Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ


Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ | Newsit.gr

 Χαλάει ξανά ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες μαζί με χαλαζοπτώσεις - Ιόνιο, Ήπειρος και δυτική Στερεά οι περιοχές που θα πλήξει πρώτα το νέο κύμα κακοκαιρίας - Που θα πέσουν χιόνια τη Δευτέρα - Όλο το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ
Νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται να πλήξει σχεδόν όλη τη χώρα. Ο καιρός θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση θα ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής (26.11.2017) και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα (27.11.2017).
Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες, οι κατά τόπους χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται και από πολύ ισχυρούς ανέμους. Χιόνια αναμένεται να πέσουν στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Καιρός: Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου (25.11.2017), θα επηρεαστούν:
1. Την Κυριακή (26/11)
Τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά. Τη νύχτα πιθανόν η δυτική Μακεδονία, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.
2. Τη Δευτέρα (27/11)
Τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά και πιθανόν η δυτική Μακεδονία. Μέχρι το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια. Μέχρι το βράδυ η ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Μέχρι τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
3. Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μ.) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.
Περισσότερες πληροφορίες στα καθημερινά τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger