Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Σποράδες Σε αναζήτηση τουριστικής ταυτότητας (ή και ποιότητας)


Με το 95% της τοπικής οικονομίας στη Σκιάθο να εξαρτάται από τον τουρισμό, θα υπέθετε κανείς ότι το νησί διαθέτει μία ισχυρή τουριστική ταυτότητα. Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ διαφορετική. Το νησί προσελκύει τουρίστες λόγω της μεγάλης φυσικής ομορφιάς του. Καταπράσινο, με ατέλειωτες πανέμορφες παραλίες, διαθέτει ό,τι απαιτεί εκ πρώτης όψεως ένας τουριστικός προορισμός για να είναι ελκυστικός. Όσοι, όμως, γνωρίζουν τα του τουρισμού λίγο βαθύτερα, ξέρουν ότι αυτά δεν είναι αρκετά για την επιβίωση και πολύ περισσότερο για την ανάπτυξη ενός τουριστικού προορισμού στο άκρως ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς. Πόσο, μάλλον, όταν δεν αρκεστούμε στην “επιβίωση” του προορισμού και των επιχειρήσεων, αλλά εξετάσουμε την κερδοφορία και την ανάπτυξη.

Ερώτηση Παπαρήγα για τις εξελίξεις στην Συρία

Ερώτηση Παπαρήγα για τις εξελίξεις στην Συρία
Ερώτηση Παπαρήγα για τις εξελίξεις στην Συρία

Ερώτηση προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο,για τις εξελίξεις στη Συρία, κατέθεσε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
 "Το ΚΚΕ καταγγέλλει την στρατιωτική προετοιμασία των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Γαλλίας και των συμμάχων τους κατά της Συρίας με πρόσχημα την κατηγορία περί χρήσης χημικών όπλων από τις Συριακές ένοπλες δυνάμεις.

Τα καρπούζια του Βαγγέλη…

Ποια Λαμόγια έχουν χάσει τον ύπνο τους στην Σκόπελο?

884sdoe

Ψάχνουν παράνομες επιχορηγήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα


ΣΔΟΕ και OLAF (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης) ρίχνονται στη μάχη για να εντοπίσουν εταιρίες που έλαβαν παράνομες επιχορηγήσεις εκμεταλλευόμενες ευρωπαϊκά προγράμματα.

(LIVE STREAM) @Manchester United v @Chelsea


Με λεξιλογιο Πέπης Τσεσμελή ο Αδωνις κατά απεργών ! (βίντεο) - Γεωργιάδης: «Έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερύκοκο»


Τέτοια μπινελίκια ..ούτε η Πέπη προς τον αδερφό Αδωνι έχει πεί !
Μπερδεύει την ιδιότητα του υπουργού με του τηλεβιβλιοπώλη στα trash tv ! Θέμα:
Επέκρινε σφόδρα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική Αθηνών ο Αδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε τις...
κινητοποιήσεις «ντροπή», έκανε λόγο για «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό» και παρατήρησε «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο».

Κι όμως! Ο Μητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ. ο ύπαρχος του Τιτανικού, ο βουλιμικός για εξουσία και παράτες, ζήτησε (εγγράφως) «στάση» στη Σκιάθο!

Μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο προκύπτει από τη σημερινή αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» σύμφωνα με την οποία, και παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές, όντως ο πρόεδρος του

Απόφαση για τη δημιουργία Περιφερειακού Λιμενικού Ταμείου Βορείων Σποράδων έλαβε το Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου, στη συνεδρίασή του την περασμένη Παρασκευή, με τη συγχώνευση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου.

Προς δημιουργία Περιφερειακού Λιμενικού Ταμείου Β. Σποράδων
Απόφαση για τη δημιουργία Περιφερειακού Λιμενικού Ταμείου Βορείων Σποράδων έλαβε το Λιμενικό Ταμείο Σκιάθου, στη συνεδρίασή του την περασμένη Παρασκευή, με τη συγχώνευση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου, στη συνεδρίαση πρότεινε και έγινε αποδεκτό, εκτός από τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Πλωμαρίτη και τον κ. Χαδούλη ως σύμβουλο, να μετέχει των προσπαθειών

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Οι ωφελούμενες γυναίκες θα πρέπει να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 13/9/2013 παραθέτουμε όλα τα ονόματα για τον δήμο ΣκοπέλουΗ Μ. Χρυσοβελώνη για τις δηλώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης μετά τη λήξη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης«Μετά τον ξαφνικό θάνατο μέσω της διαθεσιμότητας χιλιάδων υπαλλήλων στο δημόσιο, που αντιμετωπίζονται σαν ενοχλητικοί αριθμοί, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί οψίμως να πείσει ότι το μέτρο της κινητικότητας και της διαθεσιμότητας δεν υπαγορεύεται από την Τρόικα αλλά ότι δήθεν είναι εμπνεύσεως των συγκυβερνώντων. Σπεύδει επίσης να καθησυχάσει όλους τους απειλούμενους με διαθεσιμότητα υπαλλήλους, ότι θα μεταφερθούν αλλού και με τους ίδιους όρους απασχόλησης. Μπορεί άραγε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης να δεσμευθεί δημόσια και υπεύθυνα γι’ αυτό; Προφανώς όχι…»

ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 4
ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Πόρτο Καρράς 26 Αυγούστου 2013
ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία στο Βόρειο Αιγαίο, που δεν έβγαλε της ταχύτητες που περίμεναν οι ιστιοπλόοι, δύο μόνο σκάφη κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους  πριν αλλάξει η μέρα, ενώ ο κύριος όγκος της διοργάνωσης κατέπλευσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, με το τελευταίο πλήρωμα να κλείνει εικοσιτέσσερις ώρες μέσα στη θάλασσα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΣΤΕΚΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΣτέκι Αλληλεγγύης Μαγνησίας
«Αλληλεγγύη για όλους»
Μαγνησίας 6 –Δημοκρατίας
Ν. ΙΩΝΙΑ Τ.Κ 38446-τηλ 24210 91440ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ουσιαστικό του ενδιαφέρον επέδειξε ο Ντίνος Βαρδάκης και η Άννα Κοντογιάννη, Έλληνες του Βελγίου, με την επίσκεψή τους στο Στέκι Αλληλεγγύης Μαγνησίας «Αλληλεγγύη για όλους».
Ο κ. Βαρδάκης και η κα Κοντογιάννη, θέλοντας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην πληττόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία, ήδη το προηγούμενο διάστημα την εξέφρασαν και την οργάνωσαν, αποστέλλοντας βοήθεια προερχόμενη από την βελγική κοινότητα σε πολλές δομές αλληλεγγύης, μια εκ των οποίων ήταν και το Στέκι «Αλληλεγγύη για όλους», το οποίο λειτουργεί στη Νέα Ιωνία Βόλου, Μαγνησίας 6 και Δημοκρατίας.

ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
Ενσωματωμένη εικόνα 1

Η συγγνώμη του Σουλτς στη Σκιάθο


Τι είδους πολιτικό ενδιαφέρον μπορεί να έχει ένα μοναστήρι; Το ξέρουν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην Ιερά Μονή της Ευαγγελίστριας στη Σκιάθο, για την εκδήλωση στη μνήμη του Δημήτρη Τσάτσου. Το μοναστήρι επελέγη επειδή ήταν ο τόπος όπου συνήθιζε να αποσύρεται ο κορυφαίος συνταγματολόγος και ευρωβουλευτής. Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε πολιτικό γεγονός.
Με πρωταγωνιστές τον ημέτερο Βαγγέλη Βενιζέλο και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν το 2014 Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΟΝΙΜΑ?

Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του «Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου»

Σποράδες Αρχαίος τάφος βρέθηκε στη Σκιάθο


Αρχαίος τάφος βρέθηκε στη ΣκιάθοΕξαιρετικά σημαντικό εύρημα χαρακτηρίζεται το αρχαίο ταφικό σύνολο που  ήρθε στο φως στη διάρκεια των αρχαιολογικών ανασκαφών οι οποίες διεξάγονται στην θέση Κεφάλα της Σκιάθου, κατόπιν συνεργασίας της ΙΓ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και του Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ο εν λόγω τάφος είναι ο πρώτος που έχει βρεθεί στη θέση «Κεφάλα», που αποτελεί τον πρώτο οικισμό του νησιού, εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από αυτόν και χρονολογείται, σύμφωνα με τα κτερίσματα στην Κλασική εποχή (5ος- 4ος αι π.Χ.). 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Γλυκερία Υδραίου
Η θέση Κεφάλα της Σκιάθου βρίσκεται στο επίκεντρο του αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και ήδη έχει αρχίσει να αποκαλύπτει στοιχεία από την μακραίωνη πορεία της στο χρόνο. Στη διάρκεια των επιφανειακών και ανασκαφικών ερευνών που διεξάγονται τα τελευταία χρόνια, εντοπίστηκε τμήμα του νεκροταφείου της αρχαίας πόλης, στους πρόποδες του λόφου και αποκαλύφθηκε λακκοειδής τάφος κλασικής εποχής, μήκους 1,80μ., καλυμμένος με σχιστολιθικές πλάκες, εύρημα σπάνιο μέχρι τώρα για την Σκιάθο. Ο σκελετός του νεκρού, με προσανατολισμό ΝΑ - ΒΔ και σε ύπτια θέση, βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά έλειπε το κρανίο που ήταν τοποθετημένο προς τα ΝΑ και κατέρρευσε στο γκρεμό μαζί με τμήμα του τάφου. Από το συγκεκριμένο τάφο προήλθαν ως κτερίσματα δύο αττικά ερυθρόμορφα αγγεία ( αρυβαλλοειδή ληκύθια) κλασικής εποχής, το ένα εκ των οποίων είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Σκόπελος όποιος δεν δόση χρήματα στο λαμόγιο για διαφήμιση δείτε τι του γράφουν ….
Δηλαδή ρε μαλακα όσοι δεν είναι ευχαριστημένη από την φετεινή χρόνια είναι  

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ανακοίνωσης απο το gyros.gr
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας στο κατάστημα που δείξατε όλο το καλοκαίρι πρέπει να σας πούμε ότι για λογούς αδυναμίας εξυπηρετήσεις όλη την καλοκαιρινή σαιζόν ήταν αδύνατον να σας εξυπηρετήσουμε τώρα λοιπόν λύσαμε όλα αυτά τα προβλήματα και  σας ενημερώνουμε  ότι από το Σάββατο 31 Αύγουστου θα κάνει δωρεάν διανομή στο σπίτι όλα τα προϊόντα σε τιμές που θα σας εντυπωσιάσουν όσο για την ποιότητα όλοι γνωρίζετε

ΑΠΟ ΤΟ SKOPELOS NEWS .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΣΑΙΤ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟΤο Skopelos  news έφτασε τα 3,000,000 επισκέπτες  και 30,000 την ημέρα και 1200 σε ζωντανή  σύνδεση το μεγαλύτερο στο αιγαίο σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας
Δεν είναι τυχαίο που η αναγνώστες μας  κάθε μέρα είναι και περισσότεροι

ΑΕΚ: Επειγόντως… ενίσχυση

Είναι πλέον σαφές ότι η ΑΕΚ θέλει πρώτα απ’ όλα ενίσχυση στην αμυντική γραμμή και εν συνεχεία στη γραμμή κρούσης.
Το φιλικό με την Νίκη Βόλου την Κυριακή (25/08) έφερε στην επιφάνεια τα προβλήματα που έχει ο «δικέφαλος». Ο τεχνικός της Ένωσης ΤραΪανός Δέλλας σκεπτικός και προβληματισμένος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, καλείται να δώσει άμεσα λύσεις. Αμυντικά, η ομάδα παρουσίαζε πολλά κενά και ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Επιθετικά, έλλειψη δημιουργίας, χωρίς πρωτοβουλία από τους παίκτες με την ΑΕΚ εγκλωβισμένη στον κακό της εαυτό.

skopelos island greece swedish tv new version ΣΚΟΠΕΛΟΣ

AEK - OLYMPIACOS 4-0

Καζαντζίδης - Έρχονται χρόνια δύσκολα

ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΣΕ ΥΦΑΛΟ νότια της νησίδας του Αγίου Γεωργίου.


Απρόοπτη εξέλιξη είχε για τέσσερις Ελληνες και δύο Φιλιππινέζες η βόλτα στα νερά των δυτικών Κυκλάδων, καθώς το σκάφος στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε ύφαλο και τελικά βυθίστηκε, μεταξύ Μήλου, Κιμώλου και Πολύαιγου. Το σκάφος, που...

15ΧΡΟΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ

porno2
Εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από καταγγελία 15χρονης. Σύμφωνα με την καταγγελία, χρήστης του διαδικτύου με τον οποίο συνομιλούσε στο Facebook, είχε στην κατοχή του φωτογραφικό υλικό με άσεμνο περιεχόμενο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια. Το υλικό αυτό είχε αποσπάσει ο δράστης κατόπιν πίεσης, που είχε ασκήσει στην ανήλικη κατά τη διάρκεια επικοινωνίας που είχαν μέσω βιντεοκλήσεων.

Γιατί να μην χλευάζει κομπάζοντας ο βλαχομπαρόκ βαψομαλιάς εκδότης του κώλου...; ...βρίσκοντας βεβαίως κι ένα λαό επιρρεπή σε αναγνώσματα για κόκες και για βίζιτες

Γιατί να μην χλευάζει κομπάζοντας ο βλαχομπαρόκ βαψομαλιάς εκδότης του κώλου...; Ειρωνεύεται ουσιαστικά τον ελληνικό λαό, κάνοντας διακοπές με τα χρήματα που έφαγε από τους εργαζόμενους στην imako και ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media σαν να λέει: "Φαγωθείτε μαλάκες μεταξύ σας"...

Συνέλευση αναρχικών / αντιεξουσιαστών ΒΟΛΟΣ, Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013, 20:30

matsagou_2-CBGF5S.jpg

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ/ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

Πρωτεύς: Ηρθε για να μείνει στις Β. Σποράδες


Πρωτεύς: Ηρθε για να μείνει  Ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα των νησιωτών για δεύτερο πλοίο και φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια στις Β. Σποράδες

Τα πάνω - κάτω… στον ακτοπλοϊκό χάρτη των Βορείων Σποράδων ήρθε να φέρει φέτος το καλοκαίρι ο «Πρωτεύς», το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Σύμης (ΑΝΕΣ). Πληθώρα δρομολογίων, μείωση του κόστους των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, επαρκής ανεφοδιασμός των νησιών με τρόφιμα και αύξηση της τουριστικής κίνησης σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, σηματοδότησε με την έλευσή του ο «Πρωτεύς», που ήρθε για να μείνει και τη χειμερινή περίοδο στην τοπική ακτοπλοϊκή γραμμή.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου