Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ Αύριο η συγκέντρωση στα Φάρσαλα Την Παρασκευή στη Λέσβο

Συγκέντρωση με τρακτέρ, ενάντια στη ληστρική πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης και την καταστροφική Κοινή Αγροτική πολιτική της ΕΕ, πραγματοποιούν, αύριο Πέμπτη, στις 11 το πρωί, στην πλατεία της πόλης, οι μικρομεσαίοι αγρότες των Φαρσάλων.
Οι Φαρσαλινοί παίρνουν την αγωνιστική σκυτάλη από τους αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων, που, προχτές, Δευτέρα πραγματοποίησαν μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις.
Μεθαύριο Παρασκευή, 14 Δεκέμβρη, στη μάχη μπαίνουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Λέσβου, με παλλεσβιακό συλλαλητήριο και αγωνιστική συγκέντρωση, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Σαπφούς.
Οι αγροτικές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν, με συντονισμό σε πανελλαδικό επίπεδο, μετά τις γιορτές.
Αγωνιστικό κάλεσμα

Σε 48ωρη απεργία Πέμπτη και Παρασκευή προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σε 48ωρη απεργία Πέμπτη και Παρασκευή προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ
Σε 48ωρη απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά την απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να επικαιροποιήσει τη βάση δεδομένων της απογραφής των υπαλλήλων, διαγράφοντας από τη λίστα και θέτοντας σε διαθεσιμότητα όλους τους υπαλλήλους ΙΔΑΧ (Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου) που ανήκουν σε φορείς που δεν απέστειλαν στοιχεία στο

Λαϊκή συνέλευση την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 6.30μμ στο Δημοτικό καφενείο Σκοπέλου στην παραλία

"Η Σκόπελος ερημώνει σιγά και σταθερά και περιμένει να ακούσουμε το σήμα κινδύνου, να αφυπνιστούμε και να αντιδράσουμε.


Στις 14 Ιανουαρίου κλείνει η ΔΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ , ακολουθεί το ΙΚΑ και ύστερα τι άλλο;

 "Η Σκόπελος ερημώνει σιγά και σταθερά και περιμένει να ακούσουμε το σήμα κινδύνου, να αφυπνιστούμε και να αντιδράσουμε.

Λαϊκή συνέλευση την Τετάρτη 19  Δεκεμβρίου στις 6.30μμ στο Δημοτικό καφενείο Σκοπέλου στην παραλία

Να είσαι εκεί."

ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ, 13 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟ Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ;

ΠΑΡΑΓΙΝΕ!
ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ΕΚΒΙΑΖΕΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟ ΔΩΡΟ...
ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΦΡΑΓΚΟΔΙΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ...ΑΝΕΤΗ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ, Γ.ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ..

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ Χτύπησαν κόκκινο η ανεργία και η εξαθλίωση

Σε οργάνωση και αγώνα καλεί η Επιτροπή Ανεργων Ναυτεργατών
Ιστορικό ρεκόρ έχει χτυπήσει η ανεργία στους ναυτεργάτες, αφού ακόμα και τα αναξιόπιστα στοιχεία του Γραφείου Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας (ΓΕΝΕ) δείχνουν για το μήνα Νοέμβρη 4.048 εγγεγραμμένους άνεργους! Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, μέσα σε 6 μέρες, από τις 3 μέχρι και τις 9 Δεκέμβρη, δηλαδή την περασμένη Κυριακή, είχαν γραφτεί στους καταλόγους άλλοι 143. Σύνολο 4.191 άνεργοι! Από τους υπαλλήλους του ΓΕΝΕ αναφέρεται ότι στους καταλόγους του Γραφείου εγγράφεται το ένα τρίτο των ανέργων. Που σημαίνει ότι οι άνεργοι ναυτεργάτες ξεπερνούν πλέον τις 11.000. Το Νοέμβρη του 2011 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο ΓΕΝΕ ήταν 3.787.
Από τους 4.048 ναυτεργάτες του Νοέμβρη, το επίδομα ανεργίας της ντροπής ...ύψους 294 ευρώ για τους έγγαμους και 235 για τους άγαμους, κατάφεραν να το πάρουν οι 722, ποσοστό 17,84%.
Παρά τα στοιχεία που δείχνουν ότι οι άνεργοι ναυτεργάτες καταδικάζονται κατά χιλιάδες στην εξαθλίωση, η συγκυβέρνηση απέρριψε τα αιτήματα της Επιτροπής Ανεργων Ναυτεργατών να δοθεί τώρα σε όλους τους ανέργους 1.500 ευρώ έκτακτη οικονομική ενίσχυση από το Κεφάλαιο Ανεργίας Ασθενείας Ναυτικών (ΚΑΑΝ), να εξασφαλιστεί η δωρεάν σίτιση των ανέργων από την Εστία Ναυτικών, η οποία πρέπει να ενισχυθεί οικονομικά. Ενώ αρνήθηκε να αλλάξει και τις απαράδεκτες προϋποθέσεις που ισχύουν για την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης λόγω Χριστουγέννων από τον Οίκο Ναύτου και στερούν από τη συντριπτική πλειοψηφία των εγγεγραμμένων ανέργων το ψωροεπίδομα των 325 ευρώ για τους έγγαμους και 240 ευρώ για τους άγαμους.

Δημιουργία ειδικού πλαισίου για τα νησιά των Β. Σποράδων

Σε πρόσφατη συνάντηση των μελών της Τοπικής Επιτροπής Βορείων Σποράδων με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Σπιλάνη, συζητήθηκε, εκτός των άλλων, το γεγονός του αποκλεισμού των Βορείων Σποράδων από την περιοχή ευθύνης του Υπουργείου.

Σε απάντηση του ο Γενικός Γραμματέας, πρότεινε τη δημιουργία ενός ειδικού πλαισίου για τα νησιά των Βορείων Σποράδων, από το οποίο θα επωφελούνται από την πολιτική του Υπουργείου, παραμένοντας παράλληλα στο νομό που ήδη ανήκουν.

Για να προχωρήσει η διαδικασία η Τοπική Επιτροπή απέστειλε επιστολή προς τους Δημάρχους των νησιών, προτείνοντας να προβούν από κοινού με σχετικό αίτημα προς τον Γενικό Γραμματέα.

ΣΑΝ ΠΕΘΑΝΩ - WHEN I DIE Αφιερωμένο και αυτο στον Ηλία είναι το αγαπημένο του!!!!

Αφιερωμένο στον Ηλία είναι το αγαπημένο του!!!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου