κεφαλαίων να επιβάλλονται στις εθνικές οικονομίες και να καθορίζουν τις τύχες των λαών. Υστερα από δύο μήνες ήρθε η ώρα να υποστούν οι ίδιοι έναν αντίστοιχο εκβιασμό, όταν τέτοια funds, που διακρατούν τίτλους και ομόλογα, προκάλεσαν την κατρακύλα του Χρηματιστηρίου και την άνοδο των περιθωρίων επιτοκίου των δεκαετών ΟΕΔ. Χρειάστηκαν μονάχα λίγες ώρες για να εγκαταλείψουν σαν βρεγμένες γάτες τα μεγαλεπήβολα σχέδιά τους για αποδέσμευση από το ΔΝΤ και το εναπομείναν πρόγραμμα και να υπακούσουν στις επιταγές της τρόικας για νέο συγκεκαλυμμένο μνημόνιο, με χρήματα μάλιστα τα οποία ήδη υπάγονται στο εκτελούμενο πρόγραμμα. Απέδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο πιστοί παραμένουν στην πολιτική υποτακτικών που τους ανέδειξε στην εξουσία και πόσο ευθυγραμμισμένοι είναι με τη γερμανική πολιτική λιτότητας που κυριαρχεί στην Ευρώπη.

«Η Ενέργεια για ζωή ταξιδεύει» για 2η χρονιά σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας και 1 περίπτερο ενημέρωσης και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στη Σκόπελο.

Μετά την πολύ θετική ανταπόκριση που είχε από τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου κατά την προηγούμενη περίοδο, το πρόγραμμα "Η ενέργεια για ζωή ταξιδεύει", η «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» και ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια ανακοινώνουν ότι ξεκινούν ένα νέο μεγάλο ταξίδι με περιβαλλοντικό περιεχόμενο.
Με την πεποίθηση ότι ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο περνάει και από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας,  σχεδιάστηκε ένα πρωτότυπο, διαδραστικό πρόγραμμα.

Σεισμός 5,4 ρίχτερ στην Άρτα

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου