Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Κανεις δεν πληρωνει φορους! H Mύκονος αντιστέκεται στους κατακτητές, -62% τα έσοδα από τον ΦΠΑ!

Ενα παλλαικό Κίνημα Μη Εκδοσης Αποδείξεων συνεπαίρνει τη χώρα

 Το “Κίνημα Δεν Πληρώνω Φόρους” εξαπλώνεται και συνεπαίρνει τους Ελληνες φορολογουμένους. Πρόκειται για παλλαική αντίσταση των Απάτσι (όσο υπάρχουν μπάτσοι…) απέναντι στους λευκούς κατακτητές που έχει αμολύσει ο Αλεξιάδης. Ετσι παρότι αυξήθηκε ο ΦΠΑ κατά 50% στην Μύκονο οι εισπράξεις φόρων έχουν κάνει βουτιά με αποτέλεσμα 62% χαμηλότερα έσοδα από όσα υπολόγιζαν οι υπάλληλοι του Τσακαλώτου. Η υστέρηση των εσόδων από τον ΦΠΑ στο διάστημα  από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο φέτος είναι τεράστια με τους κοσμοπολίτικους προορισμούς να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Εορτή του Αγίου Πνεύματος

Εορτή του Αγίου Πνεύματος
«...Καί εις το πνεύμα το άγιον, το κύριον και ζωοποιόν, το εκ του πατρός εκπορευόμενον, το συν πατρί και υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν διά των προφητών....»
Την Δευτέρα μετά την Πεντηκοστή, η Εκκλησία μας εορτάζει το Άγιο Πνεύμα. Το Άγιο Πνεύμα είναι το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, το οποίο εκπορεύεται εκ του Πατρός.
Είναι ομοούσιο με τα πρόσωπα του Πατρός και του Υιού και κατά το Σύμβολο της Πίστεως «συνπροσκυνείται και συνδοξάζεται» με τον Πατέρα και με τον Υιό, ίσο κατά τη λατρεία και την τιμή.

Γιατί το Άγιο Πνεύμα εμφανίσθηκε με τη μορφή πύρινης γλώσσας;

Γιατί το Άγιο Πνεύμα εμφανίσθηκε με τη μορφή πύρινης γλώσσας;
Όταν ο Κύριος βαπτίσθηκε στον Ιορδάνη το Αγιο Πνεύμα εμφανίσθηκε εν είδει περιστεράς. Εμφανίσθηκε όχι για να προσθέσει κάτι στον Χριστό, αλλά συμβολικά, έτσι ώστε να δείξει αυτό που υπάρχει μέσα στον Χριστό: την ακακία, τηνκαθαρότητα και την ταπεινότητα.
Αυτό συμβολίζει το περιστέρι. Όταν οι απόστολοι συγκεντρώθηκαν την πεντηκοστή ημέρα από την ημέρα της Ανάστασης, το Αγιο Πνεύμα εμφανίσθηκε με τη μορφή πύρινων γλωσσών. Εμφανίσθηκε ως πύρινη γλώσσα για να τους αφαιρέσει κάτι και να τους προσθέσει κάτι. Δηλαδή, να αφαιρέσει από αυτούς κάθε αμαρτία, κάθε αδυναμία, φόβο και ακαθαρσία της ψυχής και να τους δωρίσει τη δύναμη, το φως και τη ζεστασιά. Οι πύρινες γλώσσες επισημαίνουν συμβολικά αυτά τα τρία: τη δύναμη, το φως και τη ζεστασιά.

Βίοι παράλληλοι για τον ΦΠΑ σε νησιά, ποτά και τσιγάρα

Βίοι παράλληλοι για τον ΦΠΑ σε νησιά, ποτά και τσιγάρα

Δεν αποδίδει τα αναμενόμενα αποτελέσματα η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, σύμφωνα με τα διαθέσιμα οικονομικά στοιχεία, με παράγοντες της αγοράς να κάνουν λόγο για επανάληψη του «φαύλου κύκλου» που ισχύει τα τελευταία χρόνια σε ποτά και τσιγάρα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου