Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018

Δημήτη Βίτσα, θυμόσαστε που η κυβέρνηση έκοψε τα 4 ευρώ δώρο στους φαντάρους γιατί τους θεωρεί Δημόσιους Υπάλληλους;

ΦΩΤΟ:οι συνέπειες των δηλώσεων του ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσα...
Μιλώντας στο asfalistiko.gr και στους Αγλαΐα Κυρίτση και Μιχάλη Σιάχο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας δήλωσε:
Τέλος, τα 8 ευρώ που δίνονται ως ενίσχυση στον μήνα στον φαντάρο είναι λίγα, θα συμφωνήσω… Ωστόσο, όλα αυτά προσμετρώνται και με τα δημοσιονομικά.
Και με το κόστος των εισιτηρίων μετακίνησης των φαντάρων υπάρχει ζήτημα, καθώς έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη…
Ο ΑΝΥΕΘΑ ξεχνά ότι η αμοιβή των φαντάρων ήταν 8 ευρώ πριν τα Μνημόνια.
Δηλαδή οι κυβερνήσεις συστηματικά χρησιμοποιούν την Υποχρεωτική θητεία ως μηχανισμό άντλησης δωρεάν εργασίας.
Και οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν τεράστια ευθύνη για την ένταση της εργασιακής και οικονομικής μας εκμετάλλευσης.
Θυμάται ο ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσας ότι έκοψαν τα ελάχιστα ευρώ που έδιναν ΔΩΡΟ στους στρατιώτες ισχυριζόμενοι χωρίς να τρέπονται ότι οι φαντάροι είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι;
Τους το θυμίζουμε: 

ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΔΩΡΟ 4 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αρνήθηκαν ψήφισμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

«Την αντιδημοκρατική στάση των παρατάξεων της πλειοψηφίας (ΝΔ) και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ), οι οποίες αρνήθηκαν να μπει σε συζήτηση και ψηφοφορία, ψήφισμα που κατέθεσε η «Λαϊκή Συσπείρωση», για την καταδίκη της απόφασης της κυβέρνησης των ΗΠΑ, να αναγνωρίσει ως πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ, που αποτελεί μέρος της γενικότερης μακροχρόνιας ιμπεριαλιστικής επέμβασης στην Παλαιστίνη, που έχει προκαλέσει χιλιάδες θύματα, φυλακισμένους και κατοχή εδαφών της από την αστική τάξη του Ισραήλ», καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεσσαλίας.

Χμμμ...είναι πολύ περίεργο αλήθεια..

1 Ιανουαρίου Άγιος Βασίλειος ο Μέγας

«... τὰ τῶν ἀνθρώπων ἤθη κατεκόσμησας». Με τη φράση αυτή, το απολυτίκιο, απόλυτα επιτυχημένα, τονίζει την κοινωνική προσφορά του Άγιου Βασιλείου, που με τη θεία διδασκαλία του στόλισε με αρετές τα ήθη και τη ζωή των ανθρώπων.

Ο Μαλακας επισημαίνει ως αρνητικό την αύξηση πλούτου των κεφαλαιοκρατών του κόσμου, την ίδια στιγμή που φοροαπαλλασει, δωρίζει και διαγραφεί χρέη του κάθε κεφαλαιοκράτη που κυκλοφορεί στον κατσικοτοπο

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SKOPELOS-NEWS

 Ευτυχισμένο το νέο έτος για εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2018 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου