Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Χρυσοβελώνη: Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου όρισε κοινή επιτροπή με τη Χρυσή Αυγή για ψήφισμα

Επίσημο: Ο Χούλτ στην ΑΕΚ μέχρι το 2020! (ΦΩΤΟ)

Εκμηδενίζουν τους ιδιώτες οικογενειακούς ιατρούς μέσα από τις νέες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ

 

Τονίζει με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

 

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος μαζί με τον Τομεάρχη Υγείας και βουλευτή Επικρατείας Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου προς τον Υπουργό Υγείας, αναφορικά με το αίσθημα ασφυξίας και οδυνηρής κατάπληξης που προκαλεί στους πολίτες και στους ιατρούς της χώρας το «πόνημα»  του ΕΟΠΥΥ και του Υπουργείου Υγείας, το οποίο αφορά τις νέες συμβάσεις εργασίας με τους ιδιώτες οικογενειακούς ιατρούς. 
Όπως επισημαίνεται στην ερώτηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, «Οι νέες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ με τους ιδιώτες οικογενειακούς ιατρούς είναι απαξιωτικές με ασαφή εργασιακά δικαιώματα και παράλληλα επαχθές περιεχόμενο προδιαγραφών και υποχρεώσεων.  Είναι ξεκάθαρο ότι το μόνο που προκύπτει από τις νέες συμβάσεις είναι η τεράστια ταλαιπωρία για τους ασθενείς και ο δυσβάσταχτος φόρτος εργασίας για τους ιατρούς. Ο πληθυσμός ευθύνης που αντιστοιχεί στον οικογενειακό γιατρό  είναι 2250 ενήλικοι ασθενείς σε 5 κακοπληρωμένες ώρες ημερησίως.  Ο μέσος όρος χωρών του ΟΟΣΑ είναι 1700 ασθενείς ανά γιατρό. Είναι φανερό ότι δεν έχετε αντιληφθεί ότι η ανάληψη ενός τόσο μεγάλου πληθυσμού ευθύνης δεν είναι πρακτικά εφικτή και δεσμεύει τον ιατρό σε διαδικασίες τυπικής και αγχωτικής διεκπεραίωσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια του ασθενούς και την υγεία του.

Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 31/01/2018)

Με 164 πλειστηριασμούς (16 ηλεκτρονικοί) ακινήτων (εκ των οποίων οι 79 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες, οι 82 σε οικόπεδα και αγρούς και οι 55 σε επαγγελματικούς χώρους), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας.
Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 15 πλειστηριασμοί (εκτός των ηλεκτρονικών) ακινήτων στην Αθήνα, 39 (εκτός των ηλεκτρονικών) στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής, 13 στην Θεσσαλονίκη και 4 στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

ΑΕΚ: Οριστικά… τέλος οι μεταγραφές

ΑΕΚ: Οριστικά… τέλος οι μεταγραφέςΕλάχιστες είναι οι πιθανότητες να προχωρήσει η ΑΕΚ και σε τρίτη μεταγραφή κατά την χειμερινή περίοδο, μετά το «ναυάριο» με τον Βολκάν Σεν.

Της ποτάσας φέτος για τα αυθαίρετα στις παραλίες μας ενημερώνει από τον βολο !

Σαφάρι για τα αυθαίρετα στις παραλίες


Πέραν της επιστράτευσης του ΣΔΟΕ στον «πόλεμο» κατά των αυθαιρεσιών και των καταπατήσεων στις ζώνες του αιγιαλού και της παραλίας, η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών σχεδιάζει να προχωρήσει και στην αναμόρφωση της ίδιας νομοθεσίας για τη χρήση των δημόσιων εκτάσεων στις παραλιακές ζώνες. 

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου, απαντώντας στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικ. Ξυδάκη, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να τροποποιήσουμε τον ν. 2971 (σ.σ.: για τον αιγιαλό και την παραλία). Ήδη υπάρχει έτοιμο προσχέδιο που έχουν επεξεργαστεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών. 

Επιχείρηση εντοπισμού ατόμου στη θάλασσα

Σχετική εικόναΕνημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης απογευματινές ώρες χθες, για πιθανή ύπαρξη ατόμου στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου του Θερμαϊκού κόλπου.
Άμεσα υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ/Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην περιοχή έσπευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) ελικόπτερο του Π.Ν., ένα (01) Τ/Χ της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ένα (01) σκάφος του Ομίλου Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού, ένα (01) Α/Κ σκάφος, ενώ από ξηράς συμμετείχαν ένα (01) περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δύο (02) οχήματα των παραπάνω εθελοντικών ομάδων, με αρνητικά  αποτελέσματα.
Tυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Θάνατος ντελιβαρά


Συντάκτης: 
Α.ΤΖ.

Ο θάνατος του 21χρονου «ντελιβερά» στο Σχηματάρι Βοιωτίας προστέθηκε στον μακάβριο κατάλογο των τελευταίων μηνών: τον Ιούλιο ήταν ο 23χρονος διανομέας στο Γαλάτσι, τον Μάιο 
29χρονος σε αλυσίδα καφέ στη Λάρισα, τον Μάρτιο ο 22χρονος Μέμο που δούλευε σε καφέ στον Κολωνό...

Αθώος ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης- Ποια ήταν η υπόθεση που τον οδήγησε στο δικαστήριο

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης παράβασης καθήκοντος. Η υπόθεση αφορούσε την άρνηση του δημάρχου να παραδώσει τα στοιχεία και τους φακέλους των εργαζομένων, με βάση την 405/24-9-2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με στόχο να μην γίνουν απολύσεις εργαζομένων στον δήμο.

Για τους φίλους από την Σκιάθο ΠΡΟΣΟΧΗ ΗΡΕΜΙΣΤΕ


Κάναμε μια μελέτη  για να δούμε από τα 3 νησιά όποιο είναι το ποιο αγχώδεις και αυτό που καταγράψαμε πραγματικά μας εξέπληξε .λιμάνι βόλου στο πλοίο ΕΡΑΤΩ γέμισε όλο με προορισμό πρώτον την Σκιάθο μετά γλώσσα σκοπέλου και μετά την Σκόπελο και τέλος στην Αλόννησος λοιπόν μόλις το πλοίο πέρασε από τα τρικέρι βλέπω μια κύριά περνά την τσάντα της και ετοιμάζετε για

Έρχονται Καταιγίδες Και Χιόνια – Σε Ποιες Περιοχές Τα Φαινόμενα Θα Είναι Ισχυρά

xioni

Ανοιξιάτικος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα, Τρίτη (30/01/2018), ωστόσο από την Πέμπτη το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας, ειδικότερα την Παρασκευή και το Σάββατο. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΜΥ τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να έχουν έντονο χαρακτήρα.

Αβελίνο – Άρης Basketball Champions League Avellino - Aris Live streaming

ΠΑΟΚ – Νεπτούνας Basketball Champions League PAOK - Neptunas Live streaming

Αλλαγές στα capital controls από 1η Φεβρουαρίου

Σε περαιτέρω χαλάρωση των capital controls προχωρεί η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών, αυξάνοντας τα όρια αποστολής εμβασμάτων στο εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, όπως προβλέπει η σχετική απόφαση, το συνολικό μηνιαίο ποσό που μπορεί να διακινείται στο εξωτερικό μέσω των 10 ιδρυμάτων πληρωμών που έχουν αδειοδοτηθεί στη χώρα μας αυξάνεται στα 38.950.000 ευρώ από 36.000.000 ευρώ που είναι σήμερα.
Το νέο όριο τίθεται σε εφαρμογή από την 1η Φεβρουαρίου του 2018 και αφορά το καθαρό ποσό, αφού, δηλαδή, από το ποσό που διακινείται μέσω εξερχόμενων εμβασμάτων αφαιρεθεί το ποσό που εισέρχεται στη χώρα μέσω εμβασμάτων από το εξωτερικό

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Πτώση επιβάτη στη θάλασσα από το

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του από το κέντρο επιχειρήσεων του ΥΕN οεπιβάτης που έπεσε στη θάλασσα από το πλοίο Blue Star Naxos, είναι άνδρας περίπου 60 ετών και ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πήδηξε μόνος του στα παγωμένα νερά ή αν πρόκειται για ατύχημα.
Το περιστατικό συνέβη 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σύρου και αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό και τη διάσωση του 60χρονου.
Έρευνες διενεργούν 3 παραπλέοντα πλοία. Ένα επιβατηγό, ένα φορτηγό και ένα τάνκερ. Στις έρευνες συμμετέχουν ακόμα ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ένα ταχύπλοο σκάφος.
Το Blue Star Naxos είχε αποπλεύσει από τον Πειραιά και εκτελούσε το δρομολόγιο προς Σύρο – Πάρο – Νάξο – Σαντορίνη & Αμοργό (Κατάπολα & Αιγιάλη) – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Δονούσα – Αστυπάλαια.

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Κλείνουν τον δρόμο οι αγρότες στον Πλατύκαμπο Από τις 12 το μεσημέρι

Κλείνουν τον δρόμο οι αγρότες στον ΠλατύκαμποΟι αγρότες συνεχίζουν τον αγώνα στο μπλόκο Πλατυκάμπου και καλούνε τους αγρότες να ενισχύσουν και άλλο το μπλόκο.
Οπως τονίζουν : <<Οι συκοφαντίες της κυβέρνησης και η προσπάθεια κοινωνικού αυτοματισμού εντείνονται όσο μεγαλώνει ο αριθμός των μπλόκων. Ξέρουμε ότι στον αγώνα μας έχουμε την συμπαράσταση των εργατών και αυτοαπασχολούμενων με τους οποίους έχουμε κοινό αντίπαλο και κοινά προβλήματα. 

Η βουλγαρική «airbnb» που μπαίνει στην ελληνική αγορά ακινήτων

Το όνομά της δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστό στο χώρο της βραχυπρόθεσμης ενοικίασης καταλυμάτων διακοπών, εντούτοις η βουλγαρική πλατφόρμα Arendoo, μετά και την είσοδό της στην ελληνική αγορά ακινήτων, μπαίνει στην «αρένα” της διεκδίκησης μεριδίων.
Η πλατφόρμα έχει ήδη μεταφραστεί στην ελληνική γλώσσα (μετά τα βουλγαρικά, ρωσικά, αγγλικά και ιταλικά) και- όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της- αριθμεί μέλη από 23 χώρες, διατηρεί ιδιοκτησίες σε 11, ενώ έχει περισσότερες από 10 χιλ. αξιολογήσεις.

AEK: Κρίσιμες ώρες για εξτρέμ


AEK: Κρίσιμες ώρες για εξτρέμ | Newsit.gr

Προχωράει το θέμα απόκτησης αριστερού εξτρέμ από την ΑΕΚ, αλλά την ενδιαφέρει μόνο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους στην Σκόπελο με αυτό που έμαθαν....


κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έρχεται αρχές Φεβρουάριου για έλεγχους πόθεν έσχες και χρήματα του ΕΣΠΑ  και ορισμένοι που το πληροφορήθηκαν στο νησί έχουν χάση τον ύπνο τους γιατί άραγε?

Ευχάριστα τα νέα για την Σκόπελο!!!


Μαθαίνουμε και σας ενημερώνουμε  ότι δημιουργείτε ενα  τεράστιο κατάστημα γρήγορου και καλού φαγητού στην Σκόπελο που πραγματικά θα καλύψει όλες τη ανάγκες ακόμη και ηλικιωμένων ανθρώπων εκτός από τους νεαρούς με την συνηθισμένη γκάμα προϊόντων ,οπως μαθαίνουμε θα

Δίκαιος αγώνας με όλες τις μορφές Πληθαίνουν και ενισχύονται πανελλαδικά τα μπλόκα, ενώ προχωράνε οι προετοιμασίες και για το συλλαλητήριο στις 3 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη

Το μπλόκο στα Τρίκαλα

Το μπλόκο στα Τρίκαλα
Με τα μπλόκα που έστησαν στη Θεσσαλία και σε άλλες περιοχές της χώρας τις προηγούμενες μέρες, όπως και με άλλες μορφές κινητοποιήσεων, οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι κλιμακώνουν την πάλη τους ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα που τους τσακίζουν, στο πλαίσιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ και των μνημονίων.
Τις επόμενες μέρες, νέα μπλόκα αναμένεται να στηθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ παράλληλα εντείνονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο συλλαλητήριο στις 3 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της έκθεσης «Agrotica», που θα αποτελέσει σταθμό στην αγωνιστική πορεία των αγροτών. Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων θα δώσει συνέντευξη Τύπου για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 31 Γενάρη.
Πριν ακόμα στηθούν τα μπλόκα, η κυβέρνηση προσπάθησε να αποθαρρύνει τη συμμετοχή των μικρομεσαίων αγροτών,δηλώνοντας πως είναι έτοιμη για «διάλογο». Ταυτόχρονα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, με συνέντευξή του στην «Αυγή», επιχείρησε να αποδομήσει τα δίκαια αιτήματα - διεκδικήσεις που προβάλλει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, χρησιμοποιώντας ψεύτικα λόγια και παραπλανητικά στοιχεία.
Από τη μεριά της, η ΝΔ επισήμως δεν τοποθετείται για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, αλλά στο παρασκήνιο κίνησε τον κομματικό της μηχανισμό στα χωριά για να υπονομεύσει το στήσιμο των μπλόκων. Σε ό,τι αφορά τα άλλα αστικά κόμματα, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια, οι θέσεις τους κατά των κινητοποιήσεων και υπέρ της ΚΑΠ της ΕΕ είναι γνωστές από προηγούμενες αγροτικές κινητοποιήσεις.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΗΡΥΞΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΝΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.



Τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στο σημείο μηδέν και ο λαός στα τάρταρα, κάθε αποσπασματική διεκδίκηση είναι σεβαστή, όμως οδηγεί όπως και αποδείχτηκε με το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και συνεχίζεται με το επερχόμενο συλλαλητήριο της Αθήνας σε κοινωνικό και πολιτικό αδιέξοδο, αφού επιμελώς προάγεται ο εθνικός διχασμός που οδηγεί στον κατακερματισμό της κοινωνίας και το αδιέξοδο.

Είχαν καιρό να πάθουν τέτοια νίλα οι Τούρκοι

Γράφει ο mitsos175.

Βρέχει και κάτω από την τέντα, δεν κάνουν βήμα προς τα μπρος και λένε τ’ ανακοινωθέντα, “φταίει ο κακός μας ο καιρός”...
Παρόμοιοι δικτάτορες, παρόμοιες δικαιολογίες. Ο Σουλτάνος πήγε να το παίξει Χίτλερ, αλλά μάλλον του βγαίνει ο Μουσολίνι.

Είχαν καιρό να πάθουν τέτοια νίλα οι Τούρκοι, αφού οι Κούρδοι, αν και το ένα τέταρτο σε αριθμό απ’ αυτούς, χωρίς άρματα ή αεροπλάνα, υπερασπίζονται με επιτυχία τη χώρα τους. Προδομένοι, εγκαταλελειμμένοι από όλους, αλλά αποφασισμένοι να ζήσουν Ελεύθεροι, οι Κούρδοι όχι μόνο σταμάτησαν τον υποτιθέμενο περίπατο του Τουρκικού στρατού και των συμμοριών που τον ακολουθάνε, αλλά τους έχουν προξενήσει βαρύτατες απώλειες.

Οι Τούρκοι στέλνουν συνέχεια ενισχύσεις για να σπάσουν όμως τα μούτρα τους μπροστά στην έξυπνη άμυνα των έμπειρων Κούρδων στρατιωτών.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Asteras Tripolis - Olympiakos Piraeus Live streaming

Ατρόμητος – ΑΕΛ Atromitos - AEL Larissa Live streaming

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ Panetolikos - PAOK Live streaming

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τη Λαμία στον αγώνα του ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ νίκησε με 2-0 τη Λαμία στον αγώνα του ΟΑΚΑ

Κουντουρά: Αύξηση 15% έως 30% των προκρατήσεων για διακοπές στην Ελλάδα

Οι προκρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα σημειώνουν άνοδο από 15% έως 30%, ανάλογα με την αγορά, γεγονός που βάζει τις βάσεις για νέο ρεκόρ στον τουρισμό το 2018, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στην ΕΡΤ2. 
Η υπουργός επεσήμανε ότι η νέα στρατηγική του υπουργείου εστιάζεται στην προσπάθεια για τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο και αναφέρθηκε στις δράσεις για να υπάρξουν πρόσθετες αεροπορικές πτήσεις προς την Ελλάδα.

Στο Μεγαρο Μαξιμου. Συνάντηση γιγάντων..

Ο Ψωμιάδης και τα Jumbo έκαναν ρόμπα τη Νεα Δημοκρατια! Γύρισαν διαφημιστικό σποτ με μουσική υπόκρουση τον ύμνο της ΝΔ!

Ιπποφαές η τροφή που μας γεμίζει υγεία και ενέργεια

​Το ιπποφαές, είναι ένας θρεπτικός καρπός με υψηλή διατροφική αξία. Πρόκειται για superfood που ενδυναμώνει τον οργανισμό και χαρίζει υγεία. Η επιστημονική ονομασία είναι Hippophae L. και μετρά πολλούς αιώνες, αφού είναι γνωστό από την αρχαία Ελλάδα, όπου πήρε το σπάνιο και περίεργο όνομα. Συγκαταλέγεται ψηλά, στη λίστα με τα super foods που έχουν τα πιο ισχυρά θρεπτικά συστατικά και αυτό το κατατάσσει ως ένα θεραπευτικό φυτό, με πλούσια οφέλη στην ενίσχυση του οργανισμού και τη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πατριαρχική αθλιότητα. Εμετική στήριξη Βαρθολομαίου στις φονικές επιχειρήσεις Ερντογάν στην Συρία


Στο πλευρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στο Αφρίν της βόρειας Συρίας τάσσεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος.

Σε επιστολή του προς τον τούρκο Πρόεδρο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Hurriyet Daily News, ο κ. Βαρθολομαίος επισημαίνει πως η εκκλησία προσεύχεται στο Θεό για να αποκατασταθεί η ειρήνη στη
Συρία.

ΑΕΚ – Λαμία AEK Athens - Lamia Live streaming

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός Smyrnis - Panathinaikos Live streaming

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ραδιοφωνικές εκπομπές του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Λάρισας ξεκινά δυναμικά
τα μουσικά ραδιοφωνικά ταξίδια του και αυτήν την χρονιά.
Πρώτο ραντεβού μας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, από τις 9 έως τις 11 το βράδυ
και κάθε δεύτερο Σάββατο την ίδια ώρα.
Εκπομπές με ενημέρωση, ψυχαγωγία και πάρα πολλή μουσική!
Συντονιστείτε στο europeanschoolradio.eu.
Σας περιμένουμε στην παρέα μας!

9 στους 10 Σουηδούς έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα και το 92% θέλει να επιστρέψει! Το 48% προτιμά μικρότερα νησιά όπως η Σκόπελος,

Αυτό προκύπτει από έρευνα που διενήργησε ο μεγάλος σουηδός τουρ οπερέιτορ Ving -ανήκει στον όμιλο Thomas Cook- σε δείγμα 23.025 Σουηδών σε σχέση με την Ελλάδα ως ταξιδιωτικό προορισμό.
Το 13% έχει ταξιδέψει μόνο μία φορά στην Ελλάδα για διακοπές, το 27% δύο έως τρεις, το 23% τέσσερις έως πέντε και το 37% πάνω από 6 φορές.
Το 6% δεν είναι σίγουροι ότι θέλουν να κάνουν και πάλι διακοπές στην Ελλάδα, και μόλις το 2% το αποκλείουν.

M. Χρυσοβελώνη: Η ανθρωπότητα τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος

«Οι Έλληνες με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Ηρώων και Μαρτύρων του Ολοκαυτώματος, τιμούν τη μνήμη και αποδίδουν το δικό τους φόρο τιμής στους χιλιάδες συμπατριώτες τους Έλληνες Εβραίους, που έπεσαν θύματα της ναζιστικής θηριωδίας», αναφέρει σε δήλωσή της η κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας.
Όπως τονίζει, «για την επέτειο της απελευθέρωσης του στρατοπέδου του Άουσβιτς, η ανθρωπότητα τιμά τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, των εκατομμυρίων Εβραίων που εξολοθρεύτηκαν με τα εγκλήματα του χιτλερικού καθεστώτος. Η Ελλάδα ενώνει τη φωνή της με τη συνείδηση της ανθρωπότητας, αντιστέκεται στη λήθη και τιμά τα εκατομμύρια αθώα θύματα του Ολοκαυτώματος.

Χρηματοδότηση για την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ασφάλειας στους ελληνικούς λιμένες

Ευρεία σύσκεψη για την χρηματοδότηση της προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων ασφάλειας στους ελληνικούς λιμένες, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστου Λαμπρίδη.
Η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων (ΓΓΛΛΠΝΕ), ως αρμόδια για την ορθή εφαρμογή των διατάξεων των διεθνών κανονισμών είχε ζητήσει από τους Φορείς Διοίκησης και Εκμετάλλευσης  Λιμένων (ΦΔΕΛ) να δηλώσουν τα αιτήματα τους, προκειμένου να εξασφαλίσει την δυνατότητα χρηματοδότησης από Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

3_χρονια_ψεματα αντί για στατιστικές οικονομικής ανάπτυξης, διαβάζουμε στατιστικές κρατικής υπερτροφίας και αναποτελεσματικότητας, και εις ανώτερα...

Ρινοπλαστική: αναπνεύστε καλύτερα, ζήστε καλύτερα

Ελεύθερη αναπνοή και βελτίωση της ποιότητας ζωής μπορεί να προσφέρει στους ασθενείς με ανατομικά προβλήματα στη μύτη η ρινοπλαστική, μια επέμβαση που κερδίζει συνεχώς έδαφος, δεδομένης της βελτίωσης των τεχνικών διεξαγωγής της.
«Συγγενείς και επίκτητες ανωμαλίες στην ανατομία της μύτης ταλαιπωρούν με διάφορα συμπτώματα εκατομμύρια ανθρώπους, παγκοσμίως, με συνέπεια όλο και περισσότεροι να αναζητούν οριστική λύση στο πρόβλημά τους. Η λειτουργική ρινοπλαστική αφορά στη διόρθωση αυτών, προκειμένου οι ασθενείς να μπορούν να αναπνέουν καλύτερα και συνεπώς να έχουν καλύτερη υγεία. Οι επεμβάσεις αυτές έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που επιτρέπουν την αλλαγή των εσωτερικών και εξωτερικών δομών της μύτης με τον πιο ανώδυνο τρόπο», μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός προσώπου - ΩΡΛ Δρ. Γεώργιος Μοιρέας.

Έφυγε από τη ζωή ο Θεόδωρος Βαφίνης πατέρας του δημάρχου Αλοννήσου

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Σκόπελος θερμή παράκληση για τον δήμαρχο Σκοπέλου και την ΔΕΥΑΣ

ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΧΙΩΤΗ

στην Σκόπελο έχουμε ένα νεκροταφείο που βρίσκετε διπλά από τον περιφερικό του νησιού και έχει ενόν δρόμο που πηγαίνουν ο κόσμος και επισκέπτεται τους νεκρούς συγγενείς και φίλους κλπ σύγχρονος  από αυτόν τον δρόμο περνούν και δεκάδες δημότες που

Γ. Ζαμπέτας: Ο άνθρωπος που γεννήθηκε -σαν σήμερα 25/01/1925 - με το μπουζούκι αγκαλιά

Ο Γιώργος Ζαμπέτας ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού με το ιδιόμορφο στιλ στις εκφράσεις, γεννήθηκε σαν σήμερα 25/01/1925, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή στις 10 Μάρτη 1992  και σίγουρα εκεί ψηλά κρατά πάλι ένα μπουζούκι και συνθέτει...

Και η κόρη του Κατερίνα, που μικρή ήθελε να γίνει τραγουδίστρια και την απέτρεψε ο πατέρας της συμβουλεύοντάς τη να κοιτάξει τα γράμματα, εξέδωσε πριν δυο χρόνια βιβλίο με τη ζωή του, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγκυρα, με πολλά εύθυμα περιστατικά, λεπτομέρειες για τις δημιουργίες του, τις συνεργασίες του με μεγάλους συνθέτες και τραγουδιστές με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Γιώργου Τσάμπρα.

Ο Ζαμπέτας γεννήθηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος το 1925. Εκεί, ο πολύτεκνος (επτά παιδιά) πατέρας του, Μιχάλης είχε κουρείο και κρεμασμένο μονίμως στον τοίχο ένα μπουζούκι κι έπαιζε ερασιτεχνικά. Θαμώνας ο 5χρονος Γιώργος που ξεσκόνιζε μετά το κούρεμα τον πελάτη, για να πάρει φιλοδώρημα.
Οταν ήταν μόνος κατέβαζε το μπουζούκι κι άρχιζε να παίζει, αλλά ο πατέρας του αγρίευε: «Μην το ξαναπιάσεις στα χέρια σου, γιατί είναι κακόφημο όργανο!».

Giannina - AEL Larissa Live streaming

Φωτογραφίες από το παιχνίδι της Β' ΕΣΚΑΘ Τιτάνες-Σκόπελος 55-68

Φωτογραφίες από το παιχνίδι της Β' ΕΣΚΑΘ Τιτάνες-Σκόπελος 55-68
Την εντός έδρα ήττα γνώρισαν οι νεαροί παίκτες των Τιτάνων Αλμυρού σε αγώνα του  αντρικού πρωταθλήματος Β΄ ΕΣΚΑΘ από την Σκόπελο με 55-68.
Τιτάνες Αλμυρού(Φλεβάρης) Κολέτας 3(1), Κακλιας  12, Βουλτσίδης 8, Κοντοστάθης 3(1), Μπάκος 8, Τέντας 1, Μπούκας 19, Μπιρμπιλης , Ζγουλετας Στ., Κοσμίδης, Τσαουσαι, Γκορόλιας
Σκόπελος(Ξενοκώστας): Γεωργίου 16(2), Γκέκας 4, Λιτσος  16(1), Γκίκας 7, Γκούμας 5, Πλιαπας  9, Χλιβερος  11
Ανακοίνωση του Συλλογου:

Σκόπελος σε μεγάλη αγωνία όλοι οι Σκόπελος να μάθουν ποιος είναι ο ποιητής?


στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο δημοτικός σύμβουλος ανέφερε για κάποιον ποιητή και της ενέργειες του ,ε λοιπόν από εκείνη τώρα σπάνε τα κεφάλια τους όλοι να μάθουν ποιος είναι τέλος πάντων αυτός.... στα καφενεία στα μπαράκια στης ταβέρνες στα τσιπουραδικα και σε παρέες στα σπίτια ποιος είναι ο ποιητής της Σκοπέλου παρακαλούμε όποιος γνωρίζει κάτι να μας ενημέρωση προκείμενου να ενημερώσουμε το νησί και έτσι να σταματήσει αυτή η αγωνία

Καταδικάστηκε επαγγελματίας στην Σκιάθο για αυθαίρετη κατασκευή

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, για έναν 33χρονο επαγγελματία της Σκιάθου, που κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της μεταβολής αιγιαλού, παράνομης καταπάτησης δημοσίου κτήματος και αυθαίρετη κατασκευή. Ο 33χρονος, που εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο από τον συνήγορό του καταδικάστηκε σε φυλάκιση 28 μηνών συνολικά, με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 5.500 €.

Διαμαρτυρία εργαζομένων στα λιμάνια

Διαμαρτυρία εργαζομένων στα λιμάνια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών στη Λεωφόρο Αθηνών 110, αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα εργαζόμενοι των λιμανιών, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ ΑΕ.

Στο ΧΑΑ πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), που αναμένεται να εγκρίνει την τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία για την εκλογή του μεταβατικού διοικητικού συμβουλίου, που θα παραμείνει ενεργό μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του διαγωνισμού για την πώληση του 67% της εταιρείας.

Φαγούρα στα γεννητικά όργανα: Πότε είναι σύμπτωμα σοβαρής ασθένειας

φαγούρα στα γεννητικά όργαναΤα συμπτώματα του διαβήτη τύπου 2 περιλαμβάνουν κόπωση, αυξημένη δίψα και συχνοουρία.

Ωστόσο, το να έχετε φαγούρα στα γεννητικά όργανα μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ανώμαλης κατάστασης του σακχάρου στο αίμα.

Απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου

Απαγορευτικό απόπλου έχει τεθεί σε ισχύ από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονται με πλοία κλειστού τύπου, ενώ ανοιχτή είναι η γραμμή Πέραμα - Παλούκια Σαλαμίνας.
Από τη Ραφήνα τα πλοία δεν πραγματοποιούν τα δρομολόγια για Κυκλάδες, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Αγ. Μαρίνα -  Νέα Στύρα.

Στα μπλόκα ξεκίνησαν να κατεβαίνουν οι αγρότες της χώρας

Στα μπλόκα ξεκίνησαν να κατεβαίνουν οι αγρότες της χώρας ετοιμάζοντας τις φετινές τους αγροτικές κινητοποιήσεις.
Μέχρι στιγμής στους δρόμους έχουν βγει τα πρώτα τρακτέρ από την Πανελλλαδική Επιτροπή των Μπλόκων (Μπούτας, ΠΑΣΥ, Επιτροπές Αγώνα κ.α.).
Powered By Blogger