Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Colotuba!


Γράφει ο mitsos175

Ζήλια ΚομανέτσιΣαμαρά, Τσίπρα φάτε τη σκόνη του Κυριάκου! Κάνατε κι εσείς τούμπες, αλλά "σαν αυτή δεν έχει". Που λένε και στη Νότια Μακεδονία.

"Γεια σου είμαι ο Ζόραν!..." Είπε ο ηγέτης της Βορείου Μακεδονίας.
- "Χαίρομαι που σε συναντάω, Πως είσαι"; Απάντησε ο Κούλης.

Ευγενέστατοι και χαρούμενοι. Αγκαλίτσες, φιλάκια και λόγια γλυκά. Αυτό ρε είναι καλό κλίμα. Ζόραν - ΚυριάκοςΛιάνα - Ντόρα.

Κόκκαλο στο Σκάει. Έμφραγμα οι παπαγάλοι! Οι εθνικιστές έβγαλαν τις περικεφαλαίες τους και χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο.

Α ρε Μίκη! Στα είχαμε πει. Πρόσεχε! θα το αλλάξουν το όνομα. "Γκούφυ" θα σε κάνουν. Αυτά παθαίνεις, αν δεν προσέχεις τις κακές, φασιστικές, παρέες.

Τι να πουν τώρα; Παραμύθια ως συνήθως. Σύμφωνα με το μύθο, ο Μητσοτάκης είπε "εγώ δεν θα την υπέγραφα".
Βέβαια video με τέτοια ατάκα δεν έδειξαν. Ίσως δείξει το VAR του Μαρινάκη, πάντως τέτοιο φάουλ δε φαίνεται.

Γιατί ο Βορειομακεδόνας θα ξεραίνονταν στα γέλια! Θα έπεφτε στο πάτωμα και θα χτυπιόνταν.
"Μακάρι"! Θα απάνταγε στο Μητσοτάκη"Δεν θα είχα τους δικούς μου εθνικιστές να με πρήζουν. Σκέτο Μακεδονία θα λεγόμασταν"!

Αγάπη μου καλή, ο Μητσοτάκης καλά κάνει και ζητάει εφαρμογή της Συμφωνίας. Συμφέρει την Ελλάδα, αφού επέβαλε αλλαγή ονόματος σε μια αδύναμη γείτονα.
Με τις κουταμάρες που έλεγε πριν, γελάει το Σύμπαν. Με τη σπέκουλα που έκανε, την πατριδοκαπηλία.

Εμείς τα λέγαμε, άλλοι έβγαιναν ξεβράκωτοι με τη σαγιονάρα, κι έσκουζαν. Όσοι ντύνονταν καρναβάλι, οι βλάκες με περικεφαλαία και οι Αφρικανοί από τη Νάουσα.
Έχει η Αφρική Νάουσα; Η Αγγλία Καλαμάτα; Γιατί; Έχει ο νεοδημοκράτης μυαλό; Η περικεφαλαία περιορίζει την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Βγήκε και το κομματόσκυλο με ράσα ο Αμβρόσιος, να κάνει αποπροσανατολισμό.
"Μήπως μας εξαπάτησε ο Μητσοτάκης"; Γιατί το λες αυτό; ΝΔ ψήφισες; Σε νόμιζα "υπερκομματικό" ακροδεξιό. :)

Λέει πολλές βλακείες, αλλά για τη Συμφωνία τίποτε. Κάνει τώρα γαργάρες για να πει αργότερα, όταν ξανάρθουν "οι άλλοι" στην εξουσία.

Αχ γαλάζιο μου γίδι, που νόμισες πως σε ταΐζει ο τσοπάνης επειδή σε αγαπάει. Για να σε αρμέγει σε θέλει. Και στο τέλος να σε πουλήσει στο χασάπη. Μάσα όμως εσύ το κουτόχορτο να μεγαλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger