Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

"Μια επιχείρηση στα Εξάρχεια": Δια πάσαν νόσον και μαλακία


Γράφει ο mitsos175

 Τι γίνεται όταν η δεξιά θέλει να αυξήσει το νερό;
- Ένας κάνει το "λαγό" για να μετρήσουν αντιδράσεις. Αν πλημμυρίσουν από το φτύσιμο προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, ενώ κάνουν μια επιχείρηση στα Εξάρχεια.

Τι γίνεται όταν η δεξιά αυξάνει το ρεύμα;
- Λέει ψέματα, απαξιώνει τη ΔΕΗ και κάνει μια επιχείρηση στα Εξάρχεια.

Τι γίνεται όταν κοιμούνται όρθιοι οι δεξιοί κι αγανακτεί ο κόσμος με την ανικανότητα τους;
Κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάνουν μια επιχείρηση στα Εξάρχεια.
Κι όταν καπελώνουν με τις περικεφαλαίες τους βλάκες που τους ψήφισαν;

- Το ρίχνουν στην παλαβή και μαντέψτε! Κάνουν μια επιχείρηση στα Εξάρχεια.

Όπως όταν τους πιάνουμε να κλέβουν, να διώκουν πολιτικούς αντιπάλους, να φέρνουν τα πλέον αντεργατικά νομοσχέδια, να καταστρέφουν το Περιβάλλον κοκ.
Δεν το κάνουν για αποπροσανατολισμό, οι Αναρχικοί είναι μεγάλος εχθρός για οποιαδήποτε φασιστική κυβέρνηση. Μια επιχείρηση των μπάτσων στα Εξάρχεια είναι για τα γαλάζια γίδια ένα ηρεμιστικό, ένα φάρμακο, που πάει μαζί με το κουτόχορτο.

Στην τελευταία επιχείρηση συλλάβαν βιβλία. Και πανηγυρίζουν γι αυτό! Δεν μας κάνει εντύπωση. Οι ακροδεξιοί πάντα είχαν πρόβλημα με τα βιβλία. Τώρα μένει να ανάψουν φωτιές, να τα κάψουν. Είναι τακτική τους: Πρώτα καίνε δοκιμαστικά τα βιβλία και μετά ρίχνουν στο φούρνο ανθρώπους. Τέτοιοι ήταν από παλιά και δεν πρόκειται ν' αλλάξουν.

Το άλλο που έκανε η "σοβαρή χρυσή Αυγή" ήταν να πετάξει γυναικόπαιδα στο δρόμο. Κι ο νεοδημοκράτης κομπλεξικός κάγκουρας την παίζει μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας φτωχά παιδάκια και γυναίκες να ταλαιπωρούνται.

Το ίδιο δεν έκαναν στη Γερμανία του Χίτλερ; Έκλειναν τους ανθρώπους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Και μετά δήθεν δεν ήξεραν τι γίνονταν. Ευτυχώς υπήρχε τότε ο Στάλιν και τους έβαλε ένα οβιδοβόλο μεγάλου διαμετρήματος στο ναζιστικό τους πισινό.

Μπορεί οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι να έχουν περικοπές στο μισθό, στη σύνταξη, να τους γδάρει ο Κούλης στο χαράτσωμα, μπορεί να μην βρουν δουλειά, να καταργηθεί κάθε δικαίωμα, αλλά "κάποιοι θα υποφέρουν περισσότερο"! Κι αυτό τους χαροποιεί!

"- Είναι τόσο σκατόψυχοι"; - Κι ακόμα περισσότερο! Μην ξεχνάτε, είναι οι προδότες που ψήφισαν ΝΑΙ στην υποτέλεια και τα Μνημόνια. Είναι οι πατριδοκάπηλοι, οι τυμβωρύχοι τάφων. Είναι τα παλιοτόμαρα που θέλουν επενδύσεις κι "ας πάει στο διάολο το Περιβάλλον".
Είναι οι δειλοί, που το παίζουν στρατηγοί από τον καναπέ, που νομίζουν πως κατάγονται από το Μεγαλέξανδρο (τρομάρα τους)! Είναι όλοι αυτοί που αυτοαποκαλούνται "νοικοκυραίοι". Που συνωστίζονται στα γραφεία της ΝΔ για μια θεσούλα. Που πουλάνε τη ψήφο τους για ένα ρουσφέτι.
Σε αντίθεση με αυτούς υπάρχει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, που δεν θεωρεί τα Εξάρχεια "εχθρικό έδαφος", που έχει μάτια και βλέπει το κοινωνικό έργο των Συντρόφων. Και που αηδιάζει με τα αισχρά ψέματα της Νέας Δικτατορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger