Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές από τη ΛΑΕ Μαγνησίας

Ενας ιδιαίτερα δύσκολος μα και αντιφατικός χρόνος αποτελεί παρελθόν.
Φανέρωσε τις μεγάλες δυνατότητες του Λαού μας να ζήσει με Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια, χαρούμενος και δημιουργικός, σε μια πατρίδα λεύτερη.
Φανέρωσε όμως και τις μεγάλα εμπόδια που υπάρχουν ακόμη και μπαίνουν σαν ανάχωμα στην προσπάθειά του αυτή, από τους σφετεριστές και προδότες της λαϊκής θέλησης.

Τις καλύτερες ευχές μου!!


Το νέο έτος να  είναι για όλους μας ένας χρόνος γεμάτος πληρότητα!!
Και μην ξεχνάτε ότι….
Για να επιτευχθεί η οικονομική σας ανεξαρτησία, πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα μακριά από τη ζώνη ασφαλείας σας και να παίρνετε μεγάλα ρίσκα, όπως έκαναν οι πλέον σύγχρονοι επιτυχημένοι δισεκατομμυριούχοι, που δεν φοβήθηκαν να κάνουν πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν τόλμησαν!

Με εκτίμηση
Σοφία Γκότση
"Forever Business Owner"
MANAGER

Eυχές από το skopelosnewsΠρωτοχρονιάτικο Άρθρο Αλ. ΜεϊκόπουλουΟ νέος χρόνος έρχεται, η προσπάθεια συνεχίζεται
Γράφει ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ
31.12.2015
Μια νέα χρονιά έρχεται και η κυβέρνηση είναι εδώ. Το σενάριο της αριστερής παρένθεσης διαψεύδεται. Το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών Ισπανικών εκλογών δικαιώνει τους αγώνες της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στην Ευρώπη, αφού η κατάρριψη του μεταπολιτευτικού δικομματισμού στην Ισπανία σημαίνει ήττα της νεοφιλελεύθερης λιτότητας και άνοιγμα μιας νέας προοπτικής. Η εξέλιξη αυτή δεν είναι βέβαιο ότι θα είχε προκύψει, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ παραχωρούσε την κυβέρνηση μπροστά στον εκβιασμό του Ιουλίου. Οι δυνάμεις που είναι με το μέρος της κοινωνίας μπήκαν δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό. Η Ευρώπη αλλάζει.

Το Αστεροσκοπείο Κένταυρος εύχεται για τον καινούριο χρόνο, υγεία ,ευτυχία .ειρήνη, και να κοιτάμε πάντα ψηλά


ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ«Το 2015 μας αποχαιρετά. Η νέα χρονιά έρχεται με προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο, πιο ανθρώπινο και πιο δημιουργικό. Ο καινούριος χρόνος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να μας βρει ενωμένους για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ζωής που μας αξίζουν.
Αυτές τις γιορτινές ημέρες, ας σταθούμε κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, από σοβαρά οικογενειακά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά που απλόχερα χαρίζουν οι Έλληνες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δίνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ασφάλεια και σταθερότητα στην χώρα μας, αλλά και υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία, αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη στον κάθε Έλληνα πολίτη.»
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ

Καλά βρε Γιώργο την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και όχι απευθείας τον δήμο Σκοπέλου να χρηματοδότηση η κυβέρνηση ....ε όχι και τόση Άβαντα στον Αγοραστό


«Θετικό βήμα» χαρακτηρίζει τη χρηματοδότηση του υπουργείου Υποδομών στη Σκόπελο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού Γιώργος Πατσής, τονίζοντας, ωστόσο, ότι πρέπει να δοθεί περαιτέρω βοήθεια από το κράτος, διότι «οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον

Εορτή της Οσίας Μελάνης της Ρωμαίας

Εορτή της Οσίας Μελάνης της Ρωμαίας
Τη μνήμη της Οσίας Μελάνης της Ρωμαίας τιμά σήμερα, 31 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας.
Η Οσία Μελάνη η Ρωμαία έζησε στα χρόνια που βασιλιάς ήταν ο Ονώριος. Οι γονείς της, ήταν ευγενείς και πλούσιοι, την πάντρεψαν σε μικρή ηλικία και απέκτησε δύο παιδιά. Όμως μεγάλες δοκιμασίες και πίκρες την περίμεναν. Την μητρική της καρδιά σπάραξε ο θάνατος των δύο παιδιών της.
Μετά από λίγο και εντελώς ξαφνικά, πέθανε ο σύζυγος της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτα, χάνει και τους γονείς της. Οι στιγμές που περνά είναι πολύ δύσκολες. Ποιος θα την παρηγορήσει; Μα ποιος άλλος;

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου