Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Στην ΑΕΚ ο Ζοζέ Μουρίνιο!

Tέλος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο!

Υπογραφή Συμφωνίας Υφυπουργού Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη με Ένωση Περιφερειών ΕλλάδαςΣτο 6ο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών στα Ιωάννινα μετείχε σήμερα η Υφυπουργός  Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη, καλεσμένη του Προέδρου της ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστού, όπου παρουσίασε το Νομοσχέδιο για την Ισότητα των Φύλων και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας το οποίο κατατίθεται τις επόμενες μέρες στη Βουλή. 

Ποτάμι φουσκωμένο τα δάκρυα του λαού, για την επίθεση στον Σκάι (Βίντεο)


Δεν αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να παραθέσουμε μια νέα "σοδειά" από τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου μετά την βομβιστική επίθεση στο κτίριο του Σκάι, μαζί με ένα βιντεάκι που ας θυμίζει "μεγάλες στιγμές" του "ενημερωτικού" καναλιού.

Πριν απ' αυτό όμως να γράψουμε δυο αυτονόητα πράγματα.

α) Δεν ήταν δολοφονική επίθεση, αφού είχε ειδοποιηθεί πριν από 45 λεπτά η αστυνομία και είχε αποκλείσει την περιοχή. Είχαμε απλώς μια βομβιστική επίθεση που μπορεί να θεωρηθεί και συμβολική.

β) Στερείται κάθε λογικής προσέγγισης η άποψη ότι αυτή η ενέργεια εξυπηρετεί την κυβέρνηση.

Τα σπασμένα τζάμια του Σκάι και η δολοφονία ενός εργάτη


Του Γ. Γ.

Το «θύμα» δεν ήταν κάποια σπασμένα τζάμια και θρυμματισμένες γυψοσανίδες.
Οι απώλειες δεν μεταφράζονται σε κάποιες εκατοντάδες ευρώ.
Εδώ δεν θα ακούσουμε «θρήνους» και λόγια συμπαράστασης.
Αυτή δεν είναι μια είδηση για την οποία αξίζει να ασχοληθούν τα ΜΜΕ, να ενδιαφερθεί ο αρχιεπίσκοπος και όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας.
Το γεγονός στο οποίο θα αναφερθούμε δεν αξίζει ούτε ένα ταπεινό μονόστηλο στα «ψιλά» κάποιας εφημερίδας. Για τους «λειτουργούς της ενημέρωσης» θεωρείτε ανύπαρκτο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου