Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!

ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ Π@@@@Σ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.

ΠΟΡΕΙΕΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ, ΓΚΑΖΑΚΙΑ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ.

ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ......
ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, Η ΕΡΓΑΤΙΑ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.

ΤΥΧΑΙΟ;

ΟΧΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΗΘΕΛΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ -ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΑΜΠΗΣ Π.
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_5024.html 

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ!!


ΤΙ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Η ΑΛΛΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΑΛΑΖΟΥΝ ΑΙΡΕΤΕΣ ΔΙΟΙΚΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 
ΠΑΝΟ  ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΗ ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ 135000 Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ?

Ο Θανάσης Νάκος για το λιμάνι της Σκοπέλου.. ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ?


Στην ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος για το ζήτημα σχετικά με τις αναγκαίες εργασίες εκβάθυνσης στα λιμάνια της Σκοπέλου και του Λουτρακίου, απάντησε ο Υπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης, αναφέροντας πως: «σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου, τα έργα εκβάθυνσης και καθαρισμού των λιμένων Σκοπέλου και Λουτρακίου Σκοπέλου, για τα οποία διατίθενται συνολικά εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ (135.000, 00 Ε) από τον εν λόγω φορέα θα υλοποιηθούν από τη νέα Λιμενική Επιτροπή, ο ορισμός των μελών της οποίας επίκειται».
Ο κ. Νάκος, σε δήλωσή του τονίζει, ότι πρόκειται, χωρίς

αμφιβολία για άλλο ένα «δείγμα γραφής» της κυβέρνησης σε βάρος των πολιτών της Σκοπέλου και της τουριστικής επιβίωσης του νησιού, που δημιουργεί προσκόμματα με παραλείψεις της στον τουρισμό του νησιού ενώ θα έπρεπε να εντείνει τις προσπάθειές της για την ενίσχυση και την ανάπτυξή του.»
Γράφει: magnesianews.gr
ΞΕΣΚΙΣΤΙΚΑΝΕ ΟΛΟΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ 
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ

Η Ροδούλα για τη Σκόπελο

Μετά από ερώτηση της Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτού Μαγνησίας κας Ροδούλας Ζήση, σχετικά με την ανάγκη εκβάθυνσης του Λιμένα Σκοπέλου, ο αρμόδιος Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Ιωάννης Διαμαντίδης στην απάντησή του σημειώνει ότι το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου διαθέτει τα απαιτούμενα κονδύλια, της τάξεως των 135 χιλιάδων ευρώ, για την υλοποίηση των απαιτούμενων εργασιών εκβάθυνσης, αλλά και για την εκβάθυνση του Λιμένος Λουτρακίου.

Ωστόσο, το έργο ήταν αδύνατο να υλοποιηθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ λόγω της λήξης της θητείας της Λιμενικής Επιτροπής, το έργο θα πραγματοποιηθεί από τη νέα Επιτροπή, ο ορισμός της οποίας αναμένεται από την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας.
Γράφει: magnesianews.gr
ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΦΉΣΤΕ ΤΗΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΉΣΤΕ ΤΟ  ΕΡΓΟ ΠΑΛΙΟ ΨΕΥΤΕΣ

O κορυφαίος των κορυφαίων πιλότων του ΝΑΤΟ είναι Έλληνας!

 
Μία ακόμα μεγάλη διάκριση για την Πολεμική Αεροπορία και την Ελλάδα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου της, του επισμηναγού (Ι) Xαράλαμπου Εσκίογλου: Είναι ο μοναδικός πιλότος Αεροπορίας μέλους του ΝΑΤΟ που συμμετέχει στην ΤLP ως εκπαιδευτής, όπου εκλέχθηκε από τους συναδέλφους τους όλων των χωρών του ΝΑΤΟ, ως ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές αέρος-αέρος (αερομαχίες) και ταυτοχρόνως, ο καλύτερος εκπαιδευτής σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους!
Αλλά το πραγματικά εξαιρετικό (έστω και  αν είναι σπανιότατο να εκλέγεται κορυφαίος εκπαιδευτής και στις αποστολές air-to-air και air-to-ground) είναι ότι ο Έλληνας πιλότος κερδίζει αυτή την διάκριση για tρίτη σειρά εκπαιδευόμενων στην TLP. Αυτό, απλώς δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία των ΤLPs και καταδεικνύει την ποιότητα των Ελλήνων πιλότων, αλλά και των Ελλήνων γενικότερα.
Γιατί κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και από ποια ιστορική διαδρομή ερχόμαστε... 
Το Tactical Leadership Programme είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO) καθώς και η εξοικείωση και συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα και διαδικασίες. Πρόκειται για αποστολές ιδιαίτερα δύσκολες που απαιτούν εκτός από πνεύμα πολεμιστή και υψηλές διοικητικές ικανότητες, στις οποίες ο Έλληνας αξιωματικός επίσης πρώτευσε.
Εκτελούναι αποστολές εναέριας απαγόρευσης (AI: Aerial Interdiction), OCA, Slow Mover Protection/Attack, TST, αποστολές καταστροφής εχθρικής αεράμυνας (DEAD: Destruction of Enemy Air Defence), επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσης (No Flying Zone), αποστολές εγγύς αεροπορικής υποστήριξης (CAS: Combat Air Support), PR και έρευνα και διάσωση μάχης (CSAR) σε συνθήκες ημέρας και νύχτας.
Παρ’όλα αυτά η τουρκική Αεροπορία ενθαρρυμένη από την «ασυλία» που της έχουν δώσει οι Έλληνες πολιτικοί και σήμερα έκαναν "εκδρομούλα" εντός ελληνικών συνόρων με επτά παραβιάσεις του ΕΕΧ και δύο παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Νέα σεισμική δόνηση 7,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Νέα σεισμική δόνηση 7,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ... ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ! ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΙΡΝΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ... ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!
Με αφορμή τη χθεσινή μας ανάρτηση,όπου ζητούσαμε να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του πρώην Υπουργού της ΝΔ που ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 178.000.000 ΕΥΡΩ,αναγνώστης του ιστολογίου μας επισήμανε πως ακόμα κι αν τον...φανερώσουν,τα χρήματα αυτά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Κι όμως,δεν ....

κάνουμε πλάκα! Διαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα που γράφει το ιστολόγιο "ΕΡΜΙΠΠΟΣ": Με τον νόμο 3213/2003 προβλέπονταν οι ποινικές κυρώσεις (άρθρο 4), η ποινική διαδικασία (άρθρο 5), ο καταλογισμός των ποσών που αντιστοιχούσαν στα παράνομα οφέλη (άρθρο 6) και οι διάφοροι περιορισμοί που έπρεπε να ισχύουν για τους δημόσιους λειτουργούς, σε σχέση με ιδιότητες που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για προσπορισμό παράνομων οφελών ή απόκρυψη εισοδημάτων (άρθρο 7 - συμμετοχή σε off shore, εταιρικά σχήματα κ.λ.π).
Ο νόμος 3849/2010, λίγες ημέρες μετά την μετατροπή του μνημονίου σε νόμο του κράτους επαναλαμβάνουμε, -και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό-, με μια παράξενη, περίπλοκη και εμφανώς ύποπτη νομοτεχνική πρακτική όρισε, στο πρώτο άρθρο του, ότι ... ... ...όλες οι επικίνδυνες αυτές προβλέψεις, επικίνδυνες επειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν τις περιουσίες που απέκτησε η αλητεία που επί μια 30ετία καταλήστευε τον τόπο, καταργούνται. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νομική παιδεία για να γνωρίζει κανείς ότι η κατάργηση ενός ποινικού νόμου καταργεί αναδρομικά και το σύνολο των αδικημάτων που είχαν κωδικοποιηθεί με αυτόν και εξαλείφει τον αξιόποινο χαρακτήρα παρόμοιων πράξεων που συνέβησαν στην διάρκεια της ισχύος του (μέχρι δηλαδή την 25/5/2010/) και θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον. Ασφαλώς, το περιεχόμενο των διατάξεων των άρθρων 4 έως 7 του Ν.3213/2003 επαναλαμβάνεται ελαφρά ή περισσότερο παραλλαγμένο στην συνέχεια. Πλην όμως, μετά την ρητή κατάργησή των κρίσιμων άρθρων, που περιγράφουν την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων και ορίζουν τις διαδικασίες κολασμού και τις ποινές, και όχι την τροποποίηση, ούτε την αντικατάσταση τους, κάθε έγκλημα που συντελέστηκε μέχρι την 25/5/2010/ έπαψε να υπάρχει. Η δυνατότητα δηλαδή του νόμου να ερευνήσει και να τιμωρήσει υποθέσεις παράνομου πλουτισμού εις βάρος του δημοσίου, και, κυρίως, η δυνατότητα του κράτους να ζητήσει από τους εγκληματίες την επιστροφή των κόπων του ελληνικού λαού, έπαψε οριστικά να υφίσταται.
Με άλλα λόγια, με τον Ν.3849/2010 διασφαλίσθηκε η ποινική ασυλία κάθε αξιοπρεπούς απατεώνα και σιγουρεύθηκαν τα κλεμμένα, όπου και σε όποια μορφή κι αν βρίσκονται.
Το άρθρο 10 του πρόσφατου 3932/2011 είναι, όπως είπαμε, απλά το κερασάκι στην τούρτα. Καλύπτει την περίοδο των 10 μηνών που πέρασαν από τον Μάιο του 2010, -διότι δεν μπορεί, ο πειρασμός είναι ίδιον του ανθρώπου και όλο και κάτι πονηρό θα έγινε στο μεταξύ-, και δίνει την ευχέρεια στο δικαστικό συμβούλιο, συνεκτιμώντας όλες τις περιστάσεις να απαλλάσσει πρόχειρα κάθε κατηγορούμενο, προλαμβάνοντας την ποινικοποίηση της πολιτικής μας ζωής και διασφαλίζοντας την τόσο απαραίτητη, κατά Παπαχελά και Πρετεντέρη, εθνική συνεννόηση, που δεν είναι τίποτε άλλο από την ομερτά των αντίπαλων μαφιόζικων ομάδων.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
Όπως μας είπαν, το συγκεκριμένο νόμο ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ Πασοκ, ΝΔ και Λαος!!!
Δηλαδή,για να το πούμε απλά, ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ! Επομένως,όποια συζήτηση γίνεται για μίζες κλπ είναι ανούσια, αφού ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ!
Φυσικά,το θέμα θάφτηκε από τα Μμε, για ευνόητους λόγους:Τους ίδιους για τους οποίους δεν μας λένε το όνομα του εκατομμυριούχου πρώην Υπουργού!
Μετά έχουν το θράσος κάποιοι να μας χαρακτηρίζουν "αντιδημοκράτες", όταν συμφωνούμε με το σύνθημα "ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ"! Τέτοια "δημοκρατία", κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των αρχικλεφταράδων - που μάλιστα καλύπτονται μεταξύ τους με τρόπο που θυμίζει μαφιόζικο υπόκοσμο - το
υς την χαρίζουμε!

http://hellasxg.blogspot.com/2011/04/blog-post_8471.html

Τραυματισμός συναγωνίστριας του "Δεν Πληρώνω" από βουλευτή του ΠΑΣΟΚΚατά τη διάρκεια ανοίγματος των διοδίων του Μώλου από συναγωνιστές των επιτροπών αγώνα, διερχόμενο όχημα σταμάτησε μπροστά στο γκισέ των διοδίων. Ο συνοδηγός του οχήματος απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους συναγωνιστές δήλωσε ότι θέλει να πληρώσει. Τότε τα μέλη των επιτροπών αγώνα τον προέτρεψαν να περάσει ελεύθερα αφού τα διόδια τελούσαν υπο κατάληψη. Ο συνοδηγός του οχήματος μετά από αντεγκλήσεις με τα μέλη των επιτροπών κατέβηκε από το όχημα και κατευθυνόμενος προς την συναγωνίστρια Σ.Α. την έπιασε από το λαιμό τραντάζοντάς την και σπρώχνωντάς την. Τότε έσπευσαν στο σημείο συναγωνιστές σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν την συναγωνίστρια. Ο συνοδηγός του οχήματος κάλεσε την αστυνομία και αμέσως έσπευσαν στο σημείο 6-7 περιπολικά, δύο οχήματα της ασφάλειας και κάποιοι υψηλόβαθμοι αστυνομικοί. Η αστυνομία δημιούργησε κλοιό προστασίας γύρω από τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου φυγαδεύοντάς των σε κτήριο της εταιρίας των διοδίων όπου και παρέμεινε αρκετή ώρα υπό των ιαχών των εξοργισμένων συναγωνιστών. Τότε τα μέλη των επιτροπών πληροφορηθήκαν ότι πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης, εισηγητής του νομοσχεδίου Ρέππα, και σφοδρός πολέμιος του κινήματος δεν πληρώνω.
Το κράτος σε συνεργασία με τους εργολάβους επιδίδεται σε έναν αγώνα τρομοκράτησης του κινήματος. Πέραν των επιθέσεων που δέχεται το κίνημά μας σε πολιτικό και φρονηματικό επίπεδο, η κυβέρνηση επιστρατεύει βουλευτές-τραμπούκους οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τη βουλευτική ασυλία και την προστασία της αστυνομίας δε διστάζουν να ασκήσουν και φυσική βία εναντίον μελών του κινήματος. Το κίνημα δεν πληρώνω έχει γαλουχηθεί στους δρόμους και όχι μόνον δεν εκφοβίζεται από τέτοιου είδους τραμπούκικες επιθέσεις αξιωματούχων του καθεστώτος, αλλά εξοργίζεται και απαντά με κλιμάκωση του αγώνα. ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!! www.oxidiodia.gr

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - Διαψεύδει ο Κ. Παπούλιας τα περί κατεπείγουσας συνάντησης με τον πρωθυπουργό | Sigma Live

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - Διαψεύδει ο Κ. Παπούλιας τα περί κατεπείγουσας συνάντησης με τον πρωθυπουργό | Sigma Live

Στο σκαμνί ανώτερα στελέχη του Υπ. ΟικονομικώνΠοινική δίωξη για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση εις βάρος της περιουσίας του Δημοσίου και των ΟΤΑ, ασκήθηκε σε βάρος του πρώην γενικού επιθεωρητή του Υπουργείου Οικονομικών (επί θητείας Γιώργου Αλογοσκούφη), Βασίλη Σαμέλη, ο οποίος φέρεται ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος των διεφθαρμένων επιθεωρητών του υπουργείου Οικονομικών που διενεργούσαν «παράνομους» επανέλεγχους σε Δήμους και Κοινότητες αλλά και επιχειρήσεις… σβήνοντας πρόστιμα-«μαμούθ».

Εκτός από τον κ. Σαμέλη (στον οποίο επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα) διώκονται 13 ακόμα ανώτατα (πρώην και νυν) στελέχη του Υπουργείου καθώς και εφοριακοί υπάλληλοι, οι οποίοι κατηγορούνται για ψευδή βεβαίωση εις βάρος της περιουσίας του Δημοσίου και των ΟΤΑ.

Αντίθετα οι εισαγγελείς του τμήματος Οικονομικού Εγκλήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δεν άσκησαν δίωξη εναντίον τεσσάρων άλλων υπαλλήλων που είχαν κληθεί να καταθέσουν με την ιδιότητα του υπόπτου, καθώς δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις ενοχής τους.

Ζημία ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ

Από την πολύμηνη προκαταρκτική εξέταση την οποία πραγματοποίησαν έμπειροι εισαγγελικοί λειτουργοί, προέκυψε ότι από τους παράνομους επανελέγχους το ελληνικό Δημόσιο ζημιώθηκε κατά ένα δις ευρώ!
Από το υλικό της δικογραφίας προκύπτει ότι ο τρόπος δράσης των επίορκων υπαλλήλων ήταν πολύ απλός.

Μετά τον τακτικό, αρχικό, έλεγχο τον οποίο διενεργούσαν οι ελεγκτές της αρμόδιας υπηρεσίας σε δήμους ή επιχειρήσεις και τον καταλογισμό προστίμων που έφθανε από χιλιάδες μέχρι και εκατομμύρια ευρώ, ο εκάστοτε ελεγχόμενος αντί να προσφεύγει στα αρμόδια φορολογικά δικαστήρια έκανε αίτηση επανελέγχου στο εν λόγω «κύκλωμα». Στη συνέχεια, κατόπιν εντολής του κ. Γενικού, συγκεκριμένοι, επίορκοι, οικονομικοί επιθεωρητές πραγματοποιούσαν τους επανελέγχους-μαϊμού οι οποίοι «έσβηναν» τις φορολογικές παραβάσεις και τα καταλογισθέντα πρόστιμα.

Αρνούνται τις κατηγορίες

Στα υπομνήματά τους οι περισσότεροι εκ των κατηγορουμένων υπεραμύνθηκαν της «νομιμότητας» των επανελέγχων αρνούμενοι τις κατηγορίες. Υπήρξαν όμως και καταθέσεις οι οποίες επέρριψαν ευθύνες στον «κ. Γενικό» τον οποίο κατονόμασαν ως τον άνθρωπο που κινούσε τα νήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κύκλωμα των «επίορκων» επιθεωρητών άρχισε να ελέγχεται ύστερα από ανώνυμες επιστολές οι οποίες έφθασαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αρκετοί εκ των κατηγορουμένων εξακολουθούσαν μέχρι σήμερα να προσφέρουν τις… υπηρεσίες τους στο υπουργείο Οικονομικών χωρίς να έχουν ελεγχθεί ούτε πειθαρχικά!

Η δικογραφία αναμένεται να διαβιβασθεί τη Δευτέρα σε τακτικό ανακριτή ο οποίος θα αρχίσει να καλεί τους κατηγορούμενος σε απολογία.

Φωτεινός Ιωάννης Σκόπελος

Τίτλος Έργου: Σκόπελος

Διαστάσεις: 120x60 cm
Αυθεντικός πίνακας - Λάδι σε καμβά

Τριήμερος αγώνας δρόμου στο Πήλιο


 Σηκώνει μανίκια... για την οριστική αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο του Πηλίου, η περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας. Με δύο εργολαβίες που αναλαμβάνουν από σήμερα να επιχειρήσουν στην είσοδο της Ζαγοράς και στη θέση «Κακοσκάλι» Ξουριχτίου, ξεκινά ο τριήμερος «αγώνας δρόμου» για την αποκατάσταση των προβλημάτων και την απόδοση του οδικού δικτύου σε κυκλοφορία από άκρη σε άκρη έως την ερχόμενη Δευτέρα.
Οι πληγές που άνοιξαν η μία πίσω από την άλλη στο οδικό δίκτυο του Πηλίου και που συνεχίζουν να «αιμορραγούν», υπαγορεύουν άμεσες εκτεταμένες παρεμβάσεις. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Αλεξόπουλου και στην οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου κ. Γ. Αντώνογλου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Λ. Ρίνης και Γ. Κίτσιος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, δόθηκε το σήμα της έναρξης του «αγώνα δρόμου» που καλούνται να κάνουν τα συνεργεία για την αποκατάσταση των ζημιών και την παράδοση του οδικού δικτύου σε κυκλοφορία από την ερχόμενη Δευτέρα.
«Τα προβλήματα είναι σε εξέλιξη. Προσπαθούμε επί 24ωρου βάσεως να αποκαταστήσουμε κατά προτεραιότητα τις ζημιές στα σημεία του οδικού δικτύου, με πρώτο στόχο από Δευτέρα να κυκλοφορούν ξανά τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δημ. Αλεξόπουλος.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, έχουν ήδη εγκατασταθεί συνεργεία δυο εργολαβιών. Η μια ασχολείται με την αποκατάσταση των ζημιών από τις καθιζήσεις του οδοστρώματος στην είσοδο της Ζαγοράς - με επιπλέον ευθύνη την παρακολούθηση των εξελίξεων σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο - και η δεύτερη εργολαβία εργάζεται στο σημείο «Κακοσκάλι» Ξουριχτίου για την αφαίρεση τμήματος της απόκρημνης πλαγιάς όπου υπάρχει κίνδυνος μεγάλης κατολίσθησης. Οι επεμβάσεις είναι άμεσες, ενώ σηματοδοτούνται όλα τα σημεία όπου χρειάζεται η ειδική σήμανση. «Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στα δυο αυτά σημεία οι εργασίες θα συνεχιστούν στα υπόλοιπα, με προτεραιότητα σε εκείνα που εμφανίζουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα», συμπλήρωσε ο κ. Αλεξόπουλος.
Ο δρόμος Χάνια-Κισσός ήδη δόθηκε στην κυκλοφορία προκειμένου να υπάρχει οδική προσέγγιση στα χωριά του Πηλίου. «Δεν θα σταματήσει κανένα έργο μέχρι να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές, οι οποίες, δυστυχώς αυξάνουν, καθώς το φαινόμενο δεν έχει σταματήσει. Τα συνεργεία θα εργαστούν όλο το τριήμερο ώστε από Δευτέρα να έχει αποκατασταθεί η συγκοινωνία», κατέληξε ο κ. Αλεξόπουλος.
Σημειώνεται ότι έκθεση αυτοψίας στο οδικό δίκτυο του Πηλίου, έχει ήδη συντάξει η Τροχαία, υποδεικνύοντας τα σημεία που εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια της κυκλοφορίας, ωστόσο έως και χθες το απόγευμα, δεν υπήρξε εισήγηση ή απόφαση για τη διακοπή της κυκλοφορίας.
Τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που εκτελούν δρομολόγια προς Ζαγορά, ούτε χθες έλυσαν... χειρόφρενο, ενώ αναστάτωση επικράτησε στη λειτουργία των σχολείων της περιοχής, από τη στιγμή που λόγω της διακοπής της συγκοινωνιακής σύνδεσης, 12 περίπου δάσκαλοι και νηπιαγωγοί δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών στις σχολικές αίθουσες.
Την ίδια ώρα, οι ξενοδόχοι του Πηλίου διαμαρτύρονται για τη δυσφήμιση της περιοχής, που ενδέχεται να έχει αντίκτυπο στην τουριστική κίνηση και την τοπική οικονομία. «Το Πήλιο έχει πρόβλημα εδώ και 40 χρόνια. Τώρα ναι, το πρόβλημα είναι μεγάλο, χρειάζονται όμως λύσεις κι όχι απαγορεύσεις της κυκλοφορίας. Τα χωριά είναι προσεγγίσιμα από επιβατικά αυτοκίνητα και μίνι μπας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, Κ. Λεβέντης.
Ερώτηση της «Θεσσαλών Δύναμη»
 
 
Ερώτηση σχετική με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το οδικό κύκλωμα Πηλίου, κατέθεσαν προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρ. Λιάπη, η οποία κοινοποιείται και προς τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Θεσσαλών Δύναμη» στην οποία αναφέρονται τα εξής:
1. Θα ληφθεί επιπλέον μέριμνα για αύξηση της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Θεσσαλία έτσι ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές που ξεπερνούν κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 11/3 και οδήγησαν στην αρχική δημοπράτηση (Ξουρίχτι – Ζαγορά, υπόλοιπο οδικό δίκτυο Πηλίου);
2. Θα ληφθεί μέριμνα αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί στο εκτεταμένο δίκτυο αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου;
3. Θα επισπευστούν οι μελέτες εφαρμογής για μόνιμη αποκατάσταση επικίνδυνων σημείων με βάση τις γεωλογικές προμελέτες του ΙΓΜΕ που ήδη έχουν εκπονηθεί με πρωτοβουλία των πρώην Δήμων Ζαγοράς και Μουρεσίου καθώς και της Νομαρχίας Μαγνησίας;
4. Θα ληφθούν μέτρα πρόληψης και προστασίας των καθημερινά εξυπηρετούμενων από το οδικό δίκτυο Πηλίου (εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι, οδηγοί Αγροτικού Συν/σμού Ζαγοράς);
  
 
ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Δόθηκαν στους επενδυτές μέσω Αναπτυξιακού 5εκ. €

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατανομής του ποσού των 5.048.676 ευρώ για την πληρωμή των δικαιούχων επενδυτών που είχαν ενταχθεί στον Αναπτυξιακό Νόμο επιχειρηματιών και από τη Μαγνησία.


Τα ποσά αφορούν ωρίμανση πληρωμών του αναπτυξιακού νόμου 3299/04, μέσα στο 2010, καθώς όπως είναι γνωστό έχουν ήδη αποπληρωθεί οι υποχρεώσεις προηγούμενων ετών.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κατανεμηθούν στους δικαιούχους άλλα 6.000.000 ευρώ.


Σε δηλώσεις της η Γ.Γ. της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ Καλλιόπη Γερακούδη τόνισε τα εξής:« Ολοκληρώθηκε μέσα στο Μάρτιο η κατανομή των 5.048.676 ευρώ σε δικαιούχους επενδυτές. Αποτελεί σίγουρα ανάσα και για τους επενδυτές αλλά και για την αγορά η διάθεση των συγκεκριμένων χρηματικών ποσών, τη δύσκολη οικονομικά χρονική περίοδο που περνάμε σαν χώρα. Άμεσα θα κατανείμουμε ακόμη 6.000.000 ευρώ στους επενδυτές και πιστεύουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποπληρώσουμε το σύνολο των υποχρεώσεών μας. »
Γράφει: magnesianews.gr

Η περιφερειακή ανάπτυξη της Θεσσαλίας

Στο επίκεντρο του 3ου Προσυνεδρίου της ΔΗ.ΣΥ στη Λάρισα
Στο 3ο προσυνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα αύριο Σάββατο 9 Απριλίου θα συμμετάσχουν στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας από το Νομό Μαγνησίας.


Η θεματολογία του προσυνεδρίου που είναι το τρίτο μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη εν όψει του ιδρυτικού συνεδρίου που θα γίνει στην Αθήνα 27, 28 και 29 Μαίου, είναι η θέση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την Περιφερειακή Ανάπτυξη της Θεσσαλίας, προβλήματα και προοπτικές του πρωτογενή τομέα - αγροτική οικονομία.


Από τη Μαγνησία θα τοποθετηθούν η υπ. μεταναστευτικής πολιτικής Έλενα Αντωνοπούλου, το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου πρπρόεδρος εργαζομένων ΕΑΣ ΒΟΛΟΥ Αντ. Σκουτίδας καθώς και στελέχη από τον Αλμυρό, το Βελεστίνο, το Πήλιο, τα νησιά Βορ. Σποράδων όπου θα εκθέσουν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κάθε περιοχή.


Στο συνέδριο θα μιλήσει και η πρόεδρος κα Ντόρα Μπακογιάννη που θα βρεθεί την Παρασκευή στην Καρδίτσα για να εγκαινιάσει τα γραφεία του κινήματος.

Για το Αν. Πήλιο
Εξάλλου τον έντονο προβληματισμό τους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Αν. Πήλιο μετά και τις τελευταίες κατολισθήσεις εκφράζει η Διοικούσα επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας Νομού Μαγνησίας. Όπως τονίζεται, «πρέπει το συντομότερο οι ζημιές να αποκατασταθούν εν όψει του Πάσχα και της καλοκαιρινής περιόδου και φυσικά πρώτα και πάνω απ΄ όλα για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.
Γράφει: magnesianews.gr

Συλλήψεις από το Λιμεναρχείο για ναρκωτικά

Σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης
Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της Τετάρτης, στη Θεσσαλονίκη, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, σε συνεργασία με προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ένας 26χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος αλλοδαπός, κατά την διαδικασία ανταλλαγής χρημάτων και ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.


Συγκεκριμένα ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εντός ταξιδιωτικού σάκου, δύο ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης (1049,5 και 1052,1 γραμμαρίων αντίστοιχα) συνολικού μικτού βάρους 2 κιλών και 101,6 γραμμαρίων.


Στην συνέχεια ακολούθησαν νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου συνελήφθη ακόμη ένας 33χρονος αλλοδαπός, διότι στην οικία του, όπου φιλοξενούσε τον 26χρονο ημεδαπό, βρέθηκαν εντός σταχτοδοχείου υπολείμματα ενός αυτοσχέδιου τσιγάρου ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό μικτού βάρους 1,2 γραμμαρίων καθώς και ένας τρίφτης, τα οποία και κατασχέθηκαν.


Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ κατασχέθηκαν και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Γράφει: magnesianews.gr

Απίστευτη τραγωδία δυο οικογενειών στην Ελατεία.-28χρονος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο δωμάτιό τουΗ τοπική κοινωνία της είναι κυριολεκτικά συγκλονισμένη από το τραγικό παιγνίδι που έπαιξε η μοίρα σε δυο οικογένειες…Ο 28χρονος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο δωμάτιό του, στην Ελάτεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.Ο 28χρονος είναι γιος του 56χρονου οδηγού, που πριν λίγες ημέρες παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένα 6χρονο παιδί. Το παιδάκι έπαιζε στο δρόμο μπροστά στο πρατήριο του παππού του όταν συνέβει το μοιραίο… Το 6χρονο αγοράκι......

έδωσε 48ωρη μάχη στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δεν τα κατάφερε.Ωστόσο οι δύο οικογένειες συνδέονται δραματικά με τροχαίο που είχε συμβεί 15 χρόνια πριν! Ο νεαρός τότε πατέρας του 6χρονου, είχε παρασύρει και τραυματίσει με το αυτοκίνητό του, πάρα πολύ σοβαρά, τον αδερφό του 28χρονου αυτόχειρα. Το παιδί τότε νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό στην εντατική και ευτυχώς τα κατάφερε.

lamiareport.gr

Νέες αιματηρές συγκρούσεις στη Συρία

ΔΕΙΤΕ: Εικόνες με νεκρούς από τις συμπλοκές


Νέα ημέρα αιματηρών συγκρούσεων στη Συρία, όπου οι δυνάμεις ασφαλείας πυροβόλησαν και σκότωσαν τρεις διαδηλωτές στην πόλη Νταράα, καθώς χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους μετά τις προσευχές.

Όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία, οι διαδηλωτές τραυματίστηκαν θανάσιμα όταν οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ με πλαστικές σφαίρες και πραγματικά πυρά για να διαλύσουν τους διαδηλωτές οι οποίοι πέταγαν πέτρες και φώναζαν συνθήματα κατά του καθεστώτος και υπέρ της δημοκρατίας.
http://www.newsbeast.gr/ 

Μαγειρεύουν κάτι τα σαϊνια της Βουλής;;;

Τι συμβαίνει ρε παιδιά;;
Μπορεί κάποιος να μας πεί;;
Μαγειρεύουν κάτι τα σαϊνια της Βουλής;;;
Γι'αυτό βουβάθηκε το σύμπαν;;;
Μήπως δεν τούς βγαίνει στο ανακάτεμα η πασιέντσα εκεί στό κατεστημένο κα προσπαθούν ανενόχλητοι αυτό το Σαββατοκύριακο, να πάρουν αποφάσεις εις βάρος μας;;; Φαίνεται οτι η συνδρομή τού Σόμπολου ήταν απαραίτητη αυτό το Σαββατοκύριακο! Απεργώντας δήθεν οι Δημοσιογράφοι, προσπαθούν να μήν εκτεθούν, γιατί τέτοια πιθανά νέα είναι δύσκολο να αποκρυβούν!! Αυτές λοιπόν, οι πολύ συνεργάσιμες με το....
κατεστημένο ντουντούκες, πράττουν κάθε άλλο παρά το λειτούργημά τους!!! Αν οι ανωτέρω υποθέσεις μου είναι σωστές και όντως μαγειρεύεται Νέα Κυβέρνηση ή οτιδήποτε άλλο εις βάρος μας, τότε θα πρέπει να αγοράσουμε όλες τις σάπιες ντομάτες για να υποδεχθούμε τούς από Δευτέρα επιστρέφοντες Δημοσιογράφους!!! Νέα Κυβέρνηση,... ο λόγος το λέει, θα είναι Νέα μέν, αλλά συγκροτημένη από παλαιά λαμόγια!! Θα βάλουν και την κάλυψη από πάνω με την χρήση τού ονόματος «Εθνική Κυβέρνηση», για να μας καλμάρουν, βλέπεις ακόμη πιστεύω ότι μας φοβούνται λίγο, όμως....πολύ λίγο !!! Αν αυτό συμβαίνει, μού είναι άγνωστο, απλώς υποθέτω!!!!! Ζούμε βλέπετε στήν κοινωνία πού ψήφισε την πιό «Μυστικοπαθή Δικτατορική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» τού Κόσμου!!! Αλλά αυτό έγινε και δεν ξεγίνεται πρός το παρόν. Τώρα αν στα κρυφά διαπραγματεύονται καινούργια Κυβέρνηση με την ανοχή των δημοσιογράφων και το ανακοινώσουνε την Δευτέρα τα απεργούντα τέκνα της 4ης εξουσίας, τότε και ο πιό βλάκας Έλληνας θα καταλάβει επιτέλους ότι το κατεστημένο τον χορεύει στό ταψί σαν αρκούδα Γύφτου σε πανηγύρι!! Εγώ είμαι πάντως πολύ προβληματισμένος!!! Πώς είναι δυνατόν ένας έξυπνος λαός όπως εμείς να περιμένουμε πρωτοβουλία από ανεπάγγελτους σφογγοκωλάριους συνομώτες για την σωτηρία μας;;;; Όλοι αυτοί είναι τού "Δός ήμίν σήμερον" διότι αύριο μπορεί να χάσουνε την κουτάλα!!!!!Μα δεν βλέπετε τι γίνεται;; Ούτε η Μαφία στην Σικελία δεν έχει τέτοιο κώδικα σιωπής, σαν και αυτόν πού έχουν όσοι περνούν από το κατώφλι της Βουλής!!!Ρε παιδιά, νομίζω ότι αυτοί, εννοώ τούς πρωτοεκλεγμένους κάθε εκλογικής περιόδου, αμέσως μετά την επίσημη βουλευτική ορκωμοσία, πρέπει να κατεβαίνουν στα υπόγεια της Βουλής, ή πηγαίνουν σε κάποιο κρυφό χώρο και εκεί παίρνουν και δεύτερο, μυστικό όρκο της σιωπής και τού κουκουλώματος!!! Ξέρουν από πρώτο χέρι οτι στήν κυριολεξία η «σιωπή είναι χρυσός»!!!!!!!!!! Εναν όρκο πού θα πρέπει να λέει....... " Θα υπερασπισθώ τόν κλέφτη και προδότη συνάδελφο, σε όποιο κόμμα και αν ανήκει, με τήν άκρα σιωπή μου και με όλη την δύναμη της ψυχής μου, διότι μόνον έτσι θα πλουτίσω και εγώ όταν έλθει η σειρά μου να γίνω Υπουργός"!!!! Αλλοιώς δεν εξηγείται όλο αυτό το θέατρο για το κουκούλωμα της ρεμούλας και της προδοσίας εκεί μέσα!!!! Κανένας δεν πάει φυλακή απ’αυτούς!!! Για τόν Λαό όμως ισχύουν άλλοι νόμοι... διάβαζα σήμερα ότι Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, χώνει για 11 χρόνια στήν φυλακή 77χρονο, διότι υπερασπίστηκε με μαχαίρι τήν οικογένειά του και την ζωή του από ληστές πού μπήκανε στό σπίτι του!!!! Τέτοιο ρεζίλι και εξευτελισμός λαού δεν γίνεται πουθενά αλλού στόν Κόσμο!!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω, πώς είναι δυνατόν, εμείς οι κατά τ’αλλα ξύπνιοι Έλληνες τούς αφήνουμε να μας μεταχειρίζονται σαν μαύρους ιθαγενείς σε αποικία λευκών!!!! Επιπλέον, ενώ γνωρίζουμε πάνω κάτω τι συμβαίνει, περιμένουμε από μερικούς ανεπάγγελτους και κρατικοδιίαιτους απατεώνες να συλλάβουν τούς κλέφτες της Κρατικής περιουσίας!! Μπορεί ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο;;;; Έχετε ακούσει ποτέ για κάποιον ότι συνέλαβε τον εαυτό του ή κόρακας να έβγαλε κοράκου μάτι;;;;;;;

chriskay

Στηρίξτε τους Έλληνες... ~ apneagr

Στηρίξτε τους Έλληνες... ~ apneagr

Περικοπή αποδοχών υπαλλήλου του Δήμου, λόγω συμμετοχής του στην τετράωρη στάση εργασίας να τα νέα της ΣΚΟΠΕΛΟΥ!!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Έχοντας υπόψη
1. Την αριθ. 28573/29-10-1977 /γή της Νομαρχίας Μαγνησίας, με την οποία
κοινοποιείται η αριθ. 83952/27-10-1977 /γή του Υπουργείου Εσωτερικών περί
παρακρατήσεως των αποδοχών απεργησάντων υπαλλήλων των ΟΤΑ.
2. Τις με αριθ. Πρωτ. 44809/1287/17-4-84, 35992/1519/19-4-88
2045219/4760/00022/98 ερμηνευτικές εγκυκλίους του Υπουργείου
Οικονομικών και την παρ. 2 του άρθρου 37 του Ν. 1731/87.
3. Τα υπ ΄αριθ. 2/14599/0022/2303-2004 και 2/70588/0022/05-12-2006
έγγραφα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με θέμα «Περικοπή αποδοχών
σε περίπτωση απεργίας»
4. Τις διατάξεις του Ν. 3205/2003 «(ΦΕΚ 297/τ.Α ΄) «Μισθολογικές ρυθμίσεις
λειτουργών και υπαλλήλων του Δ ημοσίου, ΔΝΠ και ΟΤΑ μονίμων στελεχών
των Ενόπλων υνάμεων και αντιστοίχων της Ελληνικής Αστυνομίας του
Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος και άλλες συναφείς διατάξεις».
5. Tις διατάξεις του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης ημοτικών και
Κοινοτικών Υπαλλήλων»
6. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της
Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Δ ιοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης».
7. Το γεγονός ότι, ο κάτωθι μόνιμος υπάλληλος του Δ ήμου Σκοπέλου συμμετείχε
στην τετράωρη στάση εργασίας της Α Ε Υ στις 05-04-2011.
Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε
Την περικοπή αποδοχών από τον μισθό μηνός Ιουνίου 2011, του υπαλλήλου του
ήμου μας Κρασσά Ευάγγελου του Δημητρίου, κλάδου Ε1 Διοικητικού, με βαθμό Γ ΄,
λόγω συμμετοχής του στην τετράωρη στάση εργασίας (11:00πμ – 15:00μμ) της
Α. .Ε. .Υ στις 05-04-2011.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ?

Βελτίωση της οργάνωσης - διοίκησης των Κέντρων Υγείας


 Παρουσία του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Αντώνη Δημόπουλου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Βελτίωση της Oργάνωσης και Διοίκησης των Κέντρων Υγείας και της Eξυπηρέτησης των Xρηστών των Υπηρεσιών Υγείας» που διοργάνωσε η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Στην ημερίδα παρευρέθηκαν διοικητές νοσοκομείων, διευθυντές Κ.Υ., ιατροί και επαγγελματίες υγείας της περιοχής.
Στην αρχή της ημερίδας, χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γεώργιος Τσίγκας, εκ μέρους του δημάρχου Λαρισαίων ο Χρήστος Κέλλας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Καθηγητής Πνευμονολογίας του Π.Γ.Ν. Λάρισας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης και ο διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. Πέτρος Τομάρας, ενώ στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Αντώνης Δημόπουλος κήρυξε την έναρξη των εργασιών.
Με τους, Παρασκευή Σκιαδοπούλου (υποδιοικήτρια 5ης ΥΠΕ.), Ιωάννη Γκογκογιάννη (διευθυντή 5ης Υ.ΠΕ.) στο προεδρείο της ημερίδας, οι εισηγήσεις – διαλέξεις που ακολούθησαν είχαν ως εξής: Στόχοι - ρόλος και επιδιώξεις ΠΦΥ (εισηγήτρια Βασιλική Καφαντάρη, διοικήτρια Γ.Ν. Χαλκίδας). Οι νέες Δομές Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης - Τοπική Αυτοδιοίκηση –Τοπική Κοινότητα –Τοπική Ανάπτυξη και Π.Φ.Υ. (εισηγητής Θεόδωρος Χατζηπαντελής, Καθηγητής Τμήματος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ). Θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας Κ.Υ. (εισηγητής Ιωάννης Βλαχομήτρος Συντονιστής Διευθυντής Κ.Υ. Τυρνάβου).
Από το Κ.Υ. στη Μονάδα Π.Φ.Υ. (εισηγητής Μιχαήλ Βενιζέλος Συντονιστής Διευθυντής Κ.Υ. Πύλης). Αξιολόγηση Μονάδων Π.Φ.Υ.- Προβλήματα και Προοπτικές (εισηγητής Ελευθέριος Θηραίος Επιμελητής Α΄ Γενικής Ιατρικής Κ.Υ. Βάρης WHO NCD/PHC CONSULTANT). Ο ρόλος του ιατρού στις δράσεις της Π.Φ.Υ. και Αγωγής Υγείας στα Κ.Υ. της 5ης Υ.ΠΕ (εισηγητής: Δημήτρης Μιχάλης Συντονιστής Διευθυντής Κ.Υ. Αλιάρτου). Ο ρόλος του νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού στην παροχή υπηρεσιών Π.Φ.Υ. (εισηγητής Παραλίκας Θεοδόσης Καθηγητής Εφαρμογών Tμήμα Νοσηλευτικής ΤΕΙ Λάρισας). Εξυπηρέτηση χρηστών υπηρεσιών υγείας στις Μονάδες Π.Φ.Υ. (εισηγητής Νικόλαος Δήμου Επιμελητής Α΄ Γενικής Ιατρικής Κ.Υ. Ψαχνών). Η Συνταγογραφία στα Κ.Υ. & Π.Ι. – Ηλεκτρονική Συνταγογραφία (εισηγητής Απόστολος Χατζηκυριάκος Συντονιστής Διευθυντής Κ.Υ. Βελεστίνου). Η σημασία των στατιστικών στοιχείων κίνησης ασθενών στα Κ.Υ. & η σημαντικότητα του ESY.net - Θέματα Πληροφορικής (εισηγητές ο κ. Γκίζας και ο κ. Σταματιάδης στελέχη 5ης Υ.ΠΕ). Διαχειριστικά θέματα Μονάδων Π.Φ.Υ. (εισηγητής Ιωάννης Γκογκογιάννης Διευθυντής 5ης Υ.ΠΕ).
.eleftheria

Οι Χαλκιδικιώτες πρόσφυγες του 1821 στη Σκόπελο

Οι πειρατές της Χαλκιδικής


Οι Χαλκιδικιώτες πρόσφυγες του 1821 στη Σκόπελο προκειμένου να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες ένδειας προέβαιναν κάποτε σε ακραίες πράξεις.
Παρακάτω ένα έγγραφο από τα ΓΑΚ που αναφέρει τους Χαλκιδικώτες οπλαρχηγούς κατόχους πλοίων.
Ο Αναστάσης Χιμευτός από Κασσάνδρα (Βάλτα), ο Κώστας Δουμπιώτης, ο Στεριανός Μαρίνος από το Γομάτι, ο Αθανάσιος Χαλκιάς από τα Ριζά (Σιποτνίκια), ο Τσατσαρώνης από Κασσάνδρα κ.α. πραγματοποιούσαν συχνά..... κρουζιέρες στο Αιγαίο.

Ορισμένοι από τους παραπάνω φυλακίστηκαν από τον Καποδίστρια 1828-29. Από τη φυλακή στέλνουν γράμμα προς τον Κυβερνήτη ζητώντας αποφυλάκιση.


http://doumbia-istoria.blogspot.com/

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΗΟΛΟΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ  ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Η ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ  ΣΚΟΠΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Μάχη με ομπρέλες θαλάσσης....και στην Σκόπελο λέτε να έχουμε τα ίδια? .

Σκηνές έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ δημοτικού παράγοντα στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και επιχειρηματία που εκμεταλλεύεται εμπορικά την παραλία Αμμουδάρα της περιοχής εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, με αφορμή την εκμετάλλευση της συγκεκριμένης περιοχής, ενόψει θερινής σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, δημοτικός παράγοντας βρέθηκε κρατούμενος στο Α.Τ μετά από μήνυση για εξύβριση που κατέθεσε σε βάρος του ο επιχειρηματίας που εκμεταλλευόταν την περσινή σεζόν την παραλία, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται - επίσης φρουρούμενος-  ένας ακόμα εκπρόσωπος του Δήμου, μετά την "ομπρελιά" που του κατάφερε ο ίδιος επιχειρηματίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι του δήμου προσπάθησαν να τοποθετήσουν στην παραλία καρέκλες και ομπρέλες, προκειμένου να την ετοιμάσουν ενόψει της θερινής σεζόν, αλλά και προκειμένου να μπορεί από τώρα να δέχεται επισκέπτες.
Το γεγονός αυτό φέρεται να εξόργισε τον Αγιονικολιώτη επιχειρηματία που εκμεταλλευόταν μέχρι πρότινος την έκταση, χωρίς όμως να έχει καταβάλλει και το ανάλογο μίσθωμα όπως όφειλε.
Η αντίδραση του είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουν στην περιοχή οι δημοτικοί παράγοντες  αλλά και άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την συμπλοκή που ακολούθησε.
Οπλισμένος με ομπρέλα θαλάσσης, ο επιχειρηματίας στράφηκε στον ένα εκπρόσωπο του Δήμου, ρίχνοντας τον στο έδαφος και τραυματίζοντας τον.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε απάντηση από την πλευρά των παραγόντων του Δήμου.
Ακολούθησε ένα "αλαλούμ" μέχρι να απομακρυνθούν άπαντες από την παραλία και να καταλήξουν κάποιοι στο τμήμα και κάποιοι στο νοσοκομείο.
Η υπόθεση αναμένεται σύντομα, να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα για ελεύθερες στο κοινό παραλίες, δηλώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Αγίου Νικολάου.
http://news247.gr

Η Τρόικα... βάζει χέρι στην ΑΕΚ!

 

Στο κλίμα της εποχής θα κινηθεί η Ένωση που σχεδιάζει άγριες περικοπές στα συμβόλαια των παικτών, ενώ δεν αποκλείεται να πουλήσει αρκετούς πρωτοκλασσάτους ώστε να εξοικονομήσει χρήματα.

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στην ΑΕΚ

Έβαλαν φωτιά σε σύνδεσμο της ΑΕΚ – Δείτε το βίντεο

Το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ την "υποχρεώνει" να περικόψει τα έξοδα της. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθεί όπως όλα δείχνον το καλοκαίρι, εκτός κι αν γίνει η έκπληξη και βρεθεί "συμπαίκτης" που θα βάλει χρήματα στην ΠΑΕ.

Ο πρώτος στόχοις των διοικούντων είναι να μειώσει τα συμβόλαια Σκόκο και Χιμένεθ. Ο Αργεντινός πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ και το νέο του συμβόλαιο προβλέπει αμοιβές 1,2 εκ. ευρώ ετησίως. Αντίστοιχα είναι τα ποσά και για τον τενχικό της Ένωσης.

Ο Σκόκο δεν αποκλείεται να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού αρκεί βέβαια να εισπράξει η ΑΕΚ τα 3 εκ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα. Όσον αφορά στον Χιμένεθ το συμβόλαιο του λήγει το 2012 όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει στην Ελλάδα μέχρι τότε.

Από εκεί και πέρα, στο στόχαστρο της διοίκησης θα μπουν τα συμβόλαια των Ντιόπ, Γκερέιρο. Ο πρώτος αμοίβεται με 800.000 ευρώ ετησίως ενώ ο δεύτερος με 590.000 ευρώ. Λογικά θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν και οι δύο.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και για τον Σάχα που εισπράττει 550.000 ευρώ το χρόνο, ενώ ο Μπλάνκο που είναι ο επόμενος πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν.

Μείωση θα προταθεί και στον Νίκο Λυμπερόπουλο που είναι ο τελευταίος παίκτης που υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ ετησίως.
http://www.newsit.gr

Ηράκλειο: Έρευνα για τη σεξουαλική παρενόχληση στο λιμεναρχείο

 

Το δρόμο της δικαστικής διερεύνησης έχει πάρει η υπόθεση της καταγγελίας λιμενοφύλακα για σεξουαλική παρενόχληση από αξιωματικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου...

αφού ξεκίνησε με τις καταθέσεις των πρώτων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε για να διαπιστωθεί εάν ισχύει ή όχι η καταγγελία. Το γραφείο της διοικητού της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Κρήτης και Δωδεκανήσων του Λ.Σ κας Στ. Παπαδάκη που διενεργεί την Ε.Δ.Ε πέρασε πρώτος ο λιμενάρχης Ηρακλείου κ. Μ. Βαφείδης, ενώ ακολούθησαν κι άλλα άτομα, κυρίως γυναίκες που υπηρετούν στο λιμεναρχείο Ηρακλείου, ενώ οι κλήσεις για κατάθεση θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.
Κανείς μέχρι και χθες από όσους κλήθηκαν να καταθέσουν δεν ανέφεραν κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει την έρευνα που διεξάγεται σε ασφαλή συμπεράσματα. Η καταγγελία, σύμφωνα με το cretalive.gr, δεν θα επαληθευτεί εάν δεν κληθεί να καταθέσει και τρίτο πρόσωπο που είναι άσχετο με το Λιμενικό Σώμα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Οι ίδιοι λιμενικοί τονίζουν ότι εάν ισχύει η καταγγελία δύσκολα η συνάδελφός τους που υπέστη τη σεξουαλική παρενόχληση, όπως καταγγέλθηκε, θα βρει τη δύναμη να το επιβεβαιώσει στο πλαίσιο της ΕΔΕ επώνυμα πλέον. Και υποστηρίζουν τη θέση τους λέγοντας ότι κάποιες αλλαγές που σημειώθηκαν στην υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα «δένουν» το στόμα της καταγγέλλουσας, εάν ισχύουν τα καταγγελλόμενα.
http://www.newsit.gr

Απίστευτο βόλεμα ΄΄ με τους προσωρινούς ενεργειακούς επιθεωρητές απο το υπεκα σε μεγαλομηχανικους και ΄΄παλιους΄΄ μηχανικούς με περιβαλλοντικές επιπτώσεις


Στην Ελλάδα του 2011 δυστυχώς τα βολεματακια σε συγκεκριμένες ομάδες ζουν και βασιλεύουν παρά τις διακηρύξεις του πρωθυπουργού....
Το συγκεκριμένο ΄΄βολεμα΄΄ είναι γνωστό σε όλους αλλά ίσως επειδή μεγαλομηχανικοι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα αποσιωπείται. Μόνο το κόμμα των οικολόγων ίσως επειδή ενδιαφέρεται πραγματικά για το περιβάλλον και δεν εξαρτάται από συμφέροντα έβγαλε ανακοίνωση που καυτηριάζει το γεγονός πως 1 χρόνο μετά από το νομοσχέδιο για τους ενεργειακούς επιθεωρητές δυστυχώς η χώρα μας δεν διαθέτει πιστοποιημένους επιθεωρητές αλλά αυθαίρετα , βαπτισμένους ,με αντιεπιστημονικά κριτήρια ΄΄προσωρινους΄΄ .με βασικό προσόν την ηλικία άσχετα με την ειδικότητα τους και αν γνωρίζουν το αντικείμενο.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αντί όπως προβλέπει το σχετικό νομοσχέδιο μετά από εξετάσεις πιστοποίησης ,(ώστε να διασφαλιστεί η γνώση τους σε δράσεις εξοικονόμησης) να οριστούν κανονικοί πιστοποιημένοι ενεργειακοί επιθεωρητές μηχανικοί., το ΥΠΕΚΑ εκμεταλλευόμενο παράθυρο που το ίδιο δημιούργησε στον νόμο όρισε με πρόσχημα την επίσπευση διαδικασιών , ΄΄προσωρινους΄΄ επιθεωρητές όλους όσους είχαν πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία , ενώ καθυστερεί επιδεικτικά τον ορισμό εξετάσεων πιστοποίησης κανονικών επιθεωρητών.

Ο προφανής λόγος είναι η αύξηση κύκλου εργασιών σε παλιούς μηχανικούς ,άσχετα αν ορισμένοι δεν έχουν επαρκείς γνώσεις στον συγκεκριμένο τομέα ---δικαιολογημένα λογω ειδικότητας--- και η περαιτέρω εξαθλίωση των νεότερων μηχανικών οι οποίοι έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης .

Εντω μεταξύ οι πολιτικοί αφού εξωθούν στη ανεργία τους νεότερους μηχανικούς , ρίχνουν και μερικά κροκοδείλια δάκρυα για την ανεργία των νέων επιστημόνων και την εξώθηση τους σε μετανάστευση.

Τα αποτελέσματα του αυθαίρετου αντιεπιστημονικού ορισμού ΄΄προσωρινων΄΄ είναι

1)Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις του γεγονότος άνθρωποι μη πιστοποιημένοι να διενεργούν επιθεωρήσεις θέτοντας σε αμφιβολία τα αποτελέσματα τους
(Αλήθεια αν μερικοί προσωρινοί αποτύχουν στην μελλοντική πιστοποίηση ,αυτό τι θα σημαίνει για την αξιοπιστία των επιθεωρήσεων τους;;;;;;;;)

2) Απίστευτο επαγγελματικό αποκλεισμό σε επιστήμονες με μεταπτυχιακά, διδακτορικά, εξειδίκευση στο αντικείμενο ,και εμπειρία μέχρι και 9 χρόνια , με την πρωτοφανή παγκοσμίως δικαιολογία ότι μπορεί να είναι πιο εξειδικευμένοι και σχετικοί με το αντικείμενο αλλά είναι νέοι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο δικαιολογημενος φοβος μας είναι, ότι οι εξετάσεις πιστοποίησης θα καθυστερήσουν και άλλο ώστε οι προσωρινοί να εκμεταλλευτούν πλήρως το άδικο ,αντιεπιστημονικό επαγγελματικό πλεονέκτημα που τους εξασφάλισε το κράτος και μετά ακόμα και να αποτύχουν απλώς θα προσλάβουν κανέναν ΄΄νέο΄΄ πιστοποιημένο επιθεωρητή ως μισθωτό με 500-600 ευρώ αφού θα έχουν εδραιωθεί στην αγορά και θα έχουν συνεργασίες ήδη με συμβολαιογράφους, δικηγόρους.

΄΄ΝΕΟΣ΄΄ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου