Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Θρίλερ με πέντε επιβάτες σκάφους που «εξαφανίστηκε» εν πλω για Σποράδες


Αποτέλεσμα εικόνας για κυρα παναγια πλανητηςΤο σκάφος επρόκειτο να ταξιδέψει για Αλόννησο αλλά «εξαφανίστηκε»- Ερευνες από ξηράς λόγω των Μποφόρ από Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο

Αγωνία για την τύχη πέντε Τούρκων που έκαναν διακοπές με ιστιοφόρο σκάφος και τα ίχνη τους χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα.
Λιμενικοί από Αλόννησο, Σκόπελο και Σκιάθο διεξάγουν συνεχείς έρευνες από ξηράς σε όρμους και λιμάνια δίχως όμως να βρουν κανένα σημάδι τους.
Τις έρευνες των λιμενικών δυσχεραίνουν εξαιρετικά οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που απαγορεύουν τους πλόες σκαφών λόγω της επικράτησης ανέμων έως και 9 και 10 Μποφόρ που έχουν παραλύσει και τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Φεύγει ο «Ξενοφών» έρχεται ο «Ζορμπάς»: Πού και πότε θα χτυπήσει

-Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας – Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες -Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω της κακοκαιρίας -Χωρίς ρεύμα τα βόρεια προάστεια-  Σε ετοιμότητα όλος ο κρατικός μηχανισμός ενόψει του κυκλώνα

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Κανονικά γίνονται προς το παρόν τα δρομολόγια από το λιμάνι του Βόλου

Κανονικά γίνονται προς το παρόν τα δρομολόγια του flying cat και του πλοίου από το λιμάνι του Βόλου για Β. Σποράδες και αντίστροφα.

Η ασυδοσία και η ατιμωρησία των μπάτσων τους οδηγεί να χλευάζουν δημόσια τους πολιτικούς προϊσταμένους τουςΔεν βρίσκεις λέξεις για να σχολιάσεις τις δηλώσεις που έκανε μπατσοσυνδικαλιστής όταν ήρθε στην δημοσιότητα το βίντεο απ' την "Εφημερίδα των Συντακτών" και το οποίο προκάλεσε σάλο αφού έδειχνε μπάτσους να λιντσάρουν τον πεσμένο στο έδαφος ημιθανή Ζακ Κωστόπουλο.

Η ασυδοσία και η ατιμωρησία που απολαμβάνουν διαχρονικά οι μπάτσοι, τους έφτασε στο σημείο να χλευάζουν δημόσια τους πολιτικούς προϊσταμένους τους και στην προκειμένη περίπτωση να εκθέσουν την υπουργό μπάτσων και καταστολής Όλγας Γεροβασίλη, η οποία, μετά τα όσα αποκρουστικά παρακολουθήσαμε στο οπτικό υλικό που έφερε στην δημοσιότητα η "ΕφΣυν", ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί "άμεση έρευνα" εάν οι μπάτσοι «έπραξαν τα νόμιμα ή ξεπέρασαν τα όρια που προβλέπονται από τους κανονισμούς», όπως αναφέρει ανακοίνωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας

Γιάννης Σκαρίμπας (Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1893). Απέναντι στους «ευνουχιστές της Ιστορίας και τους αλλουβρεχήτες της αλήθειας»


«Οι Τούρκοι δεν ήσαν οι χειρότεροι … Ο ελληνικός λαός δε θάκανε την επανάσταση για ν’ αποκαταστήσει και πολιτικά τους κοτσαμπάσηδες. Οι λέγοντες ότι η Επανάσταση ήταν μόνον Εθνική, ή είναι αδιάβαστοι, ή δε μας λένε την αλήθεια. Σκοτώνοντας τους Τούρκους ήξερε ότι σκοτώνει το σύμμαχο των κοτσαμπάσηδων. Χωρίς τον αφανισμό πρώτα αυτουνού, δεν μπόραε να ξεπάτωνε τους άλλους. Το ότι σ’ αυτόν η Επανάσταση γελάστηκε, δεν παει να πει ότι τους εφείσθη. Θα τους πέρναε εν στόματι μαχαίρας. Το ότι νόμισε ότι για τούτο είχε καιρό, αυτό της έφαγε … Η Επανάσταση απότυχε…».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου