Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Με ‘’ζουρνάδες και κλαρίνα’’ η αναμέτρηση ΠΑΣΚΕΔΙ-ΑΕΠΙ στο Πρωτοδικείο Έδεσσας

 Με ‘’ζουρνάδες και κλαρίνα’’ η αναμέτρηση ΠΑΣΚΕΔΙ-ΑΕΠΙ στο Πρωτοδικείο Έδεσσας

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013 διεξήχθη σε έντονους μουσικούς…ρυθμούς η αναμέτρηση ΠΑΣΚΕΔΙ-ΑΕΠΙ στο Πρωτοδικείο Έδεσσας.
 50 περίπου τοπικοί επιχειρηματίες, στόλισαν τα εξ αμάξης, μετά την Δίκη, τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΕΠΙ και πρώην Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας κ. Παντελή Γρετζελιά, ο οποίος προφανώς ήρθε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της ΑΕΠΙ, αλλά όλοι οι παρευρισκόμενοι κατάλαβαν πως ήταν άλλο ένα επικοινωνιακό τρικ εντυπωσιασμού προς κάθε κατεύθυνση της ‘’μεγαλοεισπρακτικής εταιρίας’’. Πολλές φορές η Πρόεδρος του Δικαστηρίου διέκοψε την διαδικασία, λόγω έντονων αποδοκιμασιών του κόσμου, όταν άκουγαν τον κ. Γρετζελιά να προσπαθεί να πείσει το Δικαστήριο, ότι η ΑΕΠΙ επιζητά το καλό των επιχειρήσεων Εστίασης και διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με αυτούς.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Στον μαλακα...ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.....

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ .....U.F.O ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΦΩΤΟ?

 

Ο ρόλος της ETUCE και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ στην ΟΛΜΕ


Ιερή και απαραβίαστη θεωρείται απ' όλες τις δυνάμεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ, πλην του ΠΑΜΕ, η συμμετοχή της Ομοσπονδίας στην ETUCE.Ομονοούν σε αυτό το ζήτημα όλοι, από τη ΔΑΚΕ μέχρι τις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.
Μάλιστα, όποτε το ΠΑΜΕ ζητά την άμεση αποχώρηση της ΟΛΜΕ από την ETUCE, τότε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ κυριολεκτικά «αστράφτουν και βροντούν». Από κοινού με ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ καταψηφίζουν την πρόταση του ΠΑΜΕ.
Φανερά αγανακτισμένοι και σχεδόν προσβεβλημένοι από την πρωτοφανή «αυθάδεια» του ΠΑΜΕ, υπερασπίζονται την παραμονή της ΟΛΜΕ στην ETUCE, με ένα σωρό αστεία επιχειρήματα, αλλά και με ωμή διαστρέβλωση των θέσεων του ΠΑΜΕ. Τα ίδια και στη ΔΟΕ, αλλά αυτή τη φορά, σε ρόλο υπερασπιστή της ETUCE είναι τα στελέχη της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ.
Ποια είναι όμως η ETUCE; Και γιατί το ΠΑΜΕ ζητά άμεσα να αποχωρήσουν ΟΛΜΕ και ΔΟΕ από αυτήν;
Η ETUCE (Ευρωπαϊκή Συνδικαλιστική Επιτροπή για την Εκπαίδευση - European Trade Union Committee for Education) ιδρύθηκε το 1975, με οργανώσεις - μέλη μόνο από τις χώρες της τότε ΕΟΚ.
Είναι κομμάτι της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕΣ), που όπως είναι γνωστό παραβρέθηκε στη βράβευση της ΕΕ με το Νόμπελ ειρήνης...
Στο νέο Εσωτερικό Κανονισμό της (By-Laws of ETUCE, 21/12/2010) και συγκεκριμένα στο άρθρο 5, αναφέρεται:

Με το προεδρικό αεροσκάφος στη Μύκονο

 
Είστε μέλος των Ενόπλων Δυνάμεων και θέλετε να ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία, ταξιδεύοντας στις αναπαυτικές δερμάτινες θέσεις του προεδρικού αεροσκάφους; Επιθυμείτε να αισθανθείτε έστω και για λίγο VIP, απολαμβάνοντας ανέσεις που μέχρι πρότινος είχαν το προνόμιο να ζουν αποκλειστικά τα υψηλά κυβερνητικά στελέχη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Στην Ελλάδα, όπου όλα είναι πιθανά και σχεδόν τίποτα πλέον δεν μπορεί να προκαλέσει εντύπωση, το να ταξιδέψει κάποιος στρατιωτικός, ανεξαρτήτως βαθμού, με το προεδρικό αεροσκάφος μπορεί να γίνει και ρουτίνα, καθώς αυτό διατίθεται πλέον από την Πολεμική Αεροπορία και για τη μεταφορά πληρωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και της αλληλογραφίας των στρατοπέδων.

Κηδεία μίσους a la πακιστανικά: Περιέφεραν ένα πτώμα ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας!

http://www.star.gr/_layouts/handlers/Resizer.ashx?jpgurl=%2Fpublishingimages%2F2013%2F01%2F_w%2F190113195044_4523_jpg.jpg&maxw=620&maxh=285Σε μουσουλμανικό νεκροταφείο μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας οι Πακιστανοί, για να κάνουν … κηδεία στην πλατεία Κοτζιά στον 27χρονο ομοεθνή τους που σκοτώθηκε σε επεισόδιο με δύο Έλληνες.
Οι ανατριχιαστικές σκηνές με το πτώμα να περιφέρεται στα χέρια των εκατοντάδων ισλαμιστών Πακιστανών (αλήθεια ελέγχθηκαν από την αστυνομία πόσοι από αυτούς διαβιούν νόμιμα στην Ελλάδα και πόσοι είναι λαθροεισβολείς;) και τον ιμάμη να ψέλνει ισλαμικούς ύμνους στο κέντρο όχι απλά μιας πόλης, αλλά ενός ολόκληρου Εθνους που πριν από 192 χρόνια πλήρωσε με ποταμούς αίματος τον αγώνα του κατά ακριβώς αυτών των ιμάμηδων, δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση.
Από ποιον κρατικό φορέα ζήτησαν άδεια και ποιους τους επέτρεψε να περιφέρουν ένα πτώμα στη μέση της Αθήνας, στο πιο κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο όπως είναι η πλατεία Κοτζιά; Ή απλά ήταν – για άλλη μία φορά - μια “καραμπινάτη” παραβίαση των ελληνικών νόμων από τους λαθροεισβολείς(γιατί ακόμα και οι νυν νομιμοποιημένη από αυτούς δεν νομίζουμε ότι μπήκαν στην Ελλάδα με αίτηση μετανάστευσης στην πρεσβεία μας στο Καράτσι…)

«Αυτοί που αρπάνε το φαΐ από το τραπέζι»... μοιράζουν «εκπτώσεις»

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, συνάντηση του γενικού γραμματέα Πυροσβεστικού Σώματος με στελέχη γνωστής εταιρείας αλυσίδας καταστημάτων μαζικής εστίασης,καθώς και του «εθελοντικού» φορέα «Συμμαχία για την Ελλάδα».
Στη συνάντηση αυτή, οι εκπρόσωποι του υπουργείου ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους για την προσφορά της εταιρείας μαζικής εστίασης να διαθέσει τα είδη της, με μειωμένες τιμές από τα καταστήματα του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα,σε όλους τους αστυνομικούς και πυροσβέστες που βρίσκονται σε υπηρεσία.
Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Συμμαχία για την Ελλάδα»,με μέλη της μονοπωλιακούς ομίλους  και στελέχη αυτών των επιχειρήσεων,έχει για σκοπό της, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, την προώθηση του εθελοντισμού, του πολιτισμού, του τουρισμού, του αθλητισμού κλπ.
Αυτοί, λοιπόν, που ευθύνονται για την εκδήλωση της καπιταλιστικής κρίσης σαν αποτέλεσμα υπερσυσσώρευσης αμύθητων κερδών.

Μιλάνε για «χύτρα»

Συνειρμούς για μια από τις ομάδες που έχουν παλιότερα κατηγορηθεί για τοποθέτηση βομβών επιχείρησε να δημιουργήσει απόψε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ανακοινώνοντας ότι στον χώρο της έκρηξης που έγινε το πρωί στο Mall βρέθηκαν τελικά υπολείμματα από μια χύτρα. Παράλληλα ενεργοποίησε τους ειδικούς τηλεφωνικούς αριθμούς ζητώντας πληροφορίες απ' όποιον είδε κάτι. Αργά το απόγευμα, τελικά, προκλήθηκε νέα κινητοποίηση της αστυνομίας μετά από τηλεφώνημα σε εφημερίδα για επικείμενη έκρηξη βόμβας στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Σαν ώρα είχε αναγγελθεί η 6η

ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ GYROS.GR


Προσφυγή δικηγόρων στο ΣτΕ κατά της αύξησης των παραβόλων στα δικόγραφα

Αντισυνταγματική, παράνομη, αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), καθώς και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση της Ρώμης για τα δικαιώματα του ανθρώπου, είναι η αύξηση των δικαστικών ενσήμων, που είναι αναγκαία προϋπόθεση, για την κατάθεση δικογράφων ενώπιον των δικαστηρίων, υποστηρίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου σε προσφυγή του που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η επίμαχη αύξηση έγινε με το Μνημόνιο ΙΙΙ και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.Ειδικότερα, οι δικηγόροι της Κορίνθου αναφέρουν στην προσφυγή τους ότι με το άρθρο 6 παράγραφος ΙΓ΄ του Ν. 4093/2012 (Μνημόνιο ΙΙΙ) και το άρθρο 16 της από 5 Δεκεμβρίου 2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) διπλασιάστηκε το δικαστικό ένσημο, ενώ παράλληλα αυξήθηκαν και άλλα τέλη.

Φτάνει πια με τα χαράτσια! Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!

Νίκη… ανόδου, 3-1 την Παναχαϊκή στον Βόλο

Με ένα ονειρεμένο ξεκίνημα και ένα ιδανικό φινάλε, η Νίκη Βόλου πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Αχαιούς και έτσι έφτασε τον Απόλλωνα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Τους 28 βαθμούς και την πρώτη θέση έφτασε η Νίκη Βόλου μετά την άνετη νίκη της κόντρα στην Παναχαϊκή, σε ένα ματς που η ομάδα του Μανωλά από το ξεκίνημα δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο και έστειλε μήνυμα πως είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στη Football League και φυσικά την απευθείας άνοδο.
Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού στο Πανθεσσαλικό, η Νίκη ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο κι έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 6’ ο Κυριάκος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της Παναχαϊκής, πλάσαρε τον Πίτκα και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Σαμαρά έφερε το δεύτερο γκολ για τη Νίκη που έγινε φαβορί για το τρίποντο.

Watch Aris Thessaloniki Vs AEK Athens Live Streaming ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ ΑΡΗΣ - ΑΕΚΒΟΛΟΣ: χθεσινή(19/1) πορεία αλληλεγγύης σε κατειλλημενους κοινωνικους χωρους

http://eekmag.blogspot.gr/

Μαζική και δυναμική η χθεσινή(19/1) πορεία αλληλεγγύης στους κατειλλημένους κοινωνικούς χώρους στο Βόλο.

 
Η διαδηλωση είχε καλεστεί από πλήθος πολιτικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων: την κατάληψη Ματσάγγου, την κατάληψη Τερμίτα, το Ταμείο αλληλεγγύης στους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές, το Ράδιο Παράσιτα, το ΕΕΚ, την ΟΕΝ, την Αντιφασιστικη κίνηση μαγνησίας, την Αντασύα. Στην πορεία συμμετείχαν με μπλογκ το ΕΕΚ, η Αντιφασιστικη κίνηση μαγνησίας, η Ανταρσύα και φυσικά οι Καταλήψεις Βόλου.

Το πλήθος ξεπερνούσε τους 700 διαδηλωτές, που φώναξαν συνθήματα υπερ των καταλήψεων, ενάντια στο αστικό κράτος, ενάντια στου πρεζέμπορες μπάτσους του και τους δολοφόνους φασίστες του.

Η ΝΙΚΑΡΑ ΚΑΙ 3 ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ


NIKI VOLOU


PANACHAIKI 20053-1

Πανσερραϊκός - Ηρακλής LIVE Panserraikos - Iraklis Live StreaminΤο SKOPELOSNEWS  δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων.
 Το site δεν κάνει Streaming.
Σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet.

Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΓΓΑΝΑ!!


Μετά τη δραματική τροπή στις διαπραγματεύσεις...

Παραμένουν όλοι οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

 Αποδέχθηκαν οι συνδικαλιστές της τράπεζας την πρόταση για μείωση 30% στις αποδοχές των εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, προκειμένου να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας.

Της συνάντησης διοίκησης - συνδικαλιστών, το μεσημέρι του Σαββάτου, προηγήθηκε η απόφαση της Τρόικας να δεχτεί, έπειτα από πιέσεις του υπουργείου Οικονομικών, της Τράπεζας της Ελλάδος και της διοίκησης του ΤΤ, να μην υπάρξουν απολύσεις, με «αντάλλαγμα» ωστόσο τη μεσοσταθμική μείωση των μισθών των εργαζομένων κατά 30%.

Οι διαπραγματεύσεις έλαβαν αυτή τη δραματική τροπή, έπειτα από την πίεση να μην υπάρξουν απολύσεις στο ΤΤ, αλλά να βρεθεί μία άλλη φόρμουλα, πιο ήπια για το πέρασμα του ιδρύματος στη νέα εποχή της ιδιωτικοποίησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την «υποχώρηση» από την αρχική θέση για απολύσεις εκατοντάδων εργαζομένων έκανε η Τρόικα.

Η ΕΕ χωρίς βρετανικές πατάτες-ψάρι;

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός παίζει ένα επικίνδυνο παιγνίδι - Η ενέργεια του Κάμερον να ζητήσει επαναπροσδιορισμό των σχέσεων της Βρετανίας με την Ένωση γίνεται στη χειρότερη στιγμή της Γηραιάς Ηπείρου - Γιατί δεν μπορεί να αποχωρήσει από την ΕΕ
Ενώ όλα τα κράτη-μέλη αγωνίζονται για την επιβίωση της Ευρωζώνης, ένας βρετανικός λύκος γυροφέρνει για να εκμεταλλευτεί την κατάσταση

Αιώνιοι Βρετανοί… Πάντοτε οι ταραξίες της Ευρώπης και οι αμφισβητίες της εμβάθυνσής της. Ο Δούρειος Ίππος των ΗΠΑ και οι υπονομευτές της ολοκλήρωσης της ΕΕ, την ώρα που αυτή διέρχεται την πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας της. Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, για λόγους καθαρά εσωκομματικούς και υπό την πίεση των ευρωσκεπτικιστών, επιχειρεί και αυτός, όπως το 1975 ο Εργατικός Χάρολντ Ουίλσον, να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις της Βρετανίας με την ΕΕ. Και πότε; Σε μια εποχή που η ΕΕ και η Ευρωζώνη μάχονται με διάφορα μέτρα, νομοθετήματα και ενέργειες να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση και τις σεισμικές δονήσεις στην Ευρωζώνη. Ακόμα και στην ίδια τη Βρετανία, προσγειωμένοι πολιτικοί όπως και επιχειρηματίες προειδοποιούν τον Κάμερον για το επικίνδυνο του εγχειρήματός του.

Καταδίκη της βομβιστικής επίθεσης από τον πολιτικό κόσμο

Τη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι καταδικάζει απερίφραστα σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Η «χωρίς συμψηφισμούς, πολιτικές σκοπιμότητες και επικίνδυνες ερμηνείες» απομόνωση ενεργειών σαν τη σημερινή «εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια» στο εμπορικό κέντρο "The Mall", αποτελεί την ενδεδειγμένη στάση αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Όπως αναφέρει, αποτελεί κεκτημένο των πολιτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου η καταδίκη των τρομοκρατικών και τυφλών πράξεων βίας.

«Η σημερινή βομβιστική επίθεση στο The Mall, σε ένα χώρο που πολλοί πολίτες, κυρίως νέοι, επιλέγουν για την κυριακάτικη βόλτα τους, δείχνει ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο είδος τρομοκρατίας που όχι απλά επιλέγει συμβολικούς στόχους, αλλά επιδιώκει νεκρούς και αίμα» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΡΗΓΙΝΑΚΗΣ


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΧΟΡΑ ΤΑΧΥΤΑΤΑ !!!


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου