Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Η ΑΕΚ τιμάει στον Άγιο Κωνσταντίνο τον μουσικό μας «φάρο» Στέλιο Καζαντζίδη


Η ΑΕΚ τιμάει στον Άγιο Κωνσταντίνο τον μουσικό μας «φάρο» Στέλιο Καζαντζίδη

Η ποδοσφαιρική ομάδα των βετεράνων της ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει στις 6μ.μ. τον Πιερικό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καζαντζίδεια 2013», που διοργανώνονται στον Άγιο Κωνσταντίνο και ολοκληρώνονται σήμερα με Ποντιακούς χορούς και συναυλία

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ Είναι γνωστό, ότι η ομάδα που αγαπούσε ο «φάρος» του ελληνικού τραγουδιού Στέλιος Καζαντζίδης, ήταν η ΑΕΚ. Λογικό άλλωστε, αφού ο προσφυγικής καταγωγής κορυφαίος βάρδος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην γειτνιάζουσα προς τα «ιερά χώματα» της Νέας Φιλαδέλφειας, Νέα Ιωνία. Η ΑΕΚ λοιπόν, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει, από τις εκδηλώσεις «Καζαντζίδεια 2013», που διοργανώνονται από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ «ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ» στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.
Στον Άγιο Κωνσταντίνο άλλωστε, ο μεγαλύτερος τραγουδιστής που έβγαλε ποτέ αυτός ο τόπος έζησε πολλά χρόνια, αφού ήταν το «καταφύγιό του», πριν ακουστεί τρεις ημέρες μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στους δίδυμους στους Δίδυμους πύργους, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου 2001, η αναπάντεχη είδηση ότι ο «Στέλιος όλων των Ελλήνων» έφυγε από την ζωή!
Όμως οι φίλοι του και ειδικά στον Άγιο Κωνσταντίνο, που ο Στέλιος είχε ως το λιμανάκι της ζωής και της ψυχής του, δεν τον ξεχνάνε,
Και μπορεί Σύλλογοι Φίλων  του  «Στέλιου  Καζαντζίδη »  να υπάρχουν   σήμερα   σε   όλα   τα   γεωγραφικά διαμερίσματα   της   Ελλάδας   υπογραμμίζοντας   το   μέγεθος   της  αξίας και  καταξίωσης της  παρουσίας του,  για περισσότερο από μισό αιώνα στο    λαϊκό   τραγούδι  ,  υπηρετώντας   μαζί  με  το  λαό τα  καθημερινά προβλήματα   και   απαλύνοντας   με   τη   γνήσια   λαϊκή   φωνή   του   τον   πόνο  και   τη   δυστυχία   του .
Η δουλειά όμως που κάνουν «οι φίλοι του Στέλιου» στον Άγιο Κωνσταντίνο, για να τιμήσουν τη μνήμη του, είναι ξεχωριστή.
Και από την περασμένη Τετάρτη διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων για να τιμήσουν τον άνθρωπο που η φωνή του, έγινε σύμβολο για τον ελληνικό πολιτισμό.
Κατ αρχην λειτούργησαν το μουσείο με έκθεση από φωτογραφίες, αλλά και προσωπικά αντικείμενα του Στέλιου Καζαντζίδη, που επιμελήθηκε με μοναδικό τρόπο η σύντροφος της ζωής του Βάσω.
Και αυτές οι εκδηλώσεις, κορυφώνονται σήμερα με τον ποδοσφαιρικό αγώνα βετεράνων ΑΕΚ-Πιερικού, χορούς από Ποντικούς συλλόγους της Νέας Ιωνίας-Ηρακλείου και μεγάλη λαϊκή συναυλία από τον Βασίλη Λέκκα, στην οποία αναμένεται να τραγουδήσει και ο Μίμης Παπαϊωάννου.
«Είναι η δεύτερη χρονιά που  διοργανώνουμε το φεστιβάλ. Και επειδή εφέτος του δώσαμε διευρυμένη μορφή,  θεωρήσαμε ότι η ομάδα παλαιμάχων της ΑΕΚ, θα έπρεπε να συμμετέχει οπωσδήποτε στο ποδοσφαιρικό κομμάτι του φεστιβάλ, που ξεκίνησαν από την περασμένη Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου με σειρά εκδηλώσεων, που περιλάμβανε από αγώνες Ιστιοπλοϊας και σκάκι, μέχρι παραδοσιακούς αλλά και Ποντιακούς χορούς» τονίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων «Στέλιου Καζαντζίδη» Αγίου Κωνσταντίνου Κώστας Πετρόπουλος, και συνεχίζει: «Και καταφέραμε, όλοι οι σύλλογοι του Αγίου Κωνσταντίνου, και πολλοί φορείς της περιοχής να είναι συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων. Άρα και η Λέσχης Φίλων ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Μάλιστα ο πρόεδρος της Θανάσης Κατσαβριάς, κανόνισε να έλθουν και πάλι στην πόλη μας οι ποδοσφαιρικές δόξες της ΑΕΚ και να δώσουν αγώνα με τον Πιερικό για να τιμήσουν τη μνήμη του Στέλιου Και εκτός από αυτόν τον αγώνα στον «επίλογο» των εκδηλώσεων, θα έχουμε το πρωϊ ιστιοπλοϊκούς αγώνες ανοικτής θάλασσας, που είναι ενταγμένοι στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας, ενώ το βράδυ στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου , θα έχουμε Χορευτική παράσταση με ποντιακούς χορούς , που θα  παρουσιάσει ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Ν. Ιωνίας- Ηρακλείου, « Ο ΖΕΦΥΡΟΣ» και η Ένωση Ποντίων Ν. Ιωνίας-Ηρακλείου «Η ΡΩΜΑΝΙΑ» στους οποίους θα παιξει Ποντιακή λίρα ο Αλέξης Γρηγοριάδης και Νταούλι ο  Βασίλης Καρυοφυλλίδης, ενώ μετά την τελετή λήξης του 2ου φεστιβάλ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΕΙΑ 2013, που θα γίνει από εμένα, θα έχουμε μεγάλη συναυλία με το Βασίλη Λέκκα στην οποία θα τραγουδήσουν οι Μαριάνθη Κεφάλα , Άγγελος Παναγάκης ,Τάσος Παυλίδης και ελπίζουμε ο Μίμης Παπαϊωάννου»
Αθ. Κατσαβριάς: «Ο Στέλιος θα βλέπει τους φίλους του από ψηλά»
Ο πρόεδρος της Λέχης φίλων ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου Θανάσης Κατσαβριάς, που είχε την χαρά να εγκαινιάσει πριν από δύο χρόνια τη Λέσχη με τον αγώνα των παλαιμάχων της ΑΕΚ, κόντρα στον τοπικό Άρη Αγίου Κωνσταντίνου, δεν έκρυψε την χαρά του, που στις εφετινές εκδηλώσεις, θα συμμετέχει και η ομάδα βετεράνων της ΑΕΚ: «Ο Στέλιος Καζαντζίδης, είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής που έβγαλε ποτέ αυτός ο τόπος και η φωνή και τα τραγούδια του είναι μέρος της πολιτισμικής μας παράδοσης και της κληρονομιάς μας Και επειδή είναι γνωστό σε όλους, ότι λάτρευε την ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να λείπει η ομάδα της καρδιάς του, από τέτοιες εκδηλώσεις. Γι αυτό και ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς, όταν του το ανέφερα μου είπε κατ' ευθείαν  «ναι». Και με την βοήθεια του Μιχάλη, καταφέραμε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα, αφού αρχικά ήταν να συμμετέχει ο Πανιώνιος, αλλά αφού δεν μπορούσε η ομάδα από τη Νέα  Σμύρνη, «κλείσαμε» τον Πιερικό. Είμαστε σίγουροι, ότι από εκεί ψηλά, που βρίσκεται ο αείμνηστος Στέλιος, θα στρέψει σήμερα το μάτι του στο γήπεδο του Αγιου Κωνσταντίνου, για να δει τον Μίμη Παπαϊωάννου, με τον οποίο είχαν τραγουδήσει και μαζί στην Γερμανία, αλλά και τους Πόντιους φίλους του Κώστα Νεστορίδη και Στέλιο Σεραφείδη. Όπως άλλωστε και τους άλλους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και με τους οποίους είχε πολύ στενή σχέση. Και επειδή ο Στέλιος είχε ρίζες από τα χώματα που γέννησαν την ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να λείπει το Ποντιακό στοιχείο από τις εκδηλώσεις μας. Άλλωστε, όχι μόνο οι τρεις ποδοσφαιριστές που προανέφερα, αλλά και πολλοί άλλοι στην ΑΕΚ, είναι Ποντιακής καταγωγής. Είναι λοιπόν και χαρά, αλλα και τιμή μας, που στις εφετινές εκδηλώσεις στο φεστιβάλ «Καζαντζίδεια 2013», θα συμμετέχει και η ομάδα βετεράνων της ΑΕΚ. Και ελπίζουμε για ακόμη μια φορά να φανούμε καλοί οικοδεπότες και να ικανοποιήσουμε τους καλεσμένους μας, με όλα όσα θα τους προσφέρουμε»
Τέσσερις δεκαετίες ΑΕΚ στον Άγιο Κωνσταντίνο!
Το χορτάρι του γηπέδου Αγίου Κωνσταντίνου λοιπόν, θα πατήσουν σήμερα το απόγευμα (6μμ) σπουδαία ονόματα από το ποδοσφαιρικό παρελθόν της ΑΕΚ. Μάλιστα στην αποστολή αναμένεται να συμμετέχει και ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, που στον πρόσφατο αγώνα των δύο ομάδων που είχε γίνει στην Κατερίνη(σ.σ. η ΑΕΚ είχε νικήσει 2-1), με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του, είχε αναδειχθεί σε πρόσωπο του αγώνα. Η αποστολή της ΑΕΚ, που θ' αναχωρήσει στις 12:00 από τη Νέα Φιλαδέλφεια, με πούλμαν, περιλαμβάνει σπουδαία ονόματα αφού σ΄ αυτή συμμετέχουν άσοι από την δεκαετία του 1960 μέχρι και των αρχών του αιώνα που διανύουμε. Και δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιρικές «σημαίες» της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, και Στέλιος Σεραφείδης, που θα συμμετέχουν στην αποστολή, αλλά και άλλοι, που έχουν βάλει την δική τους ποδοσφαιρική σφραγίδα στην «ΕΝΩΣΗ». Αναλυτικά στην όμορφη λουτρόπολη της Λοκρίδας,  θα βρεθούν σήμερα -με χρονολογική σειρά προσφοράς στην ΑΕΚ-οι: Στέλιος Σεραφείδης,  Κώστας Νεστορίδης,  Μίμης Παπαίωάννου, Γιώργος Καραφέσκος, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Νίκος Σεβαστόπουλος, Στέλιος Κωνσταντινίδης,  Κοσμάς Πεσιρίδης, Ιωάννης Σπυρόπουλος, Ανδρέας Καρακίδης, Απόστολος Τόσκας, Παντελής(Λάκης) Νικολάου(σ.σ. θα έλθει στον Άγιο Κωνσταντίνο από την Καλαμάτα, αφού συμμετείχε σε ιατρικό συνέδριο)Στέφανος Καλεντέρογλου, Αναστάσιος Αγγελόπουλους, Χρήστος Αντωνόπουλος, Χρήστος Αρδίζογλου, Ιωάννης Μουσούρης, Γιώργος Βλαντής, Μιχάλης Βλάχος, Συμεών Χατζής, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Σταύρος Λέτσας, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Μανώλης Παπαδόπουλος, Στέφανος Πορφύρης, Δημήτρης Ζήσης, Μιχάλης Πυθαροιύλης, Θωμάς Λαγινάς, Λάμπρος Γεωργιάδης και ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Είναι επίσης πολύ πιθανό να πάει στον Αγιο Κωνσταντίνο και ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, εάν καταφέρει να ολοκληρώσει κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες που αφορούν στο νεοϊδρυθέν σουβλατζίδικο, που άνοιξε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επίσης, στην αποστολή , που στον Αγιο Κωνσταντίνο, θα βρεί πολλούς φίλους μεταξύ των οποίων και τον βετεράνο άσο της ΑΕΚ Χαράλαμπο Ψυμόγιαννο, θα συμμετέχει και το επίτιμο μέλος των παλαιμάχων της ΑΕΚ Κώστας Μάρκου. Πάντως όπως εύλογα καταλαβαίνει κάποιος, το έργο των τεχνικών Μιχάλη Σιμιγδαλά και Χρήστου Αντωνόπουλου για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
Η αποστολή του Πιερικού
Όσον αφορά στην αποστολή του Πιερικού, ο προπονητής του Σταύρος Διαμαντόπουλος, θα έχει στη διάθεσή του άσους που έγραψαν μεγάλη ιστορία φορώντας τη φανέλα στην ομάδας της Κατερίνης.  Τους παραθέτουμε με ονομαστική σειρά: Κώστας Αδαμόπουλος, Γιάννης Γιαννούλης, Μάκης Θεοδοσιάδης, Νίκος Καλαμπάκας, Δημήτριος Κατσιαμάγκας, Ευάγγελος Πάσχος,  Χαράλαμπος Παρουσιάδης, Κώστας Πόδας, Χαράλαμπος Πεϊδης, Πλάτων Τζίόντζιος, Στέφανος Τερζόπουλος, Ευάγγελος Τσαμπέρας, Ελευθέριος Φωτιάδης, Ηλίας Τζιώκας, Δημητριος Λιάπης, Λάκης Ντίκας, Θεόδωρος Κιζίρογλου Πέτρος Πουλπουντίδης και η «σημαία» του Πιερικού την δεκαετία του 1960 και από τους καλύτερους επιτελικούς μέσους της χώρας Πέλης Φουλίδης. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού Νίκος Καλαμπάκας, που θα τιμήσει σήμερα την σύντροφο του Στέλιου, Βάσω Καζαντζίδη, επεσήμανε: «Ήταν τιμή για εμάς να παίξουμε σε ένα παιχνίδι στην μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη, η φωνή του οποίου μας συντρόφευε από τα παιδικά μας χρόνια και μας σαγηνεύει ακόμη. Όταν λοιπόν με πήρε τηλέφωνο ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς, για να πάμε στον Αγιο Κωνσταντίνο και άκουσα τον λόγο, δε χρειάστηκε ούτε καν να το συζητήσω με τα παιδιά του Συλλόγου βετεράνων της ομάδας μας, αφού ήμουν σίγουρος, ότι όλοι θα συναινούσαν. Είπα λοιπόν κατ ευθείαν «ναι» και είναι χαρά μας, που θα αγωνιστούμε δεύτερη φορά με την ΑΕΚ μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, και σε τέτοια εκδήλωση»
Να σημειωθεί, ότι μετά τον αγώνα, οι διοργανωτές θα παραθέσουν δεξίωση στις αποστολές των δύο ομάδων, ενώ ακολουθήσει στην Πλατεία λαϊκό γλέντι με Ποντιακούς χορούς και Συναυλία από τον Βασίλη Λεκκα.
Εκδηλώσεις με 21 συλλόγους!
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 21 σύλλογοι παρακαλώ, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις «Καζαντζίδεια 2013», που κορυφώνονται σήμερα, ενώ στην συνδιοργάνωση, συμμετείχαν 13 φορείς της πόλης. Αναλυτικά, οι εκδηλώσεις συνδιοργανόνται από : Τον Σύλλογο Φίλων ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ Αγίου Κων/νου,, Σύλλογο Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αγίου Κων/νου, Ναυτικός Όμιλο Αγίου Κων/νου Ν.Ο.Α.Κ., Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο ΔΑΦΝΟΥΣ»
Μουσικό  Σύλλογο «Ο ΟΡΦΕΑΣ», Πολιτιστικό  Σύλλογο Γυναικών «Η  ΚΝΗΜΙΣ», Μουσικό Χορευτικό Σύλλογος «Η ΑΡΕΘΟΥΣΑ»,  Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων, Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, αλλά και του Γυμνασίου, τον Α.Ο. Πήγασος και τη
Λέσχη Φιλάθλων Α.Ε.Κ. Επίσης οι σύλλογοι που συμμετέχουν στις διάφορες δράσεις είναι οι: Μουσικός Σύλλογος «Ο ΟΡΦΕΑΣ», Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Η  ΚΝΗΜΙΣ», Μουσικός Χορευτικός Σύλλογος « Η ΑΡΕΘΟΥΣΑ»,Θεατρική Ομάδα Αγίου Κων/νου, Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων, Θεατρική Ομάδα Αγίου Κων/νου, Ναυτικός Όμιλος Αγίου Κων/νου Ν.Ο.Α.Κ., Ν.Ο. Ραχών, Ν.Ο. Αταλάντης, Ν.Ο. Λίμνης Ευβοίας, Ν.Ο. Ωραιών, Ι.Ο.Β.Α.Θ. Βόλου, Α.Σ. ΑΡΗΣ Αγίου Κων/νου,  Α.Ο. Καμένα Βούρλα,  Α.Σ. Παμμωλιακός
Α.Σ. ΑΣΤΗΡ Αγίου Σεραφείμ,Α.Ο. Πήγασος, Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Άνω Ζερβοχωρίου Δήμου Νάουσας,  Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας, Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Ν. Ιωνίας- Ηρακλείου Ο ΖΕΦΥΡΟΣ και η  Ένωση Ποντίων Ν. Ιωνίας-Ηρακλείου «Η ΡΩΜΑΝΙΑ».
«Κοιτώντας το παρελθόν ατενίζουμε το μέλλον»
Θεωρήσαμε το «21» ως συμβολικό αριθμό, που αυτόματα παρέπεμπε στην ΑΕΚ. Μια μορφή αναδημιουργίας, μέσα από τις ...στάχτες της επιχειρεί η ΑΕΚ, με μπροστάρη τον Ποντιακής καταγωγής Δημήτρη Μελισσανίδη.
Μπορεί να επιχειρηθεί «αναδημιουργία» της κοινωνίας μας, με επιστροφή στις ρίζες; Και με βάση, την κρίση που βιώνει η κοινωνία μας-αλλά και η ΑΕΚ-μήπως τα μηνύματα που «έστελνε» με τα τραγούδια του ο Στέλιος Καζαντζίδης, είναι τώρα πια επίκαιρα όσο ποτέ; εύλογη η ερώτηση μας, εάν το «21» στις συνεργασίες των φορέων, μπορεί να συνδυαστεί με μια μορφή αναγέννησης και αντίστασης στην παγκοσμιοποιημένη ισοπέδωση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και παράδοσης.
«Βασική επιδίωξη του συλλόγου μας είναι να δώσουμε στην τοπική μας κοινωνία, και στους νέους ανθρώπους, εκείνα τα στηρίγματα πολιτισμού που θα μας βοηθήσουν να αντισταθούμε στη παγκοσμιοποιημένη ισοπέδωση της καλλιτεχνικής δημιουργίας και παράδοσης. Αυτοί που το κάνουν, έχουν και σχέδια και συμφέροντα -αφανή και δόλια-, και θα εντείνουν την  προσπάθεια να μας τα επιβάλλουν πάση θυσία» τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων «Στέλιος Καζαντζίδης» Αγίου Κωνσταντίνου Κώστας Πετρόπουλος και συνεχίζει:
« Στα σχέδιά τους, αυτοί οι «κάποιοι αόρατοι», που αντικειμενικά τους γνωρίζουμε όλοι, γνωρίζουν πολύ καλά ότι μια πολτοποιημένη κοινωνία, είναι κοινωνία χωρίς αντιστάσεις. Ε, λοιπόν, είμαστε αποφασισμένοι να αντισταθούμε συλλογικά και να βρούμε στις ρίζες μας. Είμαστε ένας λαός εμείς οι Έλληνες, της λησμονιάς. Ξεχνάμε ποιοι είμαστε, ξεχνάμε την υπόσταση  που έχουμε ως λαός, την τεράστια ιστορία μας, τον πολιτισμό μας. Έτσι, κακοποιήσαμε τα δημοτικά μας τραγούδια, τους λαϊκούς μας χορούς, την αυθεντική λαϊκή μας μουσική. Και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους, που δημιουργήσαμε τον Σύλλογο για να θυμόμαστε τον Στέλιο Καζαντζίδη και να είναι οδηγός μας. Ο Στέλιος, υπήρξε ο μεγαλύτερος Λαϊκός και καλλιτεχνικός «εθνομάρτυρας» της νεότερης Ελλάδας. Πλήρωσε ακριβά και φιμώθηκε γιατί αντιστάθηκε στα ξενόφερτα ακούσματα. Δεν ήταν είδωλο ούτε ίνδαλμα αλλά ένα γνήσιο πρότυπο. Δεν έχουμε διάθεση να τον θεοποιήσουμε ή να τον ανακυρήξουμε σε αντικείμενο λατρείας, ούτε επιδιώκουμε εθνική περιχαράκωση και απομόνωση. Μας είναι αρκετό να ξαναβρούμε την ψυχή μας και το οικουμενικό μας ανάστημα. Ο Καζαντζίδης ήταν ένας αυθεντικός εργάτης του γνήσιου Ελληνικού πολιτισμού. Έχουμε υποχρέωση να τον κρατήσουμε ζωντανό και λαπερό στη βιτρίνα της εθνικής μας μνήμης. Οι σύλλογοι φίλων του Καζαντζίδη, με συνεργασία ή χωρίς, πρέπει να γίνουν βάση πολιτισμού για να ανασυγκροτηθούμε και να ξαναβγούμε στην επιφάνεια. Κοιτώντας το παρελθόν ας ατενίσουμε το μέλλον»
ΥΓ Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο Τύπου του Πιερικού Χαράλαμπο(Μπάμπη) Πεϊδη, για το φωτογραφικό υλικό από τον πρόσφατο αγώνα βετεράνων Πιερικού-ΑΕΚ. Δείτε τις 8 φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger