Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Ψυγεία πάγκοι σειρά 70

Μ_7-227-PPPP
Bεβιασμένης κυκλοφορίας με βεντιλατέρ GN 1/1
589 lt 1026 W/0Co -+ 5Co
2 Σκαλιέρες Inox ανά πόρτα
1 Σχάρα Inox ανά πόρτα

Ψυγείο πάγκος συντήρησης, κατασκευασμένο εσωτερικά και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10.
Οι γωνίες
του εσωτερικού μέρους του ψυγείου, στο πάτωμα και στον ουρανό, είναι στρογγυλευμένες με υγειονομικές γωνίες, ακολουθώντας τις προδιαγραφές υγιεινής. Αποτέλεσμα, ευκολότερο καθάρισμα και αποφυγή μικροβίων.
Μόνωση, με οικολογική πολυουρεθάνη CFC & HCFC-free, πάχους 5 cm, περιεκτικότητας 42 kgr/m3, σε πλάτη, πάτο, οροφή και πλαϊνά ψυγείου, για καλύτερη συντήρηση των προϊόντων και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Μόνωση και στην οροφή του ψυγείου, με εύκολη προσαρμογή ανοξείδωτου καπακιού ή άλλης επιφάνειας τηε αρεσκείας σας π.χ. μάρμαρο, γρανίτη.
Πόρτες με επαναφορά, από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10, μονωμένες με οικολογική πολυουρεθάνη, με ανοξείδωτη λαβή και
Μαγνητικά λάστιχα κουμπωτά με υγειονομικές πλευρές, που αντικαθίσταται εύκολα. Στις πόρτες υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής δίσκων, λεκανών GN 1/1.
Σχάρες ανοξείδωτες με υγειονομικές πλευρές, μεταβαλλόμενου ύψους που στηρίζονται σε κουμπωτή σκαλιέρα Οι σχάρες δεν εφάπτονται με τα τοιχώματα του ψυγείου ώστε να μην εμποδίζεται η διανομή της ψύξης.
Πόδια ανοξείδωτα, ρυθμιζόμενου ύψους, έως 150mm, με ειδικό PVC στο εσωτερικό τους που δεν επιτρέπει την αγωγιμότητα του ηλεκτρισμού παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια.
Πίνακας ελέγχου ανοξείδωτος με ηλεκτρονικό θερμόμετρο.
Θερμοκρασία ελεγχόμενη με ηλεκτρονικό θερμόμετρο / θερμοστάτη.
Ψύξη βεβιασμένης κυκλοφορίας με κάθετα στοιχεία, επιτυγχάνοντας γρήγορη ψύξη και καλύτερη διανομή θερμοκρασίας.
Η απόψυξη ελέγχεται ηλεκτρονικά. Κατά τη διαδικασία απόψυξης, το νερό περισυλλέγεται και εξατμίζεται αυτόματα.
Ψυκτικό υγρό, Οικολογικό Freon R-134a.
Τάση / Συχνότητα 220 - 240 V~50 Hz
Λειτουργία σε +43 C θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Συρταριέρες :
Στο ψυγείο υπάρχει η δυνατότητα αντί της πόρτας να τοποθετηθούν συρταριέρες τύπου S1, S2, ή S3.
Οι συρταριέρες είναι κατασκευασμένες
από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10, μονωμένες με οικολογική πολυουρεθάνη, με τηλεσκοπικούς οδηγούς και λαβές όλα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 18/10 και μαγνητικά λάστιχα κουμπωτά με υγειονομικές πλευρές , που αντικαθίσταται εύκολα. 
Στα συρτάρια υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης λεκανών GN 1/1.
Καινοτομία :Η νέα σειρά ψυγείων της εταιρίας GINOX είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συναρμολογήσει και να αποσυναρμολογήσει τα μέρη του ψυγείου εύκολα,  χωρίς να έχει ειδικές τεχνικές γνώσεις και χωρίς τη χρήση ειδικών εργαλείων.
Οι κολώνες του ψυγείου, κάθετες και οριζόντιες μπορούν εύκολα με μία κίνηση να αφαιρεθούν δίνοντάς μας τη δυνατότητα να το τροποποιήσουμε είτε τοποθετώντας συρτάρια στη θέση της πόρτας ή πόρτα στη θέση των συρταριών.
Με την ίδια ευκολία ο χρήστης μπορεί να ξεκουμπώσει και να βγάλει με μία κίνηση τους οδηγούς, τις σκαλιέρες τις κολώνες και ότι άλλο εξάρτημα θεωρεί απαραίτητο για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του ψυγείου, έχοντας έναν εντελώς ανοικτό και ενιαίο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου