Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Σκόπελος: Νεκρός 66χρονος την ώρα που ψάρευε

Νεκρός βρέθηκε χθες το βράδυ 66χρονος μέσα στη βάρκα του,  στην περιοχή Λουτρακίου Γλώσσας Σκοπέλου. Η σορός του θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. O 66χρονος απεβίωσε την ώρα που ψάρευε.

Αφιέρωμα στον υπέροχο σύντροφο Κώστα Κάππο, με αφορμή ότι σήμερα συμπληρώνονται 14 χρόνια από τον θάνατό του.

Συμπληρώνονται 14 χρόνια, από τη μέρα εκείνη που ο αγωνιστής Κώστας Κάππος άφησε την τελευταία του πνοή.

Στην μνήμη αυτού του πραγματικά αγωνιστή και κομμουνιστή θεωρούμε χρέος μας να του κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα.

Ηταν συγκλονιστική στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας όλων όσων των έχουμε γνωρίζει από κοντά όταν ήταν βουλευτής του ΚΚΕ και πήρε τον λόγο στην βουλή για να δηλώσει ότι καταψηφίζει την κυβέρνηση Τζαννετάκη:

 Κώστας Κάππος: «Ψήφισα λευκό γιατί είμαι αντίθετος στη συνεργασία του Συνασπισμού με τη Νέα Δημοκρατία»… «Πιστεύω επίσης ότι η συνεργασία αυτή είναι ολέθρια για το ΚΚΕ… Το ΚΚΕ τείνει να υποταχτεί σε μικροαστικές και αστικές “εκσυγχρονιστικές” θέσεις… Αποκορύφωμα αυτής της στάσης υποταγής είναι η στήριξη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας από τον Συνασπισμό… Βεβαίως, είμαι κατά της συνεργασίας του Συνασπισμού και με το ΠΑΣΟΚ …».

Ο Λαυρέντης τραγουδάει τον "Μπεζεντάκο". (Ηχητικό)


Στο καλό ρε μάγκα Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ησουν ένας υπέροχος τραγουδοποιός, ένας άνθρωπος με πάθη, νταλγκάδες, μοναδική ευαισθησία και μια ιδιαίτερη έμπνευση που ξεδίπλωνες σε στίχους και νότες.

Με την ανακοίνωση του πρόωρου θανάτου σου, θυμηθήκαμε ένα βιντεάκι που μας είχε στείλει ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο περιέχει μια συνέντευξη του Λαυρέντη η οποία έχει τίτλο: «Όταν ο κόσμος δεν θα έχει να φάει θα βγει με κονσερβοκούτια».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου