Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο τύπου σχετικά με την ανακοίνωση της Ν.Ε. Βόλου του ΚΚΕ από το γραφείο τύπου του βουλευτή Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου




Βόλος, 30-01-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Δήλωση από το Γραφείο Τύπου του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου για την ανακοίνωση της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ σχετικά με την πρόσφατη κοινοβουλευτική του παρέμβαση.
«Η πρόσφατη κοινοβουλευτική παρέμβαση του βουλευτή προς τον κ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για την κατάσταση των εργοστασίων στην βιομηχανική περιοχή του Βόλου και τα προβλήματα των εργαζομένων, όπως και άλλες που έχουν γίνει στο παρελθόν, είναι προϊόντα ενημέρωσης και επεξεργασίας από συναντήσεις του με τα σωματεία και εργαζόμενους των εργοστασίων όπως, Coca Cola, ΒΙΣ, ΙΜΑΣ κτλ
Χθες, στις 29-01-2014, ο βουλευτής συμμετείχε στην τριμερή συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Εργασίας μαζί με το σωματείο της ΒΙΣ και το ΕΚΒ για τα προβλήματα που έχουν οι εργαζόμενοι στην ΒΙΣ.

Δύσκολα θα πειστεί η κοινωνία ότι η δράση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και του βουλευτή του στο πλευρό των εργαζομένων, που εκφράζεται με κάθε τρόπο, είναι «ανέξοδα δελτία τύπου», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ.
Ο αγώνας των εργαζομένων, που με όλες του τις δυνάμεις στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στην νεοφιλελεύθερη πολιτική της μνημονιακής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία και τη δημοκρατία στις εργασιακές σχέσεις, πρέπει να είναι ενωτικός, μαζικός και τα κόμματα της αριστεράς και οι συνδικαλιστικές παρατάξεις, παρά τις διαφορές που έχουν, πρέπει να έχουν κοινό βηματισμό για το καλό των εργαζομένων. Αυτό απαιτεί σήμερα η κοινωνία και τα προβλήματα είναι τόσο πολύ οξυμμένα, που δεν έχει την πολυτέλεια η εργατική τάξη να είναι διασπασμένη.
Όσον αφορά το θέμα της μη κλήσης των τοπικών βουλευτών της αντιπολίτευσης στη συνάντηση των εκπροσώπων του τοπικού ΣΕΒ με θεσμικούς φορείς της Μαγνησίας, που έγινε προ πολλών μηνών, η δήλωση είχε γίνει τότε για να καταδείξει ότι οι προνομιακοί και αποκλειστικοί συνομιλητές των βιομηχάνων είναι τα κόμματα της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και την απέχθεια του ΣΕΒ προς την αντιπολίτευση.»
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger