Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

αφιερωμενο στο μαλακα τον γραικο (και οχι ελληνα )τον βολεμενο . τοσοι πολλοι μαλακες σε μια τοσο μικρη χωρα .....???!?!?!?!!?Public Issue: Προβάδισμα της ΝΔ με μισή μονάδα..............

Διαπιστευτήρια και στην Μέρκελ από τον Αλ. Τσίπρα

Όπως διέρρευσε από τη Γερμανία και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο τη Δευτέρα, ο Αλ. Τσίπρας θα συναντηθεί και με τον υπουργό Οικονομικών της χώρας, Β. Σόιμπλε.
Σύμφωνα μάλιστα με non paper που διένειμε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, «η συνάντηση είχε κανονιστεί πριν από τα Χριστούγεννα σε συνεννόηση με το Αριστερό Κόμμα της Γερμανίας (Die Linke)» αλλά δεν ανακοινώθηκε, επειδή «είθισται τα κόμματα να μη

Οι κάτοικοι θα πάρουν αγκαλιά το κτήριο για να μην μπει λουκέτο!

Το κράτος έβαλε λουκέτο στην Δ.Ο.Υ. Καρύστου, αλλά οι κάτοικοι «δεν θα την αφήσουν να φύγει». Είναι διατεθειμένοι σύμφωνα με τον σύνδεσμο επαγγελματιών και βιοτεχνών, «να την κρατήσουν αγκαλιά», ώστε να μην μεταφερθεί ούτε ένα έγγραφο από το κτήριο της.

Την Πέμπτη, συνεδρίασε έκτακτα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την αντίδραση των Επαγγελματιών και Βιοτεχνών απέναντι στο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Καρύστου.

Η χρεοκοπία της αριστερής διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης και η επαναστατική έξοδος από τον κόσμο της εξουσίας και του κεφαλαίου | Π.Γεωργιάδης

«Σήμερα, είτε της αρέσει είτε όχι, η παραδοσιακή Αριστερά αποτελεί οπουδήποτε τον κυριότερο υποστηρικτή του κρατικού καπιταλισμού. Οι παρεμβάσεις της, ανεξάρτητα από το αν κυβερνά ή όχι, συχνά βοηθούν το κράτος να συνέλθει απ’ τα αποτελέσματα των αγώνων της εργατικής τάξης, κατευθύνοντας για το λόγο αυτό ακόμα περισσότερο την οικονομία στον δρόμο του κρατικού καπιταλισμού»
Φιλ Μίλερ: «Πορτογαλία: η “ανέφικτη” επανάσταση»
(εκδ. Ανάκαρα)
Είναι πανούργα αυτή η τύχη: την ίδια ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ταξιδεύει στην Αργεντινή για να λάβει τεχνογνωσία αριστερής διαχείρισης της κρίσης από την κυβέρνηση της Κριστίνα Φερνάντες, ξεσπάνε τεράστιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και οι Αργεντίνοι προλετάριοι απαντούν στην αριστερή λιτότητα με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο: βίαιες συγκρούσεις με τους μπάτσους, έφοδοι και λεηλασίες σε σουπερμάρκετ, φορτηγά με τρόφιμα και εμπορικά καταστήματα! Λίγες μέρες πριν, ακόμη μια αριστερή κυβέρνηση, αυτού “Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζομένου Λαού” στην Κύπρο, ανακοίνωνε τη συμφωνία με την τρόικα και την εφαρμογή προγράμματος σκληρής λιτότητας. O “κομμουνιστής” Πρόεδρος Χριστόφιας (ένας χυδαίος σαμποταριστής του κινήματος αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και ειλικρινής φίλος του ισραηλινού κρατικού τερρορισμού) μιμούμενος τη νεοφιλελεύθερη υπουργό εργασίας του Μόντι, με δάκρυα και λυγμούς, προσπάθησε να καλύψει τον πάταγο του αριστερού φαλιμέντου…!

Κουφοντίνας: Τιμή η ένταξη μου στον κατάλογο των αμετανόητων αντιπάλων της εξουσίας


Κουφοντίνας: Τιμή η ένταξη μου στον κατάλογο των αμετανόητων αντιπάλων της εξουσίας

Ολόκληρη η δήλωση
Τον Μάρτιο του ‘11 η Βουλή του Μνημονίου ανέθεσε στην «Β΄ Μονάδα της Αρχής για την επιβολή κυρώσεων κατά υπόπτων τρομοκρατίας» την αρμοδιότητα να συντάσσει και να τηρεί κατάλογο που περιλαμβάνει τα ονόματα των «σχετιζομένων με την τρομοκρατία φυσικών και νομικών προσώπων ή οντοτήτων».
Την παμπάλαια τακτική της εξουσίας να συντάσσει τέτοιους καταλόγους  κωδικοποίησε πρώτη η αρχαία Ρώμη, με τη δωδεκάδελτο,  από τον 5ο π.Χ. αιώνα, θεσπίζοντας κατάλογο με τα ονόματα όσων διέπρατταν τα υπέρτατο έγκλημα καθοσιώσεως  να τα βάλουν με την κρατική εξουσία. Η απλή αναφορά από τους υπηκόους των ονομάτων αυτού του καταλόγου επέσυρε βαρύτατες ποινές και όσοι περιλαμβάνονταν εκεί έμεναν άταφοι, ενώ τα υπάρχοντα τους δημεύονταν από το κράτος.

Η κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ ήταν πράξη υπεράσπισης της δημοκρατίας και του άτυπου κοινωνικού συμβολαίου – Το λάθος των καταληψιών

Γράφει ο Παύλος
Στη χώρα συμβαίνουν δύο κορυφαίες και θεμελιώδεις θεσμικές παρανομίες:

ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Τα κόμματα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, σε συνεχές ριπλέι και σλόου μόσιον, άλλα υπόσχονται προεκλογικά προκειμένου να αποκτήσουν την κυβερνητική εξουσία και άλλα πράττουν μετεκλογικά προκειμένου να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα.
Αυτό δεν αποτελεί απλό ολίσθημα ή αδυναμία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, του σύμφωνα με το Σύνταγμα πολιτεύματος της χώρας.
Αντίθετα αποτελεί την στη πράξη κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και την επικράτηση ενός πολιτεύματος, κοινοβουλευτικού μεν, αλλά όχι δημοκρατικού.
Για να είμαστε περισσότεροι ακριβείς ούτε καν κοινοβουλευτικό είναι το πολίτευμα, επειδή έχει καταργηθεί η, σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας, ελευθερία των βουλευτών, αφού αυτοί αναγκάζονται συνεχώς με την απειλή της διαγραφής να ψηφίζουν ότι οι αρχηγοί των κομμάτων αποφασίζουν.

ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ

Με αφορμή τις ένοπλες εισβολές του κράτους στις καταλήψεις και τους κοινωνικούς χώρους, η κατάληψη Rosa Nera αποτύπωσε τις θέσεις της για τους κοινούς αγώνες των πολιτών που βάλλονται από το εκφασιζόμενο κράτος σε όλη την Ελλάδα σε ένα συνολικό κείμενο συμπαράστασης.

Πανό αλληλεγγύης στη Βίλλα Αμαλίας/ Θεσσαλονίκη

Πανό αλληλεγγύης στη Βίλλα Αμαλίας/ Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας


ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΕΚΤΑΚΤΟΥ  ΑΝΑΓΚΗΣ

  Με πρόσχημα την κρίση του ελληνικού καπιταλισμού, το κράτος μέσα από ένα σύνολο εκβιασμών επέβαλε το καθεστώς εκτάκτου ανάγκης, μέτρο δοκιμασμένο ιστορικά που έχει στόχο τη θωράκιση της εξουσίας του καθ΄ εαυτής αλλά και την επαναθεμελίωση του καπιταλισμού, στο πλαίσιο του πιο άγριου κερδοσκοπικού φιλελευθερισμού που πέρασε ποτέ από τη χώρα. Στην κατεύθυνση αυτή το καθεστώς έκτακτης ανάγκης έθεσε σε κατάσταση εξαίρεσης το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων, διαμέσου της υφαρπαγής των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων. Όμως, στην κατάσταση εξαίρεσης το κράτος θέλει ζεστό αίμα και ωμό κρέας, προκειμένου να κάνει πιο σαφές προς όλους τις προθέσεις του. Θέλει, με άλλα λόγια, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ώστε να δειγματίσει  πιλοτικά τις δολοφονικές του πλέον προθέσεις. Στόχευσε τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αρχίζοντας από τα πολύπλευρα

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
   ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Nα αντισταθούμε στο Κράτος "Έκτακτης Ανάγκης"

Στις 20/12 πραγματοποιείται έφοδος από τα ΜΑΤ στη Βίλα Αμαλίας μετά από «ανώνυμη» καταγγελία. Ακολουθεί εισβολή της αστυνομίας στις 28/12 στην ΑΣΟΕΕ, νέα κατασταλτική επιχείρηση στη Βίλα Αμαλίας στις 9/1 για να συλληφθεί ομάδα αγωνιστών που την είχαν επανακαταλάβει, κατασταλτική επιχείρηση στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ για να συλληφθούν αλληλέγγυοι που πραγματοποιούσαν παρέμβαση διαμαρτυρίας και έφοδος επίσης την ίδια μέρα στην κατάληψη της οδού Σκαραμαγκά. Η καταστολή συμπληρώθηκε από έναν χωρίς προηγούμενο γκεμπελικό οχετό ψεμάτων από τα ΜΜΕ και τους γνωστούς αργυρώνητους δημοσιογράφους.
Ο απολογισμός των βάρβαρων ορδών της αστυνομίας στην υπηρεσία της χουντικής συγκυβέρνησης, 109 συλλήψεις από τις 2 καταλήψεις και 40 προσαγωγές από τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ οι οποίοι παραπέμπονται για πλημμελήματα και τον κουκουλονόμο. Στις εφόδους της αστυνομίας συμμετείχε και ομάδα των ΕΚΑΜ με τα όπλα προταγμένα! Οι διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που έγιναν την ίδια μέρα χτυπήθηκαν άγρια από την αστυνομία.

Βίλα Αμαρτίας...

Tην Τρίτη 15 Γενάρη στα Προπύλαια για... την Χαλκιδική!

Ανακοίνωση του ΚΟΚΚΙΝΟΥ για τις αστυνομικές επιχειρήσεις σε Villa Amalias και κατάληψη Σκα

Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις και το πανεπιστημιακό άσυλο! Όχι στον εκφασισμό και το κράτος των τροϊκοφρόνων! Η πάλη ενάντια στην κρατική τρομοκρατία είναι κρίσιμη διάσταση της πάλης ενάντια στο μνημόνιο και την κυβέρνησή του!

Ενέδρα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και ένταση

Επεισόδια έξω

ΣΚΟΠΕΛΟΣ τώρα πολλά αεροπλάνα πολεμικά ακούμε γιατί?

ΣΚΟΠΕΛΟΣ τώρα πολλά αεροπλάνα πολεμικά ακούμε γιατί?
μας κάνει εντύπωση αυτήν την ώρα αν συμβαίνει κάτι καλό είναι να μας

Αγνοείται Έλληνας ναυτεργάτης

Αγνοείται Ελληνας ναυτικός που έπεσε από πλοίο
Ενας 53χρονος Ελληνας ναυτικός, μέλος του πληρώματος του φορτηγού πλοίου «Δέσποινα» αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή στις βόρειες ακτές της Αλγερίας, όταν υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε απο το πλοίο στη θάλασσα.

Ανατροπή νταλίκας στο ύψος του....

Κλειστός είναι ο δρόμος Λαμίας - Άμφισσας στο ύψος του Μπράλλου μετά την ανατροπή νταλίκας λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.
Για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες η νταλίκα βγήκε από την πορεία της και ανατράπηκε κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ το φορτίο από παλιά σίδερα (σκραπ) διασκορπίστηκε σε μεγάλο μήκος του δρόμου και στα δύο ρεύματα. Πυροσβέστες και αστυνομικοί προσπαθούν να απομακρύνουν το φορτίο από το οδόστρωμα και προς το παρόν έχει διακοπεί η κίνηση σε όλα τα οχήματα.

Live streaming Καλλιθέα-ΠΑΟΚ Καλλιθέα - Πάοκ live streaming | Kalithea paok live


Live streaming Καλλιθέα-ΠΑΟΚ


Παρακολουθείστε μέσα από τα παρακάτω link σε live streaming το παιχνίδι Καλλιθέα-ΠΑΟΚ, για την τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η δικτατορία των μονοπωλίων σε όλο της το μεγαλείο
Δελτίο Τύπου
10/1/2013

Η δικτατορία των μονοπωλίων σε όλο της το μεγαλείο
         
          Όταν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα επιτάσσουν, το πολιτικό προσωπικό τους σπεύδει χωρίς περιστροφές να υλοποιήσει τις επιθυμίες τους. Τότε πάνε περίπατο τα μεγάλα λόγια για το Ναό της Δημοκρατίας, το αστικό κοινοβούλιο, τους θεσμούς κ.α. Η αστική δημοκρατία αποκαλύπτεται ως αυτό που είναι. Ωμή και αδίστακτη.
          Την ίδια στιγμή με τη φορολογική επέλαση γονατίζουν το λαό για να σωθούν τα κέρδη των μεγαλοβιομήχανων. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα μένουν χωρίς θέρμανση, επιβαρύνουν την υγεία τους, ώστε μια χούφτα παράσιτα να συνεχίζουν να ξεζουμίζουν τον ιδρώτα των εργατών.

Συνέχεια Νέας δίκης για την ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΗΡΥΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, - 18η συνεδρίαση, Τετάρτη 9.1.13
Η συνεδρίαση σημαδεύτηκε από τις απανωτές διακοπές της, μετά από απόφαση της προέδρου του τρομοδικείου λόγω της ολοφάνερης προσπάθειάς της να «τρέξει» τη δίκη, αγνοώντας το θλιβερό γεγονός του σοβαρού τραυματισμού του Π. Αργυρού, ο οπιοίος βρίσκεται ακόμη σε καταστολή στη ΜΕΘ του Θριάσιου, χωρίς ακόμη να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ζωής.

Κατά την καθιερωμένη ανάγνωση από την πρόεδρο των ονομάτων των κατηγορούμενων και την εξακρίβωση των εκπροσωπήσεων από συνηγόρους, διαπιστώθηκε η απουσία –εκτός των μελών της ΣΠΦ και του Θ. Μαυρόπουλου– και των Α. Μητρούσια, Γ. Καραγιαννίδη και Κ. Σακκά, οι οποίοι διεμήνυσαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να χάνουν το μοναδικό επισκεπτήριο που έχουν κάθε Τετάρτη, προκειμένου να παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις. Το αίτημα, που είχε ξανατεθεί, αλλά αγνοήθηκε, έθεσε, αρχικά η συνήγορος Α. Παπαρρούσου και στη συνέχεια οι συνήγοροι Μ. Δαλιάνη και Δ. Κατσαρής.

Σποράδες Στην Ουτρέχτη ταξίδεψαν οι ομορφιές των νησιών


Σε διάφορες γωνιές του εξωτερικού ταξιδεύουν οι ομορφιές των τριών νησιών των Βορείων Σποράδων, μέσω του περιοδικού «De Griekse Gids» που σημαίνει «Ο Ελληνικός Οδηγός» και κυκλοφόρησε στις αρχές  Ιανουαρίου.
Το συγκεκριμένο περιοδικό θα διανεμηθεί δωρεάν στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης,  που ανοίγει σήμερα τις πύλες της και θα διαρκέσει έως τις 13 Ιανουαρίου, καθώς και σε διάφορες εκθέσεις σε Βέλγιο και Ολλανδία, ενώ θα πωλείται επίσης μέσω Ιντερνέτ και μέσω Ελληνικών εστιατόριων του Βελγίου και της Ολλανδίας. Μέσω της προβολής των τριών νησιών του συμπλέγματος των Βορείων Σποράδων τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή,  δημιουργούνται πολλαπλάσια οφέλη για την τουριστική οικονομία σε τοπικό επίπεδο και όπως εκτιμάται, ενισχύεται η γενικότερη προσπάθεια τουριστικής προβολής των νησιών σε όλο τον κόσμο.

Η αντιπληροφόρηση δεν φιμώνεται & η αλληλεγγύη δεν καταστέλλεται

Κείμενο σχετικά με τις προσπάθειες καταστολής και φίμωσης του 98FM και γενικότερα των καταλήψεων και των αυτοοργανωμένων χώρων και εγχειρημάτων
Ο πόλεμος που ασκεί η πολιτική και οικονομική εξουσία απέναντι στο μεγαλύτερο μέρος του κοινωνικού συνόλου είναι ξεκάθαρος. Ένας πόλεμος που δείχνει να εντείνεται & να κλιμακώνεται παίρνοντας τα χαρακτηριστικά μιας ολομέτωπης και λυσσαλέας επίθεσης από τη μεριά του κράτους και του φασιστικού παρακράτους που στοχεύει στους εργάτες, τους μαθητές, τους άνεργους, τους μετανάστες.

Βίλλες, Χαλυβουργίες και άλλες προκλήσεις

Αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες, με τις εισβολές της αστυνομίας κατά παραγγελία της ΧΑ,  είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για να το αντιμετωπίζουμε μόνο με το μέτρο της μιας ή της άλλης ανακοίνωσης και φράσης.
Στο βάθος του, αναδεικνύει την διπλή όψη της ''επανίδρυσης του καπιταλισμού'' στην Ελλάδα και όχι μόνο: όχι μόνο κανιβαλισμός σε βάρος της εργατικής πλειονότητας, αλλά και ολοκληρωτική υπε-αντιδραστική στροφή στο σύνολο των κοινωνικών και πολιτικών σχέσεων. Είναι μια καθολική αντ-επανάσταση και με αυτό το μέτρο, πρέπει να αναζητηθεί και η απάντηση. Στόχος των ανα-καταλήψεων είναι να χτυπηθεί κάθε έννοια αντίστασης και να εμπεδωθεί  η αίσθηση του ''ισχυρού κράτους''.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΣΚΕΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΕΠΙ


10 Ιανουαρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Δικαστικός αγώνας ΠΑΣΚΕΔΙ εναντίον ΑΕΠΙ στην Έδεσσα
Την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 9 το πρωϊ, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στα χρονικά, ομαδική διαδικασία Ασφαλιστικών μέτρων, του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. Και μελών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής του Νομού Πέλλας, εναντίον της ΑΕΠΙ, με ζητούμενο μείωση του αμοιβολογίου της κατά 60%.

Ερώτηση "Βοήθεια στο Σπίτι"Αλέξανδρος Μιχ. ΜεϊκόπουλοςΕΡΩΤΗΣΗ
Αθήνα, 08 Ιανουαρίου 2013
Προς κ.κ. Υπουργούς
·       Εσωτερικών
·       Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

ΘΕΜΑ: Κατάργηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στον Ν. Μαγνησίας
Το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ξεκίνησε το 1997 και μέχρι το 2011 χρηματοδοτήθηκε από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Β΄και Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης.
Από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Σεπτέμβριο του 2012, ανάδοχος του έργου ορίστηκε η ΕΕΤΑΑ Α.Ε (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης) Α.Ε.
Από 1/10/2012 έως και 31/3/2013 η χρηματοδότηση του Προγράμματος εξασφαλίζεται από εθνικούς πόρους μέσα από το Πρόγραμμα ΑΚΑΓΕ (Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών).
Το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» και οι εργαζόμενοι σε αυτό, που έχουν προσληφθεί με διαδικασία ΑΣΕΠ και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση των ανήμπορων ηλικιωμένων και των ατόμων με Αναπηρία στους Δήμους, σαν μια σημαντική και απαραίτητη υπηρεσία, με μεγάλη προσφορά .
Δικαιούχοι μέχρι τώρα του προγράμματος είναι όλοι οι συνταξιούχοι πάνω από 65 χρονών και με αναπηρία μεγαλύτερη από 67 %.
Συνολικά εξυπηρετούνται περίπου 80.000, ηλικιωμένοι και άτομα με αναπηρία.

«Τη διατήρηση της 8ης ΕΜΑΚ ζητά με επιστολή της η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου»Την διατήρηση της 8ης ΕΜΑΚ Θεσσαλίας ζητά με επιστολή της προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Σωτήριο Γεωργακόπουλο  η αντιπεριφερειάρχης  Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Στην επιστολή της επισημαίνει  τη δραστηριότητα, το έργο  και τη μεγάλη κοινωνική  προσφορά της 8ης ΕΜΑΚ που την καθιστούν απαραίτητη για τη  Θεσσαλία και κάνει λόγο για το έμψυχο δυναμικό της 8ης ΕΜΑΚ, «τους ανθρώπους με την πολυετή εμπειρία και τη συνεχή εκπαίδευση που θα κληθούν ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή που θα βρίσκεται σε κίνδυνο».

ΜΕ 3,2 ΡΙΧΤΕΡ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΑΣ !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου