Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Άκρως πετυχημένη ήταν η εορταστική εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων ΒόλουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άκρως πετυχημένη ήταν η εορταστική εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», που πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα «Μαγνησία» του Ξενοδοχείου Volos Palace.


Η εν λόγω εκδήλωση ήταν η συνέχεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πέρυσι υπέρ των Ιδρυμάτων της πόλης του Βόλου, του Ορφανοτροφείου, του Γηροκομείου και του Ιδρύματος Ειδικών Παίδων «Άσπρες Πεταλούδες» και πλέον οι φλανθρωπικές εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και την Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουν γίνει θεσμός.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε μουσικό πρόγραμμα με την ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου και την χορευτική ομάδα της Βάσως Τηλιοπούλου «Chorus Line».
Στον σύντομο χαιρετισμό της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε «ήταν προσωπική δέσμευση η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, υπέρ ενός Σωματείου με πολύ αξιόλογο και σπουδαίο έργο και τελικά όλοι με βοηθήσατε να το κάνω πράξη και να δείξουμε ότι πραγματικά έχουμε αλληλεγγύη και δύναμη μέσα μας. Με υψηλή την αίσθηση της ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, αναλάβαμε και φέτος σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, την πρωτοβουλία διοργάνωσης Εορταστικής Εκδήλωσης αυτή τη φορά υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ.  

Σκοπός μας είναι, πέρα από το να δημιουργήσουμε εορταστικό κλίμα κατάνυξης εν μέσω δύσκολων καιρών που διανύουμε, και να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας υπέρ του ανωτέρω Σωματείου το οποίο συμπαρίσταται ποικιλοτρόπως κυρίως σε απόρους κρατουμένους κι αποφυλακισθέντες της περιοχής μας, μα κι άλλων φυλακών της πατρίδας μας όπου αποστέλλει διάφορα αναγκαία είδη υπέρ των απόρων εγκλείστων. Στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε, μόνο μέσα από πνεύμα αλληλεγγύης μπορούμε να υποδεχθούμε το νέο έτος με αισιοδοξία.», ενώ παράλληλα μετέφερε και τις ευχές του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για χρόνια πολλά και καλή χρονιά και ευχαρίστησε όλους όσοι εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ώστε η εκδήλωση να είναι απόλυτα επιτυχημένη.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη, ιερέας πατέρας Θεόδωρος και πρόεδρος του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι η πρώτη φορά που ένας κρατικός φορέας διοργανώνει μια τέτοια εκδήλωση υπέρ του Σωματείου μας που έχει πανελλαδική δράση», μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου