Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Αθλιότητα του carfour...

Σήμερα μετά από την αγορά προϊόντος που στο ράφι είχε 1,27 στο
ταμείο ''κτυπήθηκε'' 1,47.....είναι πολλά τα 0,20 € για διαδρομή 50 μέτρων
και διαρκειας άντε 5 λεπτών........σε σχετική παρατήρησή μου η υπάλληλος
με συνοδευσε στο ράφι όπου διαπιστώθηκε κι από εκείνη ότι το προϊόν
πράγματι είχε 1,27 [ μάλιστα ίδιο προϊόν αλλά άλλου χρώματος είχε επίσης
την ίδια τιμή ] κι αντί να μου ζητήσουν το λιγότερο συγγνώμη μου
έθεσαν τό δίλλημα ή παίρνω το προϊόν όπως κτυπήθηκε ή παίρνω
πίσω τα χρήματά μου............ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ........εκτός των
τραπεζών και των πολιτικών έχουμε πλέον κι άλλη κατηγορία κλεφτών...
τους σουπερμακετάδες [ τους κερατάδες ]...........υπουργέ της ανάπτυξης
μήπως έχεις πάει διακοπές ????? Το λιγότερο που είχα να κάνω ήταν
να πάρω πίσω τα χρήματά μου [επιστρέφοντας όλο το καλάθι με τις
αγορές μου ] και να ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΉΣΩ σε carfour.......[ σημειώνω ότι
είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Κεραυνοί J.C.Trichet κατά κυβέρνησης για τα περί "επιλεκτικής χρεοκοπίας""Kεραυνούς" έριξε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Jean-Claude Trichet στην κυβέρνηση Παπανδρέου και βασικά στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, οι οποίοι μίλησαν για "παύση πληρωμών" ο πρώτος και "επιλεκτική χρεοκοπία" ο δεύτερος και προειδοποίησε ότι δεν υπάρχει επιλεκτική χρεοκοπία, υπάρχει συνολική χρεοκοπία"!.
Το defencenet.gr είχε τονίσει από την περασμένη εβδομάδα ότι άλλοτε λαλίστατη ΕΚΤ τηρούσε "σιγήν ιχθύος" στα περί επιλεκτική χρεοκο΄πίας που ακούγονταν από τα ελληνικά κυβερνητικά χείλη και πως αυτή η σιωπή ήταν τουλάχιστον "ύποπτη".
Ειδικά από την στιγμή που σε μία χρεοκοπία και "κούρεμα" έστω του 30% των ομολόγων η ΕΚΤ δεν είχε να χάζει μόνο το 30% των ελληνικών ομολόγων που έχουν "ξεφορτώσεϊ" πάνω της οι ευρωπαϊκές τράπεζες, αλλά να χρηματοδοτήσει άμεσα με ποσό 20-25 δισ. ευρώ την επανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.
Σήμερα ήρθε η απάντηση του Jean-Claude Trichet προς την κυβέρνηση και ήταν κεραυνός! Κάλεσε γενικά μεν τις κυβερνήσεις με «άσχημα δημόσια οικονομικά να αναλάβουν τις ευθύνες τους", αλλά όλοι ξέρουν ότι η προειδοποήση αυτή αφορά ειδικά την ελληνική κυβέρνηση, η οποία τέσσερις ημέρες μετά τις δηλώσεις Trichet την περασμένη εβδομάδα που απέρριπτε κατηγορηματικά τα περί "επιλεκτικής χρεοκοπίας" βρήκε και μίλησε για το ενδεχόμενο αυτό!
Σε συνέντευξή του που δημοσιεύουν σήμερα οι Financial Times Deutschland, και η οπολια πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου, δηλαδή την περασμένη Παρασκευή, την επαύριο των δηλώσεων Παπανδρέου και τρεις ημέρες μετά τις δηλώσεις Βενιζέλου ο Trichet λέει ότι η ΕΚΤ έχει προειδοποιήσει τις κυβερνήσεις «δυνατά και ξεκάθαρα» για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας, επιλεκτικής ή μη, τονίζοντας ότι «αν μία χώρα χρεοκοπήσει, δεν μπορούμε να δεχόμαστε τα ομόλογα που εκδίδει η κυβέρνηση της χώρας, ως επιλέξιμα ενέχυρα».
Τι σημαίνει αυτό; Ξεχάστε την επιλεκτική χρεοκοπία, πάτε σε συνολική χρεοκοπία! Μόνο το defencenet.gr, είχε σημειώσει αυτόν τον κίνδυνο σε δημοσίευμά του την περασμένη Παρασκευή, όταν δεκάδες αργυρώνυτοι σχολιαστές και τηλεσχολιαστές μετέδιδαν ότι "Η επιλεκτική χρεοκοπία είναι κάτι καλό", αβαντάροντας τις δηλώσεις της κυβέρνησης!
Μάλιστα ο Trichet ακολουθεί σκληρή γραμμή σε όλα: "Η ΕΚΤ δεν τάσσεται υπέρ των ευρωομολόγων ως λύση για την κρίση χρέους. Η ΕΚΤ επιθυμεί ένα «ποιοτικό άλμα στην οικονομική διακυβέρνηση των χωρών της Ευρωζώνης και ο μηχανισμός διάσωσης EFSF να χρησιμοποιηθεί όσο πιο ευέλικτα και αποτελεσματικά γίνεται".
Άρα: Ξεχνάμε την "επιλεκτική χρεοκοπία". Ή συνολικά θετική λύση ή άμεση χρεοκοπία! Που σημαίνει ότι αν τρεις ξένοι οίκοι χαρακτηρίσουν την όποια ρύθμιση ως πιστωτικό γεγονός ... καληνύχτα Ελλάδα!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑΤΙ?


ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ?

ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΉΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛΑ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΑΙΔΙΑ !

Στην τελετή για την επέτεια της απελευθέρωσης του νησιού έπεσε γιούχα στους τροϊκανούς υπάλληλους (βουλευτή, περιφερειάρχη, ΛΑΟΣ).
Εδώ φωτο και βίντεοhttp://www.ikariaki.gr

http://nasosbratsos.blogspot.com/2011/07/blog-post_3998.html

http://www.ikariamag.gr
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1320434

Παροχή οδηγιών σχετικά με τη διακοπή εργασιών των δημοτικών Ν.Π.Δ.Δ. και των δημοτικών κοινωφελών επιχειρήσεων που καταργούνται - συγχωνεύονται με τις διατάξεις του ν. 3852/2010

ΠΟΛ 1152

ΘΕΜΑ: «Παροχή οδηγιών σχετικά με τη διακοπή εργασιών των δημοτικών Ν.Π.Δ.Δ. και των δημοτικών κοινωφελών επιχειρήσεων που καταργούνται - συγχωνεύονται με τις διατάξεις του ν. 3852/2010»

Με αφορμή προφορικά ερωτήματα που τέθηκαν στην υπηρεσία μας, αναφορικά με το αντικείμενο του θέματος, θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα:

1) Οι διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 2 της 1027411/842/ΔΜ/26.02.1998 (193/Β) ΑΥΟ, όπως ισχύουν σήμερα, ορίζουν, μεταξύ άλλων, ότι χορηγείται υποχρεωτικά ενιαίος και μοναδικός ΑΦΜ στα ημεδαπά νομικά πρόσωπα, που είναι υπόχρεα σε υποβολή δήλωσης έναρξης εργασιών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 36 του ν. 2859/2000 όπως αυτές ισχύουν κάθε φορά, ανεξάρτητα του αριθμού των εγκαταστάσεων που διαθέτουν εντός και εκτός της Ελληνικής Επικράτειας.

2) Οι διατάξεις της παρ. 9 του ιδίου ως άνω άρθρου και Απόφασης, ορίζουν μεταξύ άλλων, ότι χορηγείται υποχρεωτικά ενιαίος και μοναδικός ΑΦΜ στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, στους δήμους και στις κοινότητες, ανεξάρτητα του αριθμού των οργανικών μονάδων ή γραφείων που διαθέτουν, πέραν της έδρας τους.

3) Οι διατάξεις της 1070576/2627/ΔΜ/ΠΟΛ.1102/14.7.2005 ΑΥΟΟ, όπως ισχύουν σήμερα, ορίζουν τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται κατά την υποβολή δηλώσεων έναρξης, μεταβολής και διακοπής εργασιών.

4) Με τις διατάξεις του ν. 3463/2006 (ΦΕΚ 114/Α) «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» παρέχεται η δυνατότητα στους δήμους και στις κοινότητες να συστήνουν δημοτικά ή κοινοτικά Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και επιχειρήσεις Ο.Τ.Α. Τα αναφερόμενα πρόσωπα καταργούνται με απόφαση του δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

5) Με τις διατάξεις του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», προβλέπονται υποχρεωτικές συγχωνεύσεις για τα Ν.Π.Δ.Δ. και τις κοινωφελείς επιχειρήσεις, που περιέρχονται σε κάθε δήμο. Για κάθε περίπτωση συγχώνευσης Ν.Π.Δ.Δ. ή κοινωφελών επιχειρήσεων το δημοτικό συμβούλιο λαμβάνει τη σχετική απόφαση η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Από τη δημοσίευση της ανωτέρω Απόφασης, το νέο Ν.Π.Δ.Δ. που δημιουργείται υποκαθιστά αυτοδικαίως τα νομικά πρόσωπα που συγχωνεύθηκαν σε όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Αντίστοιχα η επιχείρηση που προκύπτει υπεισέρχεται ως καθολικός διάδοχος σε όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των συγχωνευόμενων επιχειρήσεων.

Ύστερα από τα παραπάνω, στην περίπτωση που προσκομίζεται στην υπηρεσία σας, δημοσιευμένη απόφαση δημοτικού συμβουλίου η οποία αφορά συγχώνευση Ν.Π.Δ.Δ./ κοινωφελών δημοτικών επιχειρήσεων και σύσταση νέου Ν.Π.Δ.Δ./κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης, θα προβαίνετε α) στην έναρξη εργασιών του νέου προσώπου με προέλευση έναρξης «συγχώνευση» και β) στη διακοπή εργασιών των συγχωνευόμενων προσώπων με αιτία διακοπής «συγχώνευση», συσχετίζοντας παράλληλα (με την αντίστοιχη σχέση από τον σχετικό πίνακα τιμών) τον ΑΦΜ του προσώπου που προκύπτει από τη συγχώνευση, με τους ΑΦΜ των προσώπων που διακόπτονται.

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ 43% ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2011 ΕΙΧΑΜΕ 43% ΜΕΙΩΣΗ ΑΦΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2010 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΉ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΉ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.......

ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΣΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ?

ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΆΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ?


Είναι αλήθεια ότι μεγάλο ξενοδοχείο δούλευε με ανασφάλιστο προσωπικό και θα πληρώσει μεγάλο πρόστιμο γιατί τους έκανε έλεγχο το ΙΚΑ? Για κάντε μια έρευνα Πατριώτες να δείτε πως βγάζουν λεφτά και γιατί γίνονται πλούσιοι μερικοί. 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Φωτογράφιση του μοντέλου με εσώρουχα

Σέξι μαμά, καυτή Βραζιλιάνα, δεύτερη Gisele... Λίγοι από τους τίτλους που έχει κερδίσει η Alessandra Ambrosio με τη σαγηνευτική της ομορφιά!

Η Ambrosio είναι στη δεκάδα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, αφού είναι από τις περιζήτητες του χώρου, κάτι που έχει κάνει το κασέ της να είναι αρκετά υψηλό...

Το αστέρι του μόντελινγκ φόρεσε τα εσώρουχα γνωστής εταιρίας και... ανέβασε τις θερμοκρασίες!ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΠΕΤΑΜΕ

ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ  ΤΣΚΑΛΑΡΙΑ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ?
ΑΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΜΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΘΑ ΤΟ ΚΟΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΕΒΑΊΑ

ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΗΣ ....


Στο Βόλο έρχεται σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Γ.Κολέτσος στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας του στη Θεσσαλία. Ο κ.Κολέτσος σήμερα θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και με εκπροσώπους φορέων της Λάρισας, των Τρικάλων και της Καρδίτσας.

Στο Βόλο ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ θα έρθει το βράδυ όπου και θα διανυκτερεύσει. Αύριο ο κ.Κολέτσος σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη και με εκπροσώπους.


ΜΙΚΡΟΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

 Origin Time
Monday, 18 July 2011, 02:05:22 UTC
 Magnitude
M 2.1
 Latitude
39.46°N
 Longitude
23.87°E
 Depth
10 km
 Region
Aegean Sea
 Distances
47 km NE of Skiathos
94 km SSW of Kariai
164 km N of Athina
 # of Arrivals 9
 Location Type Automatic

Έκκληση ξενοδόχων στους ιδιοκτήτες ταξί


Έκκληση στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί να σταματήσουν άμεσα τις «ακραίες μορφές διαμαρτυρίας» και τους αποκλεισμούς λιμένων και αεροδρομίων, στην «καρδιά της κρισιμότερης τουριστικής περιόδου των τελευταίων ετών για τη χώρα», απηύθυνε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ.).

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Π.Ο.Ξ., «οι οδηγοί ταξί, με τη μορφή της διαμαρτυρίας που επέλεξαν, καταφέρνουν ένα ακόμα καίριο πλήγμα στην εικόνα της χώρας διεθνώς, η οποία πρόσφατα αμαυρώθηκε απ' τα τραγικά επεισόδια του Ιουνίου. Θυμίζουμε ότι οι χώροι που σήμερα αποκλείουν (αεροδρόμιο και λιμάνι) αποτελούσαν διαχρονικά τους προνομιακούς τόπους εργασίας τους.

Αναρωτιόμαστε αν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε με τρόπο συστηματικό να πυροβολούμε τα πόδια μας και κάνουμε την ύστατη έκκληση στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί να σταματήσουν άμεσα τις ακραίες μορφές διαμαρτυρίας».

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕΜΑΛΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ


ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΓΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΥΠ ΟΨΗΝ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ 6750 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΠΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ.
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΗΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ.
ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕΜΑΛΙΑ 
ΖΟΥΓΛΑ

"Σταυρώνουν" τον τουρισμό! - Σε ομηρία από τους οδηγούς ταξί Αεροδρόμιο, Αττική Οδός και Λιμάνι Πειραιά!

ΩΡΑ 11.15 Τουρίστες προσπαθούν περπατώντας τεράστιες αποστάσεις να φτάσουν στα κρουαζιερόπλοια

- Παρέμβαση εισαγγελέα - Ζήτησε να συλλαμβάνεται όποιος οδηγός ταξί εμποδίζει τις συγκοινωνίες
- “Έμφραγμα” στο λεκανοπέδιο από πολιορκία χιλιάδων ταξί - Ανοιχτή από τις 10 η πύλη 12 για τα κρουαζιερόπλοια
- Φτάνουν τα κρουαζιερόπλοια και οι τουρίστες κατεβαίνουν στον δρόμο με τις βαλίτσες στο χέρι
- Αντιδρούν στην απελευθέρωση της αγορά ταξί που τόσα χρόνια ήταν... παράνομη
- Οι ιδιοκτήτες ταξί απειλούν με απεργία διαρκείας
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για ακόμα μια φορά ένας ολόκληρος κλάδος, κάνει το ίδιο λάθος και στρέφεται κατά ολόκληρης της κοινωνίας.

Για ακόμα μια φορά η Ελλάδα είναι “όμηρος” εκείνων που δεν σκέφτονται πως με παλαιολιθικές τακτικές και με κινήσεις εντυπωσιασμού κάνουν κακό σε βάθος χρόνου και στην οικονομία της χώρας αλλά και στην ίδια τους την τσέπη.

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, οι οδηγοί ταξί που άρχισαν στις 5 το πρωί την 48ωρη απεργία τους, τιμωρούν εδώ και αρκετές ώρες έλληνες και ξένους τουρίστες, επαγγελματίες του τουρισμού και ανθρώπους που προσπαθούν να φτάσουν στις δουλειές τους αποκλείοντας το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αλλά και την Αττική Οδό!Η ταλαιπωρία είναι απερίγραπτη, ενώ χιλιάδες άνθρωποι ζούν με την αγωνία αν θα προλάβουν το πλοίο ή το αεροπλάνο τους τις επόμενες ώρες! Το πιο ιερό πράγμα, ειδικά φέτος, οι διακοπές, κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα, αφού κάποιοι απερίσκεπτα βάζουν τα συντεχνιακά τους συμφέροντα πάνω απ' όλα!

Οι εικόνες με τους ξένους τουρίστες να περπατούν χιλιόμετρα για να μπορέσουν να φτάσουν στο λιμάνι, φορτωμένοι με τις βαλίτσες τους και σε ημέρα καύσωνα ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου!
Δεν θα είναι λίγοι που μπροστά στο ενδεχόμενο της ταλαιπωρίας σκέφτονται ακόμα και να ματαιώσουν μια επίσκεψη στη χώρα μας.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, ζήτησε να σχηματίζονται αμέσως δικογραφίες για όσους οδηγούς ταξί διαπιστώνεται ότι διαπράττουν αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως αυτό της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
 
Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται από νωρίς το πρωί στην Αττική Οδό. Το ρεύμα προς το αεροδρόμιο είναι ένα απεραντο παρκινγκ με ουρές χιλιομέτρων! Η κίνηση γίνεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας και η πρόσβαση στην Αττική οδό γίνεται μόνο από τοπικές οδούς μέσω Κορωπίου και Σπάτων. Μπλοκαρισμένοι χιλιάδες πολίτες που θέλουν να φτάσουν στο αεροδρόμιο.Για να σχηματίσει κάποιος εικόνα τα ταξί έχουν αποκλείσει όλες τις εισόδους τους αεροδρομίου και είναι παρατεταγμένα έως το σημείο της Αττικής Οδού που γράφει: Τοπικές Οδοί που οδηγούν στο εμπορικό πάρκο. 'Οπως λένε από το Ελευθέριος Βενιζέλος, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει καθυστερήσεις στις πτήσεις αλλά αν συνεχιστεί ο αποκλεισμός είναι βέβαιο οτι θα υπάρξουν!

ΩΡΑ 09.49 Εξοδος προς Κορωπί
ΩΡΑ 09.49 Εξοδος προς Κορωπί
 
Προβλήματα και στο λιμάνι του Πειραιά. Μέχρι στιγμής οι επιβάτες μπαίνουν κανονικά όμως κλειστές παραμένουν κάποιες πύλες του λιμανιού μπλοκάροντας έτσι χιλιάδες επιβάτες που θέλουν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους και φυσικά μαζί και χιλιάδες τουρίστες. Ο τουρισμός της χώρας για άλλο ένα καλοκαίρι είναι στο έλεος κάποιων που δεν σκέφτονται τίποτα άλλο παρά μόνο τον εαυτό τους και τα στενά συντεχνιακά τους συμφέροντα!

ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΙΑ 981 ΕΥΡΩ?

Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ 500 ΣΤΟΝ ΑΓ. .ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ

ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΊ ΚΑΤΙ ΠΧ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ?


ΓΙΑ ΣΤΕΊΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΌΨΙΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
ΑΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ

ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΣΤΥΛ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΊΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ Η ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΎ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ...

Τέλος στο καθεστώς αναρχίας με την αυθαίρετη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε πλατείες ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΑΙΔΙΑ

Ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο στο καθεστώς λειτουργίας των καφε - μπαρ και των κέντρων διασκέδασης  φιλοδοξεί να δημιουργήσει ο Δήμος Ιωαννιτών, βάζοντας τέλος στο καθεστώς αναρχίας με την αυθαίρετη ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε πεζοδρόμια, πλατείες και άλλους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και προχωρώντας σε ρυθμίσεις που ανταποκρίνονται στα πραγματικά δεδομένα και θα περιορίσουν τις αντιδικίες που συχνά οδηγούνται στις δικαστικές αίθουσες.
«Επιτελούμε επιτέλους ένα πολύ σοβαρό έργο. Φεύγουμε από τον υποκειμενισμό που ίσχυε μέχρι σήμερα, περνάμε σε αντικειμενικά κριτήρια και διακόπτουμε τον αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των επαγγελματιών. Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να διορθώσουμε οποιαδήποτε απόφαση με νέα απόφαση», τόνισε στην αρχική του εισήγηση ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, πριν πάρουν τον λόγο οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι που επεξεργάστηκαν τις κανονιστικές αποφάσεις για τη λειτουργία των καταστημάτων και το ωράριο μουσικής.
Οι ρυθμίσεις, που την Παρασκευή είχαν πάρει το «πράσινο φως» από την Επιτροπή Διαβούλευσης, βρίσκουν σε γενικές γραμμές σύμφωνους και τους ιδιοκτήτες των καφέ -μπαρ και των κέντρων διασκέδασης, χωρίς φυσικά να λείπουν επιμέρους ενστάσεις.
Ο πρόεδρος του Σωματείου καφέ - μπαρ και συναφών καταστημάτων Β. Σιάφης χαρακτήρισε θετική την απόφαση για το ωράριο μουσικής, ενώ από την άλλη έθεσε ζήτημα μείωσης των τελών για τα τραπεζοκαθίσματα κατά 20%.
Η συζήτηση συνεχίστηκε με τις περισσότερες ενστάσεις να εντοπίζονται στην κανονιστική για τους κοινόχρηστους χώρους, τόσο από την πλευρά της αντιπολίτευσης, όσο και από εκπροσώπους κατοίκων.
Κλείνουν τα «παραθυράκια»
Σημαντικές ρυθμίσεις για τη λειτουργία των καταστημάτων, την κατάληψη κοινοχρήστων χώρων, το ωράριο μουσικής και άλλα, απασχόλησαν τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης που συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής σε μία συνεδρίαση, προμήνυμα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου χθες όπου αναμενόταν να  ψηφιστούν οι κανονιστικές αποφάσεις.
Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ολοκλήρωσε τις επαφές της με επιχειρηματίες, κατοίκους πολλών περιοχών, φορείς και συλλόγους με στόχο να μπει ένα τέλος στην άναρχη ανάπτυξη και χαοτική κατάσταση που υπάρχει σε πολλά σημεία της πόλης. Οι Κανονιστικές αποφάσεις παρουσιάστηκαν από τους αντιδημάρχους Δημήτρη Θεμελή και Βούλα Τσίλη και τον Σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων Βαγγέλη Νέσσερη.
Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δημήτρης Θεμελής περιέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση στον Δήμο Ιωαννιτών τονίζοντας ότι αυτό που παρατηρείται είναι μεγάλο ποσοστό κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, χωρίς νόμιμες ενέργειες και με την ανοχή της δημοτικής αρχής που απήλθε.
Επίσης παρατηρήθηκε να υπάρχουν μόνιμες κατασκευές χωρίς πολεοδομική άδεια ή έγκριση του Δήμου. Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής ήταν η μη διατήρηση του κοινόχρηστου χαρακτήρα αρκετών χώρων, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η πρόσβαση των πολιτών σε συνθήκες ασφάλειας και καθαριότητας.
Τις βασικές αρχές που διέπουν την Κανονιστική Απόφαση για την παραχώρηση των Κοινόχρηστων χώρων παρουσίασε η αντιδήμαρχος Βούλα Τσίλη, υπογραμμίζοντας ότι μετά την έγκριση της από το Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να γίνει απολύτως σεβαστή και μην ανοίξει κανένα «παραθυράκι» ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της.
Η Κανονιστική Απόφαση περιλαμβάνει σειρά ρυθμίσεων για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων, όπως είναι τα πεζοδρόμια, οι πεζόδρομοι, οι πλατείες και έρχεται να αποκαταστήσει την τάξη σε ευαίσθητες περιοχές όπως είναι η οδός Γαριβάλδη.
Αλλαγές σε ωράριο και ένταση ήχου
Με την δεύτερη Κανονιστική Απόφαση, που παρουσιάστηκε από τον κ. Βαγγέλη Νέσσερη και αφού ομόφωνα εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων, αλλάζει το ωράριο μουσικής στα καταστήματα, το οποίο έχει αποτελέσει σημείο τριβής και πολλών καταγγελιών.
Έτσι οι ώρες όπου επιτρέπεται η μουσική αυξάνουν όμως μειώνεται η ένταση.
Συγκεκριμένα, κατά την χειμερινή περίοδο, όπου η μουσική έκλεινε στις δέκα το βράδυ επεκτείνεται μέχρι τη μία και κατά την θερινή όπου έκλεινε στις έντεκα το βράδυ επεκτείνεται μέχρι τις δύο.
Το ωράριο έχει ταλαιπωρήσει όλα τα καταστήματα και τους επιχειρηματίες της πόλης, τόνισε ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, επισημαίνοντας ότι το κλειδί στην υπόθεση αυτή είναι η ένταση του ήχου.
Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Θεμελής έκανε γνωστό ότι ο Δήμος θα εφοδιαστεί με ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές μέτρησης και καταγραφής της έντασης του ήχου, τις οποίες θα δώσει στη Δημοτική και την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να υπάρχει πλήρης αντικειμενικότητα των στοιχείων από τους ελέγχους που κάνουν και να μην αμφισβητούνται από τους επιχειρηματίες ή τους περίοικους.
Παρουσιάζεται η κυκλοφοριακή μελέτη
Πριν ξεκινήσει η συζήτηση των θεμάτων που βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη, έγινε ενημέρωση του Σώματος ότι το απόγευμα της Τετάρτης θα γίνει η παρουσίαση της Β’ φάσης της κυκλοφοριακής μελέτης στους δημοτικούς συμβούλους και στους φορείς, προκειμένου στη συνέχεια το θέμα να έρθει προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο.
Από την πλευρά της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο Δ. Τασούλας έθεσε θέμα για τους απλήρωτους εργαζόμενους στο Δήμο, με τον δημοτικό σύμβουλο Μ. Ελισάφ να απαντά ότι πρόβλημα υπάρχει μόνο με τους εργαζόμενους στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, λόγω της προγραμματικής σύμβασης, ενώ για όλους τους άλλους η όποια καθυστέρηση δεν ξεπερνά τις 15 μέρες.
Τέλος, ο κ. Τασούλας και ο επικεφαλής της ΔΡΑΣΥ Στ. Σκοπούλης επανέφεραν την πρόταση να συζητηθεί το θέμα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ στο δημοτικό συμβούλιο.
από την εφημερίδα Ελευθερία

ΑΝ ΉΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ?


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 
ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

Σύμφωνα με τις παρ. 2 & 3 του άρθρου 3 της Αστ. Διάταξης 3/96 η άδεια λειτουργίας χορηγείται εφόσον δεν διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων και οι ώρες λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων, είναι για μεν την χειμερινή περίοδο μέχρι 22,00 ώρα, για δε την θερινή περίοδο μέχρι την 23,00 ώρα,


ΕΔΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΑΚΟΥΕΙ  ΟΛΗ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΦΟΥΛ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΌΣΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Πνιγμος , στον Βόλο

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Κορωπή Μαγνησίας, 75χρονη.

    Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου "ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ", όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας η νεκροψία-νεκροτομή.

    Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Μηχανική βλάβη του Ε/Γ-Υ/Γ-F/C “6” στον Αγ. Κωνσταντίνο ΑΠΟ ΣΚΟΠΕΛΟ


     

    Σήμερα στις 20.10, η Λιμενική Αρχή Αγ. Κωνσταντίνου ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ-F/C “6”, Ν.Π. 11345, το οποίο εκτελούσε εγκεκριμένο προγραμματισμένο δρομολόγιο από Β. Σποράδες προς Αγ. Κωνσταντίνο, με 247 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος, ότι υπέστη μηχανική βλάβη στην αντλία γλυκού νερού της αριστερής κύριας μηχανής.

    Στις 20.25 το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους επιβάτες του, ενώ από το Λιμενικό Σταθμό Αγ. Κωνσταντίνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ

ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΤΟΝ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Στις 18 Ιουλίου

Γεγονότα

64: Μεγάλη φωτιά στη Ρώμη καταστρέφει τα δύο τρίτα της πόλης. Ο εμπρηστής αυτοκράτορας Νέρων, μπροστά στη γενική κατακραυγή, διαδίδει ότι οι χριστιανοί είναι υπαίτιοι και ξεκινά τους διωγμούς εναντίον τους.

1922: Με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, κηρύσσεται η αυτονομία της Μικράς Ασίας, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή συμφωνίας ανακωχής μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

1925: Ο Αδόλφος Χίτλερ εκδίδει τον πρώτο τόμο της προσωπικής του διακήρυξης με τίτλο «Μάιν Καμπφ» («Ο Αγών μου»).

1936: Με την εξέγερση του στρατηγού Φράνκο εναντίον της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης, ξεκινά ο ισπανικός εμφύλιος πόλεμος, που θα κρατήσει έως το 1939 και θα τελειώσει με την πλήρη επικράτηση του στρατηγού.

1979: Η πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περιέρχονται στον Όμιλο Βαρδινογιάννη.

2002: Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Φώτης Νασιάκος ανακοινώνει και επισήμως ότι οι αρχές προχώρησαν, ουσιαστικά, στην εξάρθρωση του εκτελεστικού πυρήνα της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», ενώ αποδίδει στον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο το ρόλο του καθοδηγητή και συγγραφέα των προκηρύξεων.

Γεννήσεις

1918: Νέλσον Μαντέλα, ηγέτης του αγώνα εναντίον των φυλετικών διακρίσεων στη Νότια Αφρική και πρώτος πρόεδρος της χώρας μετά την κατάργηση του απαρτχάιντ.

1921: Τζον Γκλεν, αστροναύτης και πολιτικός, ο πρώτος αμερικανός που μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη (1962).

Θάνατοι

1710: Μικελάντζελο Μερίζι ντα Καραβάτζιο, ιταλός ζωγράφος.

1941: Διονύσιος Λαυράγκας, κεφαλλονίτης μουσουργός.

Πηγή: sansimera

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ SKOPELOSNEWS ΘΑΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ


ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ

Πυρά Μιχελάκη κατά Παπανδρέου


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιάννης Μιχελάκης, σχολίασε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στην «Καθημερινής», κατηγορώντας τον ότι δεν διαπραγματευόταν αλλά και για μυστικισμό, σχετικά με τις επιπτώσεις που θα επέφερε στη χώρα μας το Μνημόνιο.

Ο κ. Μιχελάκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε τα εξής:

«Όταν ο κ. Παπανδρέου λέει ότι πολιτεύεται υπεύθυνα τι εννοεί;

Εννοεί ως υπεύθυνη πολιτική, ότι επί 15 μήνες ήταν απών από κάθε διαπραγμάτευση και δεν έλεγε σε κανέναν στην Ευρώπη, ότι το μνημόνιο βουλιάζει τη χώρα στην ύφεση;

Εννοεί ως υπεύθυνη πολιτική, ότι επί 15 μήνες αρνιόταν πεισματικά να πάει στις Βρυξέλλες, όπως του ζητούσε επίμονα να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, και να ζητήσει τη μεταφορά της εθνικής συμμετοχής της Ελλάδος στο τέλος της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ, ώστε να έχουμε κατά τα πρώτα κρίσιμα χρόνια χρηματοδότηση των κοινοτικών προγραμμάτων κατά 100% από την Ε.Ε., που θα είχε ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ρευστότητα στην αγορά και λιγότερη ύφεση;

Εννοεί ως υπεύθυνη πολιτική να εκβιάζει λέγοντας ή μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία και να έρχεται λίγες μέρες αργότερα και να βάζει τη χώρα να κάνει ένα άλμα στο άγνωστο, θέτοντας θέμα επιλεκτικής χρεοκοπίας και προσπαθώντας ταυτόχρονα να την εξωραΐσει;

Εννοεί ως υπεύθυνη πολιτική την αδυναμία μείωσης του χρέους, εφαρμόζοντας την εύκολη λύση των φόρων και των οριζόντιων περικοπών, που προκαλούν ασφυξία, δεν μειώνουν το χρέος και το έλλειμμα και διαλύουν την ελληνική οικονομία;».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του είπε ότι «υπεύθυνη πολιτική θα ήταν να αλλάξει, επιτέλους, την πολιτική του ο κ. Παπανδρέου, να φέρει μέτρα ανάπτυξης, για να υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας, όπως προτείνει εδώ και μήνες η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς. Και κάτι βασικό. Υπεύθυνη πολιτική θα ήταν να αγωνιστεί ο κ. Παπανδρέου για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του χρέους, χωρίς τη συμμετοχή των ιδιωτών. Συμμετοχή, που συνεπάγεται την επιλεκτική χρεοκοπία. Αλλά για αυτό θα πρέπει να κάνει κάτι, που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα. Να διαπραγματευτεί».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου