Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τραυματίες οπαδοί της ΑΕΚ και σπασμένα πούλμαν


- Πούλμαν που μετέφεραν φίλους της ΑΕΚ από τις Σέρρες δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού!
- Τραυματίστηκε ο οδηγός και επιβαίνοντες που καταγγέλουν στο NewsIt ολέθρια λάθη της αστυνομίας. Δείτε αποκλειστικές ΦΩΤΟ και βίντεο.
- Μεγάλης έκτασης επεισόδια νωρίτερα σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Ζωγράφου.
- Σοβαρά επεισόδια και έξω από το πέταλο μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της αστυνομίας. Δείτε τις συνθέσεις των ομάδων.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

19.40 Το κλίμα πλέον είναι σχετικά ήρεμο στο ΟΑΚΑ όπου όμως η ατμόσφαιρα είναι βαριά λόγω  των χημικών που έπεσαν νωρίτερα.

19.35
Έκαναν την εμφάνιση τους και οι παίκτες του Ατρομήτου.

19.30
Μπήκε για ζέσταμα ο Ατρόμητος.

19.25
Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ματς. Ας δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος, Ντιόπ, Λαγός, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

Ατρόμητος:  Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Τάτος, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκος

19.25 Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Κυνηγητό μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και οπαδών της ΑΕΚ έξω από το ΟΑΚΑ. Κανογόνα, πέτρες και χημικά συνθέτους άλλο ένα σκηνικό ντροπής.

19.15
Δύο πούλμαν από τις Σέρρες που μετέφεραν οπαδούς της ΑΕΚ έφτασαν σπασμένα στο ΟΑΚΑ. Όπως καταγγέλουν οι επιβαίνοντες, η αστυνομία τους οδήγησε από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου εκεί υπήρχαν σε εξέλιξη επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της Ένωσης.


ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Τα πούλμαν δέχτηκαν επίθεση με απολογισμό σπασμένα τζάμια και μικροτραυματισμούς. Δείτε τις αποκλειστικές ΦΩΤΟ του NEWSIT.

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

19.00
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η είσοδος των φίλων του Ατρομήτου.

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

18.45
Τα πούλμαν που μετέφεραν του οπαδούς του Ατρομήτου έφτασαν στο ΟΑΚΑ.

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

18.30 Στο ΟΑΚΑ βρίσκεται πλέον και η αποστολή του Ατρομήτου.

18.15 Έφτασε η αποστολή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

18.10 Η ηρεμία επανήλθε στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, εν αναμονή και της αφίξεως των οπαδών του Ατρομήτου. Από το Περιστέρι έχουν αναχωρήσει περισσότερα από 100 πούλμαν.

Λίγο μετά τις 18.00 αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ που είχαν φτάσει στο ΟΑΚΑ, προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο έχοντας καπνογόνα στην κατοχή τους. Αυτό έγινε αντιληπτό από την αστυνομία, αλλά δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς.



Τα αίματα άναψαν γρήγορα και οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω στην ένταση κάποιοι προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς να έχουν εισιτήριο, κάτι που τελικά δεν έγινε.



Πάντως ο τελικός δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά μιας και νωρίτερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το "δωματιάκι", συνεπλάκησαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger