Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Από το Πολιτικό γραφείο της βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :



Λίγα, μόλις, λεπτά μετά την αποστολή της επιστολής της Βουλευτού Μαγνησίας  της Ν.Δ, κας Ζέττας Μακρή στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, στην οποία αναλυόταν η δυσαρέσκεια και η οργή , τόσο της ιδίας όσο και των κατοίκων του δήμου Βόλου, για την απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου στις επετειακές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη μας, επικοινώνησε με την κα Μακρή  ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, κ.  Φ. Καυμενάκης.

Όπως εξήγησε ο κ. Καυμενάκης, μετά την καθυστερημένη γνωστοποίηση της εσπευσμένης αναχώρησης του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων κ Γ. Καλαντζή  στο εξωτερικό, έγιναν προσπάθειες για την εύρεση αντικαταστάτη του ανάμεσα σε κυβερνητικά στελέχη που δεν είχαν οριστεί ως εκπρόσωποι στις επετειακές εκδηλώσεις άλλων πόλεων της χώρας μας, αλλά αυτές απέβησαν άκαρπες λόγω του περιορισμένου χρόνου που είχαν στην διάθεσή τους αλλά και των ανειλημμένων υποχρεώσεων των περισσοτέρων από αυτών.
Ο κ Καυμενάκης διαβεβαίωσε, τέλος, την κα Μακρή ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζει και τιμά την ιστορική και πολιτιστική προσφορά του δήμου Βόλου και ότι το ενδιαφέρον της παραμένει αμείωτο για την περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger