Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

Στον Βόλο διακομίσθηκε 70χρονος από τη Σκόπελο

Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε ένας 70χρονος από τη Γλώσσα Σκοπέλου καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  Η διακομιδή του έγινε με το σκάφος “Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος” και με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Οι Πεζοναύτες, τα Τσιπουράδικα του Βόλου και ο Επιχειρησιακός Σχεδιασμός

Πολύ κακό για το τίποτα έχει γίνει σχετικά με τη μεταφορά της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞΠΝ) από το Βόλο στον Αυλώνα. Η επιχειρησιακή αναγκαιότητα της μεταφοράς έγινε σήριαλ, όπως όλα τα περί των ΕΔ σκηνικά τελευταία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα εκ του μη όντος.

7 Ιανουαρίου Βίος Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού.

Τον Ιωάννη τον βαπτιστή τον τιμά η Ορθόδοξος Εκκλησία, όπως του αρμόζει. Τον γιορτάζει δε πολλές φορές τον χρόνο. 


Και οι αγιογράφοι ιστορούνε την ζωή του σε εικόνες, τις οποίες τις βάζουνε αριστερά της Ωραίας Πύλης και δίπλα στην εικόνα του Χριστού.

ΑΕΛ – Ολυμπιακός AEL Larissa - Olympiakos Piraeus Live streaming

Daily Τelegraph: Ελλάδα και Κύπρος κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί το 2018

Οι δύο χώρες αναμένεται να κυριαρχήσουν στο «Sunshine Saturday», την πιο πολυσύχναστη μέρα του έτους για την κράτηση διακοπών στη Βρετανία

Για τα Μπάζ(ιαν)α.


«Το δε σώφρον, του ανάνδρου πρόσχημα»
(Η σύνεση είναι το πρόσχημα του άνανδρου)

Θουκυδίδης
________________

Μολονότι παρέλκει κάθε πολιτική αξιολόγηση η συνέντευξη, που έδωσε η πρώτη κυρία της Αριστεράς και της Προόδου στην Εφημερίδα των (ΣΥΡΙΖΑίων) Συντακτών, το blog μας την έχει αξιολογήσει αρκούντως (εδώ κι εδώ).

Μια συνέντευξη, η οποία δε διαφοροποιείται από το ύφος και το περιεχόμενο των συνεντεύξεων, που δίνουν κατά καιρούς τα υπόλοιπα μέλη της δοσιλογικής κυβερνητικής αγέλης: Πανικός και βλακεία! Από τη μια, πανικός για την επερχόμενη πτώση της πιο βρώμικης κυβέρνησης από συστάσεως ελληνικού κράτους κι απ’την άλλη, βλακεία, αμετροέπεια και χαμηλού επιπέδου επιχειρήματα, μήπως και πειστούν οι εναπομείναντες καθυστερημένοι και ηλίθιοι συμπολίτες μας. Κλασική περίπτωση καθαρμάτων, που είναι ικανά να χύσουν και αίμα ακόμα, προκειμένου να συνεχίσουν να βρίσκονται στην εξουσία και να κάνουν...τη μεγάλη ζωή.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου