Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Παρέμβαση του «Αγωνιστικού Συνδυασμού Ναυτών» στο Πρωτοδικείο Πειραιά για τη διαγραφή υποψηφίων

Παρέμβαση πραγματοποίησε ο επικεφαλής του «Αγωνιστικού Συνδυασμού Ναυτών» στο Πρωτοδικείο Πειραιά για τη διαγραφή υποψηφίων του συνδυασμού από την πλειοψηφία της διοίκησης της ΠΕΝΕΝ.
Υπενθυμίζεται ότι η πλειοψηφία της ΠΕΝΕΝ διέγραψε επιλεκτικά μέλη του «Αγωνιστικού Συνδυασμού Ναυτών», με το επιχείρημα των οφειλών από συνδρομές, με αποτέλεσμα να μη συγκροτηθεί ο συνδυασμός στις 27 Οκτώβρη, όπως προβλεπόταν.
Σε ερώτηση «γιατί δεν έγινε η ανακήρυξη των υποψηφίων όπως προβλέπεται από το καταστατικό», ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής απάντησε ότι ενημερώθηκε από την Εφορευτική Επιτροπή ότι «περιμένουν ανακλήσεις υποψηφίων».

Σημειώνεται ότι ενώ στις 27 Οκτώβρη έληγε η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων για το ΔΣ στις αρχαιρεσίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και ενώ το άρθρο 37 παρ. 15 αναφέρει ότι «με τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων, η Εφορευτική Επιτροπή προβαίνει στην ανακήρυξη των υποψηφίων», δεν έγινε μέχρι σήμερα καμία ανακήρυξη υποψηφίων.
Ο «Αγωνιστικός Συνδυασμός Ναυτών» καταγγέλλει τη στάση της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΠΕΝΕΝ και το βρώμικο ρόλο της (τα 3 μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής έχουν εκλεγεί από πρότασή της), «που χρησιμοποιεί τον εκπρόσωπο της δικαστικής αρχής για την παραβίαση του καταστατικού στην ανακήρυξη των υποψηφίων, ώστε να κερδίσει χρόνο για να ασκηθούν εκβιασμοί στους υποψήφιους του "Αγωνιστικού Συνδυασμού Ναυτών" που συμμετέχουν ως μεμονωμένοι και να παραιτηθούν από υποψήφιοι, μετά τον επιλεκτικό αποκλεισμό του συνδυασμού, διαγράφοντας τους υποψήφιους λόγω οφειλών από δήθεν συνδρομές».
Όπως τονίζει, οι μέθοδοι αυτές αποδεικνύουν ότι ήταν προσχηματικές οι διαγραφές των 5 υποψηφίων του συνδυασμού λόγω οφειλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger