Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ταλιμπανιστήρια


Γράφει ο mitsos175

Κούλη, άκουσα πως θα κάνεις πάλι απόπειρα να φέρεις νόμο περί βλαστήμιας. Θέλεις σώνει και καλά να κλείσεις τους Χριστιανούς μέσα; 
Γιατί αυτοί κατεβάζουν καντήλια και λένε Χριστοπαναγίες περισσότερο από τους άθεους. Όσο για μένα, κάνε το. Θα γελάσω πάρα πολύ. Γιατί κι εγώ πιστεύω. Στο Στάλιν! Κι όποιος βλάστημος πει ξανά κακοήθειες για το Θεό μας, θα τα πούμε...

Ένα άλλο που θέλουν τα Ταλιμπανιστήρια είναι η απαγόρευση της έκτρωσης. Είμαι κατά της έκτρωσης, αλλά είμαι περισσότερο κατά των απαγορεύσεων, όσον αφορά προσωπικές υποθέσεις.

Ποιος κερατάς θα πει σε μια γυναίκα τι να κάνει; Αυτή ξέρει καλύτερα από όλους τους απέξω.

Βεβαίως ο Άδωνις, ως αρμόδιος σε όλα, λέει πως δεν μπορούμε να κάνουμε εκτρώσεις, όταν η Ελλάδα μειώνεται σε πληθυσμό. Δηλαδή, αν είχαμε αύξηση, θα μπορούσαμε;

Εγώ πρότεινα, να πηδήξουμε τον Κούλη, τον Άδωνι και τους υπόλοιπους, που ενδιαφέρονται να αυξηθούν οι Όμοιοι Σπαρτιάτες και οι Εταίροι Μακεδόνες, ώστε να έχουμε πολλούς στρατιώτες κι ακόμα περισσότερους μελλοντικούς φορολογούμενους. Γιατί γι' αυτό ενδιαφέρονται.

Η απορία μου είναι πως με τόσο πήδημα από την κυβέρνηση δεν έχουμε γκαστρωθεί όλοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η εξήγηση είναι διπλή. Ή είναι ανίκανοι ή φοράνε προφυλακτικό.
Το επόμενο βήμα λοιπόν της ανίκανης κυβέρνησης για να αυξηθεί ο πληθυσμός θα είναι η απαγόρευση του προφυλακτικού! Η Εκκλησία το κάνει χρόνια.

“Τη χρήση δε του προφυλακτικού η Εκκλησία μας τη χαρακτηρίζει ως πράξη εφάρματη. Γι’ αυτό και οι ακολουθούντες τα διδάγματα της Εκκλησίας, θα πρέπει να εφαρμόζουν την αποχή και την εγκράτεια, ενώ με το προφυλακτικό αμαρτάνουν”.

Για να σταθούμε λιγάκι εδώ. Πρακτικά θα πρέπει να υπάρχει τρόπος να εφαρμοστεί η απαγόρευση του προφυλακτικού. Άρα οι μπάτσοι δεν θα μπουκάρουν απλά στα σπίτια, αλλά θα μας παίρνουν μάτι όταν κάνουμε έρωτα!
“Γιατί φοράς κουκούλα ρε; Βγάλε την αμέσως”! Ιδιώνυμο κι αυτό! Δεν είναι βίτσιο, είναι νόμος. Κι αν έχεις τρακ μπροστά σε κόσμο, θα αναλαμβάνει το όργανο να σε διευκολύνει πηγαίνοντας με την/τον σύντροφο σου.

Ας υποθέσουμε όμως πως όλοι γινόμαστε ξαφνικά καλοί Χριστιανοί. Κι ακολουθούμε πιστά τις εντολές της Εκκλησίας. Μάλιστα είμαστε τόσο πιστοί, που θέλουμε όλοι να γίνουμε καλόγεροι και καλόγριες. Όχι σαν αυτούς που βλέπουμε στις τσόντες, τους άλλους, που θεωρούν το sex αμαρτία. Κλεινόμαστε λοιπόν στα μοναστήρια κι αρχίζουμε τις προσευχές. Σεξ κομμένο με το μαχαίρι. Άουτς! Τι λέτε, θα αυξηθεί έτσι ο πληθυσμός της χώρας; Ή η Ελλάδα που “ποτέ δεν πεθαίνει” θα εξαφανιστεί μετά από μερικές δεκαετίες;

Σήμερα το κράτος όχι μόνο δεν βοηθά, αλλά περικόπτει το επίδομα παιδιού για να το αντικαταστήσει με μια εφάπαξ εισφορά από ψίχουλα, που από τη μια αφορά μόνο τους νέους γονείς, από την άλλη είναι 30 λεπτά την ημέρα ανά οικογένεια! “Σώθηκε” η Ελλάδα! Με τόσα “πολλά” που δίνει ο εξηνταβελόνης Μητσοτάκης θα κάνουμε καμιά δεκαριά παιδιά, για να πάρουμε μισό πιάτο φαΐ! “Πλουτίσαμε”!

Όταν επομένως οι πολιτικοί ρίχνουν το βάρος κάπου είναι καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους. Το δημογραφικό είναι ένα θέμα οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό.
Η αύξηση του πληθυσμού εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες, που σχετίζονται με τη κυβερνητική πολιτική. Η πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του πληθυσμού. Το λέγαμε πριν ακόμα εφαρμοστούν τα μνημόνια. Θα έχουμε μείωση του πληθυσμού, αλλά και του προσδόκιμου ζωής.

Τα νοσοκομεία απαξιώνονται. Αυτό τι επίπτωση νομίζουν πως έχει στην υγεία και τον ίδιο τον πληθυσμό; Χιλιάδες νέοι άνεργοι αναγκάζονται να αναζητήσουν δουλειά σε ξένες χώρες.
Αν σταματήσουν τη λεηλασία μας θα αυξηθούμε. Αν μας αφήσουν να ζήσουμε, θα το κάνουμε. Όμως οι νεοδημοκράτες είναι παράσιτα. Τα παράσιτα δεν τα νοιάζει, αν οργανισμός που παρασιτούν πεθάνει. Θα ψάξουν να βρουν άλλο. Έτσι κι οι φιλελέρες. Θα την κάνουν για έξω που έχουν τα φράγκα στην πρώτη δυσκολία.
Ας τους στείλουμε στο διάολο, είναι θέμα επιβίωσής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger