Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Στη Νίκη Βόλου ή πουθενά...

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στη Νίκη Βόλου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Μπόγδανου. Μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία με τον έμπειρο φόργουορντ, όμως οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.
Ο 37χρονος παίκτης είναι θετικός στο να επιστρέψει στα παρκέ και να φορέσει τα κυανόλευκα, όμως υπάρχουν κάποιοι ενδοιασμοί που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις (διατηρεί επιχείρηση στον Βόλο). Μάλιστα, διαμήνυσε στους ανθρώπους του συλλόγου ότι ή θα επιστρέψει στα γήπεδα αγωνιζόμενος στην ομάδα της γενέτειρας του, ή δεν θα ξαναπαίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.
Γεγονός που κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου και τον κόουτς Γιώργο Ζαφειρούδη που ασφαλώς επιθυμεί την ενίσχυση του ρόστερ, να ελπίζουν σε θετική απάντηση, το συντομότερο δυνατό. Λόγω όμως του ότι αύριο εκπνέει η διορία για την πραγματοποίηση μεταγραφών, οι ιθύνοντες της Νίκης αναμένεται να καταθέσουν σήμερα τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση δελτίου στον Μπόγδανο ώστε να είναι εξασφαλισμένοι και να προλάβουν τις ημερομηνίες.
Την ίδια στιγμή, η προετοιμασία της ομάδας για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και ανήμερα του νέου έτους με τους "κυανόλευκους" να ετοιμάζονται για ένα εξαιρετικά κρίσιμο μήνα στο πρωτάθλημα της Α2, στον οποίο θα κριθεί κατά πολύ η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger