Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Γιατί το ΚΚΕ δεν καλεί αύριο σε κινητοποίηση αμφισβητώντας έμπρακτα την αυταρχική, χουντικής προέλευσης απόφαση για απαγόρευση διαδηλώσεων;

Του Γ. Γ.

Πάρα πολύ σωστά το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ με ανακοίνωση καταδικάζει την κυβερνητική απόφαση, απαγόρευσης διαδηλώσεων κατά τη διάρκεια της φιέστας που ετοιμάζεται για την ανάληψη της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ και τονίζει:

«Η απόφαση της κυβέρνησης και της αστυνομίας για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων έναρξης της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά. Ιδιαίτερα το γεγονός ότι

Κατάσχεση αλιευμάτων

Κατάσχεση αλιευμάτων στην Πάτρα
Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθη , βραδινές ώρες χθες, στην Ιχθυόσκαλα Πατρών, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ευρέθησαν και κατασχέθηκαν, εντός ψυκτικών θαλάμων των εγκαταστάσεων, ιχθύες προς εμπορία συνολικής ποσότητας 98 κιλών, υπολειπομένων διαστάσεων, αγνώστου ιδιοκτήτη, τα οποία στερούνταν παραστατικών εμπορίας και προβλεπόμενης σήμανσης, και συγκεκριμένα:

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ την Πέμπτη 9/01/2014, στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Καφενείο.


Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με αφορμή την άφιξη της Task Force στη Σκόπελο διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα και η Γραμματεία ΠΑΜΕ Σκοπέλου την Πέμπτη 9/01/2014, στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Καφενείο.

αν τα καθεστωτικά ΜΜΕ συνεχίσουν τα αφιερώματα στην δράση της 17Ν, το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να γίνει λαϊκό αίτημα η αποφυλάκιση όλων των μελών της 17Ν.

Τα καλύτερα μας χρόνια

Μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, τα καθεστωτικά ΜΜΕ κάνουν μεγάλα αφιερώματα στον ίδιο και στην δράση της επαναστατικής οργάνωσης 17Ν, όπου, φυσικά, η δράση της 17Ν περιγράφεται με πολύ άσχημα λόγια από τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.
Δεν είναι και πολύ έξυπνο να κάνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ αφιερώματα στην δράση της 17Ν το 2014.
Δεν είναι και πολλοί αυτοί που θα τρομάξουν με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.
Η πρώτη σκέψη που κάνουν οι πολίτες που παρακολουθούν τα αφιερώματα στην δράση της 17Ν είναι πως η χώρα χρεοκόπησε μετά τη σύλληψη των μελών της 17Ν.
Όσο τα μέλη της 17Ν ήταν ελεύθερα, η ελληνική οικονομία ήταν μια χαρά, η ανεργία ήταν σε...
χαμηλά επίπεδα, οι Έλληνες δεν αυτοκτονούσαν μαζικά, δεν έφευγαν μετανάστες και είχαν ηλεκτρικό ρεύμα.

Σχετικά με την υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας Σκοπέλου από 6θέσιο σε 4θέσιο.
Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

Θέμα:   Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκοπέλου ενάντια στην πρόταση της διευθύντριας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, κυρίας Μητσιάνη Θεοδώρας «περί της υποβάθμισης του δημοτικού σχολείου Γλώσσας Σκοπέλου από 6θέσιο σε 4θέσιο»

Διευκρινήσεις για τη διαδικασία ένταξης στα βιβλία εσόδων/εξόδων ζητούν οι αγρότες από το Υπουργείο Οικονομικών

Διευκρινήσεις για τη διαδικασία ένταξης στα βιβλία εσόδων/εξόδων ζητούν οι αγρότες από το Υπουργείο Οικονομικών Την άμεση έκδοση νέας διευκρινιστικής εγκυκλίου ζητούν από το Υπουργείο Οικονομικών, αγρότες και εκπρόσωποι Αγροτικών Συνεταιρισμών σχετικά με την διαδικασία τήρησης βιβλίων εσόδων – εξόδων. Αν και το νέο καθεστώς φορολόγησης της αγροτικής παραγωγής έχει τεθεί σε ισχύ από την 1 Ιανουαρίου του 2014 η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών δεν έχει ακόμα «ανοίξει» τα πολυσυζητημένα βιβλία. Σύμφωνα με όσα μας αναφέρουν οι περισσότεροι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα λεπτομέρειες

Περνούν αυτόφωρο τον Κώστα Σακκά - Ολοι αύριο στην Ευελπίδων

Ευθυγραμμισμένη με τα βρόμικα σχέδια της Αντιτρομοκρατικής και την υστερική τρομοπροπαγάνδα στην οποία επιδίδονται από το πρωί τα παπαγαλάκια των αστικών ΜΜΕ, η εισαγγελία παρέπεμψε τον Κώστα Σακκά στο αυτόφωρο, με τη γελοία (και ανύπαρκτη) κατηγορία της παραβίασης των περιοριστικών όρων.

Ολοι/ες στις αυριανές κινητοποιήσεις, μέρα ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελληνική κυβέρνηση. - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Σε μια επίδειξη άκρατου αυταρχισμού και στην "λογική" του Ζαγοριανάκου ¨αποφασίζομεν και διατάσσομεν"  η κυβέρνηση αποφασίζει την απαγόρευση των κινητοποιήσεων για αύριο ημέρα κατά την οποία η ελληνική κυβέρνηση θα αναλάβει την προεδρία της Ε. Ε. Το αυταρχικό της πρόσωπο δείχνει ακόμα μια φορά η Κυβέρνηση  και η Ελληνική Αστυνομίας , στέλνοντας οδηγία για απαγόρευση των κινητοποιήσεων στις 8 του μήνα, ημέρα ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ από την Ελληνική κυβέρνηση.  (Μόλις 280.000 ευρώ .. την μέρα θα πληρώνουμε κατά το διάστημα των έξι μηνών που θα έχει η χώρα μας την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης).

Η Αστυνομία απαγορεύει τις διαδηλώσεις –Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Απόφαση απαγόρευσης της πορείας που καλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Τέταρτη 6 μμ στα Προπύλαια ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενόψει της τελετής έναρξης της προεδρίας της ΕΕ., εξέδωσε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Μιχαιρίνας.

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στα Δικαστήρια της Ευελπίδων στις 8/1 το πρωί!

Αλληλεγγύη στους δικαζόμενους αγωνιστές που συνελήφθησαν στις 28/12 στη Βικτώρια
Την Τετάρτη 8/1/2014 δικάζονται στα Δικαστήρια της Ευελπίδων οι 11 αντιφασίστες αγωνιστές που συνελήφθησαν στις 28/12/2013.
Προπαγάνδιζαν τη διαδήλωση του Σαββάτου 11/1/2014 καθώς και τις εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουν για τις προηγούμενες μέρες με άλλες συλλογικότητες ενάντια στα κρατικά πογκρόμ του “Ξένιου Δία” και στα κέντρα κράτησης μεταναστών.

Η τρομοκρατία Κυβέρνησης-ΕΕ δεν θα περάσει.

Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, η άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να απαγορεύσει την διαδήλωση που έχουν εξαγγείλει για αύριο Τετάρτη οργανώσεις και κινήσεις της αριστεράς, ανάμεσα σε αυτές και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (όπως και Σχέδιο Β, ΕΕΚ, ΟΚΔΕ) ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ με αφορμή τις φιέστες ανάληψης της ελληνικής προεδρίας.

Κοράκια δημοσιογράφοι, τα ψέματά σας θα σας θάψουν. Κρατήστε μακριά τις διχαλωτές σας γλώσσες απ’ τον σύντροφο».

Mήνυμα των «Πυρήνων» για τον Χριστόδουλο Ξηρό

Μήνυμα από τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς FAI/IRF (πυρήνας φυλακής) αναρτήθηκε στο interarma.info σχετικά με την εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού.

καλεσμα στη γαδα στις 8:30 για τον Κ. Σακκά

κάλεσμα συμπαράστασης για τον σύντροφο Κώστα Σακκά που απήχθη από αστυνομικούς με πρόσχημα την παραβίαση του όρου διαμονής στον τόπο δηλωμένης κατοικίας.
κάλεσμα συμπαράστασης για τον σύντροφο Κώστα Σακκά που απήχθη από αστυνομικούς με πρόσχημα την παραβίαση του όρου διαμονής στον τόπο δηλωμένης κατοικίας του.
πρόκειται για ανύπαρκτη και γελοία κατηγορία που εξυπηρετεί την πολιτική ρεβάνς για την "απόδραση" του Χ. Ξηρού.

Δεκαπέντε τραυματίες σε ατύχημα με ΚΤΕΛ στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Δεκαπέντε περίπου επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας τραυματίστηκαν ελαφρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από τα διόδια Νέων Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το λεωφορείο έπεσε στο πίσω μέρος φορτηγού, με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, που ήταν σταθμευμένο στο δεξί μέρος του δρόμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους 15 τραυματίες σοβαρότερα είναι ο οδηγός του λεωφορείου.

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ γυναικολογος 11 και 12 ΙανουαριουΟ χειρουργός μαιευτήρας γυναικολόγος εξειδικευμένος στις παθήσεις μαστού κύριος Βασίλειος Κολοβός, θα εξετάσει στο ιατρείο του στη Σκόπελο, στην περιοχή του Μώλου,

NIKHΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ / ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Inline image 1

NIKHΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ / ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ & ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Ποια η απόσταση ανάμεσα στο Δίστομο της ναζιστικής σφαγής και το Πολυτεχνείο της Ζυρίχης, ανάμεσα στη Μακρόνησο των αμετανόητων εξόριστων και το Λαύριο, ανάμεσα στον ριζοσπαστισμό των ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ και τη βιτρίνα του Αμερικανικού Ονείρου; Τρία κινηματογραφικά ντοκιμαντέρ επιχειρούν να αναμετρηθούν με αυτές τις αποστάσεις και να χαράξουν τους αγώνες των ξεριζωμένων στη μνήμη των κινούμενων εικόνων.

Ξανασυνελήφθη ο Κώστας Σακκάς

Συνελήφθη σήμερα, Τρίτη, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ο Κώστας Σακκάς, κατηγορούμενος στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς», γιατί παραβίασε τους περιοριστικούς όρους διαμονής που του είχαν επιβληθεί. Είχε αφεθεί ελεύθερος στις 11 Ιουλίου πέρυσι, μετά από απεργία πείνας, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων, καθώς και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Η εκδικητικότητα του κράτους προς τον αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα, που έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη της ε.ο. 17Ν, συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει εκτίσει ήδη τρία χρόνια παραπάνω από το νόμιμα προβλεπόμενο όριο των 8 ετών, που αυτόματα θεμελιώνει το δικαίωμα άδειας εξόδου από τη φυλακή (για ποινή ισόβιας κάθειρξης).

Μετά το έγκλημα του Ευαγγελισμού στον αγωνιστή Σάββα Ξηρό, το ειδικό καθεστώς κράτησης στα λευκά κελιά του Κορυδαλλού, την ανέγερση της νέας πτέρυγας απομόνωσης στις φυλακές της Λάρισας, τα έκτακτα στρατοδικεία, τα βασανιστήρια και τις εξοντωτικές ποινές, ακολουθεί η άρνηση των αδειών εξόδου, από το αρμόδιο Συμβούλιο της φυλακης.

Σποράδες Αλόννησος: Πάρκινγκ στην παλιά χώρα

Αλόννησος: Πάρκινγκ στην παλιά χώρα  Ολοκληρώνεται το κλειστό γυμναστήριο της Αλοννήσου
Σειρά προβλημάτων που δημιουργούνται κυρίως στη διάρκεια της θερινής περιόδου, εκτιμάται ότι θα επιλύσει η δημιουργία πάρκινγκ σύγχρονων προδιαγραφών στην παλιά χώρα της Αλοννήσου, όπου σημειώνεται το αδιαχώρητο, λόγω της πληθώρας των επισκεπτών, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού.
Ωριμη προς δημοπράτηση είναι η μελέτη για την κατασκευή σύγχρονου πάρκινγκ στην παλιά χώρα Αλοννήσου, συνολικού προϋπολογισμού 630.000 ευρώ, η οποία είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων προγραμμάτων ανάπτυξης νήσων, που προωθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου