Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Σαμοθράκη, το νησί των απατεώνων


Καταρχήν να χαιρετήσω όλα τα μέλη του skopelosnews  Παρακολουθώ το skopelosnews  εδώ και καιρό, αλλά δυστυχώς, το θέμα που με έκανε να κάνω εγγραφή δεν είναι ευχάριστο, αλλά ελπίζω να κάνει τους υπόλοιπους πιο προσεχτικούς από εμένα.

Με την σύζυγο μου είχαμε την τρομερή όπως αποδείχτηκε ιδέα, να επισκεφτούμε την Σαμοθράκη το τριήμερο του 15 Αύγουστου. Στις 25/7/2011 ήρθαμε σε επαφή με ξενοδοχείο (δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω το όνομα) και μας ζήτησαν μια διανυκτέρευση ως προκαταβολή. Η κατάθεση έγινε την ίδια ημέρα. Ως εδώ καλά.

Έλα που 3 ημέρες μετά προέκυψε κάτι έκτακτο και έπρεπε να ακυρώσουμε το ταξίδι. Παίρνω λοιπόν το ξενοδοχείο και ζητώ την ακύρωση της κράτησης. Μου λέει η υπάλληλος, ότι επειδή πέρασε η προθεσμία των 21 ημερών πριν την άφιξη, θα μου κρατούσε ολόκληρη την προκαταβολή.

Με συγχωρείτε της λέω, δεν έπρεπε να με ειδοποιήσετε όταν έκανα την κράτηση, αφού ήδη από τότε είχε περάσει η προθεσμία; Απάντηση: Δεν επιλέγω εγώ το τι λέω στους πελάτες αλλά ο ιδιοκτήτης. Μάλιστα, και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης; Δεν μπορώ να σας πω το όνομα. Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του; Όχι δεν μπορείτε.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Σημειώνω ότι για όποιον ενδιαφέρετε, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δικαιολογούν τον τίτλο του post αλλά δεν θέλω να σας κουράσω. 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

2 σχόλια:

www.Samothrakitika.blogspot.gr είπε...

Πρώτα απ'όλα να χαιρετήσω την όμορφη Σκόπελο.
To post έτσι όπως το αναπαράγεται από το travelstories.gr απαγορεύεται.

(http://www.travelstories.gr/%E3%E5%ED%E9%EA%DC-%F0%E5%F1%DF-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%ED/31536-%F3%E1%EC%EF%E8%F1%DC%EA%E7-%F4%EF-%ED%E7%F3%DF-%F4%F9%ED-%E1%F0%E1%F4%E5%FE%ED%F9%ED.html)

Επίσης δεν σημαίνει ότι αν έγινε ένα περιστατικό με κάποιον ανόητο ξενοδόχο πως και οι υπόλοιποι Σαμοθρακίτες επιχειρηματίες βράζουμε στο ίδιο καζάνι.Παρακαλώ να διορθώσετε τον τίτλο της ανάρτησης σας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΤΗ ΟΜΟΡΦΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Powered By Blogger