Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ''ΒΟΜΒΑ'' ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !!


Ο Έλληνας μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιανός με έκτακτη του ανακοίνωση, αναφέρει τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία 24ωρα στην χώρα μας και την έντονη ζέστη που έχουμε, ενώ μάλιστα με δηλώσεις ''βόμβα'' αναφέρεται σε κάποιες λανθασμένες εκτιμήσεις συναδέρφων του.

Δείτε τι δήλωσε ο Γιάννης Καλλιανός:


''Για 2η συνεχόμενη μέρα η θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 31°C στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Και μάλιστα, όπως και εχθές, σε λίγη ώρα θα σημειωθούν μέγιστες που θα αγγίξουν τους 32°C.
Βέβαια, χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά σας είχα ενημερώσει εδώ και μια εβδομάδα γι'αυτή την καλοκαιρινή μεταβολή του καιρού με αυτές τις τιμές στον υδράργυρο.
Ωστόσο, θα πρότεινα σε ορισμένους που θέλουν να ασχολούνται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά με την πρόγνωση του καιρού, να εμφανίζονται περισσότερο διαβασμένοι ή τουλάχιστον να δείχνουν περισσότερη διάθεση, γιατί έτσι δεν τιμούν την επιστήμη που σπούδασαν.
Δεν είναι δυνατόν να πίστευαν ότι με τέτοια διάταξη στα συστήματα, η μέγιστη θα έφτανε στους 28-29°C.
Εκφράζομαι με όλη την καλή διάθεση, αλλά πλέον θεωρώ αδιανόητο, είτε να μη μπορείς να δεις σωστά μια θερμή εισβολή ή μια ψυχρή κατάβαση το χειμώνα η οποία θα δώσει χιονοπτώσεις και στο Σύνταγμα.
Καλή σε κάποιες περιπτώσεις η showbiz, αν και κατά βάση την απεχθάνομαι, καλές και οι ατάκες, αλλά όταν δημόσια ενημερώνουμε τους πολίτες για τον καιρό (κανάλια, εφημερίδες, διαδίκτυο, ραδιόφωνο) οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και καλά διαβασμένοι.
Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μου φίλοι. Απολαύστε το καλοκαίρι.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger