Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ - Μανδραικός, live


Ο Δέλλας δεν κούρασε καθόλου την ομάδα για να είναι φρέσκια αύριο

Την μακράν πιο χαλαρή προπόνηση της εβδομάδας ολοκλήρωσαν πριν από λίγο οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Δέλλας γνωρίζοντας πολύ καλά πως κύλησε μια εβδομάδα χωρίς ρεπό μετά από ένα ματς σε βαρύ αγωνιστικό χώρο θέλησε σήμερα να αποφορτίσει τους παίκτες του ώστε να είναι φρέσκοι αύριο για τον αγώνα με τον Μανδραϊκό. Ετσι η σημερινή προπόνηση κράτησε 30-35 λεπτά και σε πιο χαλαρό ρυθμό από ότι τις προηγούμενες παραμονές αγώνων αλλά σε ακόμη χαμηλότερη ένταση.

Έμμετρο για άμετρους

Ο Σαμαράς απέρχεται και παίρνει και τον πούλο,
μα αυτά παθαίνει όποιος θαρρεί πως εκιμούν τον δούλο.
Τη ρουφιανιά αγαπήσανε, ποτέ όμως το ρουφιάνο,
πλησιάζει το ελικόπτερο, με σήμα Siemens πάνω!

Με Ηρώ Διώτη ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλία

Η Λαρισαία βουλευτής κα Ηρώ Διώτη είναι η υποψήφια περιφερειάρχης που θα στηρίξει στη Θεσσαλία ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα Watch Panathinaikos Vs Fc Barcelona Live Streaming ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live ΠΑΟ - Μπαρτσελόνα (21:30)


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ο Μιχελής πήρε θάρρος και ξανά κατεβαίνει στης εκλογές ......


Σκόπελος τι μαγειρεύουν στης δημοτικές εκλογές και αργούν της ανακοίνωσης?

θα έχουμε άραγε κάποια έκπληξη?

Το «ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ» στη θαλάσσια γραμμή Βόλου - Βορείων Σποράδων



Eλευθερία Αρβανιτάκη: Από τη Σκόπελο στη Νέα Υόρκη

Λίγο πριν από την εμφάνισή της στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, η τραγουδίστρια μιλάει για τη σημασία της πρόσκλησης
Eλευθερία Αρβανιτάκη: Από τη Σκόπελο στη Νέα Υόρκη
Υπάρχει κάτι που μπορεί να σε ξαφνιάσει παρατηρώντας την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ειδικά αν έχεις στον νου σου την εικόνα της αγέρωχης ντίβας επάνω στη σκηνή. Πρόκειται για την οικειότητα που αποπνέουν οι κινήσεις της, τουλάχιστον όταν βρίσκεται σε περιβάλλον στο οποίο αισθάνεται μια κάποια άνεση. Αγγίζει τους συνεργάτες της, αγκαλιάζει τους θαυμαστές της, τη θυμάμαι ακόμη και με απλωμένα τα πόδια της επάνω σε εκείνα της Τάνιας Τσανακλίδου στο καμαρίνι που μοιράζονταν πριν από μερικά χρόνια. Είχα εκπλαγεί τότε με την εικόνα, όπως εξεπλάγην και τώρα, όταν μου είπε πως «δεν έχω καλύτερο από το να βλέπω στο κοινό ζευγάρια να φιλιούνται την ώρα που

Καταγγελία για της τράπεζες στην Σκόπελο

Αντισυνταγματικό το χαράτσι στη ΔΕΗ για τη μείωση των ρύπων

Αντισυνταγματικό το χαράτσι στη ΔΕΗ για τη μείωση των ρύπων
Το Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), με δύο αποφάσεις του, έκρινε ότι είναι αντισυνταγματικό το ειδικό τέλος μείωσης εκπομπών αερίων ρύπων (ΕΤΜΑΕΡ), που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Το ΣτΕ έκρινε ότι το εν λόγω ειδικό τέλος (ΕΤΜΑΕΡ), που επιβαρύνει όλους τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, αποτελεί φόρο, καθώς δεν έχει το χαρακτήρα ανταποδοτικού τέλους. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, το ΕΤΜΑΕΡ προορίζεται για την αποζημίωση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και το ύψος του επίμαχου ειδικού τέλους καθορίζεται ανά εξάμηνο με αποφάσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ).

ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ , vals me 12 theous

ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ

Μία σειρά που είναι βασισμένη στο βιβλίο της Λένα Μαντά "Βαλς με 12 θεούς"
Όλα ξεκίνησαν μια νύχτα με βροχή, ένα απότομο φρενάρισμα και μια καραμπόλα ανάμεσα σε τέσσερις οδηγούς.
Ο Κωστής, η Μαρίνα, η Ελπίδα, η Ναταλία. Μετά από δώδεκα μήνες που πέρασαν οι τέσσερις πρωταγωνιστές έγιναν φίλοι και κάτι παραπάνω. Σαν τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, που κάποτε καθόριζαν τις ζωές των απλών θνητών, έτσι κι εκείνοι οι δώδεκα μήνες σφράγισαν το πεπρωμένο τους.
Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη φιλία και τον έρωτα!

Θανάσιμη ομορφιά ( Όλα τα επεισόδια )

Θανάσιμη ομορφιά ( Όλα τα επεισόδια ) Θανάσιμη ομορφιά, μια συναρπαστική Τούρκικη σειρά που θα προβάλλεται από τις 15 Ιουλίου και κάθε μέρα από το Mega.



Μια ξεχωριστή σειρά, γεμάτη πάθος, ένταση, οργή και μίση, έρχεται να καταπλήξει το κοινό. Ένα νεαρό κορίτσι, η Μουαζέζ, μένει ποια μόνη της έπειτα τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της. Τότε εμφανίζεται στην ζωή της ο θείος που μέχρι τώρα η ίδια δεν γνώριζε και αναλαμβάνει αυτός την φροντίδα της.

Η εκδίκηση [La Fuerza del Destino] όλα τα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους

ΔΕΥΤΕΡΑ με ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 5:40 μ.μ.

Ο Ιβάν, ένας καλό νέο παιδί από φτωχή οικογένεια, έζησε στα παιδικά του χρόνια την απόρριψη και την εκμετάλλευση.  Όταν μπλέχτηκε χωρίς να φταίει σε μια υπόθεση φόνου ενός εγκληματία, αναγκάστηκε να φύγει για την Αμερική, όπου και κατάφερε με πολλή δουλειά και πειθαρχία, να φτιάξει τη ζωή του. Σήμερα είναι αποφασισμένος να γυρίσει στην πατρίδα του, να διεκδικήσει ό,τι του ανήκει και να βρει δικαιοσύνη για το θάνατο της μάνας του.  Απροσδόκητα θα βρει στο πρόσωπο της Λουσία την αγάπη που θα του διδάξει  τη δύναμη του πεπρωμένου…

Κούνια που τους κούναγε…

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που μέσα στο όνειδος κατέρρεε η θλιβερή Παπαδημοκρατία κι ένα βήμα πριν από την κάλπη, σκεφτόμασταν ότι χειρότερα δεν γινόταν. Ήταν τότε που ο Ροζ Αλέξης κάτι προσπαθούσε να ψελλίσει κι αν έστηνες αυτί, τον άκουγες μ' ενδιαφέρον, γιατί τα λόγια του απέπνεαν μια μικρή ελπίδα ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει σε τούτο το κράτος των ανάλγητων δοσίλογων, των επίορκων αβδηριτών  και των πολιτικών απατεώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΛΕΒΑΡΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΛΕΒΑΡΗ

Φωτογραφίες από την χθεσινή συγκέντρωση / Πανελλαδική μέρα δράσης για την Υγεία (Βόλος)


Φωτογραφίες από την χθεσινή συγκέντρωση, Άγιο Νικόλαο Βόλου
Πανελλαδική μέρα δράσης για την Υγεία

ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ... ΚΑΙ Γ@Μ#Σ* ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΟΜΩΣ, ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ...

ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ... ΚΑΙ Γ@Μ#Σ* ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΟΜΩΣ, ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ...

Κατ’ επάγγελμα διακινητές ναρκωτικών δύο άνδρες στη Σκόπελο Ένας 27χρονος μετέφερε με το ταχύπλοο από Βόλο 2 κιλά χασίς σε 59χρονο


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Μεγάλη επιτυχία στον τομέα της καταπολέμησης διακίνησης ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Βόλου, που, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Σκοπέλου, έστησαν επιχείρηση χθες το απόγευμα και

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Διαμαρτυρία κτηνοτρόφων με... διανομή γάλακτος!

Σε διαμαρτυρία θα προχωρήσει αύριο Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και 11.30 π.μ στο χώρο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (τέρμα Σωκράτους) στην πόλη της Λάρισας η Ομοσπονδία κτηνοτρόφων και κτηνοτροφικών συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας, μετά την ομόφωνη απόφαση που έλαβε στην πρόσφατη γενική συνέλευση.

Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 97η συνεδρίαση, Πέμπτη

Με «ανάγνωση» φωτογραφιών του βουλεύματος 207, που αφορούσαν σπίτι της οργάνωσης στο Βόλο, κύλησε η σημερινή συνεδρίαση. Ο Χρ. Τσάκαλος παρενέβη για να σχολιάσει την πρόταση της εισαγγελέα της υπόθεσης Θεοφίλου (τονίζοντας για ακόμη μία φορά ότι ο Θεοφίλου δεν έχει και δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση με τη ΣΠΦ), με αφορμή τη φωτογραφία ενός καπέλου της δημοτικής αστυνομίας που βρέθηκε στο σπίτι της οργάνωσης. Με την ίδια λογική, είπε, που η εισαγγελέας θεωρεί αδιάσειστο στοιχείο ενοχής την ύπαρξη ενός καπέλου, αν πραγματοποιηθεί εργαστηριακός έλεγχος DNA στο καπέλο που βρέθηκε στο σπίτι της οργάνωσης, τότε σημαίνει ότι και ο ένστολος κάτοχός του είναι μέλος της ΣΠΦ!

εσυ φαηλο ακομη δεν το εβαλες?

 

Ρύθμιση στη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ρύθμιση στη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ
Τη ρύθμιση για τους πολεοδομικούς όρους του έργου ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια περιμένουν στην ΑΕΚ πριν πάρουν στα χέρια τους την άδεια ανέγερσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρύθμιση έχει ετοιμαστεί από το ΥΠΕΚΑ και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Ναι μεν πρόκειται για τυπική διαδικασία, αλλά στην ΑΕΚ θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή εμπλοκή από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Ανακοίνωση ΑΡΕΝ για την άγρια καταστολή του σημερινού ακτιβισμού




Σήμερα Πέμπτη 30/01 πραγματοποιήθηκε ακτιβισμός της Αριστερής Ενότητας στο πολιτικό γραφείο του υπουργού ναυτιλίας Βαρβιτσιώτη για τη δολοφονία των 12 μεταναστών και μεταναστριών στο Φαρμακονήσι από δυνάμεις του λιμενικού. Φοιτητές και φοιτήτριες ανάρτησαν  πανό, μοίρασαν κείμενα και  έγραψαν σε τοίχους συνθήματα για αλληλεγγύη στους μετανάστες και ενάντια στην αυταρχικότητα της κυβέρνησης. Η διαμαρτυρία χτυπήθηκε με άγριο τρόπο από δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ), χτύπησαν και περικύκλωσαν κόσμο και κατέληξαν σε 30 προσαγωγές.

AYTOI EINAI OI MEGALOδημοσιογράφοι που πήραν θαλασσοδάνεια από τον Ρέστη! Aλήτες Pουφιάνοι δημοσιογράφοι Υπηρεσιών και χανουμάκια του καθεστώτος!

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

Υδατοδρόμιο στην Αλόννησο

Υδατοδρόμιο στην Αλόννησο      Χαρτογραφήθηκε και οριοθετήθηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αλοννήσου ο χώρος όπου θα δημιουργηθούν οι χερσαίες και θαλάσσιες υποδομές που απαιτούνται, προκειμένου να προσεγγίζουν υδροπλάνα στο νησί.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε πρόσφατα το αρμόδιο Υπουργείο, η συγκεκριμένη απόφαση είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία υδατοδρόμιου, δεδομένου ότι αναμένεται στη συνέχεια η έγκριση που θα δώσει το «πράσινο φως» για τη δημοπράτησή του. Ολες οι προσπάθειες που καταβάλλονται, συγκλίνουν με την πρόθεση των ενδιαφερόμενων εταιριών να ξεκινήσουν μέσα στην χρονιά οι πτήσεις των υδροπλάνων, αφού ολοκληρωθούν προηγουμένως οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Συγκεντρωση εναντια στους φασιστες Σαββατο 1 φλεβαρη 18.00 πλατεια Συνταγματος

Δελτίο τύπου σχετικά με την ανακοίνωση της Ν.Ε. Βόλου του ΚΚΕ από το γραφείο τύπου του βουλευτή Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου




Βόλος, 30-01-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Δήλωση από το Γραφείο Τύπου του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου για την ανακοίνωση της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ σχετικά με την πρόσφατη κοινοβουλευτική του παρέμβαση.
«Η πρόσφατη κοινοβουλευτική παρέμβαση του βουλευτή προς τον κ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για την κατάσταση των εργοστασίων στην βιομηχανική περιοχή του Βόλου και τα προβλήματα των εργαζομένων, όπως και άλλες που έχουν γίνει στο παρελθόν, είναι προϊόντα ενημέρωσης και επεξεργασίας από συναντήσεις του με τα σωματεία και εργαζόμενους των εργοστασίων όπως, Coca Cola, ΒΙΣ, ΙΜΑΣ κτλ
Χθες, στις 29-01-2014, ο βουλευτής συμμετείχε στην τριμερή συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Εργασίας μαζί με το σωματείο της ΒΙΣ και το ΕΚΒ για τα προβλήματα που έχουν οι εργαζόμενοι στην ΒΙΣ.

ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ



Την περασμένη Δευτέρα 27-1-2014, μετά από επαναληπτική ψηφοφορία, αναδείχθηκε ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς υποψήφιος δήμαρχος της παράταξής μας “Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης”. Η επιλογή έγινε με πρωτοφανείς διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας, στις οποίες συμμετείχαν 1.260 συμπολίτες, φίλες και φίλοι της παράταξης, που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκλησή μας.

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ



      Ο Δήμος Σκοπέλου, στο πλαίσιο της λειτουργίας της Σχολής Γονέων, ενημερώνει  τους  γονείς τέκνων μη σχολικής ηλικίας  που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα προγράμματά της ότι μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου  και τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο δημοτικό κατάστημα Σκοπέλου, της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσας και της Τοπικής Κοινότητας Ν. Κλήματος κατά τις ώρες 9.00 έως 13.00. Οι γονείς τέκνων σχολικής ηλικίας μπορούν να απευθύνονται στα σχολεία, καθώς και στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων Μαγνησίας, κα Τιλελή Αλεξάνδρα στο τηλ. 6955-267104.

PAOK Saloniki vs Apollon Smirnis Live Stream

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΒΟΛΟΣ Βροχή τα λουκέτα στη Μαγνησία



ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Εκατόν ενενήντα έξι επιχειρήσεις έκλεισαν μέσα στον Ιανουάριο

Η AO Skopeloy Volley Gynaikwn


ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Ψυγεία πάγκοι σειρά 70

ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Ξεπουπούλιασαν τους «γύπες» των αγορών οι σκληροτράχηλοι Ισλανδοί! Οι αποκρουστικοί κερδοσκοπικοί οίκοι που ειδικεύονται στην αγορά ομολόγων κρατών που βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας έναντι μικρού ποσοστού της ονομαστικής τους αξίας και στη συνέχεια εκβιάζουν με όλα τα μέσα τις χώρες που εξέδωσαν τα ομόλογα να τα πληρώσουν στο 100% της αξίας τους συσσωρεύοντας υπερκέρδη, έχουν πάθει μεγάλη ζημιά. Οι απόγονοι των Βίκινγκ πρώτα πρώτα, στα τέλη του Απριλίου του 2013, απαλλάχτηκαν μέσω βουλευτικών εκλογών από τους δουλόφρονες πολιτικούς της κυβέρνησης σοσιαλδημοκρατών και αριστερών, οι οποίοι επέδειξαν δειλία και υποτέλεια απέναντι στους Αγγλους δανειστές και διαρκώς έπαιρναν αποφάσεις που έβαζαν τους Ισλανδούς πολίτες να πληρώνουν υπέρογκα ποσά για τα χρέη χρεοκοπημένων... ιδιωτικών (!) τραπεζών στο εξωτερικό. Κατά τον ίδιο τρόπο οι Ισλανδοί είχαν εκδιώξει κλωτσηδόν και την προηγούμενη κυβέρνηση της Δεξιάς, η οποία είχε αποκλειστική ευθύνη για τη χρεοκοπία του τραπεζικού συστήματος και η οποία προσπαθούσε επίσης να φορτώσει τις συνέπειές της στις πλάτες του ισλανδικού λαού.
Οι αγανακτισμένοι Ισλανδοί ψηφοφόροι έδιωξαν το 2009 την κυβέρνηση της Δεξιάς υποχρεώνοντας το κόμμα της στο χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα της 85χρονης ιστορίας του και στη συνέχεια, το 2013, έδιωξαν το ίδιο περιφρονητικά και απαξιωτικά την κυβέρνηση σοσιαλδημοκρατών - αριστερών με το χειρότερο εκλογικό τους άθροισμα τα τελευταία... 82 (!) χρόνια, από το 1931. Ανέδειξαν νέο πρωθυπουργό, τον 39χρονο ηγέτη ενός κεντροδεξιού κόμματος, τον Σίγκμουντουρ Γκουνλόιγκσον, ο οποίος σχημάτισε κυβέρνηση συνασπισμού με τη Δεξιά.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ....


Μπορούν να περιμένουν ό,τι θέλουν από τους σωτήρες τους οι ψηφοφόροι και παλαμακιστές... Θα πάρουν τ' αρχίδια μας!

Μπορούν να περιμένουν ό,τι θέλουν από τους σωτήρες τους οι ψηφοφόροι και παλαμακιστές. Μπορούν να στέκονται στην ουρά ακόμη, όπως ολόκληρες δεκαετίες, για μία χειραψία με τον πολιτικό που τους εξέφραζε. Μπορούν να κάνουν κωλοτούμπες και να στέκονται στην ουρά των γκεσταπίτικων δημοσίων υπηρεσιών για να πληρώσουν αυτό που ο σωτήρας δημιούργησε και καλείται να το πληρώσει ο λαός. 
Μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά αν μέχρι σήμερα εξαρτάσαι από τις πολιτικές του κάθε τυχοδιώκτη. Είχες πάρε-δώσε με αυτούς μέχρι το 2010; Εξαρτιόταν οι ζωές των πολιτών από τις αποφάσεις και διορισμούς των σωτήρων τους;
Καλά θα κάνουν λοιπόν να συνεχίσουν να προσκυνάνε και να χειροκροτούνε διότι ποτέ δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτε μόνοι τους, αντιθέτως όλη η δική τους ζωή αλλά και των τέκνων τους, ήταν στα χέρια του κάθε πολιτικάντη. Η πολιτική που σχεδιάζεται, είναι σίγουρο ότι... θα πετύχει για έναν λόγο. Διότι έχει υποστηρικτές εξαρτώμενους από την ίδια την πολιτική.

«Έφυγε» ο cpt Δημήτρης Σκοπελίτης

«Έφυγε» ο cpt Δημήτρης Σκοπελίτης


Φτωχότερη είναι από το Σάββατο  η ελληνική ναυτιλία, μετά την τραγική είδηση ότι έφυγε από κοντά μας ο cpt Δημήτρης Σκοπελίτης. Ο άνθρωπος που θυσίασε την ζωή του για να εξυπηρετεί τους συνανθρώπους του και να τους ταξιδεύει με οποιοδήποτε καιρό όπου χρειαζόταν, δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας.

Ήταν νεκρός στο σκάφος του!

Ήταν νεκρός στο σκάφος του!

ΒΟΛΟΣ.εκδήλωση-διαμαρτυρία

ΒΟΛΟΣ.εκδήλωση-διαμαρτυρία
Καθολική και δωρεάν πρόσβαση στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας Πανελλαδική ημέρα δράσης για την Υγεία
Πέμπτη, 30 Γενάρη, 5μμ, πλ. Αγ. Νικολάου, Βόλος

Panionios - Crvena Zvezda, 29.01.2014 -Πανιώνιος LIVE! Crvena Zvezda-

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΔΑΜΑΣΚΗΝΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ



Watch Live OFI Crete vs. Panionios Athens ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ Live Streaming OTE Sport pao olympiakos volou live

δειτε ζωντανα σε live streaming Ολυμπιακός-Ατρόμητος Live Streaming Olympiakos-Atromitos

Μ.Χρυσοβελώνη: Η κυβέρνηση αγνοεί τα πραγματικά προβλήματα των αγροτών




Η κυβέρνηση αποφεύγει την ουσία των πραγματικών προβλημάτων των αγροτών υποστήριξε μεταξύ άλλων σε ομιλία της στην ολομέλεια της βουλής η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη. ’’Έγινε πολύς λόγος για τις διατάξεις περί αγροτικών δανείων. Όσοι βουλευτές προερχόμαστε από την περιφέρεια γνωρίζουμε τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες με τις τράπεζες και την καθημερινή μάχη που δίνουν. Έτσι κανείς δεν θα μπορούσε κατ’αρχή να διαφωνήσει ούτε με την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για τα «κόκκινα» ενυπόθηκα δάνεια ούτε με εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ για την μη μεταβίβαση αγροτικών δανείων σε τρίτους. Υπάρχει όμως ένα πολύ σοβαρό πολιτικό πρόβλημα. Το πρόβλημα αυτό μας το αποκάλυψε με ανακοίνωση του ο ίδιος ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας του ΠΑΣΟΚ που πήρε και την αντίστοιχη πρωτοβουλία. Λέει λοιπόν το ΠΑΣΟΚ:

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Αν η γυναίκα είναι πειρασμός, τότε η αμαρτία είναι απόλαυση!

Σεμινάρια ΕΦΕΤ και Εταιρείες Πνευματικών Δικαιωμάτων

Σεμινάρια ΕΦΕΤ και Εταιρείες Πνευματικών Δικαιωμάτων



Το τελευταίο καιρό στην πόλη μας εμφανίστηκαν «εταιρείες» που προσεγγίζουν τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης και προσπαθούν να «οργανώσουν» σεμινάρια για την απόκτηση της πιστοποίησης του ΕΦΕΤ.
Ο Σύλλογος προειδοποιεί τα  μέλη μας ότι σεμινάρια εκπαίδευσης οργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας όπου μπορούν οι επιχειρήσεις του κλάδου να απευθύνονται.
Επισημαίνουμε ότι το θέμα της πιστοποίησης είναι σοβαρό και απαιτείτε να κατέχουν την βεβαίωση όλοι οι εργαζόμενοι στον κλάδο.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΚΟΠΕΛΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Ξεκινάνε κινητοποιήσεις οι αγρότες από την Βοιωτία

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις, με μπλόκο στο Κάστρο, αποφάσισαν να προχωρήσουν οι Βοιωτοί αγρότες στη διευρυμένη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ορχομενού.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν αγρότες από την ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς και της Λοκρίδας.
Από σήμερα ξεκινούν προσυγκεντρώσεις τρακτέρ στις πλατείες όλων των χωριών και η συντονιστική επιτροπή που έχει συσταθεί ξεκινά ενημέρωση των συναδέλφων τους σε όλο το νομό, προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα αγροτικά μηχανήματα. Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί η ημέρα που τα τρακτέρ θα μετακινηθούν προς το Κάστρο.

ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Προβατίνα γέννησε έξι αρνιά

Του Κώστα Τσόλα
 Στο βιβλίο Γκίνες πρέπει να μπει προβατίνα από τον Αμπελώνα αφού ένα  από τα ποιο σπάνια φαινόμενα που μπορεί να  αντικρύσει  κανείς στον κτηνοτροφικό χώρο και ειδικότερα στην  αιγοπροβατοτροφία είναι αυτό που  είδαν ξαφνικά στο κοπάδι τους οι κτηνοτρόφοι από τον

Πρόσκληση ΔΣ 29/01/2014 ΣΚΟΠΕΛΟΥ


Powered By Blogger