Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Μπογδάνος είναι ένα γελοίο υποκείμενο. Τα γραφόμενα του όμως μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα.


Το να αντιμετωπίζεις τον Μπογδάνο σαν έναν γραφικό ακροδεξιό βουλευτή σαν αρκετούς ομοίους του που στελεχώνουν τον κυβερνητικό κοινοβουλευτικό λόχο, είναι η μια πλευρά.

Να γελάς δηλαδή με τις δημόσιες δηλώσεις του περί Βίγκαν Λεσβίες Αναρχικές Μπαχαλοσατανίστριες Μάγισσες και άλλες σχετικές. (Κάντε μια αναζήτηση στο μπλοκ μας με το όνομα του δεξιού εθνοπατέρα).

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορεί να υποτιμούμε ότι είναι βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης. Το να εκφράζει δημοσίως απίστευτα σενάρια συνωμοσιολογίας είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνο, πόσο μάλλον όταν αφορά ένα πολύ ευαίσθητο θέμα όμως είναι η εξωτερική πολιτική της χώρας μας!

Τι μας λέει επί της ουσίας το απίστευτο τουιτάρισμα που έκανε; Οτι δηλαδή Τούρκοι πράκτορες με εντολή του Ερντογάν είναι υπεύθυνοι για την τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα στην Μόρια!!!

Ο Μπογδάνος μπορεί να είναι ένα γελοίο υποκείμενο. Τα γραφόμενα του όμως μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά επικίνδυνα.
(Το να "φωτογραφίζεις" τον ηγέτη της Τουρκίας σαν ηθικό αυτουργό για τους θανάτους σήμερα στην Μόρια, δεν είναι κάτι που μπορείς να το προσπεράσεις λέγοντας είναι απλώς μια ... Μπογδανιά).

Για σκεφτείτε σε πόσο δύσκολη θέση θα βρεθεί η ελληνική κυβέρνηση αν η Τουρκική Πρεσβεία κάνει ένα διάβημα και ζητήσει εξηγήσεις γι' αυτές τις τοποθετήσεις του κυβερνητικού βουλευτή, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger