Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

Γλυκοπατάτες καλλιέργεια

Οι γλυκοπατάτες είναι φυτά πολυετή που ανήκουν στην οικογένεια των κομβολβουλοειδών.
Οι βλαστοί είναι έρποντες, μάκρους 3-4 μ., τα δε φύλλα μεγάλα, καρδιόσχημα, ζωηρώς πράσινα και πολύ γυαλιστερά. Τα λουλούδια είναι καμπανουλοειδή βιολέ ή κόκκινα, όπως της γνωστής περιπλοκάδας. Οι ρίζες είναι σαρκώδεις στρογγυλές η μακρουλές, όμοιες προς τις κοινές πατάτες άλλα πολύ μεγαλύτερες, με σύσταση αλευρώδη και γεύση γλυκία και αρωματώδη.
Τρώγονται ψημένες  βρασμένες, κάποτε δε και νωπές.


Οι γλυκοπατάτες ευδοκιμούν σε θερμά μέρη μόνο, γιατί φοβούνται υπερβολικά το κρύο. Σε ψυχρούς τόπους δεν επιτυγχάνουν, παρά με τεχνητή ζέστη σε σέρρες. 'Ως προς το έδαφος, αρέσκονται και

Βόρεια Ελλάδα: Σαν τα μανιτάρια "φυτρώνουν" οι επιχειρήσεις εμπορίας καυσόξυλων

Μέχρι και υπερδεκαπλασιάστηκαν σε ορισμένους νομούς της Βόρειας Ελλάδας οι μάντρες λιανεμπορίου καυσόξυλων το 2012, σε σύγκριση με το 2010, καθώς... η μεγάλη ζήτηση για καύσιμη ύλη, εναλλακτική του ακριβού πετρελαίου, οδήγησε δεκάδες επαγγελματίες να ανοίξουν επιχειρήσεις του είδους, με αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό του αριθμού τους, σε μόλις τρία χρόνια.

"Πρωταθλητές" στη στροφή προς την εμπορία καυσόξυλων αναδεικνύονται οι νομοί Κιλκίς και Θεσσαλονίκης, όπου ο αριθμός των επιχειρήσεων του είδους αυξήθηκε- σε μόλις δύο χρόνια -κατά δεκάδες, ενώ σημαντική αύξηση παρουσιάστηκε και στις υπόλοιπες περιοχές.

Σχόλιο με αφορμή την συνέντευξη τύπου των Προέδρων των Παιδαγωγικών Τμήμάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Αντιπρύτανη σχετικά με το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ».Στέλλα Ιωαννίδου ,
Πρόεδρος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου του ΠΤΠΕ ,
                                                μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών

Το Συμβούλιο Διοίκησης, οι Κοσμήτορες και οι Πρόεδροι των Τμημάτων σηκώνουν μεγάλο κουρνιαχτό ενάντια στηφήμη που διαδίδει το Υπουργείο Παιδείας για την μετακίνηση των Παιδαγωγικών Τμημάτων στη Λαμία προτάσσοντας ότι: «οι όποιες επιλογές του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» θα πρέπει να γίνουν με κριτήρια ακαδημαϊκά, επιστημονικά και αναπτυξιακά και να μην υπακούν σε τοπικιστικές, πελατειακές και μικροκομματικές επιλογές».  Η όλη αναταραχή που δημιουργούν ωστόσο δεν μπορεί παρά αποπροσανατολιστική να είναι.
Πιο συγκερκιμένα, προβάλλοντας αρχικά μιαν επιφανειακή διαφωνία σχετικά με το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», προσπαθούν να κρύψουν πως εν τέλει συμφωνούν με την ουσία του η οποία είναι οι συγχωνεύσεις των Τμημάτων. Δήθεν αντιδρούν ενάντια στο σχέδιο γιατί θέλουν στην ουσία να υποδείξουν οι ίδιοι το σχέδιο συγχωνεύσεων για να εξασφαλίσουν τις μπίζνες και τις θεσούλες τους στα όργανα διοίκησης των νέων τμημάτων. Μαζί με διάφορα μέλη ΔΕΠ όλο το προηγούμενο διάστημα επεξεργάζονταν τέτοιου είδους προτάσεις στα πλαίσια της κυβερνητικής κατεύθυνσης για ενίσχυση του πανεπιστημίου της αγοράς. Οι ίδιοι δεν κρύβουν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στην συγχώνευση των τμημάτων αλλά και άλλων ανώτατων ιδρυμάτων τα οποία ενδεχομένως δεν πληρούν τα κριτήρια βιωσιμότητας.

Δυναμική πορεία στη Λάρισα έναντια στις διώξεις αγωνιστών του κινήματος κατά των διοδίων και αλληλεγγύης στις καταλήψεις που χτυπιούνται από το αστικό κράτος.

Επιτροπή Εκπαιδευτικών Μαγνησίας             Η Επιτροπή Εκπαιδευτικών Μαγνησίας του Π.Α.ΜΕ. καταγγέλλει την πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, που ανήκουν στις παρατάξεις ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ, για την καταψήφιση της πρότασης του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», που αφορούσε τη συμμετοχή του συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στη φορομπηχτική πολιτική της συγκυβέρνησης και της Ε.Ε.
          Η επιχειρηματολογία που ανέπτυξαν, για να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη θέση τους, αποτελεί μνημείο κυβερνητικού – εργοδοτικού συνδικαλισμού και στήριξης της αντιλαϊκής πολιτικής που, ενώ προχωρεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις του μεγάλου κεφαλαίου, τσακίζει ταυτόχρονα τη λαϊκή οικογένεια με φόρους και χαράτσια, με διαρκείς ανατιμήσεις, κάνοντας τη ζωή μας κόλαση.

Αναφορά Αλ. ΜεϊκόπουλουΠρος το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ι. Αρβαν

ΘΕΜΑ: Η ανασύσταση των Ακαδημιών: Οι καταστροφικές συνέπειες της μετακίνησης των Παιδαγωγικών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία

Ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος καταθέτει ως αναφορά κείμενο σχετικό με την ενδεχόμενη μετακίνηση των Παιδαγωγικών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λαμία, το οποίο συνυπυγράφουν η Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου Αν. Καθηγήτρια Ελένη Ανδρέου και οι Πρόεδροι των 3 Παιδαγωγικών Τμημάτων της Σχολής Αν. Καθηγητές: Π.Τ.Δ.Ε. Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, Π.Τ.Π.Ε. Μαρία Παπαδοπούλου, και Π.Τ.Ε.Α. Φίλιππος Βλάχος.

«Εμβολιαστείτε άμεσα! Έρχεται επιδημία γρίπης»

«Εμβολιαστείτε άμεσα! Έρχεται επιδημία γρίπης»
Ο πληθυσμός της χώρας είναι ανεμβολίαστος, άρα και απροστάτευτος, όταν λόγω οικονομικής

Παλιομαλάκα!

Αυτοπυροβολήθηκε στην ...

Ένας 42χρονος που διατηρεί βιοτεχνία μαρμάρων στην περιοχή
Απόπειρα, αυτοκτονίας έκανε ένας 42χρονος, σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Σέσκλου, όταν, για άγνωστο λόγο, βγήκε από το αυτοκίνητό του, έβγαλε την καραμπίνα που είχε μαζί του και αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα! Για καλή του τύχη, η απόπειρα έγινε μπροστά στα μάτια ενός φίλου του, που τον μετέφερε με το κλειστό φορτηγάκι του στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ άνοιγαν το δρόμο για να φτάσει έγκαιρα. Αυτή την ώρα ο παραλίγο αυτόχειρας χειρουργείται για να βγει η σφαίρα του όπλου που έμεινε μέσα στην κοιλιά του.

Τα είπαν Μουσουρούλης-Στουρνάρας


 Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης, συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν το σχέδιο για την απλοποίηση και τον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας νηολόγησης, τη διεθνή προβολή και την ανάπτυξη του ελληνικού νηολογίου.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να προσελκύσει περισσότερα πλοία στην Ελληνική σημαία, αλλά και ξένες ναυτιλιακές εταιρίες στη χώρα μας. Τα οφέλη για την ελληνική οικονομία από τη διατήρηση των υφιστάμενων, καθώς και από την προσέλκυση νέων πλοίων στο Ελληνικό νηολόγιο θα είναι πολύ σημαντικά. Σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή ολοκληρωμένο σχέδιο για τον εξορθολογισμό και την απλοποίηση της υφιστάμενης διαδικασίας νηολόγησης πλοίων στο ελληνικό νηολόγιο.

Hot Angel


H Alessandra Ambrosio, φόρεσε τα φτερά του αγγέλου, ένα ροζ σουτιέν… μαύρες ζαρτιέρες… και έδωσε την απάντηση στο γιατί είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Ολυμπιακος - Καβάλα live streaming | olympiakos kavala

ΡΟΔΟΣ-ΣΟΚ: ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Κρεμάστηκε σε ελιά ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλλου Δημήτρης Ευλαβής από της Σέρρες που δίδασκε για πολλά χρόνια στην Αρχάγγελο.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές αντιμετώπιζε... σοβαρά προβλήματα υγείας με την καρδιά.
Το πρωί ξεκίνησε από το σπίτι του λέγοντας στην γυναίκα του πως πάει να μαζέψει ελιές, αλλά διότι άργησε να επιστρέψει στο σπίτι... η γυναίκα με της δύο κόρες του πήγαν να δουν τι έγινε και άργησε, εκεί βρέθηκαν σε ένα μακάβριο θέαμα, είδαν τον πατέρα τους κρεμασμένο με σχοινί πάνω σε ελιά. 

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΤΑ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ !!


ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ SKOPELOS NEWS !!!


Προμηθευτής ναρκωτικών Βολιώτης αστυνομικός;

Ξηλώθηκε το τμήμα Δίωξης

Νέα υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται εν ενεργεία αστυνομικός, προκαλεί αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και ειδικότερα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου προέβη μεσημβρινές ώρες χθες στη σύλληψη δύο Ελλήνων αθίγγανων για κατοχή και εμπορία ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1.106 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν ένα αγροτικό Φ/Γ όχημα, το ποσό των 620 €, τρία κινητά τηλέφωνα και η προαναφερθείσα ναρκωτική ουσία.

Αντιδράσεις για τη μαρίνα


 Εντονότατες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της πολιτείας για παραχώρηση της μαρίνας της Σκιάθου στο ΤΑΙΠΕΔ, κατ’ αντιστοιχία και με άλλους τουριστικούς λιμένες, και στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Σκιάθου θα καταθέσει σχετική προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σκιάθου τέθηκε, συγκεκριμένα,  προς συζήτηση το συγκεκριμένο θέμα και αποφασίστηκε να οριστεί δικηγόρος, προκειμένου να υποβληθεί αίτηση ακύρωσης στο αρμόδιο Όργανο, κατά της απόφασης παραχώρησης του τουριστικού λιμένα του νησιού στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Η συγκεκριμένη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με αντίστοιχη απόφαση που είχε λάβει πρόσφατα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της Σκιάθου.

Μεγάλες αλλαγές στα ισχύοντα στον Τουρισμό


- Μέχρι τις 28 Ιανουαρίου θα διαρκέσει η δημόσια διαβούλευση 
- Αλλαγές αρμοδιοτήτων για τον Ε.Ο.Τ., με "προσθαφαιρέσεις"... 
- Σειρά ρυθμίσεων για ειδικές τουριστικές υποδομές 
- Διευκολύνσεις σε επενδυτές 
- Condo hotels, γκολφ, χρονομεριστική μίσθωση, ΠΟΤΑ
- Εδώ ολόκληρο το σχέδιο νόμου 

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από σήμερα το σχέδιο νόμου με τίτλο «Αναδιάρθρωση Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, μείωση διοικητικών βαρών, απλούστευση διαδικασιών για την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας και λοιπές διατάξεις». 
Όπως δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη " με το σχέδιο νόμου επιδιώκεται ο εξορθολογισμός και η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Υπουργείου Τουρισμού και των εποπτευόμενων από αυτό φορέων με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, την διευκόλυνση των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας στον τουρισμό, την εξοικονόμηση πόρων και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων την χώρας στον τομέα αυτό". 
Παράλληλα, ρυθμίζονται ζητήματα που αίρουν χρόνιες αγκυλώσεις που επέβαλλαν αναχρονιστικοί νόμοι οι οποίοι εμπόδιζαν την τουριστική οικονομία να προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς και να καταστεί ανταγωνιστική στο διεθνές περιβάλλον. 
Το Υπουργείο Τουρισμού αναμένει τις σχετικές εισηγήσεις όλων των εμπλεκομένων μερών και η δημόσια διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 3 μ.μ. και αφού ληφθούν υπόψη τα αποτελέσματά της, το σχέδιο νόμου θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αύριο η κινητοποίηση ενάντια στη φοροεπιδρομή

Πανεργατικό συλλαλητήριο κατά της νέας φοροεπιδρομής της τρικομματικής συγκυβέρνησης, οργανώνει, αύριο Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου του Βόλου, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας».
Συμμετοχή στο συλλαλητήριο έχουν, μέχρι στιγμής, δηλώσει η Ενωση Εργατοϋπαλλήλων Τύπου - Χάρτου και Γραφικών Τεχνών Ν. Μαγνησίας, το Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Σωματείο Εργαζομένων στην Coca-Cola, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποπ. Τροφίμων Ν. Μαγνησίας, το Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις Carefour - Μαρινόπουλος, παράρτημα Ν.

ΜΑΛΙ Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική επέμβαση

Τα γαλλικά βομβαρδιστικά με τη συνδρομή ή ανοχή και άλλων δυνάμεων και με στρατό στο έδαφος σπέρνουν το θάνατο
Οι γαλλικές δυνάμεις της χερσαίας επέμβασης σε ετοιμότητα
MΠΑΜΑΚΟ.--Πλήθος χιλιάδων νέων προσφύγων, δεκάδες νεκρούς και τραυματίες προκαλεί η ιμπεριαλιστική επέμβαση στο Μάλι με μπροστάρηδες τους Γάλλους που βομβαρδίζουν στο βόρειο και κεντρικό τμήμα της χώρας, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης της «ισλαμικής τρομοκρατίας». Πίσω, βεβαίως, από αυτήν την επέμβαση βρίσκονται ταγεωπολιτικά, και κυρίως οικονομικά, συμφέροντα του γαλλικού ιμπεριαλισμού σε μία κρίσιμη περιοχή της δυτικής Αφρικής, με τεράστιο πλούτο σε χρυσό, φυσικό αέριο, πετρέλαιο, ουράνιο.
Η κυβέρνηση του «σοσιαλιστή» Γάλλου Προέδρου Φρ. Ολάντ ανακοίνωσε ήδη ότι προχωρά στο σταδιακό τριπλασιασμό των στρατιωτικών δυνάμεών της στο Μάλι. Από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου βρίσκεται σε επίσκεψη, επιβεβαίωσε ότι θα ανέλθουν σε τουλάχιστον 2.500 οι Γάλλοι στρατιώτες που θα μεταφερθούν και από βάσεις σε χώρες της δυτικής Αφρικής.

Θ. ΝΑΚΟΣ: Άνοιξε ο δρόμος για την πληρωμή των απασχολούμενων στα προγράμματα του ΕΣΠΑΟ Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος,  είχε χθες Τρίτη 15 Ιανουαρίου συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο για το θέμα της καθυστέρησης πληρωμής των απασχολούμενων επί πεντάμηνο στα προγράμματα του ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται το υπουργείο Εργασίας.
Ο κ. Υφυπουργός ενημέρωσε τον Αντιπρόεδρο της Βουλής ότι η καθυστέρηση που παρατηρείται στην πληρωμή των απασχολούμενων στο Νομό Μαγνησίας οφείλεται στα προβλήματα που αρχικά είχαν προκύψει με τα δικαιολογητικά, σε ό,τι αφορά το καθεστώς της αυτεπιστασίας, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει δικαιολογημένα η Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων να αποστείλει τους πίνακες των δικαιούχων στη Διεύθυνση Οικονομικών του Υπουργείου Εργασίας.  

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΑΔΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥΣτόχος της Ελαιοτεχνία είναι η προβολή και προώθηση του ελαιοκομικού τομέα. www.eleotexnia.gr Τόπος συνάντησης για τυποποιητές, μηχανήματα ελαιοτριβείου, εξοπλισμό, μηχανήματα εμφιάλωσης και τυποποίησης ελαιολάδου. Με αφορμή την 5η Ελαιοτεχνία 2013, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου αναδημοσιεύουμε την S.W.O.T. ανάλυση κλάδου παραγωγής ελαιολάδου.


ΙΣΧΥΡΑ ΣΗΜΕΙΑ (STRENGTHS)

·       Ικανοποιητικό μέγεθος εγχώριας αγοράς που παρά την μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής.
·       Υψηλής ποιότητας προϊόντα και υψηλή διαφοροποίηση κατά περιοχές με ιδιαίτερα οργανοληπτικά και λοιπά χαρακτηριστικά (γεύση, άρωμα, χρώμα, κ.τ.λ.)
·       Ύπαρξη ευνοϊκών συνθηκών για την ανάπτυξη της βιολογικής ελαιοκαλλιέργειας και την παραγωγή βιολογικών ελαιολάδων.
·       Σημαντικές δυνατότητες υποκατάστασης άλλων καλλιεργειών (βιομηχανικά φυτά) από ελαιοκαλλιέργεια εντατικού ή υπερεντατικού τύπου.
·       Ύπαρξη αρκετών εγχώριων εταιριών ή συνεταιρισμών με ικανοποιητικές παραγωγικές και εξαγωγικές δυνατότητες στον τομέα της τυποποίησης.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Την έναρξη εγγραφών  στην πρωτοποριακή διαδραστική πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης της Διαδικτυακής  Ακαδημίας ανακοίνωσε η    Ακαδημία των Πολιτών,  που αποτελεί την πραγμάτωση της προσφοράς εκπαίδευσης προς σε κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτως ηλικίας – κοινωνικής θέσης κι επαγγέλματος.

Το μεγάλο «ατού» της Διαδικτυακής Ακαδημίας  των Πολιτών είναι ότι εμπεριέχει- παρέχει πολύ οπτικοακουστικό υλικό, βιντεοσκοπημένες διαλέξεις από έμπειρο  τηλεοπτικό συνεργείο και καθηγητές, που είναι εκπαιδευμένοι  στη χρήση της πλατφόρμας.

Το  συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στα άτομα, τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στις ζωντανές διαλέξεις της Ακαδημίας, ενώ το ετήσιο κόστος  ανέρχεται μόλις στα 60 ευρώ.

Ποια μαθήματα, όμως, μπορεί να διδαχθεί κανείς; 

Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ακρόπολη-Σκιάθος


Νέα αναβολή είχαμε στην αναμέτρηση της Ακρόπολης με την Σκιάθο, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο του Σέσκου για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας έκανε δεκτό το αίτημα της Σκιάθου για να αναβολή του παιχνιδιού, μια απόφαση που δεν άρεσε στη...

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ LIVE STREAMING APOLLON SMIRNIS - PANTHRAKIKOS LIVE


Ολυμπιακος - Καβάλα live streaming | olympiakos kavala

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ LIVE | OLYMPIAKOS KAVALA LIVESTREAMING

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου