Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

«WeFest» στη Σκόπελο τον Αύγουστο

Στόχος η φιλοξενία και η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς

σκόπελος
Το πρώτο WeFest θα στηθεί φέτος στη Σκόπελο τον Αύγουστο και όπως τονίζεται από τους διοργανωτές, «πρόκειται για μία εντελώς καινούρια πρόταση παραθερισμού, με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις που συγκεντρώνουν μία ομάδα ακτιβιστών για να αναδείξουν και να αναβιώσουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό του νησιού της Σκοπέλου. Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε όλη την Ελλάδα ενώ η πρεμιέρα θα λάβει χώρα στις 5 με 7 Αυγούστου.
H οµάδα

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η οµάδα που στήνει αυτό το φεστιβάλ, χρόνια τώρα ταξιδεύει σε όλα τα µήκη και τα πλάτη του κόσµου. Κάποιοι µε αεροπλάνο, τρένο, πατίνι και τα πλοία της γραµµής και άλλοι απλά µε το µυαλό. Καταλάβαµε µε τα πολλά ταξίδια ότι έναν τόπο δεν τον µαθαίνεις από οδηγούς και χάρτες, τον µαθαίνεις επειδή γίνεσαι ένα µε τους ανθρώπους του και τις συνήθειες τους. Στους προορισµούς µας αναζητήσαµε πάντα αυτήν την συνθήκη.
Ως ταξιδιώτες µάθαµε παίζοντας, και δυστυχώς έχουµε αναπτύξει ‘κακές΄ συνήθειές. Μπαίναµε µε φόρα σε κουζίνες και τις κάναµε µαντάρα, κρυφακούγαµε ιστορίες, περπατούσαµε σε απόµερα σοκάκια, χορεύαµε αλαµπουρνέζικα σα τα κατσίκια και αλλά πολλά. Τώρα θέλουµε να σας δείξουµε το πως, να µάθετε και εσείς+*
Το SkopelosWeΦest στηρίζεται στις ρίζες των λέξεων ‘Φιλοξενία’ και ‘Αναβίωση’. Η φιλοξενία (ετυµολογία από το φιλώ = αγαπώ, και ξένος) αναφέρεται στην πράξη της περίθαλψης και φροντίδας ενός ξένου στο σπίτι κάποιου. Η ‘Αναβίωση’, αναφέρεται στη διαδικασία επαναφοράς στη ζωή, στο ξαναζωντάνεµα, στην αναζωπύρωση.
Η οµάδα που έχει σχηµατιστεί χαρακτηρίζεται από την απόλυτη ανάγκη να προσφέρει κάτι φρέσκο στον παρατηρητή, στον επισκέπτη καθώς και στον κάτοικο του τόπου που θέλει να ανασκαλέψει τις ρίζες του.
Η σύσταση της οµάδας αποτελείται από τρία σκέλη. Τους οργανωτές του Φεστιβάλ που είχαν την αρχική σύλληψη της ιδέας και τον συντονισµό της. Στους επαγγελµατίες που γράφουν και πραγµατοποιούν το σύνολο των δράσεων καθώς και σε µια δυνατή οµάδα εθελοντών, νέων κατά βάση ανθρώπων από τη Σκόπελο που θα φέρει εις πέρας το εγχείρηµα.
Σκοπός & µέσο
O κεντρικός σκοπός της οµάδας που στήνει το SkopelosWeΦest, είναι να αναδείξει την Πολιτιστική Κληρονοµιά του τόπου που τα τελευταία χρόνια εξασθενεί, η οποία περιλαµβάνει τον απτό πολιτισµό (κτίρια, µνηµεία, τοπία, βιβλία, έργα τέχνης και τεκµήρια), τον άυλο πολιτισµό (όπως τη λαογραφία, τις παραδόσεις, τη γλώσσα και τη γνώση) και τη «φυσική» κληρονοµιά (όπως σηµαντικά πολιτιστικά τοπία και βιοποικιλότητα).
Το µέσο που η οµάδα επιλέγει για να αναδείξει όλα τα παραπάνω είναι το ‘βίωµα’-‘βίωµα’ : βαθιά και άµεση εµπειρία που αποκτά κάποιος ζώντας κτ. προσωπικά
Επιπρόσθετοι Στόχοι:
1.Ανάδειξη της Σκοπέλου µέσα από τις παραδόσεις και τους ανθρώπους της. Με στόχο να καλλιεργηθεί ένα πνεύµα εσωτερικής συνεργασίας, αλλά και εξωστρέφειας (κάτοικοι – οικοδεσπότες, ενεργοί φορείς φιλοξενίας, εθελοντισµού & συνεργασίας)
2. Επιµήκυνση της καλοκαιρινής σεζόν για τα επόµενα έτη
3. Άµεση προβολή της Σκοπέλου σε πιο νεανικά target groups πέραν των οικογενειών (οι ποικίλες δραστηριότητες καλύπτουν όλες τις πιθανές ηλικίες)
4. Ενίσχυση της τοπικής οικονοµίας
Όραµα
Τα ελληνικά νησιά έχουν όλα, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αδιανόητα πλούσιες πολιτιστικές κληρονοµιές.
Κατανοήσαµε, µελετώντας ότι οι ταυτότητες αυτές εξασθενούν και αυτά που παραµένουν είναι η θάλασσα, ο ήλιος και τα φυσικά τοπία που συνήθως µαγεύουν τους επισκέπτες.
Για µας η Σκόπελος υπήρξε πυξίδα, σηµείο αναφοράς. Δεν γνωρίσαµε όµως όλα όσα της προσδίδουν την ταυτότητα της. Αυτά τα µάθαµε ψάχνοντας, στην προσπάθεια µας να στήσουµε αυτό το Φεστιβάλ.
Τώρα που ανοίξαµε το µυαλό µας και µάθαµε να ονειρευόµαστε µεγάλα όνειρα θέλουµε η ιδέα µας, να µας ταξιδέψει και σε άλλα µέρη.
Μας ενδιαφέρει η αναζήτηση και άλλων ταυτοτήτων. Κάθε τόπος είναι για µας µία νέα περιπέτεια.
Δίνουµε προτεραιότητα στην ποιότητα της εµπειρίας που προσφέρουµε. Για αυτό και τα βήµατά µας θέλουµε να είναι σταθερά, προσεκτικά και σηµαντικά κάθε φορά. Ξεκινάµε από την πρώτη θάλασσα που βουτήξαµε για να συνεχίσουµε σε όλη την Ελλάδα.
Πρόγραµµα
Θεµατική Α – Δηµιουργία
1. Κεραµική
2. Ηχοπαγίδες
3. Μάσκα & Σώµα
4. Μαγειρέµατα: Αυγάτο, Μαγειρέµατα: Σκοπελίτικη Τυρόπιτα, Μαγειρέµατα: Χαϊµαλιά
Θεµατική Β – Εξερεύνηση
5. Με µια άλλη Ματιά
6. Η µεγάλη Καράβα
7. WWF’s Treasure Hunt
8. Βόλτα στη Φύση
9. Βόλτα στη Χώρα
10. Ποδηλασία
11. Καγιάκ
Θεµατική Γ – Διασκέδαση
12. Welcome
13. Τρώµε Μαζί (WeFest)
14. Smash Party
*Ακολουθούν Περιγραφές των Δράσεων
1. Κεραµική
Τόπος: Art Foundation Υπεύθυνη: Μάγδα Ροδίου, Χρονοδιάγραµµα: Σάββατο 10:00 πµ µε 12:30 µµ Ι Κυριακή 10:00 πµ µε 12:30 µµ, Μέγιστος αριθµός συµµετοχών: 10 άτοµα
Το πρόγραµµα εµπεριέχει µια παρουσίαση ιστορικών στοιχείων σχετικά µε το κεραµικό έργο της οικογενείας. Στην συνέχεια οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή µε το υλικό του πηλού, κατασκευάζοντας αντικείµενα µε τα χέρια τους χρησιµοποιώντας µικρό εργαλεία.
Την επόµενη ηµέρα γίνεται επίδειξη κατασκευής ενός αγγείου στον τροχό από το Ν. Ρόδιο. Στη συνέχεια οι επισκέπτες θα προσπαθήσουν να κατασκευάσουν και οι ίδιοι ένα αγγείο µε την βοήθεια των τεχνιτών πάνω στον τροχό.
2. Ηχοπαγίδες
Τόπος: Κάστρο Υπεύθυνοι κατασκευών: Δηµήτρης Ντούρος & Ιλένια Παππασαββίδη Υπεύθυνος µουσικής: Θοδωρής Ξηντάρης, Χρονοδιάγραµµα: Σάββατο 19:00 µµ µε 2030 µµ Ι Κυριακή 18:00 µµ µε 1930 µµ, Μέγιστος αριθµός συµµετοχών: 10 άτοµα
Φτιάχνουµε µουσικά όργανα και δηµιουργούµε σαµατά. Κατασκευάζουµε 25 διαφορετικά είδη µουσικών οργάνων από ευτελή υλικά. Έπειτα χρησιµοποιούµε τα δηµιουργήµατά µας για να µάθουµε τι σηµαίνει ρυθµός.
Καταλήγουµε να συνοδεύσουµε την παρέλαση της Μεγάλης Καράβας στην παραλία της Χώρας. Η παρέλαση θα γίνει νωρίς το βραδάκι µε συνοδεία ζωντανής µουσικής και πυρσών.
3. Μάσκα & Σώµα
Τόπος: Art Foundation Σύλληψη, Έρευνα & Υλοποίηση Εργαστηρίων: DALIB & TASSAR Διασκευή Μύθου : DALIB & TASSAR, Χρονοδιάγραµµα: Παρασκευή (πρωί) Ι Σάββατο (απόγευµα προκειµένου να είναι έτοιµα τα εκµαγεία) Ι Κυριακή 4-6 ώρες, Μέγιστος αριθµός συµµετοχών: 10 άτοµα
Ο καλλιτέχνες καλούν τους συμμετέχοντες στο Mitos Project της ομάδας «Π.Α.Μ.Π.» ορµώµενοι από την απαρχή του µύθου του Στάφυλου και του Πεπάρηθου να «ζωντανέψουν» τον προσωπικό µύθο του καθενός στο νησί της Σκοπέλου.
Την πρώτη ηµέρα του workshop οι επισκέπτες θα µάθουν πως να κατασκευάζουν το προσωπικό τους εκµαγείο για την δηµιουργία µάσκας µε απλά και οικονοµικά υλικά.
Την δεύτερη ηµέρα θα φτιάξουν και θα διακοσµήσουν τις µάσκες µας χρησιµοποιώντας το εκµαγείο µας από την προηγούµενη µέρα.
Την τρίτη ηµέρα του workshop θα φορέσουν τις µάσκες τους και θα µεταµορφωθούν. Οι συμμετέχοντες θα µαθουν πώς να ενεργοποιούμε το σώµα µας µέσα από τις αρχές του δηµιουργικού-σωµατικού θεάτρου δίνοντας «ζωή» στις µάσκες τους.
4. Μαγειρέµατα
Τόπος: 2 παραδοσιακές σκοπελίτικες κουζίνες, 1 κουζίνα ξενοδοχείου, 1 κουζίνα συνεταιρισµού Υπεύθυνη: Αλεξάνδρα Κοσµά Χρονοδιάγραµµα: Σάββατο 17:30 µµ µε 2030 µµ Ι Κυριακή 17:30 µµ µε 2030 µµ, Μέγιστος αριθµός συµµετοχών ανά κουζίνα: 8-10 άτοµα ανάλογα µε το µέγεθός της
i. Παραδοσιακή Μαγειρική / Μαθαίνω & Μαγειρεύω Αυγάτο
ii. Παραδοσιακή Μαγειρική / Μαθαίνω & Μαγειρεύω Σκοπελίτικη Τυρόπιτα
iii. Παραδοσιακή Μαγειρική / Μαθαίνω & Μαγειρεύω Χαϊµαλιά
5. Με µιαν Άλλη Ματιά
Τόπος: Χώρα Σκοπέλου Υπεύθυνη σκηνοθεσία: Κατερίνα Γιαννακοπούλου Υπεύθυνος σενάριου: Γιώργος Τελτζίδης Υπεύθυνος µοντάζ: Νίκος Χελιδονίδης Χρονοδιάγραµµα: Παρασκεύη Ι Σάββατο Ι Κυριακή 3 ώρες ανάλογα µε τα εργαστήρια επιλογής, Μέγιστος αριθµός συµµετοχών: 7 άτοµα
Παράλληλα µε τα εργαστήρια µαγειρικής , χειροτεχνίας και τους περιπάτους στο νησί της Σκοπέλου, δυο γκρουπ παιδιών,θα έχουν τη δυνατότητα να µας διηγηθούν µε εικόνες τις δικές τους ιστορίες. Σε ένα 3 ηµερών εργαστήρι – παιχνίδι, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να µάθουν τις βασικές αρχές αφήγησης µια ιστορίας µε εικόνες . Σενάριο, σκηνοθεσία και µοντάζ δηλαδή.
Την πρώτη µέρα, θα ζητηθεί από το κάθε γκρουπ να καταλήξει σε µια ιστορία που θέλει να πει, στα πλαίσια του φεστιβάλ και στο µενταλιτέ της εξωστρέφειας της Σκοπέλου. Μαζί µε τον Γιώργο Τελτζιδη, θα καταγράψουν σε µορφή σεναρίου την ιδέα τους.
Την δεύτερη µέρα µε την Κατερίνα Γιαννακοπουλου,θα αρχίσουν να µεταφράζουν την γραπτή ιδέα σε εικόνες, τραβώντας υλικό κατά τη διάρκεια των workshops µαγειρικής ή χειροτεχνίας που θα αποτελέσει το αισιόδοξα 5λεπτο βιντεοκλιπάκι µας.
Την τρίτη ηµέρα, µαζί µε το Νίκο Χελιδονίδη, οι µαθητές και οι άλλοι δυο εισηγητές θα µοντάρουν τα φιλµάκια τους.
Μετά το πέρας τη Τρίτης ηµέρας, θα µοιραστεί σε όλους αναµνηστικό dvd. Σε περίπτωση που οι συµµετοχές ξεπεράσουν τις 7, υπάρχει δυνατότητα να δηµιουργηθούν 2 γκρουπ, όπου η Κατερίνα και ο Γιώργος θα αναλάβουν και το σενάριο και τη σκηνοθεσία.
6. Η µεγάλη Καράβα
Τόπος: Χώρα Σκοπέλου Ι Xenia Υπεύθυνη: Έυα Νικηφόρου Χρονοδιάγραµµα: Σάββατο 18:00 µµ µε 2030 µµ Ι Κυριακή 18:00 µµ µε 2030 µµ, Μέγιστος αριθµός συµµετοχών: 30 άτοµα, Απαραίτητοι: 5 συντονιστές
Φτιάχνουµε πειρατικά καπέλα και ετοιµαζόµαστε για ένα κυνήγι θησαυρού µέσα στη χώρα του νησιού! Η πορεία προς το θησαυρό ορίζεται από ποικιλία γρίφων και δοκιµασιών που σχετίζονται πάντα µε την ιστορία του νησιού, εµπνευσµένη από τις παραδόσεις και τους ανθρώπους στις απόκριες.
Η διαρκής µετακίνηση οµάδων και ερευνητών µέσα στα στενά σοκάκια της χώρας της Σκοπέλου θα µεταµορφώσει το νησί σ ένα «ζωντανό ηφαίστειο» αφού όλοι οι συµµετέχοντες θα ψάχνουν να βρούν τα υλικά που θα χρησιµοποιήσουν την επόµενη µέρα για να φτιάξουν µία µεγάλη καράβα που θα σαλπάρει µε µία µεγάλη παρέλαση µέσα στα σοκάκια της χώρας. Η παρέλαση θα γίνει νωρίς το βραδάκι µε συνοδεία ζωντανής µουσικής και πυρσών
Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων θα στηθεί ένα ζωντανό χειροποίητο live feed µε τις φωτογραφίες από την εξέλιξη τους.
7. WWF’s Treasure Hunt
Τόπος: Χώρα Σκοπέλου. Υπεύθυνη: Νάνσυ Κουταβά Συνεργάτης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης WWF Ελλάς. Παρασκευή Ι Σάββατο Ι Κυριακή 11:00 πµ – 13:00 µµ. Μέγιστος Αριθμός Συμμετοχών: 15 άτομα
Ένα ‘κυνήγι θησαυρού’ θα στηθεί στη Χώρα. Θα έχει ποικίλους σταθμούς όπου θα καλείται το κοινό -σε ομάδες- να εκτελέσει κάποιες αποστολές, να λύσει γρίφους, σχετικά με την αξία της θαλάσσιας ζωής στο νησί αλλά και γενικότερα της ελληνικής θαλάσσιας ζωής.
Σκοπός της δράσης αυτής είναι οι συμμετέχοντές μας –μικροί και μεγάλοι- να μάθουν περισσότερα για τις αξίες του περιβάλλοντος, να ενημερωθούν και να αποκτήσουν στη ζωή τους πιο έντονη περιβαλλοντική συνείδηση για ένα μέλλον όπου άνθρωπος
και φύση συνυπάρχουν αρμονικά
8. Βόλτα στη Φύση
Διαδροµή: Χώρα – Μονή Σωτήρος – Λιβάδι – Μύλος – Μονή Ευαγγελίστριας – Χώρα Μήκος διαδροµής: 7 χλµ Χρονική διάρκεια: 4 ώρες, Μέγιστος αριθµός συµµετοχών: 20 άτοµα
Αφετηρία: λιµάνι της Χώρας
Διαδρομή µέσω παραλιακής οδού  πευκοδάσος  µέχρι τη Μονή Σωτήρος. Πρώτη στάση: επίσκεψη στην παραδοσιακή βρύση και το παλιό πετρόκτιστο γεφύρι, παρατήρηση/συλλογή βοτάνων.
Διαδρομή από Παλιό καλντερίµι που ένωνε το Λιβάδι µε τη Χώρα, με θέα του φαραγγιού και της θάλασσας  Θέση Λιβάδι, τέλος ανηφόρας. Δεύτερη (µεγάλη) στάση: Κιόσκι με δροσερό νερό, ζεστές σκοπελίτικες πίτες και παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού.
Διαδρομή στη γύρω περιοχή, το πυροφυλάκιο και παλιό Ανεµόµυλο, με θέα βορειοανατολική ακτογραµµή του νησιού  επιστροφή µέσω µονοπατιού στη Μονή Ευαγγελίστριας. Τρίτη Επίσκεψη στη βρύση «Μετόχι». Από εκεί η Χώρα απέχει µόνο λίγα λεπτά πορείας.
Κατά τη διάρκεια της περιήγησης θα µάθουµε για τους θρύλους κάθε περιοχής που αντέχουν ακόµα στο χρόνο. Η διαδροµή είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Πάραυτα, θα υπάρχει όχηµα εγκατάλειψης στα σηµεία Μονή Σωτήρος, Κιόσκι και Μονή Ευαγγελίστριας. Απαραίτητα είναι τα άνετα παπούτσια γυαλιά ηλίου, καπέλο, νερό, κάποιο σνακ και φυσικά φωτογραφική µηχανή.
9. Βόλτα στη Χώρα
Υπεύθυνος: Γιώργος Δρόσος Διαδροµή: Χώρα Μήκος διαδροµής: 4 χλµ Χρονοδιάγραµµα: Κυριακή 18:00 µµ µε 2030 µµ, Μέγιστος αριθµός συµµετοχών: 15 άτοµα
Ο κ. Γιώργος ζει και εργάζεται στη Σκόπελο από τη δεκαετία του ’70. Στην αγγλική χαρακτηρίζεται από ξένους δηµοσιογράφους ‘local historian’ το οποίο σηµαίνει ‘τοπικός ιστορικός’. Η διαδροµή του περιλαµβάνει µια περιήγηση στο χωριό της Σκοπέλου – στην ονοµαζόµενη Χώρα του νησιού. Θεωρεί εξαιρετικά σηµαντικό να επιδείξει τις συνολικές δυνατότητες της Σκοπέλου και για αυτό ακριβώς το λόγο οι στάσεις του αναφέρονται στην καθηµερινή ζωή των κατοίκων. Περπατώντας µαζί του κάνεις µαθαίνει για τις εκκλησιές, γνωρίζει καλλιτέχνες και τεχνίτες, µιλάει σε ντόπιους. Παράλληλα στη διάρκεια του περιπάτου διηγείται ιστορίες για τους µύθους, τους θρύλους, τις παραδόσεις και συχνά θα τον ακούσει κάποιος να µοιράζεται ανέκδοτα και αστεία.
10. Ποδηλασία
Για µικρούς και µεγάλους Σηµείο εκκίνησης: Έλιος Υπεύθυνος: Παναγιώτης Προβιάς Χρονοδιάγραµµα: της επιλογής σας.
Η ιδέα είναι απλή. Απολαύστε τη Σκόπελο µε ένα ποδήλατο. Βρείτε την διαδροµή σας γύρω από το νησί και θα επιβραβευτείτε µε την οµορφότερη θέα, τις µυρωδιές και τους ήχους. Σκοπός µας είναι να σας παρέχουµε τα µέσα για να το πράξετε µε τον πλέον αποτελεσµατικό τρόπο απολαµβάνοντας το. Μπορείτε να επιλέξετε ανάµεσα σε τρεις διαφορετικούς τύπους ποδηλάτων: trekking ποδήλατο µε 21 ταχύτητες, trekking ποδήλατο µε 24 ταχύτητες και mountain bike µε 24 ταχύτητες. Όλα τα ποδήλατα µας έρχονται µε εξαρτήµατα Shimano, κράνη, φώτα και τα χρήσιµα εργαλεία για να αλλάξετε τα ελαστικά, εφόσον αυτό χρειαστεί.
11. Καγιάκ
Για µικρούς και µεγάλους Σηµείο εκκίνησης: Έλιος Υπεύθυνος: Νeil, Χρονοδιάγραµµα: 10:00-16:00
Ο Neil και η γυναίκα του ήταν αθλητές καγιάκ στην Αγγλία, αποφάσισαν να ζήσουν στη Σκόπελο πριν από κάποια χρόνια γιατί η οµορφιά της τους συνεπήρε. Η σχολή που δηµιούργησαν έχει σα βασικό ‘λιµάνι’ το Έλιος που είναι το τρίτο µεγαλύτερο χωριό του νησιού. Ο κόλπος είναι σχεδόν απάνεµος, γεγονός το όποιο διευκολύνει τη δουλειά τους. Θεωρούν ότι το καγιάκ είναι ένας από τους καλύτερους και πιο εναλλακτικούς τρόπους για να ανακαλύψει κάποιος το νησί. Και έχουν δίκιο. Οι στάσεις για ξεκούραση και χαλάρωση από το κουπί, περιλαµβάνουν θρεπτικές µπάρες και δροσιστικά ροφήµατα φτιαγµένα από την οµάδα του Weφest.
12. Welcome – Local heroes
Τόπος: Ορφέας Ηµέρα: Παρασκευή Έναρξη: 20:00 µµ, Μέγιστος αριθµός συµµετοχών: 150 άτοµα
Στο χώρο του θερινού κινηµατογράφου ‘Ορφέας’ σας καλωσορίζουµε το βραδάκι της Παρασκευής µε ένα ντοκιµαντέρ «Local Heroes» για το νησί της Σκοπέλου. Η κα Μαρίκα Δελίτσικου εξιστορεί τα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τόπο και αλλά πολλά που ούτε φαντάζεστε.
13. Τρώµε Μαζί I WeFest
Υπεύθυνη : Αργυρώ Ηµέρα: Σάββατο Έναρξη: 20.00, Μέγιστος αριθµός συµµετοχών: 100 άτοµα Εθελοντές: 10 (5 για σερβίρισµα – 5 για βοήθεια στην κουζίνα και στη λοιπή οργάνωση)
Τα εργαστήρια µαγειρικής τελείωσαν, φυλάξαµε ό,τι δηµιουργήσαµε και ήρθε η ώρα να στήσουµε ένα γλέντι µε Σκοπελίτικες παραδοσιακές συνταγές , ελάτε να φάµε και να πιούµε όλοι µαζί!
14. Smash Party
Υπεύθυνη: η οµάδα παραγωγής του WeΦest, Ηµέρα Κυριακή Έναρξη: 21.00-0900 Είσοδος: 5€, Μέγιστος αριθµός συµµετοχών: Χ άτοµα
Ελάτε να παρτάρουµε µέχρι πρωίας µε dance µουσική! Να γλεντήσουµε που γνωριστήκαµε, να γιορτάσουµε τον πολιτισµό του νησιού, τους ανθρώπους του, να ευχαριστήσουµε τους συµµετέχοντες!
Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για την ολοκλήρωση του ντοκιµαντέρ και της συνέχισης του µε άλλους «Local Heroes»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger