Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ !! - ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!
Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη το μειωμένο πετρέλαιο θέρμανσης. Η τιμή του μετά τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης κατά 30% αναμένεται να διαμορφωθεί σε 1 ως 1,05 λεπτά το λίτρο. Διαβάστε τις προϋποθέσεις επιδότησης.

Μάλιστα, η αγορά θα έχει ακόμα μικρότερο κόστος για τις οικογένειες που δικαιούνται επιδότηση και εκτιμάται ότι θα είναι περίπου στα 80 λεπτά.

Εισαγόμενη … ανθρωπιά!

 Εισαγόμενη … ανθρωπιά!

Του Θανάση Λαμπρόπουλου
Την ανθρωπιά στο μεγαλείο της έδειξε στο λιμάνι της ακριτικής Μυτιλήνης όταν διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι 320 ανθρώπινες ψυχές-αναμεσα τους και δεκάδες ανήλικα παιδιά-ο αλλοδαπός πλοίαρχος του ξένου κρουαζερορόπλοιου NIEUW  AMSTERDAM  που κρατούνταν από τους λιμενικούς στους τσιμεντένιους ντόκους και όχι μέσα σε κάποιο οίκημα έτσι ώστε να μην εκτίθενται στο πρωινό θαλασσινό αγιάζι, ενώ παράλληλα την απανθρωπιά κράτησης συμπλήρωνε και η προφανώς πολυήμερη πείνα τους.

Ξανά στη φυλακή ο Σάββας!

Πριν από λίγο, το δικαστήριο αποφάσισε την απόρριψη του αιτήματος του Σάββα Ξηρού για κατ’ οίκον νοσηλεία.

Ετσι, ο Σάββας οδηγείται και πάλι στον αργό θάνατο της φυλακής.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα δημοσιεύσουμε αργότερα.
 
ΚΟΝΤΡΑ
 
http://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/22485.Ξανά-στη-φυλακή-ο-Σάββας

Ταρτουφισμός

ΤαρτούφοςΟ Αντώνης Σαμαράς χαιρετίζει την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, η οποία διέταξε προκαταρκτική έρευνα για τις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη περί πιθανής δωροδοκίας βουλευτών από επιχειρηματίες, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο αριθμός των 180 βουλευτών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Διάβασε τη συνέχεια

Πόσοι βουλευτές απαιτούνται για εκλογή ΠτΔ; 180 ή μπορεί και λιγότεροι; - Κατρούγκαλος: Κομπογιανίτικη λογική η μη καταμέτρηση των βουλευτών της ΧΑ στην ψηφοφορία για προεδρία Δημοκρατίας

Κατά ένα περίεργο τρόπο, πλανάται αυτές τις μέρες στην ατμόσφαιρα η αμφιβολία, για το εάν τελικά απαιτούνται όντως 180 ψήφοι για την εκλογή του ΠτΔ ή μπορεί η εκλογή να γίνει και με λιγότερες ψήφους; Δεν γνωρίζουμε ποιοι και γιατί διακινούν αυτή την αμφιβολία, αλλά σίγουρα απευθύνονται σε ηλίθιους και σε εκείνους που δεν γνωρίζουν το Σύνταγμα, οι οποίοι δυστυχώς δεν είναι και λίγοι.

Όλη αυτή η φημολογία βασίζεται πάνω στο ότι το Σύνταγμα δεν μιλάει για 180 βουλευτές, αλλά για τα 3/5 στην τρίτη ψηφοφορία. Επομένως κάποιοι αναρωτούνται αν θα προσμετρηθούν και οι βουλευτές που θα είναι απόντες και κυρίως...

Ελάχιστος εγγυημένος εμπαιγμός

Tα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είναι καταπέλτης για τις μνημονιακές κυβερνήσεις. Πάνω από 4 στους 10 Έλληνες (το 44,3%) ζουν, σε σταθερές τιμές 2008, κάτω του ορίου φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Αλλά και χωρίς τα "greek statistics" που κατέβασαν το κατώφλι της φτώχειας για να προκύψει μικρότερος αριθμός φτωχών και κοινωνικά αποκλεισμένων, το "επίσημο" ποσοστό είναι απαράδεκτο για ευρωπαϊκή χώρα: 35,7% ή 3.903.800 άτομα, δεύτερη χειρότερη επίδοση πανευρωπαϊκά μετά τη Βουλγαρία, και...

Έχει κάποια σχέση η διατροφή με τη γονιμότητα, και αν ναι, αυτή περιορίζεται μόνο στη γυναίκα ή αφορά και στον άνδρα; - ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ. ΒΑΣΙΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Συνήθως  μία γυναίκα ενδιαφέρεται για τη διατροφή της αφού μείνει έγκυος στην προσπάθειά της να μην αυξήσει υπερβολικά το βάρος της αλλά και για να θρέφεται καλά και υγιεινά η ίδια και το μωρό της.  
Τι γίνεται όμως με αυτές που προσπαθούν να συλλάβουν; Έχει κάποια σχέση η διατροφή με τη γονιμότητα, και αν ναι, αυτή περιορίζεται μόνο στη γυναίκα ή αφορά και στον άνδρα;
Σχετικές μελέτες έχουν αρχίσει ήδη από τη δεκαετία του 1970 σε Ιταλία και Αμερική και φαίνεται πως η καλή φυσική υγεία συμβάλλει στην αύξηση της γονιμότητας ενώ η κακής ποιότητας διατροφή μειώνει τη γονιμότητα καθ΄όλα υγιών ατόμων!.
Είναι σαφές ότι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή παρέχει όλα εκείνα τα συστατικά που είναι απαραίτητα στον οργανισμό όπως πολύτιμες πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά για να δεσμευτούν οι ελεύθερες ρίζες και συνήθως πρέπει να συνοδεύεται από αυξημένη λήψη νερού.
Παράλληλα τόσο η γυναίκα όσο και ο άνδρας θα πρέπει να περιορίσει κάποιες ουσίες στη διατροφή του ή να εντάξει κάποιες άλλες, όπως:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ

 Ο Οκτωβρης προχωρα φουριόζος στη χώρα του ΠΟΤΕ που κατά ένα τραγικό παιχνίδι της τύχης είναι ΚΑΙ χώρα μας (για την ώρα), οι «μπαλταδιές» από την «αγία κυβέρνηση» που ΞΕΡΕΙ, που ΒΛΕΠΕΙ (την τύφλα της) που ΝΟΙΩΘΕΙ και «ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ» τις θυσίες του κοσμάκη , είναι καθημερινές, τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ της «κυβέρνησης» τρίβουν τα χέρια τους γιατί σε λίγο καιρό θα είναι Αφεντικά – Ιδιοκτήτες της χώρας ΟΛΗΣ, και οι ΕΛΛΗΝΕΣ, που σύντομα οι πιο πολλοί θα γίνουν ενοικιαστές στα ίδια τους τα σπίτια, η θα βρουν σπηλιές για να μένουν, που οι πιο πολλοί χρωστούν και οι ίδιοι δεν ξέρουν που, και άλλα πολλά, απολαμβάνουν τον καφέ τους στον καναπέ, η όσοι έχουν το «τρίευρω» σε κάποια καφετέρια.
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα (που έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος στην ασπρόμαυρη κωμωδία).
Σε γενικές γραμμές, το μεγαλύτερο ποσοστό των καφέ της χώρας, από νωρίς το πρωί έχει μπόλικο κόσμο κυρίως νέους οι οποίοι απολαμβάνουν το καφεδάκι τους και συζητούν για την ΑΝΕΡΓΙΑ που τους μαστίζει..
Σε πόλεις και χωριά, η εικόνα είναι ΙΔΙΑ.

Ερώτηση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, για το πρόβλημα της έλλειψης βιβλίων τεχνικών ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ Μαγνησίας.Προς τον κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΘΕΜΑ: Χωρίς βιβλία τεχνικών ειδικοτήτων τα ΕΠΑΛ Μαγνησίας
Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την έναρξη του σχολικού έτους, οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, όπως και των υπόλοιπων ΕΠΑΛ του Νομού εξακολουθούν να μην έχουν ακόμη εφοδιαστεί με τα βιβλία τεχνικών ειδικοτήτων, με αποτέλεσμα τα μαθήματα να διεξάγονται με πολλά προβλήματα.   
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Σύλλογο Γονέων του 2ου ΕΠΑΛ Μαγνησίας, στο συγκεκριμένο σχολείο όπως και σε κανένα άλλο, δεν έχουν ακόμη χορηγηθεί τα βιβλία με αποτέλεσμα τα σχολεία να αναγκάζονται να χορηγούν εκατοντάδες φωτοτυπίες με ιδιαίτερα υψηλό κόστος, όταν βέβαια αυτό είναι εφικτό.

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ, ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ JEAN-CLAUDE VAN DAMME, ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

-Παλαιότερα οι κουμπαράδες ήταν κοκκάλινοι, τώρα είναι από τενεκέδες!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου