Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές από τη ΛΑΕ Μαγνησίας

Ενας ιδιαίτερα δύσκολος μα και αντιφατικός χρόνος αποτελεί παρελθόν.
Φανέρωσε τις μεγάλες δυνατότητες του Λαού μας να ζήσει με Δημοκρατία και Αξιοπρέπεια, χαρούμενος και δημιουργικός, σε μια πατρίδα λεύτερη.
Φανέρωσε όμως και τις μεγάλα εμπόδια που υπάρχουν ακόμη και μπαίνουν σαν ανάχωμα στην προσπάθειά του αυτή, από τους σφετεριστές και προδότες της λαϊκής θέλησης.

Τις καλύτερες ευχές μου!!


Το νέο έτος να  είναι για όλους μας ένας χρόνος γεμάτος πληρότητα!!
Και μην ξεχνάτε ότι….
Για να επιτευχθεί η οικονομική σας ανεξαρτησία, πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα μακριά από τη ζώνη ασφαλείας σας και να παίρνετε μεγάλα ρίσκα, όπως έκαναν οι πλέον σύγχρονοι επιτυχημένοι δισεκατομμυριούχοι, που δεν φοβήθηκαν να κάνουν πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν τόλμησαν!

Με εκτίμηση
Σοφία Γκότση
"Forever Business Owner"
MANAGER

Eυχές από το skopelosnews



Πρωτοχρονιάτικο Άρθρο Αλ. Μεϊκόπουλου



Ο νέος χρόνος έρχεται, η προσπάθεια συνεχίζεται
Γράφει ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ
31.12.2015
Μια νέα χρονιά έρχεται και η κυβέρνηση είναι εδώ. Το σενάριο της αριστερής παρένθεσης διαψεύδεται. Το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών Ισπανικών εκλογών δικαιώνει τους αγώνες της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στην Ευρώπη, αφού η κατάρριψη του μεταπολιτευτικού δικομματισμού στην Ισπανία σημαίνει ήττα της νεοφιλελεύθερης λιτότητας και άνοιγμα μιας νέας προοπτικής. Η εξέλιξη αυτή δεν είναι βέβαιο ότι θα είχε προκύψει, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ παραχωρούσε την κυβέρνηση μπροστά στον εκβιασμό του Ιουλίου. Οι δυνάμεις που είναι με το μέρος της κοινωνίας μπήκαν δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό. Η Ευρώπη αλλάζει.

Το Αστεροσκοπείο Κένταυρος εύχεται για τον καινούριο χρόνο, υγεία ,ευτυχία .ειρήνη, και να κοιτάμε πάντα ψηλά


ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ



«Το 2015 μας αποχαιρετά. Η νέα χρονιά έρχεται με προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο, πιο ανθρώπινο και πιο δημιουργικό. Ο καινούριος χρόνος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να μας βρει ενωμένους για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ζωής που μας αξίζουν.
Αυτές τις γιορτινές ημέρες, ας σταθούμε κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, από σοβαρά οικογενειακά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά που απλόχερα χαρίζουν οι Έλληνες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δίνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει ασφάλεια και σταθερότητα στην χώρα μας, αλλά και υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία, αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη στον κάθε Έλληνα πολίτη.»
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ

Καλά βρε Γιώργο την Περιφέρεια Θεσσαλίας, και όχι απευθείας τον δήμο Σκοπέλου να χρηματοδότηση η κυβέρνηση ....ε όχι και τόση Άβαντα στον Αγοραστό


«Θετικό βήμα» χαρακτηρίζει τη χρηματοδότηση του υπουργείου Υποδομών στη Σκόπελο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού Γιώργος Πατσής, τονίζοντας, ωστόσο, ότι πρέπει να δοθεί περαιτέρω βοήθεια από το κράτος, διότι «οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον

Εορτή της Οσίας Μελάνης της Ρωμαίας

Εορτή της Οσίας Μελάνης της Ρωμαίας
Τη μνήμη της Οσίας Μελάνης της Ρωμαίας τιμά σήμερα, 31 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας.
Η Οσία Μελάνη η Ρωμαία έζησε στα χρόνια που βασιλιάς ήταν ο Ονώριος. Οι γονείς της, ήταν ευγενείς και πλούσιοι, την πάντρεψαν σε μικρή ηλικία και απέκτησε δύο παιδιά. Όμως μεγάλες δοκιμασίες και πίκρες την περίμεναν. Την μητρική της καρδιά σπάραξε ο θάνατος των δύο παιδιών της.
Μετά από λίγο και εντελώς ξαφνικά, πέθανε ο σύζυγος της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτα, χάνει και τους γονείς της. Οι στιγμές που περνά είναι πολύ δύσκολες. Ποιος θα την παρηγορήσει; Μα ποιος άλλος;

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Προκαλούν βάναυσα. Δίνουν μέχρι 100.000 ευρώ αναδρομικά σε συνταξιούχους βουλευτές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Ότι δεν τόλμησε να υλοποιήσει η επάρατος κυβέρνηση των Σαναροβενιζέλιδων, τούτη η «αριστερή» κυβέρνηση δεν διστάζει καθόλου να το πραγματοποιήσει, αδιαφορώντας εντελώς αν προκαλεί βάναυσα τα λαϊκά στρώματα που χειμάζονται από την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της.

Την στιγμή που ένας απόμαχος εργάτης μετά από 30-35 χρόνια δουλειάς στα γιαπιά και στις φάμπρικες δεν έχει την δυνατότητα να δώσει λίγα ευρώ για να πάρει ένα δωράκι στα εγγόνια του, η κυβέρνηση αφουγκραζόμενη το «λαϊκό αίσθημα» δίνει «χρυσά» αναδρομικά σε συνταξιούχους βουλευτές.

Η νέα αντιασφαλιστική ανατροπή είναι πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ!

Κοινωνική Ασφάλιση, κρατική Πρόνοια, δημόσια Υγεία τέλος! Αυτό είναι το μήνυμα που ξεπηδά αβίαστα από τις παραγράφους του Μνημόνιου-3.  Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι η Κοινωνική Ασφάλιση υποβιβάζεται σε κρατική πρόνοια.

Το νέο δόγμα παρατίθεται με ανατριχιαστικό κυνισμό στο Μνημόνιο-3: «Για μια πιο δίκαιη κοινωνία θα χρειαστεί η Ελλάδα να βελτιώσει τον σχεδιασμό του συστήματος κοινωνικής πρόνοιας, έτσι ώστε να υπάρχει ένα γνήσιοδίχτυ κοινωνικής ασφάλειας, το οποίο θα διοχετεύει στοχοθετημένα τους πενιχρούς πόρους σε εκείνους που τους έχουν περισσότερο ανάγκη».

Ο πυρήνας της αντιασφαλιστικής ανατροπής, όπως ορίζεται στο Μνημόνιο-3, είναι η «καθιέρωση στενότερης σύνδεσης μεταξύ εισφορών και παροχών». Αυτό προδιαγράφει μείωση συντάξεων, με το επιχείρημα ότι οι συντάξεις που προβλέπονται ακόμα και μετά τις σαρωτικές αντιασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις του 2010 θεωρούνται… γενναιόδωρες και… χαριστικές!

Μεσογαιας και Λαυρεωτικης Νικολαος «Ως εδώ! Δεν μπορούμε άλλο. Βρέστε άλλες λύσεις» Αν σε έναν κόψουν το ρεύμα, εμείς θα το κόψουμε σε όλους τους ναούς.


“Η χάρις και η ευλογία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού εύχομαι να σκεπάζει όλους σας, την κοινωνία, το έθνος και την Εκκλησία μας. Σκέφθηκα πολύ για να συντάξω αυτή την εγκύκλιο και να την απευθύνω στην αγάπη σας. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να το κάνω. Τις τελευταίες όμως μέρες, μέσα στην κατάσταση του γενικευμένου πανικού που επικρατεί στην πατρίδα μας, των σπασμωδικών αποφάσεων των υπευθύνων διαχειριστών της ζωής και του μέλλοντός μας, την επαναλαμβανόμενη εναλλαγή υποσχέσεων και διαψεύσεων που έχουν τραυματίσει το ηθικό και την αξιοπρέπεια μας, τον καταιγισμό των χωρίς τέλος φορολογικών επιβαρύνσεων, δέχθηκα σωρεία τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων πολιτών της περιοχής μας που ζητούν απεγνωσμένα μία παρέμβαση και κάποια συμπαράσταση στο οικονομικό τους αδιέξοδο και δράμα.

ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ: Κίνδυνος να κλείσει το Κέντρο Διημέρευσης λόγω υποχρηματοδότησης

Επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών και τους βουλευτές

αμεα
Κώδωνα κινδύνου ότι κινδυνεύει να κλείσει από την υποχρηματοδότηση το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες, κρούει η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ Αναστασία Μορφογιάννη, με επιστολή της προς τον υπουργό Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλή, την αναπληρώτρια υπουργό Θεανώ Φωτίου, που κοινοποιείται προς τους βουλευτές.
Όπως αναφέρει, το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ είναι ενταγμένο στην Πράξη «Ενέργειες Στήριξης Ηλικιωμένων και Λοιπών Ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων».Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ

575 ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΑΥΛΩΝΑ: ΦΑΓΗΤΟ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΟΝΙΑ

  Τρομερά ανήσυχοι είναι οι γονείς με τα όσα συμβαίνουν στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών. Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να ζήσουμε πολύ ακραία περιστατικά αφού πλέον το μίσος κυριαρχεί στις σχέσεις τόσο μεταξύ στρατιωτών διαφορετικών Σειρών Κατάταξης, όσο και προς τους αξιωματικούς.  Μάλιστα, οι γονείς τρέμουν για την σωματική ακεραιότητα, αλλά και την ζωή όχι μόνο των παιδιών τους, αλλά και για το σύνολο των Πεζοναυτών, καθώς όλα κρέμονται από μια κλωστή! Η ευθύνη για την κατάσταση αυτή βαραίνει τις πλάτες τόσο  του διοικητή του Τάγματος, όσο και συγκεκριμένο Λοχαγό. Οι εν λόγω στρατιωτικοί έχουν μετατρέψει 10 συγκεκριμένους φαντάρους της προηγούμενης Σειράς Ε’ σε εκπαιδευτές της Σειράς Νοεμβρίου που τώρα περνά ΣΠΕΝ.  Αφού λοιπόν θεσμοθέτησαν τη διάκριση «παλιός-νέος», έδωσαν στους παλιότερους Πεζοναύτες τη δυνατότητα –ΠΑΡΑΝΟΜΑ- να διατάζουν και να αυθαιρετούν με πλήρη κάλυψη των ανωτέρων.   Η συγκεκριμένη μεθόδευση όπου η μια Σειρά κυνηγά και βασανίζει την επόμενη,

Σκόπελος συμβαίνει τώρα χιονίζει στην Καριά !!!


όπως ενημερωθήκαμε πριν λίγο χιόνιζε στην Αγία Κατερίνη στον άγιο Ρηγινό τον φτωχό και στα πλατανακια και κατεβαίνουν τα χιόνια στην Καριά

Συμβαίνει τώρα Αποκλεισμός του "Μαρινόπουλου

Αποκλεισμός του "Μαρινόπουλου" στη Λαρίσης απο φορτηγά της ΕΒΟΛ λόγω μη πληρωμής οφειλών απο τον "Μαρινόπουλο" στη Βολιώτικη γαλακτοβιομηχανία
 http://www.akroama.gr/index.php/component/k2/9653

Χιονίζει τώρα στη

Χιονίζει στη Χαλκιδική

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Πρωτοχρονιάτικες ευχές, στα 1905. Γραμμένες πάνω σε μια φωτογραφία. Ο Βόλος στις αρχές του περασμένου αιώνα. “Αστικό θαύμα”, χαρακτηρίστηκε. Οικονομική ανάπτυξη, πολιτιστική αναγέννηση, κοινωνικός ριζοσπαστισμός. Και δεν θα μπορούσε, βέβαια, να λείπει το ... «Καπνοπωλείον “Ο ΕΡΜΗΣ” Σκοτινιώτου – Πάντου»!
“Εξυμνούμε το παρελθόν για να ξυπνήσουμε το μέλλον” (JFK). 
Καλή Χρονιά. Με ζωντανή την ελπίδα.

Πάνος Σκοτινιώτης

Fenerbahce - Panathinaikos Live Streaming

Πετάξτε από πάνω σας την ψευτιά

Πετάξτε από πάνω σας την ψευτιά
Τι μεγαλομανία σ᾿ έχει πιάσει, αδελφέ μου, και δεν βρίσκεις ησυχία και χτίζεις πατώματα απάνω στα πατώματα, κι᾿ έχεις δυό τρία αυτοκίνητα και κότερα και κάθε λογής μάταια πράγματα!
Γύρισε και κύτταξε και τον αδελφό σου, να δροσισθεί η ψυχή σου με την ευλογημένη καλωσύνη, που την ξεράνανε τα τσιμέντα, οι ψεύτικες κουβέντες, οι συμφεροντολογικές παρέες, οι συνοφρυωμένες αξιοπρέπειες.
Αν δεν μπορείς να κάνεις θυσίες, τουλάχιστον να συχαθείς την αδικία. Μην αδικείς. Η αδικία είναι σιχαμερή στρίγγλα, χωρίστρα των ανθρώπων, ανθρωποκτονία σαν τον πατέρα τον σατανά.
Τι θα δίνανε πολλοί απ᾿ αυτούς, που κερδίσανε τον κόσμο και χάσανε την ψυχή τους, για να

Άκρως πετυχημένη ήταν η εορταστική εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άκρως πετυχημένη ήταν η εορταστική εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», που πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα «Μαγνησία» του Ξενοδοχείου Volos Palace.

Σκόπελος και νέος σεισμός πριν λίγα λεπτά στην περιοχή μας


Προβολή της ταινίας "τι κάνεις σε περίπτωση φωτιάς;" : 30/12/2015 στις 9:30 μμ. : ΒΟΛΟΣ / Κατάληψη Ματσάγγου

Τετάρτη 30/12/2015
Προβολή της ταινίας "τι κάνεις σε περίπτωση φωτιάς;"
http://www.imdb.com/title/tt0207198/

O ήρωας της ΟΠΛΑ Στέλιος Καρδάρας

Ο Στέλιος Σπανός ή "Καρδάρας" υπήρξε ένα από τα ικανότερα μέλη της ΟΠΛΑ Αθήνας, μέλος του ΚΚΕ, σαμποτέρ και λαϊκός ήρωας της Κοκκινιάς.
Ο Στέλιος Σπανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926 σε μια φτωχή οικογένεια προσφύγων από τη Μικρά Ασία. Έμεναν οικογενειακώς στην Αγία Σοφία Πειραιά. Από μεροκάματο σε μεροκάματο, ο Στέλιος ζούσε "μεροδούλι μεροφάι" όπως λένε μέχρι την εποχή της Κατοχής που όρθωσε το ανάστημά του στον Γερμανό κατακτητή. 
Η δράση του στην Εθνική Αντίσταση ξεκινά ως σαλταδόρος. Από εκείνα τα παιδιά που πήδαγαν σε γερμανικά καμιόνια και πέταγαν στους συντρόφους τους ότι πολύτιμο έβρισκαν, ενώ ακόμα το όχημα ήταν εν κινήσει. Αργότερα θα οργανωθεί στο ΕΑΜ Κοκκινιάς και στο ΚΚΕ. Θα δράσει ως σαμποτέρ, οπλισμένος μόνο με ένα "παραμπέλ" περίστροφο. 
Σύντομα γίνεται ο φόβος κι ο τρόμος Γερμανών και ταγματασφαλιτών. Σύντομα θα περάσει στη δράση της ΟΠΛΑ και θα διακριθεί για την αποφασιστικότητά του και την τόλμη του. Ο Στέλιος "Καρδάρας" συμμετείχε στην ομάδα της ΟΠΛΑ που ανέλαβε να εκτελέσει 30 ταγματασφαλίτες και Γερμανούς για να εκδικηθεί την εκτέλεση με βασανιστήρια της Ηλέκτρας Αποστόλου.

Εορτή της Αγίας και Οσιομάρτυρος Ανυσίας εκ Θεσσαλονίκης

Εορτή της Αγίας και Οσιομάρτυρος Ανυσίας εκ Θεσσαλονίκης
Τη μνήμη της Αγίας και Οσιομάρτυρος Ανυσίας εκ Θεσσαλονίκης τιμά σήμερα, 30 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας.
Η Αγία Ανυσία, έζησε επί αυτοκρατορίας Διοκλητιανού 298 μ.Χ. Καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη και ήταν θυγατέρα γονέων ευσεβών και πολύ πλουσίων. Όταν πέθαναν οι γονείς της, η Αγία Ανυσία στάθηκε κυρία του εαυτού της. Ούτε τα πλούτη που κληρονόμησε τη μέθυσαν, ούτε η ορφάνια της την παρέσυρε. Αλλά με φρόνηση και εγκράτεια, προσπαθούσε πάντα να μαθαίνει «τι εστίν ευάρεστον τω Κυρίω».

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - Τι δείχνει η τηλεόραση

Αναλυτικά οι μεταδόσεις:


17:00 OTE SPORT 2, Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοθιεδάδ La Liga
17:00 OTE SPORT 3, Λεβάντε - Μάλαγα La Liga
19:00 NOVASPORTS 3, Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας Euroleague
19:15 OTE SPORT 3, Σεβίλλη - Εσπανιόλ La Liga
19:15 OTE SPORT 2, Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης La Liga
19:30 OTE SPORT 7, Έιμπαρ - Σπόρτινγκ Χιχόν La Liga
19:45 NOVASPORTS 2, Ζάλγκιρις - Λαμποράλ Κούτσα Euroleague
20:00 NOVASPORTS 1, Τσεντέβιτα - Λοκομοτίβ Κουμπάν Euroleague
21:00 ΕΡΤ1, Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός Euroleague
21:30 OTE SPORT 3, Θέλτα - Αθλέτικ Μπιλμπάο La Liga
21:30 OTE Sport 8, Χετάφε - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια La Liga
21:30 OTE SPORT 2, Μπαρτσελόνα - Μπέτις La Liga
21:45 OTE SPORT 1, Σάντερλαντ - Λίβερπουλ Premier League
21:45 NOVASPORTS 2, Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάμπεργκ Euroleague
22:00 OTE SPORT 7, Λας Πάλμας - Γρανάδα La Liga
03:30 OTE SPORT 4, Ντάλας Μάβερικς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ΝΒΑ

Σκόπελος ισχυρό σεισμό είχαμε πριν λίγο στην περιοχή μας

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΣΟΚ ΦΑΛΑΙΝΑ ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ 10 ΜΕΤΡΑ

Σκόπελος μετά την θεομηνία του Σεπτέμβρη το κρεοπωλείο του Παναγιώτη λεμονή αποκαταστάθηκε από της μεγάλες ζημίες και άνοιξε από την προηγουμένη Τρίτη και με ντόπια κρέατα


καλές δουλειές του ευχόμαστε

Πλάνα από την παράδοση Ανθρωπιστικής Βοήθειας για Πρόσφυγες και Μετανάστες

Η εταιρεία ΕΛΤΑ Courier παρέδωσε σήμερα, 29.12.2015 και ώρα 09:30 στoυς εκπροσώπους του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, στις κεντρικές αποθήκες του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια ανθρωπιστικής δράσης για τους πρόσφυγες και μετανάστες. Η παράδοση αφορά σε περίπου 700 κιβώτια (περίπου 10 τόνοι) ειδών πρώτης ανάγκης, όπως ρουχισμό, κλινοσκεπάσματα, παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής κλπ.   
Η ΕΛΤΑ Courier, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των προσφύγων και μεταναστών που συρρέουν κατά εκατοντάδες στην χώρα μας, έλαβε την πρωτοβουλία και οργάνωσε, από τις 7/12/15 έως και τις 21/12/15, τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στο δίκτυο καταστημάτων της πανελλαδικά αλλά και τη μεταφορά αγαθών από όλα τα σημεία της χώρας για το σκοπό αυτό.

Σκόπελος η φώτο της ημέρας έτοιμα για τον χιονιά που έρχεται


Το αντάρτικο πόλης στη Θεσσαλονίκη το 1947

Ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα για τη δράση της ΟΠΛΑ στη Θεσσαλονίκη και την εκτέλεση των μελών της, φιλοξενεί το μπλογκ ΅Η Καλύβα ψηλά στο βουνό΅

Το αντάρτικο πόλης στη Θεσσαλονίκη  Εμφύλιος,
1. Η «στενή αυτοάμυνα» της Θεσσαλονίκης Το πρωινό της 30ης Απριλίου 1947 το στρατιωτικό λεωφορείο μάζευε τους αξιωματικούς της Αεροπορίας από την πόλη της Θεσσαλονίκης, για να τους μεταφέρει στη βάση τους, στις Σέδες - έξω από τη Θέρμη. Στις 7:20 έφτασε στη στάση Μισραχή (σημερινή Φλέμιγκ), επί της Βασιλίσσης Όλγας, για να παραλάβει τον υποσμηναγό Γαλιλαίο.
Ο Γαλιλαίος ανέβηκε. Ο Σαπουτζόγλου, ο οποίος στεκόταν μπροστά, έτρεξε, άνοιξε το δέμα και πέταξε τη χειροβομβίδα στο μπροστινό τζάμι του λεωφορείου. Ακούστηκε ένας τρομαχτικός κρότος και φωνές τραυματισμένων. Το σώμα του οδηγού σταμάτησε τα κομμάτια της χειροβομβίδας. Αργότερα μαθεύτηκε ότι από αυτή τη χειροβομβίδα σκοτώθηκε ο οδηγός και τραυματίστηκαν άλλοι δύο Αξιωματικοί. Αμέσως, τραυματίες και μη, προσπάθησαν να κατέβουν από την πίσω πόρτα του λεωφορείου. Στην πίσω πλευρά, ο Κοσμάς Εξεζίδης έριξε τη δεύτερη χειροβομβίδα, η οποία έπεσε στη ρόδα, την ώρα που είχαν ήδη κατέβει πολλοί αξιωματικοί. Στη δεύτερη αυτή έκρηξη, σκοτώθηκαν τρεις Αξιωματικοί και τραυματίστηκαν πέντε.

Δύο φωτογραφίες, Θεσσαλονίκη, 1947 – Η στιγμή της εκτέλεσης αριστερών καταδικασθέντων εις θάνατον

Posted by Κλέων Νεμέας στο 2012/06/27
Χωρίς πολλά λόγια (δεν χρειάζονται), παρουσιάζουμε δύο φωτογραφίες τραβηγμένες ένα πρωινό του 1947 στη Θεσσαλονίκη, στο Γεντί-Κουλέ, πίσω από τις Φυλακές Επταπυργίου, στον «συνήθη τόπο εκτελέσεων», στα πλαίσια της εφαρμογής του Γ’ Ψηφίσματος, προφανώς.
Προετοιμασία – Οι καταδικασθέντες – Το εκτελεστικό απόσπασμα από κληρωτούς φαντάρους

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού- Πώς να προστατευτείτε

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού εξέδωσε σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), το οποίο προειδοποιεί με σημαντική μεταβολή του καιρού από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (30-12-2015) και από τα βόρεια.

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι τοπικές χιονοπτώσεις, η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι.

Πιο αναλυτικά:

Η ΕΛΤΑ Courier σας εύχεται καλή χρονιά


Olympiacos - Barcelona Live Streaming

Απάντηση σε ερώτηση για αποκατάσταση ζημιών στη Σκόπελο_29-12-15



 
Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), με την οποία οριοθετούνται οι πληγείσες περιοχές του Δήμου Σκοπέλου και καθορίζονται τα μέτρα για τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών των πληγέντων κτιρίων από τις πλημμύρες της 22ης και 23ης Σεπτεμβρίου  2015, έχει συντάξει η Δ/νση αποκατάστασης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Αυτή είναι η απάντηση του Υπουργείου στην ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλλής, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, με θέμα την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες στη Σκόπελο.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ έρανο να μαζέψουμε λεφτά διότι οι απατεώνες της κυβέρνησης σφύριζα μας κορόιδεψαν ρεεεεεεεε

Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοίνωσε ότι τέθηκε σε ισχύ το Ερανικό Σύστημα Μακράς Διάρκειας που αποφασίστηκε στη 19η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 3 Νοεμβρίου, με αποκλειστικό σκοπό την οικονομική βοήθεια των πλημμυροπαθών από τη θεομηνία της 22ας -23ης Σεπτεμβρίου. Σε εφαρμογή της 211/2015 Απόφασης του Δ.Σ. ανοίχθηκε στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ-Υποκατάστημα Σκοπέλου ο λογαριασμός 471/001136-39 (IBAN GR9301104710000047100113639), στον οποίο μπορούν στο διάστημα των επόμενων έξι μηνών να καταθέτουν οποιοδήποτε ποσό όλοι όσοι επιθυμούν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Σημειώνεται ότι η διαχείριση των χρημάτων, τα κριτήρια διάθεσης και η έγκριση των δικαιούχων τελούν υπό την εποπτεία πενταμελούς διαπαραταξιακής επιτροπής.

ΝΑΥΑΓΙΟ "ΔΥΣΤΟΣ"-19 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ-ΗΤΑΝ....ΕΓΚΛΗΜΑ -ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !!!


Για το κύμα κακοκαιρίας προετοιμάζεται η Σκόπελος είμαστε καμμένη από τον Σεπτέμβρη φυσάμε και το γιαούρτη τώρα



Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο δήμος Σκοπέλου  και οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την περιοχή τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα τουλάχιστον με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.......
είμαστε καμμένη από τον Σεπτέμβρη φυσάμε και το γιαούρτη τώρα

2η δίκη ΕΑ, 21.12.2015

  Την περασμένη Δευτέρα, συνεχίστηκε η δίκη για τη δεύτερη υπόθεση του ΕΑ, η οποία πέρασε στο στάδιο των αναγνωστέων εγγράφων. Η πρόεδρος κήρυξε στην αρχή της συνεδρίασης την περάτωση και επισήμως της αποδεικτικής διαδικάσιας (πρακτικά, δηλαδή, το τέλος της εξέτασης των μαρτύρων κατηγορίας) και προχώρησε στην ανάγνωση εγγράφων.

Πριν την έναρξη της ανάγνωσης, οι συνήγοροι των Α. Σταμπούλου, Γ. Πετρακάκου και Ν. Μαζιώτη πρόβαλαν αντιρρήσεις που αφορούσαν θέματα σχετικά με τη νέα αυτή φάση. Πιο σημαντικά ήταν τα ζητήματα από πλευράς Α. Σταμπούλου και Ν. Μαζιώτη για την ανάγνωση μαρτυρικών καταθέσεων ατόμων που δεν προσήλθαν τελικά στο δικαστήριο. Η Μ. Δαλιάνη έθεσε το ζήτημα μιας μάρτυρα η οποία δεν μπορεί (όπως η ίδια δηλώνει) να παραστεί στη δίκη λόγω ιατρικών προβλημάτων. Οπως όμως ισχύει τόσο νομολογιακά όσο και θεωρητικά, κάτι τέτοιο δεν καθιστά αναγκαστικά αδύνατη την παρουσία στο δικαστήριο, πολλώ δε μάλλον δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση ανάγνωση κατάθεσης μόνο εξ αυτού του λόγου.

Εορτή των Αγίων 14.000 σφαγιασθέντων νηπίων στη Βηθλεέμ

Εορτή των Αγίων 14.000 σφαγιασθέντων νηπίων στη Βηθλεέμ
Τη μνήμη των Αγίων 14.000 σφαγιασθέντων Νηπίων στη Βηθλεέμ τιμά σήμερα, 29 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας.
Όταν οι Μάγοι δεν επέστρεψαν στον Ηρώδη να του πουν που είναι ο Ιησούς Χριστός, ο πονηρός και πανούργος αυτός βασιλιάς σκαρφίστηκε άλλο σχέδιο για να εξοντώσει το Θείο Βρέφος. Είχε ακούσει ότι, σύμφωνα με τις Γραφές, τόπος γέννησης του Χριστού θα ήταν η Βηθλεέμ.
Επειδή όμως δε γνώριζε ποιος ήταν ο Ιησούς, αν βρισκόταν μέσα στη Βηθλεέμ ή στα περίχωρα της και επειδή συμπέρανε ότι το παιδί θα ήταν κάτω από δύο χρονών, έδωσε διαταγή να σφαγούν όλα τα παιδιά της Βηθλεέμ και των περιχώρων της, μέχρι της ηλικίας των δύο ετών.
Η σφαγή έγινε ξαφνικά, ώστε να μη μπορέσουν οι οικογένειες να απομακρυνθούν με τα βρέφη τους. Και οι δυστυχισμένες μητέρες είδαν να σφάζονται τα παιδιά τους μέσα στις ίδιες τις αγκαλιές τους.

Γαμώ την ψυχή σας σκατό πούστηδες Γερμανό τσολιάδες.... Άφησαν χήρα με τέσσερα παιδιά χωρίς ρεύμα

Σάμος: Άφησαν χήρα με τέσσερα παιδιά χωρίς ρεύμα

Eξοργισμένη είναι η κοινωνία της Σάμου εδώ και αρκετές ημέρες, με αυτό που συνέβη για άλλη μια φορά σε πολύτεκνη χήρα, μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Πριν από έναν χρόνο περίπου ο 34χρονος πατέρας των 4 παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο, όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Η ιστορία του μοναδικού ήρωα παπά αντάρτη του ΔΣΕ

Πηγή: Ηρακλής Κακαβάνης - "Ατέχνως"

Την ιστορία και τη φωτογραφία του μοναδικού ήρωα παπά μαχητή του ΔΣΕ διασώζει ο Λύσανδρος Ταμουρίδης, συντοπίτης και συνεπώνυμος του παπα-Κυριάκου, στο βιβλίο του «Απ’ τον Όλυμπο στο Γράμμο. Ημερολόγιο ενός αντάρτη του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ». Από την Ολυμπιάδα Ελασσόνας ο παπα-Κυριάκος, από την Ελασσόνα ο Λύσανδρος.

Ο Κυριάκος Ταμουρίδης ήταν παπάς στην Ολυμπιάδα. Είχε 7 παιδιά. Μετά το τέλος της λειτουργίας ο παπα-Κυριάκος άρχιζε τη διαφώτιση για την ανάγκη να φύγουν οι κατακτητές, να ενισχυθεί το ΕΑΜ. Μετά τη Βάρκιζα κυνηγήθηκε άγρια από τις αρχές. Το 1946 λειτουργούσε στην Τσαριτσάνη, ανταρτομάνα και προπύργιο των κομμουνιστών. Μια Κυριακή πήγαν οι χωροφύλακες να τον συλλάβουν μετά τη λειτουργία, όμως οι πολίτες που ήταν στην εκκλησία απαίτησαν την απελευθέρωσή του και το πέτυχαν.

Τότε οι καταδιωκόμενοι δημιούργησαν την πρώτη ομάδα του ΔΣΕ στην περιοχή. Ο παπα – Κυριάκος εντάχθηκε στο ΔΣΕ. Σε μια μάχη τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια και τον συνέλαβε ο μοναρχοφασιστικός στρατός. Αφού τον πήγαν στη Λάρισα και στα Τρίκαλα, πέρασε από στρατοδικείο και τον εκτέλεσαν στο Μεζούρλο.

Στην Ολλανδική αγορά ανοίγεται η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου


Μέσω αποστολής υλικού στο www.Griekenland.net

griekenland
Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με την MTC Group, προωθούν το νησί του Παπαδιαμάντη στην Ολλανδία και στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής έγινε επικοινωνία με τον κ. Bas Wanrooij, έγκριτο Ολλανδό δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού website στην Ολλανδία αποκλειστικά για την Ελλάδα, Griekenland.net.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, με την επικοινωνία αυτή εξασφαλίστηκε η δωρεάν αποστολή και δημοσίευση φωτογραφικού υλικού της Σκιάθου στο website Griekenland.net.

Προς τους κ.κ. Υπουργούς: • Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων • Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Θέμα: Ωράριο διδασκαλίας και εξωδιδακτικές υποχρεώσεις εκπαιδευτικών ΑμεΑ


.            Το ωράριο διδασκαλίας και διεξαγωγής πρακτικών ασκήσεων των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ορίζεται με τις ειδικές διατάξεις του  ν.1566/1985, όπως ισχύει. Η πιο πρόσφατη τροποποίηση των σχετικών άρθρων με τον ν.4152/2013 οδήγησε στην αύξηση του ωραρίου διδασκαλίας κατά δυο (2) ώρες την εβδομάδα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο ίδιος νόμος ορίζει ότι κάθε εκπαιδευτικός παραμένει  υποχρεωτικά στοσχολείο, στις εργάσιμες μέρες πέρα από τις ώρες διδασκαλίας, για τηνεκτέλεση συγκεκριμένου έργου που του έχει ανατεθεί από τα όργαναδιοίκησης του σχολείου όχι όμως πέρα από έξι (6) ώρες την ημέρα ήτριάντα (30) ώρες την εβδομάδα. Ως εξωδιδακτικό έργο αναφέρονται ενδεικτικά ωςη συμμετοχή σεγιορταστικές, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, η ενημέρωση τωνγονέων και κηδεμόνων, η τήρηση βιβλίων του σχολείου και η εκτέλεση διοικητικών εργασιών.Από τις πρόσθετες αυτές υπηρεσίεςορίζεται ότι απαλλάσσονται οι μητέρες παιδιών μέχρι δύο ετών.

ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ


Γιώργος Παπασπυρόπουλος

Γιατί οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες σήμερα, δεν απέχουν εισοδηματικά από τους ανέργους παρότι εργάζονται. Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν σήμερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι… αυξάνοντας τα χρέη τους.  

Οι ασφαλιστικές εισφορές του ελεύθερου επαγγελματία καθορίζονται βάσει τριετιών στο επάγγελμα και ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.

Δε νομίζετε ότι ήλθε η στιγμή, μετά από 7 χρόνια μνημονίων να επιστρέψουμε στο Εθνικό μας Νόμισμα;

...Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στο βάθος του χρόνου αφού μισθοί, ημερομίσθια, συντάξεις φτάσουν σε εξευτελιστικό επίπεδο, το κράτος διαλυθεί, το ασφαλιστικό σύστημα και το σύστημα υγείας θα γίνουν υποτυπώδη.

Αυτά υπόσχονται ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΚΕ, ΧΑ, ΛΑΕ, αφού αποδέχονται το ευρώ που είναι συνώνυμο των μνημονίων.  ...
Σπύρος Στάλιας, οικονομολόγος, ΜΑ, Ph.D, πρ. Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΠ

Το καθήκον ενός σύγχρονου Κράτους, που εκδίδει το νόμισμα του, είναι να δαπανά, έως ότου απορροφηθεί όλο το ανενεργό εργατικό δυναμικό, με δεδομένη την παραγωγικότητα της οικονομίας, έως ότου επιτευχθεί η πλήρης απασχόληση ανθρωπίνων και υλικών πόρων.

ημιτελικός Κυπέλλου Φάρος - ΠΑΟΚ ...AO Faros Keratsiniou - PAOK BC live

31/12: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

από Συγγενείς-Φίλοι κρατουμένων και διωκόμενων αγωνιστών 28/12/2015 11:18 πμ.,

31/12: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Τα μεσάνυχτα της παραμονής πρωτοχρονιάς,
Παγκόσμιας Μέρας Δράσης Συγγενών-Φίλων  Πολιτικών Κρατουμένων
καλούμε όλους τους ανθρώπους με συνείδηση
έξω από τις φυλακές όλης της χώρας.
Να κάνουμε τη νύχτα μέρα
Να ενώσουμε τις φωνές μας με τους κρατούμενους
Με τα  συνθήματα :  «Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ όλα τα κελιά !»

Ξεσηκωθείτε και γαμήστε τους Γερμανό τσολιάδες.... Κατάσχεση 1ης κατοικίας για δημοτικά τέλη στο Περιστέρι

katasxesi-peristeri-1
Η αναλγησία δεν έχει όρια. Μέσα στο Δεκέμβρη επιδίδουν κατασχετήρια πρώτης κατοικίας για δημοτικά τέλη. Η αθέατη πλευρά του μεγάλου κύματος των κατασχέσεων που έρχεται είναι εδώ. Δεκάδες χιλιάδες άνεργοι, μικροσυνταξιούχοι, υπερχρεωμένοι, οδηγούνται στην απόγνωση. Τα «κόκκινα δάνεια» είναι μικρό μέρος του όλου που θα ακολουθήσει.
Η δημοτική μας αρχή, καταγγέλλει η Δημοτική Κίνηση Περιστερίου, με κάθε ευκαιρία «διαφημίζει» το «φιλανθρωπικό» της έργο. Επίσης με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα δήθεν «δωρεάν» προσφοράς θεαμάτων και μαζικής διασκέδασης για τους δημότες.

Εορτή των Αγίων Δισμυρίων μαρτύρων

Εορτή των Αγίων Δισμυρίων μαρτύρων
Τη μνήμη των Αγίων Δισμυρίων (20.000) μαρτύρων που κάηκαν στη Νικομήδεια τιμά σήμερα, 28 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας.
Τον 4ο αιώνα μ.Χ., επί Διοκλητιανού και Μαξιμιανού, οι χριστιανοί της Νικομήδειας ήταν αρκετά πολυπληθείς. Ο επίσκοπος Άνθιμος, άνδρας άξιος και με αυταπάρνηση, κοπίαζε νύχτα - μέρα για τις ψυχές των πιστών.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Οι παρανομίες του ΟΑΕΕ

listia_oaee
Ο μέσος πολίτης, ακόμα κι αν δεν διαθέτει εξειδικευμένες νομικές γνώσεις, αντιλαμβάνεται συνήθως κάποιες κραυγαλέες αδικίες σε βάρος του κι αυτό ακριβώς η λαϊκή σοφία το έχει αποτυπώσει σε  γνωστές φράσεις της καθημερινότητας, «περί κοινού δικαίου αίσθημα», «αίσθημα κοινωνικής αδικίας» κι άλλες. Κατ’ αυτό τον τρόπο, για παράδειγμα, η πλειοψηφία αντιλαμβάνεται ότι η ισότητα των πολιτών που αναφέρει το Σύνταγμα, είναι ένα πολύ όμορφο παραμυθάκι για παιδιά κι εφήβους, όχι όμως για ενήλικες.
Κι ενώ στα γενικά θέματα οργάνωσης μιας κοινωνίας, το αίσθημα δικαίου ή αδικίας του πολίτη έχει να κάνει με γενικές καταστάσεις, όπως η ισότητα που αναφέρθηκε προηγουμένως, όταν έχει απέναντί του εξειδικευμένα θέματα, όπως είναι η κοινωνική ασφάλιση, εκεί οι διαπιστώσεις του περιορίζονται συνήθως στις οφθαλμοφανείς καταστάσεις, όπως είναι οι ανισότητες μεταξύ διαφορετικών κοινωνικών ομάδων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το εκάστοτε εξειδικευμένο νομικό πλαίσιο, δεν επιτρέπει στους πολλούς να αντιληφθούν τις ενδεχόμενες αδικίες, ώστε να υπάρξει μαζική αντίδραση κι ο κάθε αδικημένος από τους νόμους της κρατικής εξουσίας, ανεβαίνει μόνος τον προσωπικό του Γολγοθά.

Στράτευση γυναικών. Αλλο ένα αντιδραστικό τερατούργημα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

 Την Τρίτη το βράδυ θα μεταδώσουμε από τον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό μια εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο εκπρόσωπος του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακός, Νίκος Αργυρίου με θέμα το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που προβλέπει την στράτευση των γυναικών. Μια γεύση της σχετικής τοποθέτησης αυτής της συλλογικότητας παίρνουμε διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση από τον ιστότοπο της.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το κείμενο που υπογράφει ο Απόστολος Διαμάντης στην ιστοσελίδα iskra

Γυναίκες στο "χακί" και ειδικά λύκεια για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων

Ο Παν. Καμμένος σε αντιδραστικό παραλήρημα με την κάλυψη και ενθάρυνση του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ

Κοινωνικη προσφορα των ΠΟΥΣΤΟτραπεζιτών !!!!!


ΣΥΡΙΖΑ 17%, ΝΔ 16,3%, ΠΑΣΟΚ 4,2% ΚΚΕ 8,9% στον πολιτικό σκουπιδότοπο της Ιστορίας

Τι δείχνει δημοσκόπηση της MRB για τη Realnews


Λίγο πριν το νέο ανατρεπτικό κόμμα που θα σαρώσει τα πάντα στο περάσμά του παρουσιαστεί από τους ιδρυτές του (αμέσως μετά τις γιορτές) δημοσκόπηση της MRB για τη Realnews, δείχνει ότι οι πολίτες στέλνουν στον πολιτικό σκουπιδότοπο της Ιστορίας ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
Δηλαδή τα κόμματα των Daddy Cool Κοτζιάδων, των ζάπλουτων Σταθάκηδων, των χασαποταβερνιάρηδων Τραγάκηδων, των ανεπάγγελτων Παπαμίμικων. 

Χέρι- χέρι Μπέος, Αγοραστός και Χρυσή Αυγή

Από την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή

ντουρος
Πριν περίπου μία εβδομάδα οι δηλώσεις του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου (που τώρα έχει τεθεί σε αργία) για τη δημιουργία «ομάδων σύγκρουσης για την προστασία της πόλης», μπροστά σε εκπροσώπους του τύπου έκαναν το γύρο της χώρας, προβληματίζοντας, εξοργίζοντας και

Δείτε τις τελευταίες μη αναγνωσμένες δημοσιεύσεις ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΩΡΑ| ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ !!


Εικόνα

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΩΡΑ| ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ !!

Θα θαφτούν Ελληνικές πόλεις από το χιόνι !! ΚΑΝΤΕ ΕΔΩ ΚΛΙΚ !!

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΩΣ ΚΑΙ -30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ !!



Εικόνα

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΩΣ ΚΑΙ -30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ !!

Σε κάτι ακραίο τείνει να εξελιχθεί η πορεία του πολικού ψύχους προς την Ελλάδα !! Προβλέπονται θερμοκρασίες ως και -30oC !!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑΣ !!



Εικόνα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑΣ !!

Κάτοικοι της Θεσσαλονίκης μεγάλη προσοχή από τις 30 Δεκεμβρίου !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!
Powered By Blogger