Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Καλό παράδεισο θείε Χρήστο

Καλό παράδεισο θείε Χρήστο να βρεις τον μπατζανάκη σου τον πατέρα μου να είσαστε παρέα θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο σου με τη Χρυσή σου καρδιά και με τα γλέντια που έχουμε κάνει

Καλέσματα στην πορεία της Πρωτομαγιάς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Μαγνησίας: Όχι άλλα μέτρα εις βάρος των ατόμων με αναπηρία

Ο Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Μαγνησίας ενόψει της οριστικοποίησης των νέων μέτρων, που θα ληφθούν από την κυβέρνηση, με ανακοίνωσή του ζητεί να προστατευτούν οι ελάχιστες ευεργετικές διατάξεις, που αφορούν σε άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και στις οικογένειες που προστατεύουν άτομα με βαριές αναπηρίες.
Πιο συγκεκριμένα ζητούν:

Απίστευτη φωτογραφία της Μενεγάκη στην Άνδρο!

Απίστευτη φωτογραφία της Μενεγάκη στην Άνδρο!
Απίστευτη φωτογραφία της Μενεγάκη στην Άνδρο!

Απίστευτη φωτογραφία της Μενεγάκη στην Άνδρο!

Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε τη μάχη του με τον καρκίνο

«Ποτέ δεν τελειώνει, έναν καρκίνο τον παντρεύεσαι»

Greece Basket League - AEK Athens Vs Rethymno

Όλοι στις ταξικές Συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Καλέσματα σε πολλές πόλεις για τις ταξικές συγκεντρώσεις

Ναι, φεύγουν. Για να διεκδικήσουν και να πάρουν αυτό που τους ανήκει. Τι, "να σωθεί η χώρα"; Να σωθούν οι άνθρωποι, αυτοί είναι η χώρα.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ FRAPORT ΚΑΙ ΤΑ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ !

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ;;;  



Die Zeit: Σε κονσόρτσιουμ γερμανικής διοίκησης 
ο Ο.Λ.Θ. 


ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ... Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ  ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ 


Survivor: Η selfie του Σπαλιάρα και του Ντάνου που έριξε το internet! [pic]


Survivor: Η selfie του Σπαλιάρα και του Ντάνου που έριξε το internet! [pic]
Ντάνος και Σπαλ... οι πιο αγαπητοί παίκτες;
Το Survivor σπάει ...ταμεία και όταν προβάλεται κάνει τεράστια τηλεθέαση! Kαι παρά το γεγονός ότι παρακολουθούμε τους πρωταγωνιστές να αγωνίζονται για την...επιβίωση, μια "αποκλειστική" selfie κάνει πάντα τη διαφορά!
Έτσι χθες η παραγωγή του παιχνιδιού δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες των παικτών από τον Άγιο Δομίνικο. Όλοι τους ήταν υπέροχοι, αλλά η φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Γιάννη Σπαλιάρα, συγκέντρωσε τα περισσότερα likes και σχόλια και... τα περισσότερα ήταν θετικά! Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες στο TLIFE

Μηχανισμό στις ταμειακές μηχανές που θα μπλοκάρει τη φοροδιαφυγή σχεδιάζει το ΥΠΟΙΚ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μπλόκο στη φοροδιαφυγή που συντελείται με τα κόλπα των επιτήδειων στις φορολογικές ταμειακές μηχανές επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο παράλληλα καταστρώνει στις επόμενες κινήσεις του για την απευθείας διασύνδεση των συναλλαγών με το ΤΑΧΙS.

Τουρίστας ξεψύχησε εν πλω


Στο λιμάνι περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 76χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του Μοιραίες στάθηκαν οι διακοπές στην Κρήτη για έναν 76χρονο τουρίστα αφού άφησε την τελευταία του πνοή, χθες το μεσημέρι, στο επιβατηγό σκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πλατανιάς-Θεοδωρού.

Ο δύτης-θρύλος που βρήκε έναν θησαυρό στο νησί [photos]

Όποιος είναι από την Ρόδο δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζει τον ζωντανό θρύλο και πιο εμβληματικό δύτη του νησιού...

O Βασίλης Μαντικός είναι Έλληνας δύτης και για την ακρίβεια, μάλλον ο πιο θρυλικός δύτης της χώρας. Τι είναι αυτό που τον κάνει πραγματικό θρύλο; Η ιστορία ξεκινάει πριν 14 χρόνια, το μακρινό 2003…


Τότε ένα σκηνικό βγαλμένο από χολιγουντιανή ταινία λαμβάνει χώρα στη Ρόδο όταν ένας άντρας «σκηνοθετεί» την αυτοκτονία του και εξαφανίζεται. Ο Μαντικός συμμετέχει στις έρευνες που γίνονται στη θάλασσα της Ρόδου προκειμένου να βρεθεί το σώμα του υποτιθέμενου νεκρού και πέφτει πάνω σε δώδεκα αρχαίους αμφορείς! Αν και μπορούσε να τους κρατήσει για τον εαυτό του και να βγάλει πολλά λεφτά δεν το κάνει. Αντίθετα, τους παραδίδει στην εφορεία βυζαντινών αρχαιοτήτων.

PAOK - Kerkyra Live Streaming

Panetolikos - Olympiakos Piraeus Live Streaming

Panathinaikos - AEL Larissa Live Streaming V

Giannina - AEK Athens FC Live Streaming

Asteras Tripolis - Iraklis Live Streaming

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ''ΒΟΜΒΑ'' ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !!

ΤΩΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Ταβέρνα ο Ηλίας Η πρώτη επιλογή στην Σκόπελο για φαγητό !


Ταβέρνα ο Ηλίας
Η πρώτη επιλογή  στην Σκόπελο για φαγητό !
Έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο της μαζικής εστίασης, , το εστιατόριο Ο ΗΛΙΑΣ , έχει δημιουργήσει την δική του ταυτότητα στην Σκόπελο Επαγγελματική συνείδηση, ποιότητα, σεβασμός και όμορφο καθαρό περιβάλλον είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την  ταβέρνα  Ο ΗΛΙΑΣ  στην Σκόπελο  να είναι πρώτη επιλογή για τους λάτρεις των θαλασσινών  και κρεατικων  και όχι μόνο ....

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο πλοίο «ΠΡΩΤΕΥΣ» από τους μαθητές της Γ’τάξης Πλοιάρχων του 2ου ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών επισκέψεων του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων, ειδικότητας Πλοιάρχων, του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας  την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Γ τάξης Πλοιάρχων Ε.Ν., στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «ΠΡΩΤΕΥΣ».

για να έρθει η ανάπτυξη

αλλα αυτος το κανει πιο ευλαβικα

Η ΑΕΚ έκανε το πρώτο βήμα για Αραούχο


Adtech Ad
Την πρώτη προϋπόθεση για να κρατήσει τον Σέρχιο Αραούχο, η ΑΕΚ την έχει ήδη εκπληρώσει και το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Αργεντινός. 

Τουρίστες, μετρό και θάλασσα στηρίζουν τα... ενοίκια

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Ετοιμοι να επωφεληθούν από την υψηλότερη ζήτηση, κυρίως από ξένους επισκέπτες, εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε άλλες περιοχές της Αττικής, δεδομένου ότι οι περισσότεροι από όσους αναζητούν νέα στέγη στρέφονται πλέον στο ενοίκιο.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ άσχημα ξεκινάμε την χρονιά στης Σποράδες 2 έως και 3 ήμερες χωρίς ακτοπλοϊκοί συγκοινωνία


ντροπή και αίσχος αφήνουν τα νησιά από σήμερα μέχρι την Δευτέρα τα απόγευμα χωρίς πλοίο ούτε ιπτάμενο στην γραμμή και αν συμμετέχουν στην απεργία μέχρι την Τρίτη μπράβο σας δημοτικές αρχές της Σκοπέλου της Σκιάθου και της Αλόννησου για το ενδιαφέρον σας 

Αυξάνονται οι γάμοι αλά «Μάμα μια» στη Σκόπελο

Η ταινία «Μάμα μια» οδηγεί πολλούς μελλόνυμφους στη Σκόπελο
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος δεκάδων μελλόνυμφων ζευγαριών από το εξωτερικό βρίσκεται η Σκόπελος, το νησί όπου τελέστηκαν περισσότεροι από 200 γάμοι αλά «Μάμα μία», στις περιοχές που αποτέλεσαν φυσικό σκηνικό της ταινίας. Τα παραπάνω στοιχεία καταγράφονται στη στατιστική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τη ληξίαρχο του Δήμου Σκοπέλου Ασημώ Σταμούλη, για την περίοδο από το 2011 μέχρι σήμερα, και παρουσιάζετα

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Στοπ απ’ την Αστυνομία για τελικό στον Βόλο!



Σκόπελος: Χωρίς προσαυξήσεις η ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών


Ο δήμος Σκοπέλου είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Διαβάστε ποια χρέη αφορά η ρύθμιση

Μπέος: «Το Πανθεσσαλικό δεν έχει τουαλέτες, θα βάλω εγώ»!

Μπέος: «Το Πανθεσσαλικό δεν έχει τουαλέτες, θα βάλω εγώ»!

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ανέφερε πως στο ένα πέταλο του Πανθεσσαλικού δεν έχει τουαλέτες, ωστόσο δεσμεύτηκε πως θα τις φτιάξει προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός.

«Γκάφα» στην καταμέτρηση των ψήφων για την τροπολογία υπέρ Σαββίδη


Σε κοινοβουλευτική παρωδία εξελίχθηκε η υπόθεση με την τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ που διαγράφει πρόστιμα λαθρεμπορίου, καθώς διαπιστώθηκε πως έχει γίνει λάθος στην καταμέτρηση των ψήφων και στην ανάγνωση του αποτελέσματος από το προεδρείο. Τελικά, η ανακοίνωση των επίσημων, τελικών αποτελεσμάτων έγινε από το γραφείο του κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα, το προεδρείο ανακοίνωσε ότι ψήφισαν συνολικά 256 βουλευτές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τόσες έλαβαν τα άρθρα του νομοσχεδίου και οι δύο υπουργικές τροπολογίες. Όμως, – σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του προεδρείου – η επίμαχη βουλευτική τροπολογία έλαβε 149 «ΝΑΙ» και 97 «ΟΧΙ», δηλαδή 246!

Αιχμές του Ντέμη στον Σαββίδη

 ago Αθλητικά Αφήστε ένα σχόλιο 18 Προβολές

Αιχμές του Ντέμη στον Σαββίδη
Αιχμές τόσο για την διαιτησία στον ημιτελικό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού, όσο και για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη άφησε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης με ανάρτηση του στα social media.
Συγκεκριμένα ο Νικολαΐδης σε ανάρτηση του στο Facebook έγραψε:
«Αφού παρακολουθήσαμε την πρώτη μεγάλη επίδειξη, στη συνέχεια ακούσαμε το νέο «αυτοκράτορα» να μιλάει συγκινημένος για κάθαρση και εντιμότητα. Αυτό ήταν ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει».

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Kastani Beach Bar Friday 28/04/2017


Μην πολύ χαιρόμαστε στην Σκόπελο για την φετινή τουριστική χρονιά τα πρώτα μηνύματα είναι ότι Με μικρότερο πορτοφόλι οι τουρίστες στην Ελλάδα


O πρώτος στόχος που είχαν θέσει για τη φετινή σεζόν οι επιχειρηματίες του Τουρισμού, δηλαδή η άνοδος της ζήτησης και η αύξηση του αριθμού των τουριστών που θα επισκεφτούν φέτος την Ελλάδα στα 28 εκατ.- συμπεριλαμβανομένων των επιβατών κρουαζιέρας-, φαίνεται όχι μόνο πως θα επιτευχθεί, αλλά πιθανότατα θα ξεπεραστεί, όπως άλλωστε δείχνουν τα στοιχεία των προκρατήσεων από τους μεγάλους tour operators του εξωτερικού. Όσον αφορά εντούτοις στο δεύτερο κρίσιμο σκέλος για τον ελληνικό Τουρισμό, αυτό των εσόδων, η αγωνία για την πορεία της σεζόν κορυφώνεται.

εσύ σε πιστεύεις αναρωτιέμαι;


Σεισμός στην Κρήτη πριν λίγο



Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός Anadolu Efes - Olympiacos Live Stream Live Streaming

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Volley League PAOK - Olympiacos Live Streaming

Tι έκανε πριν το Survivor ο Σκιαθίτης Γιώργος Αγγελόπουλος;


Είναι αναμφισβήτητα ο παίκτης ριάλιτι που έχει σχολιαστεί περισσότερο από κάθε άλλον. Μία του εμφάνιση σε ένα από τα αγωνίσματα του Survivor είναι αρκετή για να πυροδοτήσει πλήθος σχολίων στο Twitter με τις επίδοξες μελλοντικές νυφούλες να σφάζονται στην ποδιά του. Όταν δε ο Γιώργος Αγγελόπουλος πλύθηκε και έκανε μπανάκι, το Ίντερνετ έπεσε!
Όμως από πού είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΟΚ ΨΑΡΑΔΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ 7 ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΚΙΛΑ


Οι Σκοπελίτες γνωστοί ψαράδες τα

Alert! Εκτός ελέγχου η κατάσταση στα Σκόπια - Εισβολή οπαδών του Γκρούεφσκι στη Βουλή

Τραυματίστηκε η αρχηγός της αντιπολίτευσης και βουλευτές - Αιτία της εισβολής η εκλογή του αλβανικής καταγωγής Ταλάτ Τζαφέρι στη θέση του προέδρου της Βουλής  Εκτός ελέγχου είναι την τελευταία ώρα η κατάσταση στα Σκόπια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οπαδοί του Γκρουέφσκι έχουν εισβάλει στο κοινοβούλιο και ορισμένοι βουλευτές, αλλά και η αρχηγός της αντιπολίτευσης φέρονται να έχουν τραυματισθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μασκοφόροι είχαν επιτεθεί και σε δημοσιογράφους.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ


Ποδοσφαιριστης-τουριστας του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια επιστροφής στην Αθήνα

Πάρτον Λιζα, και κάντον κορνίζα και βάλτο στη πρίζα να κάνει σουξέ το ψυγείο

Βρέχει μισθούς στην στράτα μου μισθούς που μου'χαν'ταξει μετακλητος στα νιάτα μου στην κρίση θα'μαι εντάξει (Υπόλοιποι ψοφηστε)


ΞΕΥΤΙΛ


Πριν από 5 λεπτά

Ξεκινά από την 1η Μαΐου η αντιπυρική περίοδος Συνεδρίασε το ΣΟΟΠ για την πρόληψη πυρκαγιών


Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Π.Ε. Λάρισας, με στόχο τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση των πιθανών πυρκαγιών ενόψει του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης δόθηκε βαρύτητα κυρίως στην ετοιμότητα των υπηρεσιών και του εξοπλισμού.

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Manchester City - Manchester United Live Streaming

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Κύπελλο Ελλάδος - Ημιτελικά PAOK - Panathinaikos Live Streaming

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Πάμε πάλι

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Κιτρινόμαυρη πρόκριση! Απίστευτο φινάλε με δοκάρι και δυο αποβολές! Επεισόδιο στο φινάλε


ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Κιτρινόμαυρη πρόκριση! Απίστευτο φινάλε με δοκάρι και δυο αποβολές! Επεισόδιο στο φινάλε
ΦΩΤΟ Eurokinissi

 Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που πήρε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας
- ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0, αλλά η ήττα του με 2-1 στο ματς του "Γ. Καραϊσκάκης' έδωσε την πρόκριση στην Ένωση
- Απίστευτο φινάλε με δοκάρι από Καρντόσο και δυο αποβολές - Άνθρωποι του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στον υπεύθυνο της ΔΕΑΒ που τράβηξε σε βίντεο τον Καπινο που χτύπησε τον πάγκο

Powered By Blogger