Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ ΣΤΗΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Τουρίστας μηνύει την Thomas Cook για ασθένεια στις διακοπές του στη Σκιάθο

Τουρίστας μηνύει την Thomas Cook για ασθένεια στις διακοπές του στη Σκιάθο

Ο 70χρονος David Townend σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για 5 ημέρες σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με τη νόσο των Λεγεωνάριων, έπειτα από διαμονή στη Σκιάθο

Βρετανός τουρίστας που ισχυρίζεται ότι προσβλήθηκε από δυνητικά θανατηφόρο ασθένεια των πνευμόνων ενώ έκανε διακοπές στην Ελλάδα, προβαίνει σε νομικές διαδικασίες εναντίον του τουρ οπερέιτορ Thomas Cook.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Chorley Guardian, o 70χρονος David Townend από το Chorley της Αγγλίας, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για 5 ημέρες σε νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με τη νόσο των Λεγεωνάριων, έπειτα από διαμονή στη Σκιάθο τον περασμένο Μάιο.

Ο συνταξιούχος άρχισε να έχει πονοκεφάλους, πυρετό και ανατριχίλα ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την 63χρονη γυναίκα του, Νταϊάνα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, η αδιαθεσία σταδιακά χειροτέρευε και μετά από επίσκεψη στο γιατρό του στη Βρετανία, εισήχθη στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε η νόσος των Λεγεωνάριων.

Η νόσος, η οποία προκαλείται από βακτήριο, μπορεί να αποβεί μοιραία για τον άνθρωπο και μεταδίδεται από εισπνοή σταγονιδίων μολυσμένου νερού. Μετά από 6 εβδομάδες ανάρρωσης, ο Ντέιβιντ ζήτησε από τους δικηγόρους του να διερευνήσουν τις συνθήκες μετάδοσης της ασθένειας.

Εκπρόσωπος της Thomas Cook δήλωσε: «Λυπούμαστε πολύ που ο κ. Townend αρρώστησε στις διακοπές. Ολοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι διακοπές για τους πελάτες μας και πόσο ανησυχητικό είναι να αρρωσταίνει κανείς ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό. Θα συνεργαστούμε με τον εντεταλμένο του κ. Townend επί του θέματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger