Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πώς προτιμούν τα ζώδια την πίτσα

Κριός: Θέλετε την πίτσα σας με μπόλικο καυτερό πιπέρι.

Ταύρος: Προτιμάτε δύο πίτσες με απ΄όλα, για την περίπτωση που δεν σας χορτάσει η μία.

Δίδυμοι: Σας αρέσει με μανιτάρια και ελιές, αλλά κουβεντιάζετε συνήθως τόση πολλή ώρα με το σερβιτόρο ή το ντελίβερι μπόυ, που ξεχνάτε να τη φάτε.

Καρκίνος: Ψήνετε τη δική σας πίτσα, κατασκευάζοντας τη ζύμη από την αρχή και χρησιμοποιώντας τις ντομάτες από τον κήπο σας.

Λέων: Προτιμάτε την πίτσα γκουρμέ αντί για τις καθιερωμένες από τη μόδα ιταλικές, αλλά τρώτε μόνο ένα κομμάτι έτσι ώστε το στομάχι σας να εξακολουθεί να φαίνεται επίπεδο όταν φοράτε τα τζιν σας.

Παρθένος: Την προτιμάτε με μπόλικο τυρί και ζητάτε έξτρα πετσέτες για να μη λεκιαστείτε από τα λίπη.

Ζυγός: Παραγγέλνετε δύο πίτσες, μία με κρεατικά και μία για χορτοφάγους, επειδή δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια από τις δύο προτιμάτε.

Σκορπιός: Παραγγέλνετε την πίτσα σας με ανανά, αντσούγιες και μυστική σάλτσα και όταν έρθει, παίρνετε εκτός από αυτή, και τον αριθμό κινητού του ντελιβερά.

Τοξότης : Εσείς προτιμάτε πίτσα βραζιλιάνα ή μεξικάνικη πίτσα, απαραιτήτως όμως μέσα σε οικολογικό ανακυκλώσιμο πακέτο.

Αιγόκερως: Συμπαθείτε οποιαδήποτε πίτσα που μπορεί να είναι διπλωμένη σε calzone-ύφος έτσι ώστε να μπορείτε να τρώτε ενώ εργάζεστε.

Υδροχόος: Mμμμμ…  μια πίτσα με τυρί σόγιας και ποικιλία οργανικών λαχανικών δεν σας ακούγεται πολύ εύγευστη;

Ιχθύς: Επειδή δυσκολεύεστε να βρείτε την πιτσαρία και χάνεστε στη διαδρομή, προτιμάτε στο τέλος να φάτε σε ένα ταϊλανδέζικο εστιατόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger