Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ



Την περασμένη Δευτέρα 27-1-2014, μετά από επαναληπτική ψηφοφορία, αναδείχθηκε ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς υποψήφιος δήμαρχος της παράταξής μας “Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης”. Η επιλογή έγινε με πρωτοφανείς διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας, στις οποίες συμμετείχαν 1.260 συμπολίτες, φίλες και φίλοι της παράταξης, που ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκλησή μας.
Ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς θα ηγηθεί της δημοτικής μας παράταξης στο αγώνα της για να αλλάξει πορεία ο Δήμος Βόλου και η νέα δημοτική αρχή να ασκεί μια ριζικά διαφορετική τοπική πολιτική, στέκοντας αρωγός και συμπαραστάτης στους συμπολίτες μας, στα τεράστια προβλήματα που τους προκαλεί η ανάλγητη κυβερνητική πολιτική των μνημονίων και της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, η οποία παράλληλα έχει οδηγήσει τους Δήμους στο μαρασμό και στα πρόθυρα διάλυσης.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν την παράταξή μας, ώστε να  καταφέρουμε τελικά να ζούμε σε μια πόλη που μας αξίζει. Να συμπορευτούμε στον αγώνα για ένα Δήμο σύγχρονο, προσβάσιμο και καθαρό, που να δημιουργεί και να αναπτύσσεται με σεβασμό στο περιβάλλον, υποστηριχτή και μπροστάρη στους αγώνες και στα κινήματα. Για μια Δημοτική Αρχή  διεκδικητική, συμμετοχική, δημοκρατική, αγωνιστική, εμπνεόμενη από την προοπτική της νέας γενιάς και πολίτες με διάθεση να συμμετέχουν, να προτείνουν, να διεκδικούν, στην βάση της συλλογικότητας, στο σχεδιασμό του μέλλοντος του τόπου μας.  

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger