Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Χρ. Μπουκώρος: Πότε επιτέλους θα πληρωθούν οι εν δυνάμει νέοι αγρότες


Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητώντας να ενημερωθεί για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην πληρωμή των εν δυνάμει νέων αγροτών.

Καθήκον

Τον περασμένο Ιούλη, στα Γιαννιτσά, ο τραγικός θάνατος μιας 42χρονης πρώην εργαζόμενης στις επιχειρήσεις «Καρυπίδη», η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της, είχε φέρει με τραγικό τρόπο στην επιφάνεια το δράμα που βίωνε μαζί με τους υπόλοιπους 1.400 συναδέλφους της στην ίδια επιχείρηση, οι οποίοι ήταν απλήρωτοι πάνω από 18 μήνες, ενώ η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο τούς είχε γυρίσει την πλάτη. Τότε, μπροστά στο θάνατο της εργαζόμενης, από το υπουργείο Εργασίας περίσσεψαν τα λόγια «συμπόνιας» και οι κατηγορίες ενάντια στην «άκαρδη» δικαιοσύνη... Μάλιστα, ο γγ του υπουργείου Εργασίας Α. Νεφελούδης, μέσω ...facebook, για να καλύψει τα νώτα και τις ευθύνες της κυβέρνησης, έγραφε μεταξύ άλλων: «Ακούει κανείς εισαγγελέας; 15 μήνες απλήρωτη. 170 μηνύσεις έχουν υποβληθεί σε βάρος του Καρυπίδη. Καμία αντίδραση. Οι εργαζόμενοι απλήρωτοι και ο τύπος κυκλοφορεί ελεύθερος, "επενδύει" αλλού και να τα αποτελέσματα. Δικαιοσύνη ακούς..;». Τελικά χτες, η κυβέρνηση βρήκε και τον εισαγγελέα και την αστυνομία. Οχι όμως για να προστατέψουν τους απολυμένους και απλήρωτους εργαζόμενους, αλλά για να τους χτυπήσουν και να τους σύρουν σε δίκες. Οπως έγινε στα Γιάννενα, έξω από το σούπερ μάρκετ «Market In», όπου το Εργατικό Κέντρο κήρυξε για χτες απεργία. Ο νόμος εφαρμόστηκε. Η δικαιοσύνη «άκουσε». Η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της στο πλευρό της εργοδοσίας...

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης

Σκόπελος Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης
http://faneromeniskopelos.blogspot.gr/?m=1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
θα τελεσθεί θεία λειτουργία στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης



ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Τοῦ Ὁσίου Πατρός ἡμῶν Πορφυρίου τοῦ Καυσοκαλυβίτουθα τελεσθεί θεία λειτουργία στον ιερό ναό Οσίου Μιχαήλ επισκόπου Συνάδων 


ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 
θα τελεσθεί θεία λειτουργία στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης 

Πανικός στην Σκόπελο Σαφάρι του ΣΔΟΕ για επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ

Σαφάρι του ΣΔΟΕ για επιδοτήσεις και ΕΣΠΑ

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Στο στόχαστρο των «ράμπο» του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχουν μπει το τελευταίο διάστημα, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα που έλαβαν επιδοτήσεις και κονδύλια από αναπτυξιακούς νόμους και το ΕΣΠΑ και αντί να τα επενδύσουν, τα «έκρυψαν κάτω από το στρώμα». 

Kallithea - AEK Athens FC Live streaming

Αυχενικό σύνδρομο: Ποια η συμβολή της φυσικοθεραπείας στην αντιμετώπιση του;

 Σημαντικές είναι οι επιπτώσεις που προκαλεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής στην υγεία του αυχένα, εξαιτίας των αλλαγών που δημιουργεί στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης αλλά και στον μαλακό ιστό που την περιβάλει. Οι μηχανικές διαταραχές των αυχενικών δομών της σπονδυλικής στήλης, η κακή σωματική στάση και οι απότομες κινήσεις του οδηγούν, τις γυναίκες κυρίως και τους υπαλλήλους γραφείου, σε εμφάνιση αυχενικού συνδρόμου.
 «Το αυχενικό σύνδρομο περιλαμβάνει μια σειρά διαταραχών και επηρεάζει κυρίως τον ενήλικο πληθυσμό, με κυρίαρχο σύμπτωμα τον πόνο, ο οποίος μπορεί να εντοπίζεται στον αυχένα ή/και στους ώμους και τα άνω άκρα. Μπορεί να συνοδεύεται από κεφαλαλγία, ζάλη, ίλιγγο και έμετο, αστάθεια, περιορισμό της κινητικότητας του αυχένα και μούδιασμα των χεριών. Όλα αυτά τα συμπτώματα έχουν ως συνέπεια την απώλεια ωρών από την εργασία, δημιουργούν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό βάρος αλλά κυρίως έκπτωση της ποιότητας ζωής των πασχόντων», σημειώνει ο κ. Ιωάννης Κουτρούλλης, υπεύθυνος φυσικοθεραπευτηρίου της Φυσικής Αποκατάστασης Ηλιούπολης.

Φυλάκιση για εξαπάτηση ηλικιωμένου στην Σκόπελο

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών εξαγοράσιμη προς 5 Ευρώ την ημέρα επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε μια 59χρονη από τη Θεσσαλονίκη, υπεύθυνη γραφείου ευρέσεως εργασίας, που κατηγορούνταν για απάτη σε βάρος ηλικιωμένου στη Σκόπελο.

Έλλειψη χειρουργικών υλικών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου


Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με το ζήτημα της έλλειψης χειρουργικών υλικών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.
Όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, η έλλειψη ειδικών υλικών, απαραίτητων για ορθοπεδικές χειρουργικές επεμβάσεις, οδηγεί στην αναμονή αρκετούς ασθενείς. Αρκετοί εξ αυτών επιλέγουν να περιμένουν, καρτερικά, μέχρι να προμηθευτεί το νοσοκομείο τα απαραίτητα υλικά προκειμένου να χειρουργηθούν, ενώ άλλοι καταφεύγουν σε άλλα νοσοκομεία ή ιδιωτικές κλινικές.

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Με «ατμομηχανή» την Ελλάδα τα σχέδια των Αυστριακών τουριστικών πρακτόρων

Με «ατμομηχανή» την Ελλάδα τα σχέδια των Αυστριακών τουριστικών πρακτόρωνΑυξημένος από 20 έως 30% ο αριθμός των εγγυημένων θέσεων σε αεροπορικές πτήσεις προς την Αθήνα και τα άλλα ελληνικά αεροδρόμια

Μετά τις σημαντικές αυξήσεις στις εφετινές κρατήσεις τους για διακοπές στην Ελλάδα, οι μεγαλύτερες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις της Αυστρίας αυξάνουν εκ νέου τις προσφερόμενες δυνατότητές τους για την Ελλάδα, ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού τους, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τους δύο μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους της χώρας, «TUI Austria» και «Rewe Austria Touristik».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο αδίστακτη είναι»


«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο αδίστακτη είναι» σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, αναφορικά με την σημερινή επίθεση των ΜΑΤ σε εστιακούς φοιτητές στο Υπουργείο Παιδείας.
Στην ανακοίνωση τονίζεται:

ΖΩΝΤΑΝH ΣΥΝΔΕΣΗ -ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΕΡΙΞΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ. ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ. ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΩΝ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

εξωφυλλο
Άγριο ξύλο, υβριστικά συνθήματα, σπρωξίματα και μεγάλη ένταση συνθέτουν το σκηνικό που δημιουργήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου επρόκειτο να ξαναρχίσουν οι πλειστηριασμοί. Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν και πολλά  χημικά όπως καταγγέλλουν τα μέλη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών.

Ψήφος μαλάκα Έλληνα στον Αδωνις ΟΥΣΤ ΡΕ

Αδωνις: Αυτό που δεν έκανε ο Τσίπρας πριν ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί Κριτική στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει σε πλειστηριασμό τα κόκκινα δάνεια ασκεί ο Αδωνις Γεωργιάδης και προτείνει τι θα έπρεπε να είχε γίνει για να ωφεληθούν οι πολίτες.
Εγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

Δύο συμβασιούχους μηχανικούς θα προσλάβει ο Δήμος Σκοπέλου

Την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δύο ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, ανακοίνωσε ο Δήμος Σκοπέλου.
Πρόκειται για ένα άτομο ΤΕ Μηχανικών – Πολιτικών έργων υποδομής και ένα άτομο ΤΕ Μηχανικών – Πολιτικών δομικών έργων, με διάρκεια σύμβασης οκτώ μήνες. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Πληρ. τηλ. επικοινωνίας: 24243-50103-131).

Chania Kissamikos - Olympiakos Piraeus Live streaming Κισσαμικός-Ολυμπιακός

Παναχαϊκή-Παναθηναίκός Panachaiki - Panathinaikos Live streaming

Karditsa - AEL Larissa Live streaming Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ

Θλιβερό τέλος για τον 65χρονο ψαρά στην Αλόννησο.

Nεκρός εντοπίστηκε σήμερα ο 65χρονος ψαράς τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες στην Αλόννησο.
Πρόκειται για τον Αντώνη Λιάκο που βρέθηκε νεκρός σε όρμο της Περιστέρας, που βρίσκεται ανατολικά της Αλοννήσου. Ο 65χρονος είχε βγει τα ξημερώματα της Τρίτης για ψάρεμα με το καΐκι του. Όταν τελείωσε, επέστρεψε στο λιμανάκι “Καλαμάκι” και έδεσε εκεί το καΐκι του. Εικάζεται ότι την ώρα που έδενε το καΐκι του έπεσε στη θάλασσα και τα ρέματα τον παρέσυραν μέχρι την Περιστέρα.
Αγνοούμενος παραμένει ακόμα ένας 75χρονος στην Αλόννησο που εξαφανίστηκε εχθές. Ο 75χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και τον αναζητά η οικογένειά του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Σκόπελος: Φόλες για σκυλιά βρήκαν κυνηγοί

Φόλες με ισχυρή δόση δηλητηρίου, που προορίζονται για σκυλιά, βρήκαν κυνηγοί στη Σκόπελο και ο Κυνηγετικός Σύλλογος συλλέγει στοιχεία για να διερευνήσει την υπόθεση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι περισσότερες φόλες έχουν εντοπιστεί στην περιοχή Καταβόθρα και ο Σύλλογος, που συλλέγει στοιχεία για να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση, συστήνει στους κυνηγούς μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εξόδους τους και να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα για την περίπτωση σκευάσματα.

Συναγερμός στην Αλόννησο: Αγνοούνται δύο άνδρες

Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί της Αλοννήσου, οπού απ’ το πρωί της Τρίτης αγνοείται ένας 75χρονος και από το απόγευμα ένας 65χρονος αλιέας, με τις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με τις αρχές, να μην σχετίζονται μεταξύ τους.

Η πρώτη περίπτωση αφορά σε έναν 75χρονο άντρα, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγεία και τα ίχνη του χάθηκαν από το πρωινό της Τρίτης, ενώ η δεύτερη σε έναν 65χρονο αλιέα του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στο λιμανάκι “Καλαμάκι”, όπου το καϊκι του βρέθηκε δεμένο. Αργά το απόγευμα μάλιστα επιχείρησαν δύτες, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Καθυστερεί το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας Τονίζει με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, επισημαίνοντας την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έναρξη του προγράμματος της ενισχυτικής διδασκαλίας για το σχολικό έτος 2017-2018.
Στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας τονίζει ότι "έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τα μαθήματα της Πρόσθετης Ενισχυτικής Διδασκαλίας δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. Αν και με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, που εκδόθηκε την 1η Αυγούστου 2017, εγκρίθηκε η δαπάνη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ακόμη εκκρεμεί η υλοποιήσή του.

Κοινωνικό μέρισμα: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων


Κοινωνικό μέρισμα: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων

«Βόμβα» Σάκη Αρναούτογλου για επιδείνωση του καιρού από Πέμπτη και πλημμυρικά φαινόμενα - Δείτε ποιες περιοχές αφορά

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου «κρούει των κώδωνα» του κίνδυνου για μια πολύ σοβαρή επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο, με οδηγίες για πρόληψη ενόψει της πιθανότητας να προκύψουν πλημμυρικά φαινόμενα.
Αναλυτικά η προειδοποίηση του έμπειρου προγνώστη καιρού της ΕΡΤ:

Διακομιδή δύο γυναικών από τα νησιά στο Βόλο

Στο λιμάνι του Βόλου, διακομίσθηκαν χθες το πρωί και το μεσημέρι, δύο γυναίκες από Αλόννησο και Σκιάθο αντίστοιχα, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Πρόκειται για μια 29χρονη αλλοδαπή από την Αλόννησο που διακομίστηκε στο λιμάνι του Βόλου με το Ε/Π-Τ/Ρ «Άξιον Εστί» και μια 89χροχνη από το λιμενίσκο Κουκουναριών στο λιμάνι του Βόλου με το Ε/Γ-Τ/Ρ «Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος», διότι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κάστανα Σκοπέλου από την περιοχή καλόγηρος : Γνωρίστε τα οφέλη της χειμωνιάτικης υπερτραφής


Τα κάστανα αποτελούν μια ιδιαίτερα θρεπτική τροφή, που όταν καταναλώνονται σε λογική ποσότητα προσφέρουν πολλά οφέλη στην υγεία...Παρά τις υψηλές θερμίδες που παρέχουν 
(370 τα 100 γραμμάρια), περιέχουν 48% νερό, πολλά ορυκτά άλατα, ενώ αποτελούν καλή πηγή πρωτεϊνών και υδατανθράκων.Μάλιστα η βιολογική αξία της πρωτεΐνης τους, είναι εφάμιλλη της πρωτεΐνης του αυγού και αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό.Είναι επίσης πλούσια σε μέταλλα και βιταμίνες, αλλά φτωχότερα σε λίπος σε σχέση με άλλους καρπούς.Είναι καλή πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, όπως ολεϊκού και παλμιτολεϊκού οξέος, τα οποία βοηθούν στη μείωση της κακής χοληστερόλης (LDL) και αύξηση της καλής (HDL).Περιέχουν πολλές διαιτητικές φυτικές ίνες, που βοηθούν το γαστρεντερικό σύστημα, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά.Συμβάλλουν ακόμη στην καλή λειτουργία του εντέρου, ως υποκατάστατο δημητριακών.Επιπρόσθετα, τα κάστανα περιέχουν βιταμίνες Β1 και Β2, απαραίτητες για την μετατροπή των τροφών σε ενέργεια και για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, καθώς επίσης βιταμίνη C (ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα) και φυλλικό οξύ (απαραίτητο για την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων).

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Πιο καλή η... μοναξιά (κορυφής) για την ΑΕΚ, 3-0 τον Πλατανιά

Πιο καλή η... μοναξιά (κορυφής) για την ΑΕΚ, 3-0 τον Πλατανιά

Τη μοναξιά της κορυφής της βαθμολογίας απολαμβάνει πλέον η ΑΕΚ.

Επί τάπητος τα προβλήματα των επαγγελματιών των Σποράδων είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Μαγνησίας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» Τρύφωνας Πλαστάρας


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των Βορείων Σποράδων, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Μαγνησίας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025» Τρύφωνας Πλαστάρας που επισκέφτηκε Σκιάθο και Σκόπελο τις δύο προηγούμενες μέρες.

AEK Athens FC - Platanias FC Live streaming ΑΕΚ – Πλατανιάς

Εκλογές δικηγόρων: Δείτε τα αποτελέσματα σε 23 δικηγορικούς συλλόγους [λίστα] Πηγή: Εκλογές δικηγόρων: Δείτε τα αποτελέσματα σε 23 δικηγορικούς συλλόγους [λίστα] |

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΣυνεχίζονται σήμερα (από 07:00 έως 19:00) οι εκλογές στους τρεις μεγάλους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας για την ανάδειξη των δύο υποψηφίων που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο, της 3ης και 4ης Δεκεμβρίου 2017.
Όπως είναι γνωστό, από τους 63 δικηγορικούς συλλόγους δεν πραγματοποιήθηκαν εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης, όπου οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 10 Δεκεμβρίου 2017.
Ακολουθούν τα αποτελέσματα από τους 20 δικηγορικούς συλλόγους της χώρας που έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση:

Θεσσαλονίκη: Καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων λόγω ομίχλης

Θεσσαλονίκη: Καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων λόγω ομίχλης
Καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων λόγω της πυκνής ομίχλης που έχει καλύψει την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» παρατηρούνται στη Θεσσαλονίκη.   (Φωτογραφία:  Motionteam )Καθυστερήσεις και αναβολές πτήσεων λόγω της πυκνής ομίχλης που έχει καλύψει την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» παρατηρούνται στη Θεσσαλονίκη.

Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στην Περιφέρεια Αττικής

Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στην Περιφέρεια Αττικής Μέλη του «Ρουβίκωνα» έκαναν επίθεση νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στο κτίριο της Περιφέρειας Αττικής, στη λεωφόρο Συγγρού. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, προκάλεσαν φθορές με βαριοπούλες στην είσοδο του κτιρίου, από την οδό Λεμπέση, ενώ πέταξαν μπογιές και στη συνέχεια αποχώρησαν. 

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» γνωστοποίησαν την επίθεσή τους με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ αναφέρονται στις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική Αττική και επιρρίπτουν ευθύνες στον κρατικό μηχανισμό.

Κοινωνικό Μέρισμα: “Κόπηκαν” περισσότεροι από τους μισούς που έκαναν αίτηση! Τα σωστά βήματα

Κοινωνικό Μέρισμα: “Κόπηκαν” περισσότεροι από τους μισούς που έκαναν αίτηση! Τα σωστά βήματα | Newsit.gr

 Έγιναν 23.000 αιτήσεις μέσα σε δυόμισι ώρες λειτουργίας του συστήματος - “Κόπηκαν” οι 14.000 από όσους προσπάθησαν να πάρουν Κοινωνικό Μέρισμα - Τα απλά βήματα για να συμπληρώσετε σωστά τη δήλωση και να πάρετε τα χρήματα

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Εκπληκτική ενέργεια από δυο 7χρονους στην Σκόπελο!!!



Στην περιοχή της Αμπελικης στο αρχαίο ασκληπιείο διπλά  μένουν ο Τάσος Μαλαμακης και φιλόκτιμων Ναλμπάντης 7 ετών κάθε μέρα κατεβαίνουν και παίζουν μπροστά από το σπίτι τους

ΣΟΚ Φοιτήτριες στα πλοκάμια της πορνείας στο νησί

Μετά την 19χρονη Γιολάντα, την φοιτήτρια, που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στην

Η Αλόννησος κατακτά... Βέλγιο και Ολλανδία


Με την απαράμιλλη ομορφιά του καταπράσινου τοπίου, τις εξωτικές παραλίες, τη μοναδικότητα του μεγαλύτερου φυσικού θαλασσίου πάρκου στη Μεσόγειο, τις  δραστηριότητες, τη πλούσια γαστρονομία, τις οικολογικές πρωτοβουλίες, τα πανέμορφα μονοπάτια, τις καταδύσεις, τα καινοτόμα «προϊόντα» όπως οι υποβρύχιοι γάμοι, η Αλόννησος παρουσιάστηκε σε Βρυξέλλες και Άμστερνταμ, την Τρίτη 14 και Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, αντίστοιχα, σε ένα εξειδικευμένο κοινό δημοσιογράφων και επαγγελματιών του Τουρισμού, που συνδιοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χώρων, ο Δήμος Αλοννήσου, με τη στήριξη της εταιρίας Τουριστικού Consulting Remake.

Κέρκυρα – Ολυμπιακός Kerkyra - Olympiakos Piraeus Live streaming

Παναιτωλικός – ΑΕΛ Panetolikos - AEL Larissa Live streaming

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός Asteras Tripolis - Levadiakos Live streaming

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Panionios - PAOK Live streaming

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ !! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑ !! ΔΕΙΤΕ !!



ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ !! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑ !! ΔΕΙΤΕ !!


ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Προφανώς και ακόμη δεν έχουν σβηστεί από τις μνήμες μας τα καταστροφικά αποτελέσματα της προηγούμενης κακοκαιρίας και ακόμη ένα βαρομετρικό χαμηλό εφοδιασμένο με αρκετά μεγάλα ποσά υγρασίας και προερχόμενο από την Ιταλία, θα μας προσεγγίσει από το βράδυ της Κυριακής.

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Μονεμβασιάς του Λιμεναρχείου Νεάπολης Βοιών, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΛΑΚΑ” Μονεμβασιάς.
Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι ο 25χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. καθώς και η 26χρονη συνοδηγός, είχαν εξέλθει του οχήματος, αρνούμενοι τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο.

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ


Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ | Newsit.gr

 Χαλάει ξανά ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες μαζί με χαλαζοπτώσεις - Ιόνιο, Ήπειρος και δυτική Στερεά οι περιοχές που θα πλήξει πρώτα το νέο κύμα κακοκαιρίας - Που θα πέσουν χιόνια τη Δευτέρα - Όλο το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ

Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι στο φούρνο!

Ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, που μας θυμίζει τις Κυριακές που τρώγαμε στη γιαγιά…

Νέα ταλαιπωρία των επιβατών του ΟΣΕ Πολύωρη καθυστέρηση του πρωϊνού δρομολογίου Βόλου - Λάρισας

            Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, επισημαίνοντας τη συνεχή ταλαιπωρία που βιώνουν οι επιβάτες που επιλέγουν το τρένο ως μέσο μεταφοράς, για να μετακινηθούν από Βόλο προς Λάρισα. Ο βουλευτής Μαγνησίας έχει επανειλημμένως αναδείξει, με ερωτήσεις και αναφορές, τις σημαντικές ελλείψεις που καθιστούν τη σιδηροδρομική σύνδεση ανάμεσα στις δύο θεσσαλικές πόλεις μη λειτουργική.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ερώτησή του, "την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017, οι 20 επιβάτες του πρωινού δρομολογίου 1571, που εκτελείται στις 5:30 το πρωί με κατεύθυνση από Βόλο προς Λάρισα, έγιναν για μια ακόμη φορά μάρτυρες των σοβαρών ελλείψεων που αντιμετωπίζει η σιδηροδρομική σύνδεση. Η αυτοκινητάμαξα που εκτελούσε το δρομολόγιο έπαθε, για πολλοστή φορά, βλάβη στο ύψος του Βελεστίνου. Ο μηχανοδηγός, αδυνατώντας να επιδιορθώσει τη βλάβη, ζήτησε να έρθει εφεδρική μηχανή από τα κεντρικά στη Λάρισα.  Η ταλαιπωρία των επιβατών, όμως, δεν είχε τέλος, καθώς στα κεντρικά δεν υπήρχε διαθέσιμος μηχανοδηγός. Μέχρι, λοιπόν, να βρεθεί διαθέσιμος οδηγός και να μετακινηθεί η εφεδρική μηχανή από τη Λάρισα στο Βελεστίνο, το σύντομο δρομολόγιο διάρκειας 55 λεπτών, διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες.

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας, με την ερώτησή του, ζητά από τον αρμόδιο υπουργό, να επιληφθεί των σοβαρών και επαναλαμβανόμενων προβλημάτων που υποβαθμίζουν συνεχώς τη σιδηροδρομική σύνδεση Βόλου- Λάρισας, αλλά και το τρένο ως μέσο μεταφοράς. 

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Atromitos - Panathinaikos Live streaming

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία Smyrnis - Lamia Live streaming

Αδιανόητη τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Έγραψε «σας βαρέθηκα όλους» και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα

Αδιανόητη τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Έγραψε «σας βαρέθηκα όλους» και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμαΟ αυτόχειρας πατέρας έγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες, με μαρκαδόρο στον τοίχο το μήνυμα αυτό και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της οδού Κοραή - Εκτός από τον ίδιο έχασαν τη ζωή τους τα δύο παιδιά του ηλικίας 8 και 10 ετών

Κοινωνικό Μέρισμα: Όλη η διαδικασία - Πώς θα κάνετε την αίτηση, πώς θα το πάρετε

Κοινωνικό Μέρισμα: Όλη η διαδικασία - Πώς θα κάνετε την αίτηση, πώς θα το πάρετε - Media
Αναλυτικές οδηγίες για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Τρωκτικά! Τα αιώνια τρωκτικά της πολύπαθης ιστορίας μας. Ήρθατε ξανά σαν τα φαντάσματα, σαν τους βρικόλακες, γιατί μυριστήκατε αίμα...

Τρωκτικά! Τα αιώνια τρωκτικά της πολύπαθης ιστορίας μας. Ήρθατε ξανά σαν τα φαντάσματα, σαν τους βρικόλακες, γιατί μυριστήκατε αίμα...

Ανοικτή επιστολή προς τον Γεώργιο Ρούσκα (πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου)

AMETΡΗΤΑ τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του Πασοκισμού: ΔΙΑΒΑΣΤΕ πώς έκλεισε η ΒΙΑΜΑΞ, ένα από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ της Ελλάδας και θα καταλάβετε πολλά! (ΦΩΤΟ)

viamax

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας.
Ποια είναι όμως η πραγματική για την αναστολή των παραγωγικών δραστηριοτήτων της, συμπαρασύροντας εκατοντάδες μικρότερους αμαξοποιούς, βιοτεχνίες που εργάζονταν ως προμηθευτές στην παραγωγική εφοδιαστική αλυσίδα λεωφορείων και λοιπών οχημάτων;

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Αλεξανδρείας: ''Η επίθεση στο Βόρειο Σινά, είναι η αρχή πολλών δεινών στη Μέση Ανατολή''

Η επίθεση στο Βόρειο Σινά, είναι η αρχή πολλών δεινών στη Μέση Ανατολή, τόνισε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρος

«Η καρδιά μου είναι πολύ θλιμμένη. Η επίθεση στο Βόρειο Σινά, είναι η αρχή πολλών δεινών στη Μέση Ανατολή, τόνισε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, Θεόδωρος Β, μιλώντας απόψε στον ΑΝΤ1 για την τρομοκρατική επίθεση στο βόρειο Σινά που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 235 ανθρώπους.

Τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τρία χρόνια υπερφορολόγησης και αναπτυξιακής καχεξίας Τόνισε ο ειδικός εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος για τον προϋπολογισμό του 2018 στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων



 Στη συζήτηση που διενεργήθηκε την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο βουλευτής Μαγνησίας τόνισε  ότι αν και διανύουμε το 4ο δημοσιονομικό έτος με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και συζητάμε τον 3ο προϋπολογισμό, τίποτα καινούργιο δεν έχει διαφανεί, παρά μόνο υπερφορολόγηση και αναπτυξιακή άπνοια, βαθαίνοντας ακόμη περισσότερο την κρίση, ακινητοποιώντας την οικονομία και αιχμαλωτίζοντας τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Συγχρόνως, ο βουλευτής Μαγνησίας κατηγόρησε τους κυβερνώντες ότι στόχος τους είναι η εξόντωση της μεσαίας τάξης και αυτό αποδεικνύεται με τη ραγδαία αύξηση του αριθμού των νεόπτωχων στη χώρα μας. Η παταγώδης αποτυχία σε όλους τους δημοσιονομικούς στόχους δεν είναι υπερβολή. Η μόνη επιτυχία της είναι ο στόχος του πλεονάσματος, ενός πλεονάσματος που αποτελεί αποτέλεσμα φορολογικής αφαίμαξης, λαίλαπας κατασχέσεων και εσωτερικής στάσης πληρωμών

Panathinaikos - Real Madrid Live Stream

Άμεση έκδοση των συντάξεων των αγροτών του Νομού Μαγνησίας Ζητά με ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος



Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνοντας την αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έκδοση των συντάξεων δεκάδων αγροτών του Νομού Μαγνησίας.
Powered By Blogger