Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

Σκόπελος έρχονται δυναμικά στης δημοτικές εκλογές οι αγρότες του νησιού ..

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοτικεσ εκλογεσ 2019
σύμφωνα με πληροφορίες μας δυναμικά ετοιμάζονται να κατέβουν στης επόμενες δημοτικές εκλογές δημότες που είναι ενεργοί στο αγροτικό χώρο και στους

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ -PAOK Vs AEK Athens live stream

Πάμπλο Νερούδα. Ποιητής του λαού του και των κολασμένων της γης (Πεθαίνει σαν σήμερα το 1973) - Επιστολή του Γ. Ρίτσου στον Π. Νερούδα (Ηχητικό)


«Ητανε της τύχης μου να υποφέρω όσα υπόφερα και της τύχης μου να αγωνιστώ όπως αγωνίστηκα, να αγαπήσω και να τραγουδήσω όπως τραγούδησα. Γνώρισα σε διάφορα σημεία της Γης το θρίαμβο και την ήττα, έχω ζωντανή στη μνήμη μου τη γεύση του ψωμιού, αλλά και τη γεύση του αίματος. Τι περισσότερο μπορεί να θέλει ένας ποιητής; Η ζωή μου στάθηκε η ίδια η ποίησή μου και η ποίησή μου υπήρξε το στήριγμα όλων των αγώνων μου. Αν και πολλά βραβεία μου δόθηκαν, κανένα δεν μπορεί να συγκριθεί με το τελευταίο βραβείο. Να είμαι ο ποιητής του λαού μου. Το μεγάλο, το μοναδικό μου βραβείο είναι αυτό κι όχι τα βιβλία μου που μεταφράστηκαν σ' όλες τις γλώσσες του κόσμου, ούτε τα βιβλία που γράφτηκαν για να αναλύσουν τα λόγια μου».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου