Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η εκδίκηση [La Fuerza del Destino] όλα τα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους

ΔΕΥΤΕΡΑ με ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - 5:40 μ.μ.

Ο Ιβάν, ένας καλό νέο παιδί από φτωχή οικογένεια, έζησε στα παιδικά του χρόνια την απόρριψη και την εκμετάλλευση.  Όταν μπλέχτηκε χωρίς να φταίει σε μια υπόθεση φόνου ενός εγκληματία, αναγκάστηκε να φύγει για την Αμερική, όπου και κατάφερε με πολλή δουλειά και πειθαρχία, να φτιάξει τη ζωή του. Σήμερα είναι αποφασισμένος να γυρίσει στην πατρίδα του, να διεκδικήσει ό,τι του ανήκει και να βρει δικαιοσύνη για το θάνατο της μάνας του.  Απροσδόκητα θα βρει στο πρόσωπο της Λουσία την αγάπη που θα του διδάξει  τη δύναμη του πεπρωμένου…

Η ιστορία ξεκινά από τότε που ο Ιβάν ήταν 14 χρονών. Ήταν τότε που η μητέρα του, Αλίσια,  τον πήρε από το χέρι και τον πήγε στην περιοχή όπου γεννήθηκε, για να συναντήσουν τον πλούσιο, κτηματία πατέρα του. Όμως εκείνος, όχι μόνο αρνήθηκε ότι ο Ιβάν είναι γιος του, αλλά καταδίωξε με απειλές τη μάνα και το παιδί. Η Αλίσια αναγκάστηκε να βρει δουλειά σαν μαγείρισσα στο αρχοντικό της οικογένειας Κουριέλ, στο σπίτι δηλαδή που έμεναν η κυρία Καρλότα, η κόρη της Λουκρέλια, ο άντρας της Λουκρέλια, Γκεράνδο και οι δυο τους κόρες Μαριπάζ και Λουσία.
Ο Ιβάν βοηθά κάνει ότι μπορεί για να είναι χρήσιμος στην πλούσια οικογένεια, αλλά όταν γίνεται 19 χρονών, επιστρέφει στο σπίτι από το μακρινό σχολείο της η 18χρονη Μαριπάζ, την οποία ο Ιβάν ερωτεύεται τρελά. Το ερωτικό παιγνίδι μεταξύ των δύο νέων καταλήγει σε εγκυμοσύνη της Μαριπάζ. Η μητέρα της κοπέλας, η Λουκρέσια, γίνεται έξαλλη όταν το μαθαίνει και προκειμένου να υπερασπίσει την τιμή της κόρης της, βάζει δύο γκάνγκστερς να χτυπήσουν τον Ιβάν. Στην πάλη τους με τον νεαρό ο ένας πέφτει αναίσθητος και αφήνουν τον Ιβάν να πιστέψει ότι τον σκότωσε. Επιστρέφοντας πίσω στο σπίτι του σοκαρισμένος βρίσκει τη μάνα του νεκρή. 
Μέσα στον πόνο, την απελπισία και τη σύγχυσή του, ο Ιβάν πιστεύει ότι για όλα όσα συνέβησαν ξαφνικά ευθύνονται η Λουκρεσια και ο ίδιος ο πατέρας του, που δεν τον αναγνώρισε... Ήταν τότε που ο Ιβάν αναγκάστηκε να φύγει παράνομα στην Αμερική.
Επιστρέφει μετά από 11 χρόνια επιτυχημένος επαγγελματικά για να αντιμετωπίσει το παρελθόν του. Αλλά θα συναντήσει πολλές εκπλήξεις, ψέματα και μυστήρια, ανάμεσα στα οποία και τη μυστηριώδη εξαφάνιση του γιου του, του παιδιού δηλαδή που γέννησε η Μαριπάζ, από την ημέρα που γεννήθηκε... Όμως η μοίρα του κρύβει ακόμη πολλά και κυρίως τον μεγάλο έρωτα, που θα του διδάξει τη δύναμη του πεπρωμένου...


όλα τα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους
01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger