Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

Ευανθία Καραμεσίνη (ΕΥΑ ΚΑΡΡΑΣ) Υποψ.δημοτικός σύμβουλος στην Σκόπελο με τον συνδυασμό ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση


Αγαπητοί Συντοπίτες και Συντοπίτισες, Ονομάζομαι Ευανθία Καραμεσίνη (ΕΥΑ ΚΑΡΡΑΣ)
Εμπιστεύτηκα τον συνδιασμό μας <<ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ -ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ>> με Υποψ. Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση γιατί θεωρώ οτι απαρτίζεται από μία ομάδα ανθρώπων " οι καλυτεροι από τους παλιούς και οι καλύτεροι από τους νέους " με εμπειρία, με αγάπη για το νησί, με πίστη στις παραδόσεις αλλά και με ανοιχτό μυαλό για να βοηθήσουμε τη Σκόπελο να γίνει Πρώτη και Καλύτερη! Στόχος μου ειναι να συμβάλω στην Πολιτιστική Ανάπτυξη και Τουριστική Προβολή του νησιού μας για να δούμε τη Σκόπελο εκεί που της αξίζει!


Για αυτο δεσμεύομαι να δωσω τον καλύτερο μου εαυτο σε αυτο οπως επισης κ το χρόνο μου για να καταταξω την Σκόπελο στους πρώτους ελληνικους προορισμους...και από όποια θέση με κατατάξετε με την ψήφο σας θα εργαστώ ακούραστα και με ανιδιοτέλεια για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!! 
  Με εκτίμηση, Ευανθία Καραμεσίνη (ΕΥΑ ΚΑΡΡΑΣ) Υποψ.Δημοτική Σύμβουλος  

Με το ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ για τις Β. Σποράδες που μας αξίζουν


 

                              Οι  Β. Σποράδες, τα, ασύγκριτης  ομορφιάς,  νησιά της Θεσσαλίας,  αποτελούν τη ναυαρχίδα  της  τουριστικής  της κίνησης .  
    Ο πληθυσμός  και το φυσικό τους μέγεθος , μικρό σε σχέση με την υπόλοιπη Θεσσαλία, η δυναμική τους, όμως, τόσο στην τουριστική ανάπτυξη όσο και στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής αποτελεί εγγύηση για το δυναμικό  και πολλά  υποσχόμενο μέλλον τους
                 4 χρόνια τώρα, από τη θέση της Αντιδημάρχου Σκοπέλου, γνωρίζω  καλά, όλα τα παραπάνω και δουλεύω  για το νησί μου  με γνώμονα την ανάπτυξη , τη προβολή του  και  τη στήριξη των κατοίκων του, με κάθε  δυνατό τρόπο και σε κάθε τομέα. Παράλληλα , τόσο αυτή μου η ιδιότητα όσο και η μακρόχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά,  κυρίως στο χώρο του Πολιτισμού, μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω τους δημότες  και των δύο άλλων  νησιών μας, Σκιάθου και Αλοννήσου, να γίνω μέρος της καθημερινότητας και των προβλημάτων τους  αλλά και να συνεργαστώ, ως αιρετή πια, με τους συναδέλφους  των δύο άλλων νησιών για τα μεγάλα ή μικρότερα, κοινά μας προβλήματα και να διεκδικήσω όλα όσα θα βελτιώσουν τη καθημερινότητα των Βορειοσποραδιτών.

Αθηνά Ντάκη Το δυνατό χαρτί του Αγοραστού στις Β. Σποράδες

Η Αθηνά Ντάκη αποδεικνύεται «ο άσσος» του Κώστα Αγοραστού, με τον οποίον θα κλειδώσει τη νίκη του στις Βόρειες Σποράδες. Νέα, με όρεξη για δουλειά, με εμπειρία στην διοίκηση του Δήμου Σκοπέλου, η Αθηνά Ντάκη πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική ζωή της Μαγνησίας τα επόμενα χρόνια.

Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη, στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Βόλου  Τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Βόλου  επισκέφτηκε στις 6/5  η Υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη, στο πλαίσιο ενημερωτικού κύκλου επαφών με τις δομές όλης της χώρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και της αντιμετώπισης κάθε είδους διακρίσεων λόγω φύλου.

"Να μην τολμήστε", η οργισμένη απάντηση του Δ. Κουφοντίνα σε εισαγγελική εντολή προς τους γιατρούς


«Η δική μας συνείδηση τροφοδοτείται από τη μνήμη των αγώνων, να το πούμε άλλη μια φορά, για να το καταλάβουνε, ότι αυτήν τη μνήμη ξέρουμε να την υπερασπίζουμε με κάθε κόστος».

Δ. Κουφοντίνας.

Σημαντική μέρα η σημερινή για την εξέλιξη του αγώνα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, αφού θα συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο Βόλου εξετάζοντας το αίτημα του για άδεια απ' τις φυλακές.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δεν θα παραστεί αλλά ούτε πρόκειται εκπροσωπηθεί.

Κωνσταντίνος Ψαθάς. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Σκόπελο με τον συνδυασμό ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση

Ο Κωνσταντίνος Ψαθάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό  Όραμα - Συνεργασία - Ανάπτυξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Περίσση

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου