Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Δε νομίζετε ότι ήλθε η στιγμή, μετά από 7 χρόνια μνημονίων να επιστρέψουμε στο Εθνικό μας Νόμισμα;

...Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στο βάθος του χρόνου αφού μισθοί, ημερομίσθια, συντάξεις φτάσουν σε εξευτελιστικό επίπεδο, το κράτος διαλυθεί, το ασφαλιστικό σύστημα και το σύστημα υγείας θα γίνουν υποτυπώδη.

Αυτά υπόσχονται ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ, ΧΑ, ΛΑΕ, αφού αποδέχονται το ευρώ που είναι συνώνυμο των μνημονίων.  ...
Σπύρος Στάλιας, οικονομολόγος, ΜΑ, Ph.D, πρ. Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΠ

Το καθήκον ενός σύγχρονου Κράτους, που εκδίδει το νόμισμα του, είναι να δαπανά, έως ότου απορροφηθεί όλο το ανενεργό εργατικό δυναμικό, με δεδομένη την παραγωγικότητα της οικονομίας, έως ότου επιτευχθεί η πλήρης απασχόληση ανθρωπίνων και υλικών πόρων.

     
Το καθήκον ενός Κράτους, που χρησιμοποιεί το ευρώ, είναι να μην δαπανά για να διατηρεί το ευρώ σταθερό και ισχυρό, εξ ου φόροι και μείωση κρατικών δαπανών που δεν χουν τελειωμό!

Η απορρόφηση της ανεργίας θα γίνει μέσω των δυνάμεων της αγοράς.

Η ανεργία θα μειωθεί αλλά δεν θα απορροφηθεί πλήρως, θα παραμείνει σε υψηλή επίπεδα,γιατί το σύστημα του ευρώ, δεν μπορεί να εγγυηθεί και σταθερότητα τιμών και πλήρη απασχόληση.

Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στο βάθος του χρόνου αφού μισθοί, ημερομίσθια, συντάξεις φτάσουν σε εξευτελιστικό επίπεδο, το κράτος διαλυθεί, το ασφαλιστέο σύστημα και το σύστημα υγείας θα γίνουν υποτυπώδη.

Δεν είναι εγγυημένο τίποτα εκτός από την διατήρηση των τραπεζών.

Αυτά υπόσχονται ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ, ΧΑ, ΛΑΕ, αφού αποδέχονται το ευρώ που είναι συνώνυμο των μνημονίων.

Δεν νομίζετε ότι ήλθε η στιγμή, μετά από 7 χρόνια μνημονίων, που από νοικοκυραίους μας έκαναν δούλους στα σπίτια μας, να τους στείλουμε στα πανηγύρια όπου ανήκουν;

Δεν ήλθε η στιγμή να επιστρέψουμε στο Εθνικό μας Νόμισμα;

Ας στηρίξουμε το ΕΠΑΜ.

Εαν κάποια φίλη ή φίλος διακρίνει κάποια επιστημονική ανακρίβεια στο κείμενο αυτό,
 ας την εκφράσει και να με κατακρίνει, αλλά αν δεν βρει ας σκεφτεί τι ψέματα του πασάρουν τα κατεστημένα συμφέροντα και μετά ας αποφασίσει.

Αρκετά με τους φόβους μας πια.

Ας δουλέψει και η λογική μας.

Τουλάχιστον έχουμε ευθύνη στον εαυτό μας, να είμαστε πνευματικά έντιμοι προς αυτόν.

ΠΗΓΗ: http://www.freepen.gr/ μέσω  kougi2015 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger