Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019

Άγριος καυγάς αντρόγυνου στην Σκόπελο


Όπως σας υποσχέθηκα σήμερα θα σας πω Τι έγινε με ένα ζευγάρι πριν λίγες μέρες  στην σκόπελο Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε γειτονιά της Σκοπέλου 

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «Ξέπλυμα» που μπορεί να εξυπηρετήσει πολλαπλούς σχεδιασμούς;


Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου
Eurokinissi
Η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου
Τις αντιδράσεις σωματείων εργαζομένων και φορέων έχει προκαλέσει η πρόταση της εισαγγελέα Αδαμαντίας Οικονόμου, με την οποία όχι μόνο βγάζει λάδι τη ναζιστική δολοφονική Χρυσή Αυγή και τους κατηγορούμενους, αλλά πολύ περισσότερο αποδέχεται πλήρως την υπερασπιστική γραμμή των ναζί, «ξεπλένοντας» έτσι την εγκληματική τους δράση. Αμέσως μετά το άκουσμα της εισαγγελικής πρότασης, σωματεία και φορείς, με ανακοινώσεις, παρεμβάσεις και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, κατήγγειλαν όσα προκλητικά ακούστηκαν από την εισαγγελέα. Και κάλεσαν τους εργαζόμενους να είναι σε επαγρύπνηση για να απομονώσουν τους φασίστες. Ανακοίνωση εξέδωσαν το ΠΑΜΕ, η ΠΣΟ και δεκάδες σωματεία, καθώς επίσης η ΠΕΑΕΑ και η ΠΕΚΑΜ.
Εάν υιοθετηθεί από το δικαστήριο αυτή η προκλητική πρόταση της εισαγγελέα, όχι μόνο θα αθωωθούν οι δολοφόνοι αλλά - πολύ περισσότερο - θα δικαιωθούν. Και θα παραδοθούν στην κοινωνία «άσπιλοι και αμόλυντοι», για να συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση. Εάν υιοθετηθεί η πρόταση, θα αναγνωριστεί ότι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση, κάτι που ταυτίζεται με τον ναζιστικό της χαρακτήρα.

Για ένα Κοινωνικό - Ασφαλιστικό Σύστημα στην υπηρεσία της προστασίας και των αναγκών των Αναπήρων


Από διαμαρτυρία αναπήρων στα ΚΕΠΑ
Από διαμαρτυρία αναπήρων στα ΚΕΠΑ
Διαχρονικά, όλες οι αστικές κυβερνήσεις, «φιλάνθρωποι» επιχειρηματίες, Οδηγίες και κατευθύνσεις της ΕΕ, εμφανίζουν ότι οι άνθρωποι με αναπηρία αποτελούν προτεραιότητα ως «ευαίσθητη κοινωνική κατηγορία».
Μιλούν για μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία των ΑμεΑ. Σε ορισμένες περιπτώσεις παίρνουν και κάποια μέτρα οικονομικού και κοινωνικού χαρακτήρα, πολύ πίσω όμως από τις πραγματικές ανάγκες των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων (εφεξής ΧΠ), μέτρα που για ευνόητους λόγους πάντα φρόντιζαν για την αναγκαία διαφήμισή τους.
Επίσης, στην πολιτική πρακτική του κράτους και των αστικών κομμάτων, η ίδια η αναπηρία δεν αντιμετωπίζεται ως ένα κοινωνικό ζήτημα, που έχει ευθύνη να αντιμετωπίσει η κοινωνία μέσω του κράτους, αλλά ως ένα «ατομικό» πρόβλημα, που σε μεγάλο βαθμό πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ατομική και οικογενειακή ευθύνη.
Η ατομική και οικογενειακή ευθύνη υπάρχει, αλλά για να μπορέσει να έχει αποτέλεσμα θα πρέπει να «ακουμπάει» στη δυνατότητα να αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα, υποδομές και υπηρεσίες, με ευθύνη του κράτους, που θα τα αναπτύσσει και θα τα χρηματοδοτεί. Αλλιώς οι ανάπηροι και οι οικογένειές τους που ανήκουν στα λαϊκά στρώματα, δηλαδή η πλειοψηφία, ελάχιστες ανάγκες μπορούν να καλύψουν από μόνοι τους και μάλιστα με τεράστιο κόστος.

Μόλις κυκλοφόρησε "Το εγχειρίδιο του καλού πολίτη", από τον εκδοτικό οίκο Μ. Χρυσοχοϊδη. - Για να ζουν αυτοί καλά και μεις χειρότερα ή καθόλου

Της Τ. Γ.

Το 2019 φτάνει στο τέλος του. Η κυβέρνηση με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζει το 1950, και μαζί με τις ευχές της, προσφέρει στους πολίτες, σε καινούργια έκδοση, "Το εγχειρίδιο του καλού πολίτη" ως μπροσούρα επιβίωσης της "νέας" χρονιάς.

Συνεχίζει κανονικά ο Πρωτέας μέχρι και τις 27/01/2020 τα δρομολόγια του


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου