Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Βολεύουν, προκλητικά, τα "γαλάζια τέκνα"

Του Σ.Λ

Είναι ξεδιάντροποι, χυδαίοι και απίστευτα προκλητικοί. Φτάνουν στο σημείο να μας φτύνουν κατάμουτρα, χαμογελώντας μάλιστα, θεωρώντας μάλλον ότι απευθύνονται σε ηλίθιους (Οχι ότι δεν είναι αυτοί που τους ψηφίζουν).
Τέτοια ξετσιπωσιά όμως σπάνια συναντάς.
Τόσο πια μαλάκες θεωρούν αυτούς στους οποίους απευθύνονται;

Αν έχω οργιστεί είναι γιατί βλέπω σε ένα βίντεο τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κύρτσο, να δηλώνει ότι ο γιος του που βρίσκεται στο εξωτερικό θα επιστρέψει στην Ελλάδα εκμεταλλευόμενος το πρόγραμμα «Ελλάδα ξανά».
(Ενα πιλοτικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης για να επαναπατριστούν 500 Ελληνες επιστήμονες που εργάζονται στο εξωτερικό. Η ελάχιστη αμοιβή τους καθορίζεται στις 3.000 €, με χρηματοδότηση της επιχείρησης στο 70% περίπου της ελάχιστης αμοιβής για ένα χρόνο, με υποχρέωση διατήρησης του εργαζόμενου με την ίδια αμοιβή για άλλους 12 τουλάχιστον μήνες).

ΠΑΝΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣκοπελίτες, Γλωσσιώτες, Κληματιανοί, συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για δημόσια και δωρεάν υγεία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου. Όλοι στη συγκέντρωση την Τρίτη 17/12, 18.30 στο Κέντρο Υγείας.
Μετά τη συγκέντρωση στο Κέντρο Υγείας στις 23 Νοέμβρη σωματείων και φορέων που παλεύουν σταθερά σε ταξική και αγωνιστική κατεύθυνση, υιοθέτησαν το παρακάτω ψήφισμα της συγκέντρωσης ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Σκοπέλου, αλλά και άλλοι φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου, μετά από κάλεσμα του δημοτικού συμβουλίου:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ

Για τα χαμηλά εισοδήματα φωνάζουμε αφού πολλά ΑμεΑ, μικροσυνταξιούχοι με 67% που λαμβάνουν 288 ευρώ και μικροσυνταξιούχοι με 80% που λαμβάνουν 384 ευρώ, δεν θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα επειδή η Κυβέρνηση επινόησε δικό της ορισμό για τα ΑμεΑ!

Τι στο καλό δεν καταλαβαίνετε;


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου