Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Στην Σκόπελο ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Ν. Ντίτορας

Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Ν. Ντίτορας μετέβη στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στην Σκόπελο, προκειμένου να συνεργαστεί με τους εμπλεκόμενους φορείς Πολιτικής Προστασίας (Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία, Δήμο & Δασικές Υπηρεσίες), για πλήρη και έγκαιρη εφαρμογή των μέτρων των εγκυκλίων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Στη διήμερη παραμονή του στο νησί και στο πλαίσιο συντονισμού των ενεργειών αρμοδίων φορέων πολιτικής προστασίας, ο Συντονιστής, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Σκοπέλου όπου είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη, τις aντιδημάρχους Μάχη Κλωνάρη και Αθηνά Ντάκη, καθώς και τον Δασάρχη Σκοπέλου κ. Αθανάσιο Παπαγιάννη, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον επιχειρηματία Λάκη Ροδόπουλο, όπου και συζήτησαν για θέματα που αφορούν τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.
Τέλος ο Συντονιστής είχε μια αγαστή συνεργασία με τον Λιμενάρχη Σκοπέλου κ. Γεώργιο Γκάρα καθώς και με το Διοικητή του Α.Τ. Σκοπέλου κ. Στέργιο Ψαρρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger